|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
Dopóki się nie zaangażowałam maksymalnie, było raczej ok. Pomijam kłamstewka, niemówienie sobie o wszystkim. Wydawało mi się, że jest dobrze, mogłam się z nim pośmiać , poprzytulać, dużo siedzieliśmy w parku, rozmawialiśmy. Nie nalegał na seks, nawet bał się mnie dotykać, żebym sobie czegoś nie pomyślała. Nawet nie wiem, kiedy się wszystko zmieniło i zaczęło psuć, nie wiem, w którym momencie popełniliśmy błąd... Może miałam inne podejście w wieku 16 lat, a inne mam teraz... W zasadzie od samego początku uznał, że jestem miłością jego życia, od początku chciał mieć ze mną dzieci, ożenić się ze mną... Od początku padały piękne słowa, obietnice, marzenia... Po seksie, jak się w niego wtulam i się do siebie przyklejamy, to jestem pewna, że nie chcę niczego więcej. Nikt mnie nigdy nie dotykał tak delikatnie, z taką czułością. Jestem pewna, że go Kocham, bardzo Kocham. Może też wiele błędów popełniłam, wiele razy niepotrzebnie się czepiałam. Już sama nie wiem.
|
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co piszesz, to nie jest szczescie- to szukanie szczescia na siłę... Ja jakos w tych opisach twojego zwiqzku z TZ nie widze, żeby to były jakies cudowne chwile... Mówie Ci- robisz błąd i to ogromny. Kiedys to zobaczysz sama ..... |
|
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Widać , że go kochasz, powiem Ci, że do takich chłopakow trzeba mieć inne podejście.
Może moje nie jest najlepsze, ale ja zawsze wiedzialam dokładnie co robi mój chłopak, znałam jego kolegów, dzielnice, przeszłość, teraźniejszość. Zwykle nieciekawą. Cóż.. ja też mam trochę za sobą. Dobrze, że mam tego TŻta mojego
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to że jesteście i zawsze macie coś do powiedzenia, choć pewnie już tracicie cierpliwość do mnie, ale mimo to staracie się przemówic do rozsądku , Dziękuję ![]() Dziękuję tez Szatanowi za ostatnią akcję smsową i Kokainie, która pomogła mi dziś tworzyć niezłośliwe smsy do TŻta, bo mi już brakowało słów ![]() Nie wiem, co bym zrobila, gdyby nie Wy..
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4206 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki mała
zobaaczymy, co on jutro na to odpisze. ![]() jak nic, to się poddaję
|
#4207 |
|
Zadomowienie
|
ja tak na chwilę
![]() szatan - genialne ja też chcę więcej ![]() dobranoc
|
#4208 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczynki! Przesylam Wam pozdrowienia z malowniczego Krakowa !
Wczoraj caaaaaaaaalutki dzien odkad przyjechalismy az do wieczora zwiedzalismy Nogi mnie wczoraj tak bolaly, ze masakra.. No i wbrew opinii innyvh byla piekna pogoda wczoraj, slicznie sloneczko swiecilo i nie spadla ani jedna kropla deszczu ![]() Buziaki dla Was
|
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Szatan U GOTTA TALENT GIRL
bardzo fajnie sie to czyta... gdy skonczysz rowniez bardzo chetnie bym to przeczytala jakbys mi na maila przeslala ![]() Madame fajnie ze sie Wam pogoda udala... oby tak dalej... a jak tam z zareczynami? oswiadczyl sie... cos sie kroi? hehe...
|
|
|
|
#4210 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja nie mam takich brwi a'la Breżniew Cytat:
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Czytaj w klubie
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochane napisałam wam coś w klubie i liczę na pomoc bo jestem w rozsypce....
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
witam, a wiec do tej pani nie dzwonilam, rozmawialismy z sasiadem(slyszal wszystko), mowil ze jej odbilo, zeby sie nia nie przejmowac, ze w spoldzielni ja znaja itd, narazie poczekamy czy jej znowu odbije i wczoraj normalnie zaprosilismy kol meza
![]() szatanica fajna ta Twoja ksiazka, podejscie do zycia jak mojego znajomego(zupelnie jakbym jego sluchala) , jak skonczysz do wklej gdzies ja cala, chetnie poczytam.mandy strasznie sie meczysz w tym zwiazku, masz wogole jakies momenty kiedy jestes z nim szczesliwa? |
|
|
|
#4214 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, poddaję się....
Napisałam wczoraj mu 2 smsy, na które nie odpisał, bo spał. Koka wie, jakie, bo pomagała mi je pisać. Jaką dziś dostaję odpowiedź? "Kocham chetaj bardzo mocno Serduszko wiesz? " mógłby chociaż czytać, co pisze.i po chwili : "Idę Serduszko coś zjesc i się umyć, bo potem jeszcze mam dużo nauki" ehe. Napisałam wczoraj do jego byłej na nk, z konta fikcyjnego, to był bląd. Spytałam, czy chodziła kiedyś z X. A co, jeśli teraz odnowią kontakt?
|
#4215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- świetne naprawdę! |
|
|
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
chciałam się czegoś dowiedzieć o nim , ale zwątpiłam jednak.. bez sensu.
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() (TŻ został na noc rano już palmę poświęciłam i zdążyłam kupić buty na wesele. piszę przed 12 do TŻta, a on jeszcze śpi miałam się spotkać z przyjaciółką, ale coś jej wypadło, więc o 16 idę z TŻtem na mecz, a potem zobaczymy ![]() a wy jakie macie plany? Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-03-28 o 12:32 |
||
|
|
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama widzisz ze to co wczoraj napisalas to olal. Meczysz sie a po co? |
|
|
|
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4220 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() ale tu dziś pusto
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olał mnie.. olał smsy, w których pisałam, że skoro mieliśmy takie plany, jak dzieci, ślub rodzina, to trzeba się ogarnać, żeby nie zmarnować tego na czym nam zależało tak bardzo
|
|
#4222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny, uwierzcie, ja mu pisałam takie esy, że on powinien się posikać z radości jak szczeniak, a on jeden schemat, kocham Cie i kocham Cie, ZERO rozmowy głębszej...
Pisze jej , że Ona go nie kocha, Mandy pyta czemu, On , że po prostu tak myśli... I tu teraz ,,jesteśmy ze sobą juz tyle, że jeżeli myślimy o tym powaznie to powinniśmy się wspierać kiedy jest źle. Chciałabym żebyś wiedział, że staram się dla Ciebie, chociaż nie zawsze idealnie wychodzi, ale próbuje.." odpowiedź: "To Kochaj mnie może Kochanie, czo? ![]() Chcialabym zeby to było juz na poważnie, sam wiesz , że nie zawsze jest kolorowo miedzy nami, żebyś uważał na to co mówisz i robisz, bo właśnie dlatego , że Cie kocham boli mnie kiedy się odgrywasz na mnie nie, to nie jest atak na Ciebie i nie chce usłyszeć, że to moja wina i się czepiam chce żebyś traktował mnie jak dziewczynę a nie wroga. ,,chyba juz nie ejstes tak szczęsliwa jak na początku zwiazku?" ,,Jest inaczej, nadal Cię kocham, ale jesteś już inny, nie, nie gorszy jak pewnie pomyslałeś, ale wydaje mi się, że odsunąłeś sie ode mnie, boli mnie, że często nie dasz sobie nic powiedzieć, bo myślisz , że jestem złośliwa i chce Ci dogryźć, a ja wiem, ze nie zrobiłabym Ci tego. Myśleliśmy o ślubie, rodzinie, dzieciach, czas wziąć się za siebie i ten związek, nasze relacje, nim zepsujemy to na czym tak nam zależało." Tu cisza, bo TŻ Mandy usnął... Dostał jeszcze sweet esa na dobranoc. I same widzicie co odpisał rano.... Nie umiem już pomóc, nie miałam takiego faceta.
|
|
#4224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
taaaa jasne piekny dom i pies w ogrodku dziewczyny nie nabierajcie sie na czule slowka. nie robcie planow, zyjcie chwilą.planowac jest pieknie ale wszystkie te plany moze szlag trafic w jednej chwili. po co sie rozczarowac? nie lepiej milo zaskoczyc? najbardziej zaskakuje mnie jak 20 letnie dziewczyny planuja cale zycie a potem placzą bo przeciez on mowił, mialo byc tak pieknie. on obiecywal, a nie wyszlo. no i co mu zrobisz? nic.
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Ja: Nawet nie odpisałeś na moje eski wczorajsze Kochanie?
![]() On: Też Kochanie nie odpisujesz nigdy, jeśli coś dostaniesz ode mnie na dobranoc, ale dziękuję Skarbie za te eski, idę się już uczyć ![]() Po 1 - nie pamiętam, kiedy coś dostałam, bo idzie spać pierwszy, po 2 - to nie były zwykłe smsy o treści Kocham Cię sraty taty, tylko coś głębszego.
|
#4226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zadomowienie
|
Mandy, mam dla Ciebie radę.
Smsami to można wszystko, można uniknąć ładnie zastanowienia się, jakiś głębszych wypowiedzi. Spotkaj się z nim, powtórz to co pisałyście z Koką. Wtedy nie powie Ci "Kochanie, Ty też czasami mi nie odpowiadasz jak do Ciebie mówie". A jeśli znów zacznie mieć pretensje, NIC nie wyniknie z tej rozmowy, radzę podjąć bardziej radykalne kroki. |
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzięki za radę, tak zrobię ![]() Jak znów spuści łeb i się nie odezwie, to daję spokój.
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale nie mieszajmy spontaniczności (wychodzę z domu kiedy chce, TŻ nie mówi dokładnie o której przyjdzie, zamiast iść na piwo idę na kręgle itd)
z brakiem planów i życiem chwilą. Moje plany dotyczą mnie, jest w nich mój TŻ. Nie umiałabym być z kimś i myśleć , że jestem dla niego na tą chwile, a co kiedyś to zobaczymy. Oczywiście, życie zweryfikuje, ale dziś chce wiedzieć , że to jest na zawsze i jestem najważniejsza. Nie łudzę się , że wszystko będzie dobrze, tak jak ja chce, ale wiem , że w życiu mojego TŻta jest miejsce dla mnie i dobrze mi z tym.
|
|
#4230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słuchaj, jak zaczniesz z nim rozmawiać, to powiedz, że nie chcesz i nie będziesz się kłócić, że to ma być R O Z M O W A i na pewno nie będzie krzyków. Jeśli on się do tego nie dostosuje, to po prostu powiedz, że już w takim razie skończyliście rozmowę i pójdź. Pokaż stanowczość i to, że jesteś pewna tego, czego chcesz ( to będzie trudne, bo z jednej strony go kochasz, z drugiej On notorycznie Cię rani. Ale postaraj się. ) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

Nogi mnie wczoraj tak bolaly, ze masakra.. No i wbrew opinii innyvh byla piekna pogoda wczoraj, slicznie sloneczko swiecilo i nie spadla ani jedna kropla deszczu
za***isst*eee!
O co w tym wszystkim chodzi... Tak bardzo chciałabym wiedzieć 

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg