![]() |
#2701 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2703 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Iza tak, ale w końcu nie wiem, jak zdecydowała, bo najpierw sprawa z kartą, a teraz chyba będzie na Węgry jechała
![]() ![]() Cytat:
Albo przejdź się po sklepach w mieście, u mnie mają podobne w sklepach z bielizną a czasem na stosikach targowych też.
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a patrzyłam w miescie i taki tez byle jaki, naet brzydszy 80zł a ja bym od razu 2 brała, bo mama tez chce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2706 | |
|
Cytat:
Przynajmniej to jakieś zabezpieczenie.
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny !
Już chciałam napisać : ładny dzień się zapowiada, a tu dupa blada - zaczęło padać. Cytat:
Kupuj ! Dobra jest ! Wczoraj cienie mineralne {a jak !} położone na tę bazę trzymały się dobrych parę godzin, bez większych zmian. Bez bazy wytrzymują około godziny. Tylko, że ta baza, cholera paskudna, straszna do nakładnia jest. Przynajmniej dla mnie. Może ta druga byłaby znośniejsza. Summa summarum : namęczyć się trzeba, ale efekty są. Ale będzie wesoło ![]() Cytat:
Mam tak samo : jak długość włosów przekroczy pewną granicę, zaczyna się wzmożone wypadanie. Pewnie cebulki ciężaru { ![]() Cytat:
A tak na poważnie - o ile mnie pamięć nie zawodzi skończyłaś germanistykę. Dlaczego nie zabierzesz się za jakieś tłumaczenia ?! Wolny zawód, bez wyznaczonych godzin pracy i - praktycznie : bez szefa. Cytat:
![]() Wat drommel ! Verduiveld ! {nie wygwiazdkowało}. A tak miałam na niego ochotę ! Zamawiajmy, bo wszystkie wycofają. Też mam zamiar dzisiaj potraktować moje piórka "niedzielnym obiadkiem". Zaserwuję im : olej Yangu { co byto nie miało znaczyć}. A że ma - podobnież chronić przed słońcem, to może uda mi się tak przy okazji słoneczko do nas przywołać. Cytat:
To ja proszę : - Everyday Eye Shadow Brusch; - Everyday Eye Smudge Brusch; - Eye Kabyki Junior. Jeśli byłoby zbyt dużo wolnego miejsca w zamówieniu - zwiększę zapotrzebowanie; jeśli - zbyt mało : zwolnię miejsce. Wytłumaczcie mi, osobie niezbyt rozgarniętej w tym temacie : dlaczego pędzelki syntetyczne są lepsze od tych z naturalnego włosia ?! Ty lepiej opowiadaj : gdzie się wybierasz ?! Takiego dessous to się w domowych pieleszach nie nosi ![]() Impreza urodzinowa udana. Podniebieniu dogodziłam, że ho-ho ! Solenizantka przyrządziła dla mnie osiem {!!!} przysmaków z ryb, no i ten ostatni kieliszeczek też nie zaszkodził { ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skrobnęłam maila do sprzedającego jak to jest z tymi powycinanymi metkami (tak niektórzy w komentarzach piszą, ale akurat o stanikach) i czy mają ten i ten szlafrok na stanie, bo ma zaznaczone, ze mozliwe jest by wysyłka została nadana dopiero po 14 dniach jesli tego i tego nie mają na stanie... Cytat:
![]() TyAsi jeszcze potakuj wpędź mnie do grobu ![]() ja tutaj juz myślę, kuiedy pierwszych zmarszeczek z moja suchą skóra dostanę ![]() do cieni shadow lepszy do ovala ![]() ![]() podobny a miękciejszy i bardziej okrągły ![]() a czemu sobie LHK do puderku nie bierzesz? ![]() a lepsze są przezdewszystkim dla tego, ze przy ich produkcji nie ucierpiało żadne zwierze, a jak kogoś to nie intresuje to z naturalnego: sa bardziej drapiące mogą uczulac i podrazniac wrazliwą skóre a ja się nigdzie nie wybieram, nie lubię grubych szlafroków ![]() idzie lato a głupio jak się gdzies jedzie czy w domu pomykac a takich rozneglizowanych koszulkach ![]() no to nam Kasie pobalowała ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- co do baz pod cienie to Cathy napisała na blogu, ze swoją ubełtała z korektora i kremu matującego 1:1 i podobno nawet nawet a ona wybredna strasznie chyba jest ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- ups własnie kliknęłam flacika z 3 próbkami pixie na all i... przez pomyłke wybrałam płacę z allegro, uzupełniłam to i teraz muszę kase wysłac na adress allegro ![]() ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-28 o 08:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2709 | |||||
|
Cytat:
I wczoraj też ciepło i bezdeszczowo, tzn. rano ciut popadało, a potem już ok ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do wódki, naczęściej tak jest, że jak jakaś nowość, to specjalne dodatki ładują antykacowe ![]() ![]() ![]() Zatem jeśli chcesz zrobić zakupy, to tylko teraz, jak alkohol jeszcze na rynku nowy, bo potem - kaplica ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie rączka się omsknęła ![]() ![]() Co do wysyłki, jeszcze raz wypełnij formularz i dopisz w miejscu na wiadomość, że się poprzednio pomyliłaś ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a potem patrzę, ze adres Payu ![]() wypełnie, a potem bede musiala 2 razty płacić ![]() ide wypełniać ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() a jak wpłace na adres allegro to oni przeleją do pixie tak? i po co to? ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- na karcie płatnosci koła statusu dałam anuluj i pod spodem pisze: Transakcja nie została zakończona. Jeśli Twoja wpłata została zaksięgowana po anulowaniu, status płatności zmieni się na Odrzucona. wkurza mnie to |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Nie będziesz musiała na pewno płacić dwa razy ![]() A gdzie ten formularz to nie wiem ![]() EDIT: Może napisz od razu do sprzedawcy i wyjaśnij mu i wpłać bezpśrednio na konto?
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-03-28 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2712 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Skoro sypkie są bezterminowe to mogę sobie nabyć jakąś paletkę i ją zużywać w pierwszej kolejności ![]() Cytat:
![]() No właśnie ja zupełnie o tym zapomniałam - obudziłam się o 8.30, ojciec oglądał tv a Reksio domagał się miziania więc nie mogłam już spać, poleżałam jeszcze pół godziny, wstałam wkurzona, że niedziela jest i nie dadzą człowiekowi pospać - i wtedy zostałam uświadomiona, że jest godzina 10 a nie 9 ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja już dawno nie miałam takich długich włosów jak teraz (przecież przez ponad rok wracałam do swoich naturalnych - wiecie, że w lutym minęły 2 lata jak ostatni raz farbowałam włosy? ![]() ![]() Cytat:
![]() A tak na poważnie to zastanawiałam się nad tym, ale musiałabym skończyć jakieś studia tłumaczeniowe, poza tym w moim mieście jest mnóstwo tłumaczy przysięgłych i takich tam, np mój były wykładowca, który wcale nie ma dużo zleceń ![]() Mój TŻ skończył coś w tym stylu, miał chyba kierunek nauczanie i tłumaczenie, i też szukał czegoś w tym kierunku (bo praca nauczyciela to nie jest jego wymarzony zawód ![]() A tak a propos szkół to zauważyłam, że u mnie w mieście jest już coraz mniej szkół i klas z niemieckim. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To ja też poproszę te same pędzelki co Kasia ![]() Najwyżej mój portfel będzie błagał o litość ![]() (Tzn powiedzcie mi najpierw ile mnie to będzie kosztowało) Aha, gdyby nie było miejsca aż na 3 pędzelki to proszę mi doradzić, które 2 wybrać ![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dałam to anuluj, przeleje bezposrednio do pixie i mam to gdzies ![]() pokazaly mi się dane do przelewu a obok tego zaraz jakie mam konto to myslałam, ze to do pixie ![]() Cytat:
![]() o minerałach mam takie pojęcie jak o wlosach, czyli znikome ![]() to Cie wyjdzie jakies 40-50 zł razem z wysyłką od Asi ![]() idę oglądac 5 odcinek one tree hill ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |
|
Cytat:
![]() Rachunek: [5$ + 6$ + 6$]*0,55 + ~3$ przesyłka z USA + ok 6 zł przesyłka po kraju.
![]() ![]() |
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
a moze bedziecie coś chciały po świętach z CS?
![]() http://www.coastalscents.com/cfwebstore/index.cfm ale tylko lekkie rzeczy ![]() pędzelki i np miki (kosztują 1$ i są dosc spore ![]() bo przy duzych i ciężkich rzeczach wysyłka strasznie droga ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Aga licząc kurs dolara po 3 zł będzie Cię to kosztowało 47-48 zł |
![]() ![]() |
![]() |
#2716 | |||
Zakorzenienie
|
Teraz tak właśnie sobie myśle, czy by nie wziąć pędzelka tego do kresek i robić nim też kreski zwykłymi cieniami
![]() ![]() Cytat:
http://www.everydayminerals.com/stor...ed-butter.html I jeśli okaże się, ze jest wolne miejsce to jeszcze wezme mały pędzelek albo eyeliner, ale szczerze powiedziawszy wolałabym narazie sam podkład ze względów finansowych, tak więc myśle, że dziewczyny nie będą musiały rezygnować z żadnych pędzelków ![]() Cytat:
![]() Fajnie, że impreza się udała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2717 | ||
|
Cytat:
![]() A słoiczki zaliczają się do lekkich? I u kogo można składać zamówienie? Czy też same robimy? Cytat:
Jeszcze napiszę za chwilkę PW do Izy, może wybrała jakieś produkty i zechce dołączyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak się bierze cięzki rzeczy to wysyłak mega droga jest ( w ogóle maja drogą wysyłke, ale lekkie rzeczy jeszcze ujdą ![]() myślałam zebysmy same zrobiły ![]() pojemniczki mozesz kupic u tego sprzedajacego http://www.allegro.pl/item953389000_..._10_sztuk.html tanie fajne, wiem, bo sama mam ![]() Karolina bierz pędzelek do brwi tez się nadaje ![]() póki masz kase ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
|
Cytat:
Ale zrobiłam symulację i dla 5 pędzelków + 3 słoiki wychodzi ok 9$, czyli podobnie jak w EDM.
![]() ![]() |
![]() |
#2720 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co można z tego sklepu zamawiać jak nie słoiczki? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2721 | |
|
Cytat:
A w tym sklepie - są i pędzle i pigmenty i inne kosmetyki też ![]() Kasą się nie martw, założę ![]() Czekam jeszcze na odpowiedź Izy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i w takim wypadku płacimy 4-5$ dodatkowo za wysyłke samych słiczków, bo jak kiedys robiłam symulacje lekkich to wyszło mi 4-5$ no ale to juz jak tam chcecie ![]() Cytat:
ja tez nie maluje, ale pędzelek ma 2 zastosowania ![]() mozesz zamówic wszystko, ale jak chcemy tanszą wysyłke to pędzelki, próbki, miki no i tak lekkie rzeczy a nie w plastikowych/szklanych opakowaniach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
|
Cytat:
![]() ![]() A dla 7 słoiczków i 1 pędzelka nadal 9$
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-03-28 o 12:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiadomo ile na dome będzie trzeba czekac ![]() Cytat:
ja robilam symulacje dla 4-5pędzelków no to te wspolne zakupy specjalnie opłacalne nie są ![]() dlatego dziewczyny rozbijają to na kilka zamówien... pewnie podobnie wyjdzie jak kazdy zamówi sobie osobno...? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2726 | |
|
Cytat:
Teraz zrobiłam dla 4 tanich pędzli i wyszło mi 2,28$ za wysyłkę. Można zgłupieć od tych kalkulacji ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wczoraj nie mogłam się powstrzymać i na serialeonline obejrzałam kolejny odcinek 90210, chociaż koleżanka już go dla mnie ściągnęła, tylko nie widziałam się z nią 2 tygodnie ![]() Cytat:
![]() Zaczynam zastanawiać się nad dwoma bo nie wiem czy mnie stać na 3, może tego juniora nie brać ![]() Właśnie byłam w Rossmannie i coś mnie podkusiło - ja chyba naprawdę nie potrafię oszczędzać... ![]() Kupiłam pędzelek... taki dwustronny z gumką do rozcierania - wypróbowałam od razu jak tylko wróciłam i muszę stwierdzić, że jest bardzo mięciutki i bardzo fajnie się nim maluje - fajniej niż pacynką ![]() 2 dychy za niego dałam ![]() Za to ten podkład Wibo jednak jest za ciemny - tester wyglądał na jaśniejszy ![]() ![]() U mnie pogoda nie może się zdecydować - rano słońce, potem chmury i deszcz, a teraz znów słońce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
|
Aga, nie - od ceny pędzelków odejmujesz 45% bo taka będzie zniżka, jak nazbieramy 12 przedmiotów, jeśli dobrze rozumiem.
Jak nie, to niech Mirelka mnie poprawi.
![]() |
#2729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrzuc do koszykz 9 mniejszych pędzelków i jeden większy +to na co Ty miałabys ochotę i zobacz ile Ci wyjdzie ![]() Cytat:
![]() nie mam teraz za bardzo czasu na seriale ![]() wyjdzie Cię dokładnie tyle ile Ci powiedziałam ![]() bo Ty chyba znizek nie liczyłas |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- W ogóle to ja powinnam czytać opracowania lektur bo we wtorek mam test kompetencji [normalniej to sie próbna matura nazywa] z polskiego ale mi sie nie chce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.