Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 18:39   #2221
Nusiaa88
Raczkowanie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 7

Cytat:
Napisane przez betii5 Pokaż wiadomość

Witam postanowiłam zacząć nową serię wstawiania zdięć ,tak jak kiedyś obiecałam.Miło by było żeby wszystkie z nas które trochę zgubiły,poszły w moje ślady.Myślę że dla tych nowych dziewczyn to najlepszy dowód że ta dieta działa.
rewelacja, moje gratulacje- wyglądasz fantastycznie

EDIT: aaa i jeśli mogę...w obecnej fryzurce o niebo lepiej niż tej z lipca- tak trzymaj!!!
Nusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:40   #2222
Matar
Raczkowanie

Megi czytaj uważnie posty mnie nie chodziło o RYBY tylko o WĘDZONE MIĘSA
a konkretnie o wędzoną pierś z indyka
Matar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:40   #2223
betii5
Rozeznanie

Dzięki dziewczyny za dobre słowa,to prawda tusza dodaje lat ,jak najbardziej sie z tym zgadzam.Czekam na wasze fotki ,ja zaczęłam teraz Wasza kolej.
betii5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:54   #2224
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominika52141 Pokaż wiadomość
Jak czytam takie bzdury to aż mnie skręca. Po waszych postach widać ,że nie czytacie książki Dukana. Zastanawiało mnie to dlaczego nie ma tu starych Dukanek, ale pewnie mają dość czytania Waszych głupot
nie uogólniaj
a co do starych Dukanek, to te które bywają często nie zauważyłam żeby były od razu zdenerwowane, bo są na bieżąco. Irytujące dla mnie np. jest fakt, że ktoś pojawia się rzadko i wyszukuje tzw."głupie" pytania i mówi że to już inne forum. Z pewnością będzie inne, bo inne osoby się tu udzielają. Tak ja myślę

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Matar Pokaż wiadomość
Megi czytaj uważnie posty mnie nie chodziło o RYBY tylko o WĘDZONE MIĘSA
a konkretnie o wędzoną pierś z indyka
pytałeś o wyroby wędzone, a ryba też jest wyrobem wędzonym, produktem jest surowa ryba
Stary 2010-03-28, 19:01   #2225
Dorota5
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dorota08 Pokaż wiadomość
witam swoja przygode z dieta dukana zaczelam 25 marca waga wyjsciowa 85,8 dzis 28 marzec waga rano wzkazywala 81.9
Witam imienniczkę I gratuluję tak wielkiego spadku na uderzeniówce

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczyny za dobre słowa,to prawda tusza dodaje lat ,jak najbardziej sie z tym zgadzam.Czekam na wasze fotki ,ja zaczęłam teraz Wasza kolej.
Betii, niesamowita zmiana. Rewelacyjnie wyglądaszJa jeszcze trochę poczekam ze zdjęciami, ale nie omieszkam
Stary 2010-03-28, 19:09   #2226
Marta 33
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
Napisz trochę jak Ci idą spadki systemem 2/0 - jestem zainteresowana, bo też bym chciała odchudzić raczej dół.
woooooooooolno tak jakby w ogóle, podejrzewam że gdybym nie ćwiczyła tak intensywnie jak ćwiczę nici by z tego były a tak to przynajmniej centymetrowo mi ubywa, no i na tych dwóch dniach PP, ale naprawde niewiele jakies 0,5 kg.

Marta 33 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:24   #2227
Mariolcia =P
Zakorzenienie

betti super przemiana zjadlam o 5 warstwowa salatke z tunczyka i do tej pory jej nie przetrawilam

Mariolcia =P jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:32   #2228
elianka
Zakorzenienie

Cytat:

Witam postanowiłam zacząć nową serię wstawiania zdięć ,tak jak kiedyś obiecałam.Miło by było żeby wszystkie z nas które trochę zgubiły,poszły w moje ślady.Myślę że dla tych nowych dziewczyn to najlepszy dowód że ta dieta działa.

betiii- R E W E L A C J A

Motywujesz dziewczyno! Oj motywujesz....
elianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:34   #2229
Matar
Raczkowanie

Megi głównie chodzi o to że Dukan pisze na 111 stronie o zakazie spożywania wędzonych mięs i stąd moje pytanie. Uwędzilem pierś z indyka i nie bardzo wiedziałem co z tym zrobić?
Chodzi o sam proces wędzenia czy jest dozwolony ale okazuje sie że tak.
Matar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:38   #2230
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Witam wszystkich
Nie mam czasu nadgonic takiej ilosci postow
Ja dzisiaj bez zmian, zobaczymy co bedzie jutro.
Wlasnie jem poobiedni deserek A jutro ide na zakupy i nic mnie nie powstrzyma musze sobie jakiegos wystrzalowego swiatecznego ciucha kupic

life is what happens when you are busy making other plans

Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:43   #2231
Dzi25
Zadomowienie

GG do Dzi25

A mi już od półtorej tygodnia waga stoi w miejscu

"Myślenie nie boli, ryzyko nie gryzie"
Dzi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 19:52   #2232
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marta 33 Pokaż wiadomość
woooooooooolno tak jakby w ogóle, podejrzewam że gdybym nie ćwiczyła tak intensywnie jak ćwiczę nici by z tego były a tak to przynajmniej centymetrowo mi ubywa, no i na tych dwóch dniach PP, ale naprawde niewiele jakies 0,5 kg.
Dzięki za odpowiedź Spróbuję

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:02   #2233
23blaszka
Raczkowanie

GG do 23blaszka

witam wszystkich w niedzielny wieczór
u mnie dzisiaj na wadze kolejny spadek -0,4kg czyli na wadze 66,8kg
7kg za mną tak wiec jestem na pólmetku.według wagi i czasu . w tescie wyszło mi 14kg w trzy miesiace. Jesli nic sie nie zepsuje i waga bedzie spadac w taki tempie to mysle ze sie wyrobie z planem ( i pomyslec ze trzy miesiace temu było mnie wiecej o 10kg)

dzis byłam na super spacerku, kondycja widac wraca do normy.Czuje sie fantastycznie.
zrobiłam na deser śmietanowiec -pycha

Cytat:
Napisane przez Chooo Pokaż wiadomość
Czemu niektórzy (np. 23blaszka) nie wierzą baskince, że jest tryb w II fazie 2/0
W pierwszej wersji "Nie potrafię schudnąć" Dukan pisze jak krowie na rowie (str.89):

"Innym wariantem 2/7 jest 2/0, tzn, dwa dni w tygodniu czystych protein i pięć dni zwyczajnych, bez specjalnej diety, lecz również bez zbytnich ekscesów. Jest to kuracja i rytm, które najlepiej odpowiadają kobietom z cellulitem, czesto bardzo szczupłym w górnej części ciała, w biuście i na twarzy, ale obdarzonymi wybujałymi biodrami i szerokimi udami. Kuracja ta pozwala, zwłaszcza w połączeniu z leczeniami miejscowymi (mezoterapia) uzyskać doskonałe wyniki w miejscowej utracie kilogramów, oszczędzając w jak największym stopniu górną część ciała"

Nie bronię tu baskinki, bo jej zachowania, ton i nazwy jakie kieruje do innych są poniżej pasa, ale jej system 2/0 jest proponowany przez Dukana, więc czemu to podważać bez sprawdzenia?
nie chodzi tu o to czy ja jej wierze czy nie wierze, a o to że do tej pory z jej wypowiedzi nic na to nie wskazywało , wiec emila nie mogła wiedziec jakim ona idzie trybem. mogła przeciez to wyjasnic. porostu wyskoczyła teraz z czyms takim i pretensjami. zreszta nie wazne, mysle ze temat baskinki jest juz skończony

Cytat:
No dobra!!
Ja jestem w II fazie od tygodnia, waga nie spada tzn. raz rośnie, raz spada
w sumie trzymam 90 kg i nie widzę rezultatu, może błąd popełniam w rytmie - stosuję 3/3.
I pytanko idą święta kupiłem pierś indyka uwędziłem na surowo a'la łosoś
dlaczego Dukan zabrania jedzenia wędzonych wyrobów? Co w tym jest niedozwolonego?
a nie wolno??? wes nie strasz

Cytat:
Napisane przez LyraBea Pokaż wiadomość
Ryby można jak najbardziej! Nawet te ociekające tłuszczem i pod każdą postacią, wędzone na zimno, gorąco...(oprócz tych w puszkach z sosem czy w oleju).
W pytaniu chodziło o chude wędliny wędzone na zimno. Też się zastanawiałam, dlaczego Dukan ich zabrania, ale doczytałam sobie, że w procesie wędzenia wędlin nie dość, że nie pozbywa się ich tłuszczu, to jeszcze jakieś dziwne związki się wytwarzają rakotwórcze. A swoją drogą teraz te wędzone wędliny to koło wędzarni nawet nie leżały... lepiej unikać takich wynalazków, bo zje się jeden niby chudy plasterek, człowiek nawet nie poczuje a potem okazuje się, że to 100 kcal extra w boczki...
no a ja mam własnie zamiar zrobic własna chuda wedlinke z wedzarki

Cytat:
Napisane przez Megi428 Pokaż wiadomość
w rozdziale, który Matar przytoczyłeś Dukan mówi o szynce wieprzowej i już niekoniecznie odtłuszczonej.
Spójrz na stronę 66 punkt : chude wędliny i tam Dukan nie zabrania wędzonego, wręcz poleca lekko wędzoną szynkę z indyka, zabrania natomiast szynki prawdziwej czyli wieprzowej, a tym bardziej wędzonej.

W innej części książki, Dukan pisze że gotując, piekąc, grilując mięso wytapia się tłuszczyk, a przy wędzeniu raczej to nie występuje (szczególnie na zimno), a jeśli już to w niewielkiej ilości.
Jeśli chodzi o mięso kuraka czy indyka, które samo w sobie jest chude - wędzenie nie ma chyba znaczącej różnicy, więc spokojnie jemy wędzone kuraki i filety z indyka.
to troszke mnie pocieszyłas, moja ksiazka jest u siostry ae w swieta odbiore i chyba poczytam dokładniej na ten temat

Cytat:
Megi zdjęłaś mi kamień z serca, fakt nie doczytałem, ale swoją drogą wędzonka przepyszna mi wyszła - zapraszam na degustację
hihi ja tez zamierzam robic własne wędlinki mam nadzieje ze mi również wyjdą pycha
Beti gratuluje to i ja wam tak przy niedzieli wrzucę
08,06 59,5kgczyli -14,3kg
cel 60kg osiągnięty
bedzie 55kg
dam rade??? napewno

Edytowane przez 23blaszka
Czas edycji: 2010-03-28 o 20:04
23blaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:14   #2234
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

a wędzony kurczak??
U mnie są takie pyszne "kęski piwne" po 16zł za kilogram. Udka, nóżki, skrzydełka - ogólnie kawałki kuraka uwędzone. Myślicie, że to wolno... ??
Stary 2010-03-28, 20:15   #2235
betii5
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
7kg za mną tak wiec jestem na pólmetku.według wagi i czasu . w tescie wyszło mi 14kg w trzy miesiace. Jesli nic sie nie zepsuje i waga bedzie spadac w taki tempie to mysle ze sie wyrobie z planem ( i pomyslec ze trzy miesiace temu było mnie wiecej o 10kg)

dzis byłam na super spacerku, kondycja widac wraca do normy.Czuje sie fantastycznie.
zrobiłam na deser śmietanowiec -pycha

nie chodzi tu o to czy ja jej wierze czy nie wierze, a o to że do tej pory z jej wypowiedzi nic na to nie wskazywało , wiec emila nie mogła wiedziec jakim ona idzie trybem. mogła przeciez to wyjasnic. porostu wyskoczyła teraz z czyms takim i pretensjami. zreszta nie wazne, mysle ze temat baskinki jest juz skończony

a nie wolno??? wes nie strasz

no a ja mam własnie zamiar zrobic własna chuda wedlinke z wedzarki

to troszke mnie pocieszyłas, moja ksiazka jest u siostry ae w swieta odbiore i chyba poczytam dokładniej na ten temat

hihi ja tez zamierzam robic własne wędlinki mam nadzieje ze mi również wyjdą pycha
Beti gratuluje to i ja wam tak przy niedzieli wrzucę
Pięknie i niech ktoś nie wierzy w naszą dietę.Może jeszcze ,ktoś dziewczynki nie dajcie się prosić.
Stary 2010-03-28, 20:19   #2236
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewik1962 Pokaż wiadomość
Tak też i mi się wydaję
Jeśli się mylimy - niech się do mnie zgłosi ta Dukanka!!

Parvati,zglaszam sie,jestem Dukanka,ktora od stycznia 2010 jest w IV
fazie.
Faza III ti pikus w porownaniu z IV,na ktorej naprawde duzo rzeczy
wymyka sie spod kontroli.
Chcialam wrocic na II faze aby jeszcze troszeczke schudnac,tak ze 2 kilo.
Dostalam od meza kategoryczny zakaz,poniewaz on uwaza,ze i tak
juz wygladam strasznie chudo.
Mam swoje latka i pomyslalam,ze rzeczywiscie,wazne jest i zdrowie i witalnosc,takze wyglad skory.Przy wzroscie 162 waze teraz 56 kg.
Musze jednak sie pilnowac bo o ile w III fazie byla tendencja
spadkowa tak na IV jest lekko wzrostowa.
Ale daje rade.
Pozdrawiam i zycze powodzenia
Jak miło Cię czytać!
Pamiętam Cię z wątku
Fajnie, że dostałam cynka na privie, że napisałaś, bo inaczej bym tego nie przeczytała (jako, że nie mam czasu na 10-15stron dziennie tylko w tym wątku, to sobie darowałam i zaglądam bardzo okazjonalnie).
Moja Droga napisz mi co rozumiesz przez lekko wzrostowa?
1-2kg czy mam się bać?
Pozdrawiam ciepło i dziękuję Ci za odzew

Cytat:
Napisane przez Emila3000 Pokaż wiadomość
kiedys to bylo forum dukana, i Wiolka nawet za herbatke owocowa sie wydzierala........
I robiła bardzo słusznie
Teraz to tu dzikie rozpasanie i ręce opadają

Betii bardzo się cieszę z nowych fotek Twoich
Bo jest uśmiech na poprzednich nie było
Efekty nadal uważam, że bomba!

23blaszka, no Tobie też się oklaski należą
Super różnica, fotka ze spodniami słodko-gorzka co?

edit, bo dopiero doczytałam
Cytat:
nie uogólniaj
a co do starych Dukanek, to te które bywają często nie zauważyłam żeby były od razu zdenerwowane, bo są na bieżąco. Irytujące dla mnie np. jest fakt, że ktoś pojawia się rzadko i wyszukuje tzw."głupie" pytania i mówi że to już inne forum. Z pewnością będzie inne, bo inne osoby się tu udzielają. Tak ja myślę
Byłyśmy zdenerwowane przez jakiś czas. Ba! broniłyśmy zasad, porządku i jakiejś ogłady. Bezskutecznie niestety i wtedy mówiąc kolokwialnie - olałyśmy, mamy w nosie etc. Mamy dość namawiania do trzymania zasad, czytania książki i naginania wszystkiego
Zwiałyśmy sobie tam gdzie nam dobrze, a tu czasem coś napiszemy co by o sobie przypomnieć

CBT

Edytowane przez Parvati
Czas edycji: 2010-03-28 o 20:25
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:28   #2237
Chooo
Rozeznanie

Dziewczyny!
28 marca, gdy jestem po -4,1kg zauważam u siebie, prócz, oczywiście pozytywów jeden wielki negatyw:
bardzo nie podoba mi się stan mojej cery.
Mam bardzo szarą twarz, przemęczoną, jakbym nie wiem ile papierosów paliła. Jak nie nałożę podkładu i pudru brązującego to wyglądam tragicznie.
I te sińce pod oczami - masakra.
Ale śpię po 8h przynajmniej, mam jednak wysokie ciśnienie - nawet 190/140 i kołatnie serca i miesiąc temu zaczęłam brać na to tabletki.
Teraz ciśnienie 130/90 i zastanawiam się:
czy któraś z Was na diecie też ma takie problemy ze skórą czy jest to tylko i wyłącznie moja reakcja na te leki.
Bo po nich jestem ospała, przemęczona i tak miało, niestety być.
Wiem, że dla jakby dla mnie obecne 130/90 jest to duże niedociśnienie, gdzie dla normalnego człowieka jest to norma, ale chcę wiedzieć, czy to tylko i wyłącznie osłabienie na twarzy mi wychodzi czy ktoś tak też ma i to przez dietę (np. mało węglowodanów)?

Edytowane przez Chooo
Czas edycji: 2010-03-28 o 20:30
Chooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:30   #2238
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

heloł wieczorowo....

jesoooo jak patrzę na wasze zdjęcia to w szoku jestem... znaczy jak wytrzymam to jest szansa że w wakacje znowu będę wyglądać jak człowiek na plaży a nie jak wieloryb bo w zeszłym roku miałam wrażenie że za chwilę mnie greem peace zgarnie z plaży

szczerze to GRATULACJE DZIEWCZYNY

a ja dzisiaj zrobiłam sobie tuńczyka z serem i zabrałam do dziadków
babcia jakoś krzywo na mnie patrzała jak kolacyjka była ale co tam... no i najważniejsze: stwierdziła że widać brak tych 3kg po mnie
znaczy dobrze jest

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:32   #2239
aszka56
Przyczajenie

Ja dopiero zaczynam, nie mam jeszcze ksiązki (ale się zaopatrzę), dlatego pozwoliłam sobie zapytać o wędzoną rybę (chociaż czytałam początek wątku), bo ktos wcześniej napisał, że w ksiązce jest coś innego napisane... A tu od razu sprzeciwy... Ja myślałam, ze to forum jest równiez po to żeby rozwiewać wszystkie wątpliwości...
aszka56 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:34   #2240
eliza40
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvati Pokaż wiadomość
Zwiałyśmy sobie tam gdzie nam dobrze, a tu czasem coś napiszemy co by o sobie przypomnieć
Oj bardzo nam dobrze prawdziwy sabat
Stary 2010-03-28, 20:42   #2241
Mo_Nika
szamanka

Betii, blaszka23 -
Stary 2010-03-28, 20:42   #2242
betii5
Rozeznanie

Parvati dzięki ,ale wiesz ja przed sobą mam jeszcze szmat drogi a ty juz jesteś na IV fazie i inne dziewczyny ,które są na trzeciej też by mogły zmotywować nowe dziewczyny.Ja wiem po sobie że gdy obejrzałam takie zdięcia to dostawałam takiego kopa,do tej nierównej walki z kilogramami.
Stary 2010-03-28, 20:43   #2243
Nusiaa88
Raczkowanie

Oh my God, zaraz pęknę... mam dzisiaj jakiś Dzień Głoda Zjadłam dzisiaj tyle, że nie zdążę tego wysiusiać ani wy...wyporcelanować w ciągu następnego tygodnia

Dziewczyny, czy któraś z Was miała jakieś spóźnienia z @? ja czekam na swój i czekam i nic... trochę się boję, bo jedna moja koleżanka jak się odchudzała to "straciła" @ na 4 miesiące i dopiero po leczeniu farmakologicznym jej wróciło no normy
Stary 2010-03-28, 20:48   #2244
johambina
Zakorzenienie

GG do johambina

Cytat:
Napisane przez Nusiaa88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was miała jakieś spóźnienia z @? ja czekam na swój i czekam i nic... trochę się boję, bo jedna moja koleżanka jak się odchudzała to "straciła" @ na 4 miesiące i dopiero po leczeniu farmakologicznym jej wróciło no normy
noooo... atena miała "problem" z @.... o ile to mozna tak nazwac
ale sie okazalo ze zafasolkowala
wiec moze sie upewnij ze u ciebie to nie to samo

"kadłub przywiędły ale dusza młoda... "
johambina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:49   #2245
Parvati
Zakorzenienie

Cytat:
Parvati dzięki ,ale wiesz ja przed sobą mam jeszcze szmat drogi a ty juz jesteś na IV fazie i inne dziewczyny ,które są na trzeciej też by mogły zmotywować nowe dziewczyny.Ja wiem po sobie że gdy obejrzałam takie zdięcia to dostawałam takiego kopa,do tej nierównej walki z kilogramami.
Ja jestem na III fazie Do IV brakuje mi niecałego miesiąca
To ewik, która do mnie napisała jest na IV
No i nie dziękuj, nie masz za co trzymam kciuki za dalsza dietke!

CBT
Parvati jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:51   #2246
Zaba885
Raczkowanie

Betii i 23blaszka gratuluje Wam Teraz jestem przekonana na 100%, że dieta dr. Dukana jest bardzo dobra i skuteczna. Jeszcze raz gratuluje!! Super wyglądacie !! A dzięki Wam motywację mam jeszcze większą - dziękuje
Zaba885 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:53   #2247
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez magda2109 Pokaż wiadomość
Laski, a jak robicie zakupy? Raz w tygodniu kupujecie hurtowo serki, jogurty, piersi z kurczaka i warzywa, czy jak? Jak ja to ogranę...
Ja kupuję hurtowo raz na tydzień. Później muszę to wtargać na 3 piętro.

Cytat:
betii no super wyglądasz rewelacyjnie - młodsza, atrakcyjna i właśnie takie przemiany motywują.klask i:
Podpisuję się pod tym również. Wyglądasz kwitnąco i co najmniej 10 lat młodziej.

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
heloł wieczorowo....

jesoooo jak patrzę na wasze zdjęcia to w szoku jestem... znaczy jak wytrzymam to jest szansa że w wakacje znowu będę wyglądać jak człowiek na plaży a nie jak wieloryb bo w zeszłym roku miałam wrażenie że za chwilę mnie greem peace zgarnie z plaży
Hihi, dobre.

Ja dziś niestety mało zjadłam, bo byłam poza domem. Zaraz jeszcze sobie coś chyba przekąszę.
A chlebek z mikrofali to już mój codzienny rytuał. Najlepszy jest jednak z mieszanki otrębów owsianych i pszennych i z wieśniaka. Cudo.
Stary 2010-03-28, 20:53   #2248
Nusiaa88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez johambina Pokaż wiadomość
noooo... atena miała "problem" z @.... o ile to mozna tak nazwac
ale sie okazalo ze zafasolkowala
wiec moze sie upewnij ze u ciebie to nie to samo
odpada
Stary 2010-03-28, 20:57   #2249
broziaaa
Przyczajenie

3 dni zajęło mi przeczytanie tego wszystkiego co piszecie..
Na diecie jestem dopiero 2 dzień..
Rano była tragedia.. Nie mogłam wstać z łóżka i wszystkie kości mnie bolały.. Upiekłam sobie ten chlebek i już trochę lepiej.. zastępuje mi moje ukochane pieczywo.. do zrzucenia mam 10 kg .. Test mówi że zrzuce je do 6.06 ..
Dzięki Wam zyskałam motywację jakiej nigdy nie miałam...

Pozdrawiam wszystkie walczące ze zbędnymi kilogramami
broziaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 20:57   #2250
Megi428
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 23blaszka Pokaż wiadomość
blaszka rewelacyjnie - jak nastolatka dosłownieklask i:

Cytat:
Napisane przez eliza40 Pokaż wiadomość
Oj bardzo nam dobrze prawdziwy sabat
tylko trochę tam pusto na wątku III fazowym

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości