Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 10:14   #3601
Ellin_ak
Rozeznanie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Najwazniejsze, ze sie w nim dobrze czujesz, do zmierzenia sie u brafitterki jednak nadal goraco zachecam, bo widze, ze masz wieksze piersi od moich, a ja nosze miseczke E, wiec twoje to tak przynajmniej G powinno byc No i dodam, ze przed uswiadomieniem nosilam przewaznie 75B, a teraz 60E
chyba tak zrobię. Dla własnej pewnści. Tylko gdzie taką osobę znajdę? Ale rzeczywiście jak teraz spojrzałam to na zdjęciu dziwnie wygląda. na żywo wcale nie odstaje i i sie dobrze trzyma.

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-03-28 o 10:20
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 10:24   #3602
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
12 tygodni

U mnie dziś 19 tygodni
dzięki za obliczeniaJAk już będzie poniżej 10 to się zrobi gorąco U mnie dopiero co było 19 tygodni

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość

A u mnie dzis 49 dni, czyli 7 tygodni
olaboga

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
o rany
dla mnie to nie do przyjęcia, nie wyobrażam sobie życia bez kremu do rąk w pracy, w domu wszędzie mi towarzyszy
ale ja mam taką skórę, że jak nie posmaruje to jest taka dziwna
ja nie musiałam używac kremu, w zasadzie tylko w zimie, ale teraz jak mamy ten remont to nie mogę się obejśc bez kremu, bo jak tlyko wejde do mieszkania powynosić jakieś sieci to mam cale ręce z pyłu i to strasznie wysusza. Ale już na dniach koniec remontu i będziemy z tzcikiem pic winko w naszym własnych salonie i fikumikac w naszej własnej sypialniNo i gotowac we własnej kuchni, to jest dopiero ekstra

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Byliśmy Debenhams'sie i tż cik mierzył garniak,wyglądał fajniutko Tylko,że moje kochanie wybrało się na przymiarke w normalnych butach czarno złotych i zielonej koszuli. Nie wiem czemu nie przypilnowałam sie by dobrze się do przniarki ubrał. Także,musimy wybrać sie raz jeszcze i przypilnuje by ubrał białą koszule i prawidłowe buty.Podobały mu się też spinki jak góra skrzyni biegów. Potem zaszliśmy do salonu z sukniami,nie mierzyłam bo full ludzi,ale przymierzyłam sobie welon i stwierdziłam,że welonu nie będe mieć.
a to nie dają w salonie butów i koszuli? My zawsze jak idziemy po garniak z tz to w salonie dają tz buty w jego rozmiarze i koszule i spinki i cały sie ubiera, żeby zobaczyć jak wygląda, o ile nie jest prosto po pracy, bo wtedy jest ubrany w garniaczek i nie trzeba kombinować

Cytat:
Tez się wybierasz/cie do Debenham'sa to fajnie Ben Sherman oglądaliśmy garniaka,ale gdzie indziej.No widzisz,a u nas odwrotnie tż gladkiego nie chce choć mu pokazywałam takie w kolorze czarnym,czy szarym.Ten drugi zbyt dla niego się błyszczał. I tak w ogole,tż niezbyt jest przekonany do białego krawata/u,bo twierdzi,że zniknie z białą koszulą. A jak byliśmy pare dni temu w TK Maxie,to mi się pewny biały krawat spodobał. Zdjęcie poniżej.
mnie sie biały krawat podoba, tz kupił bialego śledzika w zeszłe wakacje i wyglada super Jeszcze ma do niego błekitną koszulę z białymi mankietami i kołnierzykiem i wygląda to baaardzo fajnie

Dobra, jade do mieszkanka
Stary 2010-03-28, 10:58   #3603
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Jeju mam nadzieję że lipiec nie będzie upalny, tylko ciepły bo TŻ chyba odpadnie w tylu ciuchach

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Lain polecam wyspę tajemnic wczoraj oglądaliśmy z TŻ trochę czasami przydługi ( zwłaszcza początek ) ale dobry film

też mam ochotę rozpocząć sezon grilowy
ja zamawiam na lipiec 25 stopni

to fajnie, ze Ci sie podobal - jest wieksze prawdopodobienstwo ze i mi podpasuje
mi czasem nie przeszkadza jak film jest przydlugi np. wiele osob zarzucalo, ze "Autor widmo" jest miejscami przydlugi i akcja za wolno plynie, a mi sie tak wlasnie podobalo

a tak w ogole to zaczal sie sezon kleszczowy rodzice mi wlasnie mowili, ze juz kitkowi wczoraj jednego kleszcza wyciagali, a juz dzis przyniosl kolejnego to znak, ze musimy go zaopatrzyc w nowa antykleszczowa obrozke
tak wiec uwazajcie na swoje ewentualne spacerujace futrzaczki
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 11:56   #3604
metkaa
Zakorzenienie

czesc
Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a tak w ogole to zaczal sie sezon kleszczowy rodzice mi wlasnie mowili, ze juz kitkowi wczoraj jednego kleszcza wyciagali, a juz dzis przyniosl kolejnego to znak, ze musimy go zaopatrzyc w nowa antykleszczowa obrozke
tak wiec uwazajcie na swoje ewentualne spacerujace futrzaczki
tyle to ja zamawiam na 17 kwietnia jestem cieplolubna,
co do zwierzakow to rzeczywiscie trzeba uwazac, my tez musimy kupic nowa obroze,

u mnie na suwaczku rowno 20 dni wczoraj mialam kolejnego koszmara slubnego

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2010-03-28 o 11:59
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:09   #3605
madmuazelle
BAN stały

Dzień Dobry.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
a to nie dają w salonie butów i koszuli? My zawsze jak idziemy po garniak z tz to w salonie dają tz buty w jego rozmiarze i koszule i spinki i cały sie ubiera, żeby zobaczyć jak wygląda, o ile nie jest prosto po pracy, bo wtedy jest ubrany w garniaczek i nie trzeba kombinować
No właśnie nie dawali,ale fakt później właśnie pomyślałam,że chociaż mógł wziać z półki eleganckie buty,bo były zaraz ono,ale koszul do mierzenia nie widziałam.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
mnie sie biały krawat podoba, tz kupił bialego śledzika w zeszłe wakacje i wyglada super Jeszcze ma do niego błekitną koszulę z białymi mankietami i kołnierzykiem i wygląda to baaardzo fajnie
Mnie też się biały krawat podoba,też nadal twierdz że ginie na tle bialej koszuli.I właśnie kazal/prosił mnie abym was się zapytała jakie inne krawaty moga być do garniaka. To mu pokazałam pare opcji na necie.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
u mnie na suwaczku roznw 20 dni wczoraj mialam kolejnego koszmara slubnego
Wow 20 dni.
Uu koszmar cię nawiedził. Jaki?

Zmykam do tż-ta.
Do potem.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:24   #3606
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Lato ma być upalne,ciepłe ,ale deszczowe i burzowe .
Jak mawiają przesądy ślubne jeśli pogoda w dniu ślubu nie zapowiada się najlepiej, nie należy się tym przejmować. Deszcz uważa się za przepowiednię urodzaju i bogactwa. Burzę, szczególnie kiedy następuje po niej tęcza - za preludium do szczęścia. Nawet obfite opady śniegu dobrze się kojarzą - wszak niebo nie stąpi młodym swojego puchu. Słońce to oczywiście także dobra wróżba: szczęścia, pogody i radości.

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:26   #3607
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wow 20 dni.
Uu koszmar cię nawiedził. Jaki?
tradycyjnie jeszcze nie bylam gotowa, tz napisal mi sms ze juz wyjezdzaja a ja w panice zaczelam sie ubiera, moja siostra z mama tez w rozsypce, za moment slyszymy orkiestre za drzwiami, i moja mama w spódnicy i staniku leci i otwiera drzwi
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:27   #3608
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
wczoraj mialam kolejnego koszmara slubnego
mi do ślubu zostało 4 miesiące i 11 dni i również mam za sobą pierwszego koszmara antyślubnego.
Cholera wszystko na opak,brak gości,orkiestra pijana hah

kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:30   #3609
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
tradycyjnie jeszcze nie bylam gotowa, tz napisal mi sms ze juz wyjezdzaja a ja w panice zaczelam sie ubiera, moja siostra z mama tez w rozsypce, za moment slyszymy orkiestre za drzwiami, i moja mama w spódnicy i staniku leci i otwiera drzwi
mnie sie tez wlasnie tak sni, o wszystkim. O slubie tez, ze nie jestem gotowa,ze polowa osob nie zaproszona.O szkole tez mi sie tak sni, ze ide n aegzamin i sie zapomnialam nauczyc
Stary 2010-03-28, 12:41   #3610
mmmmmm
Zakorzenienie

Ja pierwszy koszmar przedślubny miałam już chyba z 1,5 roku temu (chyba jedyny z tego co pamiętam). Śniło mi się, że był dzień ślubu, było po 10, o 14 miałam ślub i dopiero jeżdziłam szukac sukienek (na pierwszy i drugi dzień). I nie było nic ładnego w tych sklepach, w dodatku wszystko było na mnie wielkie
Stary 2010-03-28, 13:09   #3611
certina4
Wtajemniczenie

Lain właśnie chciałam zobaczyć autora widmo

25 stopni jest ok, chociaż i 22 stopnie by mi nie przeszkadzały

Metka
20 dni, to już tak blisko

kupiłam przejściowy płaszczyk ale zdjęcia nie pokaże bo pożyczyłam aparat i nie wiem kiedy go odzyskam

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 13:16   #3612
Remmi
Rozeznanie

Dziewczyny, jestem już domu

Ja też mam kurteczkę wiosenną w kolorze czerwonym, jest superowa, ale kupiłam ją jakiś czas temu jak jeszcze było zimno. Szłam sobie koło sklepu i wpadła mi w oko, TŻ i jego mama namówili mnie i kupiłam i czekała na cieplejsze dni i sie doczekała
Stary 2010-03-28, 13:29   #3613
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Przylazłam po krótkiej przerwie i............ idę nadrabiać - jakieś 25 stron
Stary 2010-03-28, 13:47   #3614
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

hahaha nareszcie i u mnie świeci piękne słoneczko, nenenenene nie tylko Ty Lain masz fajnie

Kulkaaga powodzenia

a właśnie my już wczoraj naszego olbrzyma tez nasmarowaliśmy przeciwko tym wstrętnym kleszczom bo jak już w tv jest reklama żeby się samemu szczepić to zwierzaki tym bardziej

Remii to życzę smacznego, bo pewnie domowy obiad będzie Ci dziś smakował jak nigdy zdrówka

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 14:08   #3615
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Kulkaaga powodzenia
Oj przyda się, przyda

W mojej kuchni rozgościł się właśnie Pan Tadeusz w kilku kartonach - kolejny punkt na ślubnej liście do odznaczenia
Stary 2010-03-28, 14:09   #3616
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
W mojej kuchni rozgościł się właśnie Pan Tadeusz w kilku kartonach - kolejny punkt na ślubnej liście do odznaczenia
tylko nie czytajcie go zbyt intensywnie

Stary 2010-03-28, 14:15   #3617
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko nie czytajcie go zbyt intensywnie
Postaramy się
Stary 2010-03-28, 15:21   #3618
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
1.39
link: http://moda.allegro.pl/item969615951...uper_cena.html

a co to za robota konkretnie masz?
ja ostatnio ogladalam takie roboty, ale TZ stwierdzil, ze robot to tylko graci i ze on woli kupic sam blender
To tanioszka. Dzięki za link Podoba mi się wzór T4

Robot MPM Kasia o taki: http://www.euro.com.pl/roboty-wieloc...content=201389
Opinie ma lepsze nawet niż te zalmery i takie inne. A do tego dostaliśmy blender gratis. Ma różniste opcje: siekania, ubijania piany, mieszania ciast, krojenia w słupki, tarcia ziemniaków, szatkowania, robienia koktajli i nie pamiętam nawet co jeszcze

Wróciłam z uczelni. Pociąg oczywiście tak napchany, że stałam przez pół drogi
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 15:38   #3619
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
dzięki za odpowiedz
ja jak kupie stanik to napweno wam nie pokaże same znawczynie w mordę jeża aż strach prezentację robic
nie bardzo rozumiem dlaczego się czepiłaś skoro ktoś coś wstawia na forum publiczne to musi się liczyć z wyrażeniem opinii przez innych ludzi
a na pytanie Ci odpowiedziałam przecież
Cytat:
czesc

co do zwierzakow to rzeczywiscie trzeba uwazac, my tez musimy kupic nowa obroze,

u mnie na suwaczku rowno 20 dni wczoraj mialam kolejnego koszmara slubnego
wow ale malutko już Wam zostało!
Stary 2010-03-28, 15:39   #3620
lain
Zakorzenienie

Cytat:
nooo 17-go tez by moglo tyle byc ide wtedy na wesele, a nie lubie zakladac do sexy sukienek jakis zakietow, plaszczykow itp psuja efekt

Cytat:
Mnie też się biały krawat podoba,też nadal twierdz że ginie na tle bialej koszuli.I właśnie kazal/prosił mnie abym was się zapytała jakie inne krawaty moga być do garniaka. To mu pokazałam pare opcji na necie.
ee tam ginie nic nie ginie, a jest bardzo elegancko i przede wszystkim slubnie ja pokazalam TZowi zdjecia z neta i stwierdzil, ze fajowo, wiec kupilismy bialy krawacik bo wszelkie niebieskie, zielone, czarne, fioletowe itp to na codzien do pracy nosi

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
Lato ma być upalne,ciepłe ,ale deszczowe i burzowe .
Jak mawiają przesądy ślubne jeśli pogoda w dniu ślubu nie zapowiada się najlepiej, nie należy się tym przejmować. Deszcz uważa się za przepowiednię urodzaju i bogactwa. Burzę, szczególnie kiedy następuje po niej tęcza - za preludium do szczęścia. Nawet obfite opady śniegu dobrze się kojarzą - wszak niebo nie stąpi młodym swojego puchu. Słońce to oczywiście także dobra wróżba: szczęścia, pogody i radości.
ja tam nie wierze ani w dlugookresowe prognozy pogody ani w przesady

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Lain właśnie chciałam zobaczyć autora widmo
polecam

Cytat:
Opinie ma lepsze nawet niż te zalmery i takie inne. A do tego dostaliśmy blender gratis. Ma różniste opcje: siekania, ubijania piany, mieszania ciast, krojenia w słupki, tarcia ziemniaków, szatkowania, robienia koktajli i nie pamiętam nawet co jeszcze
łooo matko ile tam czesci calkiem skomplikowana maszyna
moja mama ma takiego wariata Boscha http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_...39146,138.html i myslalam, ze sobie kupimy takiego samego, bo jest z niego baaardzo zadowolona, a ja juz liznelam nawet troche obslugi (robiac tiramisu ). no ale w sumie moze rzeczywiscie na razie poslucham TZa i kupimy jakis zgrabny blenderek, a na robota zdecydujemy sie jak stwierdze, ze blender to za malo

a my juz po basenie i po obiadku (byly kacze nogi ). zastanawiamy sie jaki by tu kupic aparacik zeby byl malutki (kwestia wnoszenia cichaczem na koncerty) i zeby mial tryb robienia zdjec pod woda upatrzylismy sobie cos takiego http://www.sony.pl/product/dsc-t-series/dsc-tx1 moze ktoras z Was go akurat ma i moze sie podzielic refleksjami na jego temat?
co ciekawe obudowa do zdjec podwodny kosztuje prawie tyle samo co caly aparat ale wydaje sie fajny sam robi panoramy, nagrywa filmy HD i takie tam glupotki idealny dla mnie - ja tylko jestem od nacisniecia przycisku robienia zdjecia
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 15:46   #3621
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
To tanioszka. Dzięki za link Podoba mi się wzór T4

Wróciłam z uczelni. Pociąg oczywiście tak napchany, że stałam przez pół drogi
Fajne są T3 te z cienką wstążeczką...ale na szczęście mam to za sobą, zostały tylko na ślub do pracy i już wszystko rozdane.

Wiecie co ja wogóle nie czuję świąt, nic a nic.... zresztą tylko 1 dzień wolnego to co to za święta... już się nie mogę dozekać urlopu, jeszcze 4 tygodnie!
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 16:04   #3622
madmuazelle
BAN stały

Jestem

Noi byliśmy ponownie w Debenhamsie,noi tż zakupił garniak,kamizelke i spinki. Kupił/liśmy ten garniak co go wczoraj tż mierzył. A jak tż zobaczyłam to mmmm.
Smiać mi się chciało,bo tż pytał czy długość rękawów jest ok,a Pan odpowiedział po polsku,spoko.
albo czekam na tż-ta przed przymierzalnią,była też jakaś pani,bo jej mąz garnitur mierzył.Po czym poszedł,a ona do mnie men's shoping.
A i Pan,który tam pracował pytał się,to znaczy bardziej upewniał,pytając czy ten garniak to na nasz ślub,my oczywiście że tak,to się usmiechnął i na koniec nam życzył szczęścia.

Zaraz Was nadrobie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-28 o 16:10
Stary 2010-03-28, 16:24   #3623
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Niezły miałaś sen.

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
mi do ślubu zostało 4 miesiące i 11 dni i również mam za sobą pierwszego koszmara antyślubnego.
Cholera wszystko na opak,brak gości,orkiestra pijana hah
Też ci zostało już bardzo malutko.

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Przylazłam po krótkiej przerwie i............ idę nadrabiać - jakieś 25 stron
Życze powodzenia.

Cytat:
ee tam ginie nic nie ginie, a jest bardzo elegancko i przede wszystkim slubnie ja pokazalam TZowi zdjecia z neta i stwierdzil, ze fajowo, wiec kupilismy bialy krawacik bo wszelkie niebieskie, zielone, czarne, fioletowe itp to na codzien do pracy nosi
Co racja to racja. Tż ma kamizelke w kolorze ivory.
Także dopasujemy mu pod tą kamizelke jakiś krawat.
Stary 2010-03-28, 16:42   #3624
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
nie cierpię tego robić muszę mieć takie coś koniecznie
ale to dopiero jak własnej kuchni się dorobię, choć pewnie jak to nastąpi to już wymyślą coś takiego ze ziemniaki się będą same obierały, kroiły, ścierały i smażyły

wróciłam z Kościoła... jej jak jest pięknie, takie słoneczko

Stary 2010-03-28, 17:47   #3625
madmuazelle
BAN stały

Napisałam posta i net mi zanikł na chwile.

U mnie była ładna pogoda,bo teraz się zachmurzyło.A mnie głowa zaczeła boleć. Wysłałam maila do właścielki karczmy,z zapytaniem jakie są zniźki dla dzieci.Czekam na odpowiedz.
Stary 2010-03-28, 18:36   #3626
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć Nie jestem w stanie nadrobić Wczoraj było u mnie przemeblowanie i TŻcik się wprowadził Także nareszcie jestem happy
Stary 2010-03-28, 19:49   #3627
madmuazelle
BAN stały

woda,widze cię. Jak tam zakupy w Debenham'sie??
Stary 2010-03-28, 19:54   #3628
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Cześć Nie jestem w stanie nadrobić Wczoraj było u mnie przemeblowanie i TŻcik się wprowadził Także nareszcie jestem happy
o jak Wam dobrze, kiedy ten sierpień ja tez już chce razem zamieszkać

Stary 2010-03-28, 19:57   #3629
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
chyba tak zrobię. Dla własnej pewnści. Tylko gdzie taką osobę znajdę? Ale rzeczywiście jak teraz spojrzałam to na zdjęciu dziwnie wygląda. na żywo wcale nie odstaje i i sie dobrze trzyma.
Ponoc we Wroclawiu na Ruskiej 34 jest jakis salon, ale ja nie bylam, nie sprawdzilam, wiec nie wiem czy godny polecenia, czy nie.

Cytat:
woda,widze cię. Jak tam zakupy w Debenham'sie??
Poszlam, przekopalam sie przez wszystkie stanowiska kosmetyczne i nie znalazlam podkladu wystarczajaco jasnego, zeby pasowal do mojej cery Kupilismy sukienke dla drugiej starszej, taka sama jak dla pierwszej, tylko, ze byla promocja i zamiast 110 funtow, byla po 75 Jedziemy zaraz do niej, zeby przymierzyla, a w razie gdyby nie byla dobra, to oddamy do Coast. Troche sie glupio czuje, ze bez niej kupilismy, ale juz byl ostatni egzemplarz i to dokladnie w jej rozmiarze. No coz, zobaczymy. Tzowi sie nie chcialo garniakow mierzyc w ogole, chyba inny dzien na to przeznaczymy. Jeszcze bylismy w B&Q i kupilismy dwa koszyki wiklinowe z kwiatami do zawieszenia przed wejsciem do domu+farby do pomalowania ogrodzenia i bramy. Ogolnie dzien bardzo udany i sloneczko swiecilo, wiec i humor od razu lepszy.
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:58   #3630
madmuazelle
BAN stały

woda,ahaaa czyli podsumowując,tak czy siak zakupy udane. Też lubie B&Q,mam blisko do niego.
No widzisz,a u mnie pada. A chcieliśmy iśc na spacer. :/

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-03-28 o 20:10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości