|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
jesteśmy razem-13.02.2008 zaręczyny-1.07.2009 ślub cywilny-1.07.2010 ślub kościelny 7.08.2010 Edytowane przez Ellin_ak Czas edycji: 2010-03-28 o 10:20 |
|
|
|
|
#3602 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
dzięki za obliczenia
JAk już będzie poniżej 10 to się zrobi gorąco U mnie dopiero co było 19 tygodni![]() olaboga ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jeszcze ma do niego błekitną koszulę z białymi mankietami i kołnierzykiem i wygląda to baaardzo fajnie![]() Dobra, jade do mieszkanka
|
|
#3603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to fajnie, ze Ci sie podobal - jest wieksze prawdopodobienstwo ze i mi podpasuje ![]() mi czasem nie przeszkadza jak film jest przydlugi np. wiele osob zarzucalo, ze "Autor widmo" jest miejscami przydlugi i akcja za wolno plynie, a mi sie tak wlasnie podobalo ![]() a tak w ogole to zaczal sie sezon kleszczowy rodzice mi wlasnie mowili, ze juz kitkowi wczoraj jednego kleszcza wyciagali, a juz dzis przyniosl kolejnego to znak, ze musimy go zaopatrzyc w nowa antykleszczowa obrozke tak wiec uwazajcie na swoje ewentualne spacerujace futrzaczki
|
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
jestem cieplolubna,co do zwierzakow to rzeczywiscie trzeba uwazac, my tez musimy kupic nowa obroze, u mnie na suwaczku rowno 20 dni wczoraj mialam kolejnego koszmara slubnego
ŚLUBOWALIŚMY http://suwaczki.slub-wesele.pl/20100417600713.html SYNCIO I http://s2.suwaczek.com/201101291762.png SYNCIO II http://www.suwaczki.com/tickers/f2wl2n0ake8axtlz.png Edytowane przez metkaa Czas edycji: 2010-03-28 o 11:59 |
|
|
|
|
#3605 | |||
|
BAN stały
|
Dzień Dobry.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To mu pokazałam pare opcji na necie. ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
Uu koszmar cię nawiedził. Jaki? ![]() Zmykam do tż-ta. Do potem.
|
|||
|
|
|
#3606 |
|
Zadomowienie
|
Lato ma być upalne,ciepłe ,ale deszczowe i burzowe .
Jak mawiają przesądy ślubne jeśli pogoda w dniu ślubu nie zapowiada się najlepiej, nie należy się tym przejmować. Deszcz uważa się za przepowiednię urodzaju i bogactwa. Burzę, szczególnie kiedy następuje po niej tęcza - za preludium do szczęścia. Nawet obfite opady śniegu dobrze się kojarzą - wszak niebo nie stąpi młodym swojego puchu. Słońce to oczywiście także dobra wróżba: szczęścia, pogody i radości.
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
tradycyjnie jeszcze nie bylam gotowa, tz napisal mi sms ze juz wyjezdzaja a ja w panice zaczelam sie ubiera, moja siostra z mama tez w rozsypce, za moment slyszymy orkiestre za drzwiami, i moja mama w spódnicy i staniku leci i otwiera drzwi
|
#3608 |
|
Zadomowienie
|
mi do ślubu zostało 4 miesiące i 11 dni i również mam za sobą pierwszego koszmara antyślubnego.
Cholera wszystko na opak,brak gości,orkiestra pijana hah
|
#3609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierwszy koszmar przedślubny miałam już chyba z 1,5 roku temu (chyba jedyny z tego co pamiętam). Śniło mi się, że był dzień ślubu, było po 10, o 14 miałam ślub i dopiero jeżdziłam szukac sukienek (na pierwszy i drugi dzień). I nie było nic ładnego w tych sklepach, w dodatku wszystko było na mnie wielkie
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
Lain właśnie chciałam zobaczyć autora widmo
25 stopni jest ok, chociaż i 22 stopnie by mi nie przeszkadzały ![]() Metka 20 dni, to już tak blisko kupiłam przejściowy płaszczyk ![]()
|
|
|
|
#3612 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jestem już domu
![]() Ja też mam kurteczkę wiosenną w kolorze czerwonym, jest superowa, ale kupiłam ją jakiś czas temu jak jeszcze było zimno. Szłam sobie koło sklepu i wpadła mi w oko, TŻ i jego mama namówili mnie i kupiłam i czekała na cieplejsze dni i sie doczekała
|
#3613 |
|
Wtajemniczenie
|
Przylazłam po krótkiej przerwie i............ idę nadrabiać - jakieś 25 stron
|
|
#3614 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
hahaha nareszcie i u mnie świeci piękne słoneczko, nenenenene nie tylko Ty Lain masz fajnie ![]() Kulkaaga powodzenia a właśnie my już wczoraj naszego olbrzyma tez nasmarowaliśmy przeciwko tym wstrętnym kleszczom bo jak już w tv jest reklama żeby się samemu szczepić to zwierzaki tym bardziej Remii to życzę smacznego, bo pewnie domowy obiad będzie Ci dziś smakował jak nigdy zdrówka
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj przyda się, przyda
![]() W mojej kuchni rozgościł się właśnie Pan Tadeusz w kilku kartonach - kolejny punkt na ślubnej liście do odznaczenia
|
|
#3616 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3617 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podoba mi się wzór T4 ![]() Robot MPM Kasia o taki: http://www.euro.com.pl/roboty-wieloc...content=201389 Opinie ma lepsze nawet niż te zalmery i takie inne. A do tego dostaliśmy blender gratis. Ma różniste opcje: siekania, ubijania piany, mieszania ciast, krojenia w słupki, tarcia ziemniaków, szatkowania, robienia koktajli i nie pamiętam nawet co jeszcze ![]() Wróciłam z uczelni. Pociąg oczywiście tak napchany, że stałam przez pół drogi
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skoro ktoś coś wstawia na forum publiczne to musi się liczyć z wyrażeniem opinii przez innych ludzi a na pytanie Ci odpowiedziałam przecież ![]() wow ale malutko już Wam zostało!
|
|
#3620 | |||
|
Zakorzenienie
|
nooo 17-go tez by moglo tyle byc
ide wtedy na wesele, a nie lubie zakladac do sexy sukienek jakis zakietow, plaszczykow itp psuja efekt ![]() Cytat:
![]() nic nie ginie, a jest bardzo elegancko i przede wszystkim slubnie ja pokazalam TZowi zdjecia z neta i stwierdzil, ze fajowo, wiec kupilismy bialy krawacik bo wszelkie niebieskie, zielone, czarne, fioletowe itp to na codzien do pracy nosi ![]() Cytat:
![]() polecam Cytat:
calkiem skomplikowana maszyna ![]() moja mama ma takiego wariata Boscha http://www.electro.pl/produkt-BOSCH_...39146,138.html i myslalam, ze sobie kupimy takiego samego, bo jest z niego baaardzo zadowolona, a ja juz liznelam nawet troche obslugi (robiac tiramisu ![]() ). no ale w sumie moze rzeczywiscie na razie poslucham TZa i kupimy jakis zgrabny blenderek, a na robota zdecydujemy sie jak stwierdze, ze blender to za malo ![]() a my juz po basenie i po obiadku (byly kacze nogi ). zastanawiamy sie jaki by tu kupic aparacik zeby byl malutki (kwestia wnoszenia cichaczem na koncerty ) i zeby mial tryb robienia zdjec pod woda upatrzylismy sobie cos takiego http://www.sony.pl/product/dsc-t-series/dsc-tx1 moze ktoras z Was go akurat ma i moze sie podzielic refleksjami na jego temat? ![]() co ciekawe obudowa do zdjec podwodny kosztuje prawie tyle samo co caly aparat ale wydaje sie fajny sam robi panoramy, nagrywa filmy HD i takie tam glupotki idealny dla mnie - ja tylko jestem od nacisniecia przycisku robienia zdjecia |
|||
|
|
|
#3621 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiecie co ja wogóle nie czuję świąt, nic a nic.... zresztą tylko 1 dzień wolnego to co to za święta... już się nie mogę dozekać urlopu, jeszcze 4 tygodnie! |
|
|
|
|
#3622 |
|
BAN stały
|
Jestem
![]() Noi byliśmy ponownie w Debenhamsie,noi tż zakupił garniak,kamizelke i spinki. Kupił/liśmy ten garniak co go wczoraj tż mierzył. A jak tż zobaczyłam to mmmm. Smiać mi się chciało,bo tż pytał czy długość rękawów jest ok,a Pan odpowiedział po polsku,spoko. ![]() albo czekam na tż-ta przed przymierzalnią,była też jakaś pani,bo jej mąz garnitur mierzył.Po czym poszedł,a ona do mnie men's shoping. ![]() A i Pan,który tam pracował pytał się,to znaczy bardziej upewniał,pytając czy ten garniak to na nasz ślub,my oczywiście że tak,to się usmiechnął i na koniec nam życzył szczęścia. ![]() Zaraz Was nadrobie.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-28 o 16:10 |
|
|
|
#3623 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także dopasujemy mu pod tą kamizelke jakiś krawat.
|
||||
|
|
|
#3624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
muszę mieć takie coś koniecznie ale to dopiero jak własnej kuchni się dorobię, choć pewnie jak to nastąpi to już wymyślą coś takiego ze ziemniaki się będą same obierały, kroiły, ścierały i smażyły wróciłam z Kościoła... jej jak jest pięknie, takie słoneczko
|
|
#3625 |
|
BAN stały
|
Napisałam posta i net mi zanikł na chwile.
![]() U mnie była ładna pogoda,bo teraz się zachmurzyło.A mnie głowa zaczeła boleć. Wysłałam maila do właścielki karczmy,z zapytaniem jakie są zniźki dla dzieci.Czekam na odpowiedz.
|
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Nie jestem w stanie nadrobić Wczoraj było u mnie przemeblowanie i TŻcik się wprowadził
|
#3627 |
|
BAN stały
|
woda,widze cię.
Jak tam zakupy w Debenham'sie??
|
|
|
|
#3628 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez już chce razem zamieszkać
|
|
#3629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszlam, przekopalam sie przez wszystkie stanowiska kosmetyczne i nie znalazlam podkladu wystarczajaco jasnego, zeby pasowal do mojej cery |
|
|
|
|
#3630 |
|
BAN stały
|
woda,ahaaa czyli podsumowując,tak czy siak zakupy udane.
Też lubie B&Q,mam blisko do niego. ![]() No widzisz,a u mnie pada. A chcieliśmy iśc na spacer. :/
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-28 o 20:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Także,musimy wybrać sie raz jeszcze i przypilnuje by ubrał białą koszule i prawidłowe buty.Podobały mu się też spinki jak góra skrzyni biegów.
I tak w ogole,tż niezbyt jest przekonany do białego krawata/u,bo twierdzi,że zniknie z białą koszulą.
A jak byliśmy pare dni temu w TK Maxie,to mi się pewny biały krawat spodobał. 
np. wiele osob zarzucalo, ze "Autor widmo" jest miejscami przydlugi i akcja za wolno plynie, a mi sie tak wlasnie podobalo
rodzice mi wlasnie mowili, ze juz kitkowi wczoraj jednego kleszcza wyciagali, a juz dzis przyniosl kolejnego

Podoba mi się wzór T4

Wysłałam maila do właścielki karczmy,z zapytaniem jakie są zniźki dla dzieci.Czekam na odpowiedz.
Wczoraj było u mnie przemeblowanie i TŻcik się wprowadził