|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Od kliku dni wciąż ten sam schemat. On bezczelnie mnie zabija.
Przysięgam na wszystko, że już więcej mnie nie poniżysz... Kochać - podobno pojęcie względne... [...] *******e tą Endorfinę, niebieskie oczy i różową szminę; każdą z tych pustaków traktuję jak dziwę, to czysto prawdziwe, tak to właśnie widzę. Jestem lalką! Potrafię więcej... Kto by pomyślał, że kilka dni temu chciałam go tak egoistycznie popsuć. Nie będzie bezstresowo. Zaczynamy od nowa. Pamięta mnie ktoś jeszcze? ...Dawno mnie tu nie było...
|
#3662 |
|
BAN stały
|
Ucieknijmy gdzieś razem póki ciemno, póki cicho, zanim słońce wstanie.
Kto z tego napięcia pier.dolnie ze szczęścia? ![]() + bardzo ładnie proszę o link do zapoznawczego. i jeszcze bardziej dziękuję za pochwały. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-03-28 o 19:11 |
|
|
|
#3663 |
|
Zadomowienie
|
"Czasem Królowa musi dokonać wyboru: -Zamek z białym rycerzem albo pogoń za mrocznym księciem" |
|
|
|
#3664 |
|
Rozeznanie
|
Love_HateYOU - raduje mnie to! <3
ja też chcę tu znowu dontgivemenames i IHateU ! Mężczyźni lubią od siebie uzależniać. i nagle zdała sobie sprawę, że nie może pozwolić sobie na luksus życia bez niego. był jak powietrze, woda i słońce razem wzięte. nie był moim nałogiem. ja chciałam go kochać. mogłam powtarzać, że mi nie zależy, ale po co, skoro na jedno jego słowo w ogień bym skoczyła.
|
#3665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
____________________ kiedy tak mówisz jak bardzo mnie kochasz i ile byś dla mnie zrobił żałuje że nie potrafię zakochać się w Tobie. ideały się depcze, słowa wielkie zapomina!
Nigdy nie byłeś , i nigdy nie będziesz częścią mojego świata ... jesteś jego całością Tomek:* http://www.facebook.com/profile.php?id=100000553001805 Edytowane przez Kinderka13 Czas edycji: 2010-03-28 o 19:31 |
|
|
|
|
#3666 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
<3 i zabieram. ![]() Cytat:
________________ Raz twoje zdjęcie zasłania całą ścianę, raz jesteś pod tą ścianą i czekasz. Bad girls go everywhere. Nic na siłę ? Owszem dałam wszystkie me uczucia i sprawy losowi. Chcę spotkać się z moimi znajomi i nie myśleć, że zadzwonisz czy napiszesz... Odeszłam i pogódź się z tym. Edytowane przez MamCieGdzies Czas edycji: 2010-03-28 o 19:30 |
||
|
|
|
#3667 |
|
Zadomowienie
|
Chodź tu niegrzeczny chłopcze/
Come here rude boy Jest tym czego Ty chcesz Zaszalejmy troche/ Get a little crazy tak tu nieprzyjaźnie dziś u nas bo słowa są za zimne a myśli za gorące Śpij i niech ci się nie śnię Zostałam z garścią myśli i niepoprawnych wspomnień
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
buziak za pochwały
____ kilka centymetrów od miłości na pograniczu fantazji, a realizmu nie myśl, że nie myślę o Tobie te rzeczy nabrały nowego znaczenia tracę z oczu rzeczy, za które Cię ceniłam gdy jest źle, idę na pogranicze świadomości. tam gdzie nie sięga głupia problematyka każdego dnia patrzę na fotografię i chcę, żeby wróciła mi beztroskie myslenie dziewczynki ze zdjęcia jestem zaje.bista. a Ty to wiesz teraz już wiesz, że pozory mylą. prawda? błąd za błędem. i zero reakcji myślenia pachniesz spełnieniem marzeń
"Nie masz żadnych wrogów poza tymi w Tobie" rsmt Edytowane przez nastychick Czas edycji: 2010-03-28 o 19:52 |
|
|
|
#3669 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3670 |
|
Przyczajenie
|
ja muzą twoją będę w każdy dzień i w każdym momencie. ,,
|
|
|
|
#3671 |
|
Rozeznanie
|
_changime – no ba <3 Moje moje słonko
![]() marikab- przemilusio (zabrałam 3 ; * )myCh - ? Opisos: Widzisz , Prosiaczku. Puchatek po prostu czasem ma wyje.bane ... Inne: 'Jeden chłopak to jeden chłopak, dwóch chłopaków to pół chłopaka, a trzech chłopaków to już nie chłopak' (Mawiał tak ojciec człowieka, który jako pierwszy samotnie przeleciał nad Atlantykiem) 'Kart, które dostaliśmy do ręki, nie można zmieniĆ w tarkcie rozgrywki' -Randy Pausch 'Możesz zarzuciĆ mi egoizm, ale chcę cię całego dla siebie (...)' -Jai Paush ' Fakt, że siedzisz za kierownicą, nie oznacza, że możesz pzrejeżdżaĆ ludzi' - Ojciec Randy'ego Pausch'a Ostatnie 3 pochodzą z ksiażki "Ostatni wykład". Polecam
|
#3672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
postów jak do tej pory niech wena będzie z Tobą + Dziękuje ________________
"Cudne dwie ćmy zakręcone wokół gorącej żarówki" bo On jak nikt inny potrafił poskromić, moje nieokszesane zmysły. wartościowe przekazy - sa coś warte , tylko wtedy gdy mówimy o nich szczerze. inaczej są kolejną parą śmierdzących skarpet. do kolekcjii.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#3673 |
|
Raczkowanie
|
mówił tak wiele, a żadnych słów nie wypowiedział...
Przestałam rozumieć co się dzieje w mojej głowie.. Czekam aż stracę kontrolę. Jak to jest ze nasza szczerość rozbija to, co do tej pory zostało zbudowane, a buduje złość, nienawiść w sercach, myślach i oczach. nie interesuje mnie jak interpretują mnie inni. istotne jest tylko to. jaka jestem. dla siebie samej. szarpana wątpliwościami robiłam wszystko, aby zdobyć go na nowo.
|
#3674 |
|
Zadomowienie
|
-Rachunek wyśle Ci pocztą
-Jaki rachunek? -No ten za 542 kłamstwa,34 zdrady i 678 dni u Twojego boku (+22% VAT) -Wytrzymasz ze mną? -Nie wytrzymam bez Ciebie... -Słyszę szumy w Pani sercu...Trzeba coś na to poradzić. -Lekarstwo,które mogłoby mi pomóc pomaga już tej brunetce za oknem. -hmmm...w której ręce? -ale co? -twoje życie -w takim razie w obu -dlaczego? -bo moje życie jest w twoich rękach ------------------------------------ Adaś <3 |
|
|
|
#3675 |
|
Raczkowanie
|
elizabet0909 - dziękuję słonko.
![]() TinyCindrella - czy Ty sobie w ogóle zdajesz spawe, z tego co piszesz ? chciałabym by wszystko szło po mojej myśli. Są ludzie, których telefon ucieszy nawet o 4 nad ranem. with or without you. doesn't matter. sarkastyczne 'jest super'. Jest mnóstwo ludzi na świecie, którzy powiedzą Ci, że nie możesz. A ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć 'No to patrz'. Unikasz mnie. Boisz się ze zatęsknisz. + zelina ![]()
Pozostało nam się wpatrywać w dym i zastanawiać się nad tym co spieprzyliśmy. ♥ atoomowka.fbl.pl zapraszam. Edytowane przez dresowa Czas edycji: 2010-03-28 o 19:59 |
|
|
|
#3676 |
|
Raczkowanie
|
miłość niszczy człowieka od środka, powoli
jak choroba zakaźna wchodzi wszędzie, namacalnie, wyłania się zewsząd. robimy z naszej miłości chorą komedię. tragizm naszego istnienia polega na skracaniu sobie marzeń, na niespełnionych próbach i mdlących wnioskach. wyżarłeś każdą namiastkę mojego świata. przysłaniam powieki, mrużę oczy, jesteś za blisko. przysłaniam Cię niepamięcią. |
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
What can I do to make You love me? /co mam zrobić, żebyś mnie pokochał?
|
#3678 |
|
BAN stały
|
patrysiowa_ kradziejuj sobie co chcesz i dziękuje Zussska _mandarynka xxgroszek07xx dziewczyny. ale ja przecież jestem tu tzn. IhateU tylko pod nowym nickiem . dziękuje za pamięć . skoro 'impossible is nothing' to czemu ciągle siedzisz sama i rozmyślasz o przeszłości ze łzami w oczach . przecież to takie nic .
a Ty dalej naiwnie droczysz się z teraźniejszością . mając nadzieję . że wszystko w końcu ułoży się po Twojej myśli . w mojej tali kart zabrakło już as'ów . tarce Cię powoli. obserwując go przez kilka lat z odległości co najmniej 2 metrów była pewna . że jest jej ideałem . nawet nie wyobrażacie sobie jakie było jej zaskoczenie kiedy okazała się . że jej ideał tak naprawdę jest pustym draniem . i czyta Twój opis senty raz . wpatruje się w niego godzinami marząc, że napisałeś go z myślą o niej . Edytowane przez IIHHAATT Czas edycji: 2010-03-28 o 20:22 |
|
|
|
#3679 |
|
Raczkowanie
|
jeśli miałbyś się martwić gdzie wyszłam z kumplami pamiętaj jestem tylko Twoja jeśli myślisz, co robię, gdy się nie odzywamy pamiętaj jestem tylko Twoja kiedy milczy telefon, nie ma ze mną kontaktu pamiętaj jestem tylko Twoja a to wszystko być może tylko kwestią przypadku bo jestem tylko Twoja... |
|
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Była niczym . Nie miała nic . Żadnej głębi , żadnych prawdziwych uczuć .
|
#3681 |
|
Rozeznanie
|
NieidealnaJa - wtf ?! ja Ci do pięt nie dorastam <3 hoe - dziołcha CUDA tworzysz ! < 3 a twój ostatni post . no CUDO ! nydee LetMeSign - kilka ukradłam ; * Elizabet0909 bo widzisz, czasem jest tak, że nie masz ochoty wstać z łóżka, a czasem budzisz się pełna energii i szczęśliwa. to wszystko uzależnione jest od niego.
biegła zapłakana przez szare ulice. nic do niej nie docierało. jej świadomość nie obejmowała tego, że ją zostawił. wszystkie jego słowa okazały się bujdą. świat się dla niej zawalił. i czuję, że Ty jesteś tym jedynym. może brzmi to banalnie, ale to właśnie czuję. nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie, życia z kimś innym. Ty jesteś moim życiem. i mam nadzieję, że spędzimy je razem.
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
masz mnie na zawsze, masz mnie na bank nie ma co myśleć czy masz mnie, bo tak jest masz w poniedziałek, masz w listopadzie masz mnie co dzień na stałe i na nie masz mnie od święta, w swych rękach mnie masz facet, bo tylko o Tobie myśleć potrafię Edytowane przez follee Czas edycji: 2010-03-28 o 20:27 |
|
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
katrin_love - kochanie, Twoje ostatnie opisy są kopiowane ze starszych wątków... nie żebym coś mówiła, ale bez przesady...
Guziki xD-uwielbiam Cię maleńka.! <3 Nie myśl kochana, że twój ból zniknie gdy włączysz radio albo płytęi posłuchasz muzyki. Tego co w środku nic nie zagłuszy.
-Dzień dobry maleńka -Dzień dobry chłopczyku.Czy wiesz,że składam sie głównie z pragnienia ciebie.? -Czy będę bardzo niegrzeczny gdy powiem że ja głównie z myśli o tobie... Edytowane przez cobainowa Czas edycji: 2010-03-28 o 20:32 |
|
|
|
#3684 |
|
Raczkowanie
|
przyjaciel, który podnosi na duchu,
przy nim nie myślę o NIM, tylko on jest ze mną ! kocham, ale nie chce kochać! żyję nadzieją, że kiedyś przestanę ! |
|
|
|
#3685 |
|
Raczkowanie
|
Bo zapomniałam ...
Nieważne co o Tobie mówią. Byleby mówili ... O mnie mówią,że jestem chamska i wulgarna.Nie jestem ludziom obojętna, a to ważne. Łatwo wszystko spieprzyć, ale trudniej to naprawić, wiesz? '' Szpetność upiększa. Piękność szpeci. '' '' Jaka róża, taki cierń. '' Gra o serce. ''Mój Bożę, nie wierzę w Ciebie, ale pomóż mi. '' ''How do you do... You like me and I like you .'' Pobita przez szafę. ![]() To dla tej zazdrośnicy, co gada o mnie na ulicy. ''Nie słowa lecz czyny są dowodem miłości'' Czekałam na Ciebie ''Rozczarowanie po tym, jak uwierzyłaś, kiedy mówił najpiękniej, że BĘDZIE, nie jest większym upokorzeniem niż fakt, że jednak kochasz tego dupka...'' Tak pięknie znów to wszystko wygląda, tak bardzo z dystansem do tego podchodzę, już chcę żeby następny tydzień się skończył i aby większość spraw się wyklarowała, brzmienie jest cudowne, niszczące, no ale właśnie.. co dalej? Dzisiaj jeszcze bardziej utwierdziłam się w przekonaniu, że warto celebrować każdą chwilę, każdy moment, doceniać każdy dzień - to wszystko to niesamowity dar, który został nam dany. Nie ma zbyt wiele czasu na łzy, nie ma czasu na rozpacz, żal, nie ma chwili do stracenia i zajmowania się sprawami mało ważnymi. Nie żałujmy niczego, bo i tak nigdy nie cofniemy czasu, naprawiajmy teraźniejszość, aby zaowocowało to w przyszłości. ostatnio mam czas tylko na niebo, na słońce, na wiatr, na spacery i na niego - wszystko inne OUT. |
|
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
Patrzę w lustro.. Widzę starą monotonię .. Szara ja.. Szary pokój.. Szary blok.. Szary świat.. Proszę wróć ! Niech życie znów nabierze barw !
Kupię serce.. Takie nieśmiertelne..
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
tęczowe wspomnienia. tak źle, jeszczce nigdy nie bylo. to definitywny koniec. będąc z Tobą, czuję się najszczęśliwszą i najpiekniejszą kobieta świata. kolejna moja łza roztapia naszą tanią miłość. zatapiam się w Twoim spojrzeniu jak nigdy przedtem <3 szarosine niebo, nawet ono jest przeciwko mnie. Guziki xD - ciesze się, że doceniasz te moje wypociny ![]() + xxgroszek07xx,Extremalna, dresowa,latin, <3
KaMa2704,marikab,Primadon na,Drift, Kaaate90,Elizabet0909,Ril en,Missi_16, ciiri,Mrs Unfabulous,keeendy
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
hoe < 3 ` Będę Primadonną twojego życia budząc cię codziennie słodkim odgłosem rytmu zakochanego serca...
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Istotka z Bajki - pamiętamy. ![]() Elizabet0909 , hoe - dziękuję, dziewczyny. <3 ________
została tylko garść wspomnień i obraz twarzy, który tracił wyrazistość z każdym upływającym dniem. chcę być nieszczęśliwa. wydaje mi się to właściwe i bardzo na miejscu.
|
|
#3690 |
|
Raczkowanie
|
Twój uśmiech , w głowie huczy mi Twój głos , i wypuszczam dym .. Przecież było tyle fajnych wspólnych rzeczy i nagle trzask , co się z nami stało ? no , nie wiem k u r w a mać . i dla siebie samej nawet nie mam ochoty stać się lepsza .. Pomalowane rzęsy bledną od nadmiaru łez . Tańcz za mną na wietrze i daj mi jakąkolwiek gwarancje , że życie chwilą nie jest złe .
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

"
?