|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
Spotkania Biżuteryjek - Poznań i okolice
Idąc za ciosem i bezwstydnie zżynając pomysł dziewczyn z innych części kraju (mam nadzieję, że ściąganie w tym przypadku zostanie mi wybaczone - w końcu to dla wyższego celu
), zakładam wątek spotkaniowy dla szeroko pojętej Wielkopolski I serdecznie zapraszam wszystkie kobietki z innych części naszej pięknej ojczyzny i spoza jej granic ![]() Przenosząc przy okazji temat z wątku plotkowego, pierwsze oficjalne spotkanie proponuję zorganizować w okolicach najbliższej Giełdy Minerałów i Skamieniałości, czyli 8-9 maja Możemy się umówić w Arenie na oglądanie kamlotków, albo wspólne zakupy, a potem wyskoczyć na dobrą kawkę Ja ze swojej strony gorąco polecam Soho na Wronieckiej - najlepsza kawa, czekolada i desery w całym Poznaniu ![]() ![]() Tylko mało miejsca tam jest, więc trzeba by rezerwację robić.To sugestia z mojej strony Ale wszelkie inne propozycje, łącznie z wypadami na działki, ogródki, nad Maltę i gdzie tylko Wam przyjdzie do głowy, mile widziane |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spotkania Biżuteryjek - Poznań i okolice
ja już się piszę
tylko błagam bez mega długich wycieczek po mieście bo z brzuchem zadyszki dostane eh...już nie pamiętam kiedy nad maltą ostatni raz sobie spacerowałam....
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Super, hiper! Już się cieszę! I piszę się na spotkania! W wiekszości jestem w stanie się dopasować, ale jeśli bez moich urwisów (3,9 lat i 1,8 roku) to raczej weekendy i a w tygodniu po 19-ej. a działki nie mam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
na kawę i ciastko zawsze
na giełdę minerałów z całą pewnością tyż
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
jak uda mi się spokojnie w weekend dojechać z Kalisza to też jestem chętna na spotkanie
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, z chęcią bym przyjechała
Zobaczymy jak to będzie.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
Tak, tak, tak
Koniecznie trzeba się spotkać. Mi brakuje bardzo wymiany myśli, wsparcia i porad biżuteryjnych, bo moje znajome w większości mają dwie lewe ręce, albo brak zapału. Jeśli chodzi o miejsce spotkań to jest sporo dobrych kawiarni. A mnie pasuje każda pora tygodnia
|
|
#8 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny az mi sie serce wyrywa do Poznania ale pewnie bede mogla polaczyc sie z Wami tylko myslami.Za daleko mam.Szkoda...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
a ja akurat w ten weekend wyjeżdzam na komunię do siostrzeńca, tak że mnie nie będzie
![]() ale myslami będę z Wami ![]() A jeśli będziecie już na tej giełdzie i upolujecie jakieś cenne okazy to pokażecie tutaj co?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Hej, nie smuć się Attentte, giełda jest jeszcze potem jakoś jesienią! A mam nadzieję spotkać sie nie tylko tam...
Edytowane przez lunamin Czas edycji: 2010-03-27 o 17:29 |
|
|
|
|
#11 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ja niestety do poznania nie dojadę... choć uwielbiam rynek, byłam tam ostatnio bardzo dawno temu... ale męża raczej nie uda mi się namówić na taki wypad... już ciężko było zorganizować wolne w pracy 17-18.04
na giełdę w Łodzi... również zapraszam jeżeli byłyby chętne na jakąś kawę i ciacho a i rady przy zakupie kamyków by się przydały... nowego wątku szkoda zakładać, bo Łodzianek to chyba niewiele
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Ale niektóre Poznanianki będą wystawiać się na Targach Rękodzieła w Łodzi - o ile jeszcze są miejsca
|
|
|
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
KOmiksowa w tym samym terminie? 17-18. 04? to chętnie sobie z Wami pogawędze
hmmm już się doczekać nie mogę
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie staram się odszukać kiedy wypada majowa giełda terrarystyczna w Poznaniu. Wątpię by była w ten sam weekend, no ale może
Kuba by mnie wyrzucił na giełdzie minerałków, a sam by pojechał z tymi swoimi pająkami na swoją giełdę.... ale znając życie nie będzie w tym samym czasie...
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
No niestety Targi w Łodzi są w maju
MoN1k4 tylko, żeby Ci się żaden pająk nie zakradł do kieszeni, pliiz
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym, one nie lubię podróżować
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Raczkowanie
|
O, wreszcie spotkanie w moich stronach
|
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Właściwie to i ja chętnie wybrałabym się na jakąś kawkę w miłym towarzystwie. Studiowanie w nowym mieście, połączone z mieszkaniem na stancji nie stwarza mi zbyt częstej okazji do poznania kogokolwiek
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Jejku, ile nas się nagle zebrało poznanianek
A jak wrzucałam temat spotkania w wątek giełdowy przy okazji poprzedniej wystawy w Arenie to właściwie tylko Lubomirka zareagowała na mój odzew I baaaardzo dobrze - im nas więcej tym lepiej Mam tylko nadzieję, że uda nam się to spotkanie jakoś sensownie zorganizować, bo to się zazwyczaj okazuje na 2 dni przed, że połowa nie może Tfu, tfu PS. I jeszcze taka moja osobista prośba do Moni i Rev (i wszystkich wrappowiczek) - mogłybyście zabrać jakieś swoje biżutki na to spotkanko? Mogą być kolce w uszach albo wisiorek, bo normalnie wstyd się przyznać , ale ja jeszcze nigdy nie widziałam wrappa na żywo i bardzo chętnie bym sobie takie cudeńko pomacała
Edytowane przez ollccia Czas edycji: 2010-03-28 o 22:01 |
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to pewnie dlatego,że większość jest od niedawna na forum, przynajmniej ja nie mogę przeboleć,że mnie to ominie, ale na następną giełdę się zjawię to może tam kogoś spotkam, Lubomirkę napewno
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zadomowienie
|
ja przewaznie swojej biżu nie noszę ale też postaram sie coś zabrać
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że każda(y) cosik swojego przyniesie, bo ogladanie bizuterii to prawdziwa rozkosz, więc czemu miały(eli)byśmy jej sobie odmówić?
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
ależ mi szkoda, bo choć do Poznania nie mam jakoś strasznie daleko to w maju nie dam rady
|
|
|
|
|
#25 |
|
Rozeznanie
|
Też jeszcze wrapów nie widziałam na żywo. Ollcia-chainmaile też bym chętnie pomacała
Ja już weekend z giełdą zarezerwowałam i nic innego tam nie zaplanuję, więc zjawię się na pewno
|
|
#26 |
|
www.dulcedo.pl
|
To ja też będę mogłabym jakąś pochodnię z miasta do miasta przewozić jak na Olimpiadzie. Ja nie z Poznania, ale na Targach będę
, przygarniecie mnie co??
|
|
#27 |
|
Zadomowienie
|
No ja sobie nie wyobrażam, żeby Ciebie zabraknąć mogło... Przecież po to się na giełdzie umawiamy, żeby sobie Twoje twory na żywo pomacać i pooglądać, a przy okazji może się i jakiegoś kamienia ciekawego upoluje
Chociaż ostatnio to jakoś szału nie było Ale co tam, -20 nawet najbardziej zagorzałych sprzedawców może zniechęcić do wychodzenia z domu, więc mam nadzieję, że w maju z zaopatrzeniem będzie lepiej ![]() Aha, Lubomirko, tylko Ty uświadom TŻ-ta, że my babski zlot organizujemy i żeby się psychicznie nastawił
|
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Hej, jesli bede mogla, to tez sie wstawie (tak bardzo bym chciala)!!! Fajnie by bylo Was poznac, zobaczyc piekna bizu i TAK bardzo tesknie za Poznaniem
((
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
Hej!
Podrzucam do góry, żeby nie zapomnieć w kalendarzach daty zarezerwować. |
|
|
|
|
#30 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny, wy się zdecydowanie za daleko ode mnie umawiacie. gdyby to był chociaz Toruń :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

), zakładam wątek spotkaniowy dla szeroko pojętej Wielkopolski
I serdecznie zapraszam wszystkie kobietki z innych części naszej pięknej ojczyzny i spoza jej granic 

, ale ja jeszcze nigdy nie widziałam wrappa na żywo i bardzo chętnie bym sobie takie cudeńko pomacała
Ale co tam, -20 nawet najbardziej zagorzałych sprzedawców może zniechęcić do wychodzenia z domu, więc mam nadzieję, że w maju z zaopatrzeniem będzie lepiej