|
|
#4921 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Ziaja -co sądzicie część II
Cytat:
|
|
|
|
|
#4922 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też używam i jestem bardzo zadowolona
![]() Z ziaji obecnie mam serię kozową - rewelacja, imasełko i krem do rąk i żel pod prysznic Seria sopot SPa jest boska na lato
|
#4923 |
|
Zakorzenienie
|
Te produkty to nowe produkty z Rebuild. Tzn. czarna seria Rebuild zostaje, a dokładają 3 nowe produkty w czerwonych opakowaniach. Reklama jest od ponad miesiąca, produktów nie ma.
|
|
|
|
#4924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale w Tesco to kiedys sprawdze przy okazji. Tylko, ze wlasnie tam sa tylko 1 , max 2 rodzaje Ukrycior- dzieki za odp. Czyli dobrze moja mama widziala . Dziwil mnie kolor opakowania. Dziwne ze w gazetach o tym jest w necie i na stronie nic :/
Edytowane przez lea88 Czas edycji: 2010-03-27 o 12:08 |
|
|
|
|
#4925 |
|
Zakorzenienie
|
Za szybko reklamę puścili, to się zdarza. Pamietam jak Joko kiedyś wypuściło chyba z 5 miesięcy za szybko reklamę. Hahaha. Potem wszyscy chodzili się i tracili cierpliwość na dopytywaniu o nowe serie, a nikt nic jeszcze nie wiedział. Może mają jakąś obsuwę technologiczną. Czytałam gdzieś, że Ziaja przenosi całą produkcję do całkiem nowiutkiego zakładu, może to jest jakaś przyczyna...
|
|
|
|
#4926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4927 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak swoją drogą, na ich stronie nie ma w ogóle kokosowego kremu ochronnego A przecież jest dostępny, bo go dostałam ![]() A co do sklepu na Targowej, to bardzo dziwi mnie ich polityka względem klientów Po pierwsze: jest bardzo słabo rozreklamowany (ja dowiedziałam się zupełnym przypadkiem, że w W-wie jest sklep firmowy Ziaji ) - chyba powinno im zależeć żeby ściągnąć jak najwięcej ludzia ![]() Po drugie: ceny w nim są o wiele wyższe niż w innych miejscach (np. Rossmann, osiedlowe drogerie...), a przecież powinno być troszkę taniej, bo przecież to sklep firmowy, odchodzą koszty pośredników (i koszty za reklamę), sklep nie jest w centrum, nie ma jakiejś świetnej lokalizacji, która mogła by podwyższać ceny produktów... Dlatego chociaż mam stosunkowo niedaleko (a dość często bywam w tamtej okolicy), to zaglądam tam, żeby kupić, tylko to czego nie mogę dostać gdzie indziej i żeby zgarnąć próbki ![]()
|
|
|
|
|
#4928 |
|
Rozeznanie
|
Gdzie to jest dokładnie? Mogę prosić o jakieś wskazówki? Bywam tam bardzo często, a nie widziałam....
|
|
|
|
#4929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też się mocno zdziwiłam, że ten sklep tam jest a też często bywam w pobliżu...Ale do rzeczy.... Sklep jest niedaleko Galerii Wileńska, spod galerii idziesz Targową (w kierunku Grochowa), przechodzisz przez ulicę Białostocką i dochodzisz do takiej luki między kamienicami (to jest wejście do Pasażu Wileńskiego ) - na rogu jest ciuchland , dalej trzba przejść przez takie jaby podwórze aż do schodków, które prowadzą do pasażu, tam są różne sklepy, a ziajowy ma nr 27, o ile dobrze pamiętam . Można też tam dojść wysiadając z tramwaju przy Ząbkowskiej. Mam nadzieję, że moje wypociny są w miarę jasne ![]() Sklep jest przy Targowej 66 - http://www.norc.pl/street-view/ ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Łooo matko, nie doczytałam czy chodzi o sklep przy Targowej czy o Tesco... ![]() Ale domyślam się, że o Targową...
|
|
|
|
|
#4930 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie byłam w tym sklepie, ale zamawialam od nich kosmetyki przez internet.
Dobrze, ze napisaliście , ze tej czerwonej serii jeszcze nie ma, bo zaglądałam do okolicznych sklepów i szukałam a teraz juz wiem dlaczego!
|
#4931 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ma któraś z Was ten krem? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...a-na-dzien.htm
Poszukuję składu
|
|
#4932 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4933 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bursztynowe, kakowe i waniliowe, tylko i wylacznie. dostalam dopiero w Cefarmie, bo w Superpharmie też nie było... no ale już mam i jestem w pełni szczesliwa, fakt faktem zaplacilam zdecydowanie wiecej niz np. w rossmanie. Cytat:
od piatku szukam Ziai z bławatkiem, jak w przypadku masła, przeszlam juz z 6 aptek...wszedzie jedynie pietruszka i szałwia sporadycznie swietlik. masakra,skonczy sie na zamowieniu przez internet, bo nie bede biegac po wszelkich mozliwych aptekach w miescie![]() w oogle po tych rossmanowych spacerach, wpadla mi woko seria...o ile to w ogole seria, bo widzialam jedynie ten krem: http://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Opuncja_Figo...0ml_p4317.html i jak to opuncja, to ciekawa jestem jak pachnie maslo do ciala opuncjowe widziala ktoras z Was ? istnieje cos takiego?ok. przy okazji pochwale sie swoimi nabytkami: - masełko - Wax (uległam wizazowemu "trendowi" )- olejek rycynowy własnie siedze z mieszanka olejek+zoltko+cytryna, jestem ciekawa jak to zmyje
Edytowane przez Cogata Czas edycji: 2010-03-28 o 21:00 |
||
|
|
|
#4934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4935 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4936 |
|
Zakorzenienie
|
Masło Kozie Mleko jest (oprócz tych które wymieniłaś wcześniej i koziego jest jeszcze pomarańczowe i Sopot Spa), ale podobno dosyć rzadkie, więc nie dla mnie. Mleczko jest bardzo fajne, idealne dla mojej suchej skóry.
|
#4937 |
|
Rozeznanie
|
spotkałam jedynie SPA. ah te rossmany i ich zaopatrzenie, jak nie trzeba to jest, a jak trzeba koniecznie to nigdy nie ma.
|
|
|
|
#4938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje ulubione zresztą. |
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z resztą to mało istotne, bo skoro jest mniej tłuste, to i tak nie dla mnie. Z mleczka jestem bardzo zadowolona, bo jest takie gęsto-puchate
|
|
#4941 |
|
Zakorzenienie
|
Nie potwierdzam. Nic nie przecieka.
|
|
|
|
#4942 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4943 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ja też nie potwierdzam! konsystencję ma lekką ale nie jest rzadkie, a poza tym to jest najgenialniejsze masło pod słońcem!
![]() baaaardzo ciekawi mnie też mleczko z tej serii...
|
|
#4944 |
|
Zakorzenienie
|
Mam identycznie! Też się czaję na mleczko, ale do masełka KM na pewno wrócę!
|
|
|
|
#4945 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() To masło spełnia wszelkie moje wymagania co do masła w stu procentach zapach, konsystencja, wchłanianie, nawilżenie, wygładzenie na piątkę! ![]() Szkoda, że w zapasach mam tyle innych smarowideł, które będę musiała zużywać.
|
|
|
#4946 |
|
Zakorzenienie
|
Czy np. masło Kozie mleko pachnie tak samo jak krem do rąk? Bo nie mam jak powąchać, tak zachwalacie, a krem pachnie jak środek na owady
|
|
#4947 |
|
BAN stały
|
Kupuję w sklepie internetowym bo nie mam czasu na ganianie po sklepach ,mają wszystkie produkty Ziaja po przystępnych cenach a ostatnio pisałam i odpowiedzieli ze będą mieć niedługo te nowe 3 produkty czerwone z serii rebuild
http://www.goldmax.pl/ziaja-m-42.html |
|
|
|
#4948 |
|
Zakorzenienie
|
Masło pachnie dokładnie identycznie. Nota bene dla mnie pięknie.
|
|
|
|
#4949 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Masło nie może przeciekać przez palce, bo wcale nie jest rzadkie .Ma konsystencję gęstego kremu, ale jest bardzo lekkie, nie tak "maślane" jak np. waniliowe (dlatego uważam, że idealne na lato Zużyłam błyskawicznie całe opakowanie, pewnie do niego kiedyś wrócę, ale nie prędko, bo chcę wypróbować jeszcze masło oliwkowe (priorytet No i jeszcze chciałabym wypróbować Kozie mleczko ![]() Teraz męczę się z pomarańczowym... Cytat:
(kremu do rąk nie wąchałam, ale podejrzewam, że cała seria ma taki sam zapach)
|
||
|
|
|
#4950 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam, że nie pamiętałam Mnie też czasami irytuje fakt, że niektóych produktów Ziaji nie mogę dostać, aktualnie poszukuję z Ziaji Med kremu na trądzik różowaty, obiecałam kuzynce no ale nie mogę nigdzie spotkać
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:42.

. Ale w Tesco to kiedys sprawdze przy okazji. Tylko, ze wlasnie tam sa tylko 1 , max 2 rodzaje
A przecież jest dostępny, bo go dostałam

bursztynowe, kakowe i waniliowe, tylko i wylacznie. dostalam dopiero w Cefarmie, bo w Superpharmie też nie było...