Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 21:05   #2191
morska
Zadomowienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
A to się nazywa po prostu "żel z arniki"?
No tak - ja mam napisane żel arnikowy (taki), ale nie wiem czy są inne

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
puzzle firmy baby mix, takie zwykłe. O ile dobrze pamietam kosztowały 24 zł za paczkę, ja na podłodze mam dwie paczki. Ale osobiście ich nie polecam ponieważ:
każdy puzzel ma "w sobie" obrazek i ten obrazek składa się z małych elementów. Niestety Alan chwyta za brzegi puzzli i wszystko rozbiera i te malutkie elementy wypadaja no i on je bierze do buzi, a wiadomo czym to grozi.
Dzięki za odpowiedź
Kurczę, szkoda, że nie polecasz, bo już się na nie napaliłam

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
ale to tylko woda, mozesz psikac
A na mojej jest napisane, że można psikać 1 do 4 razy dziennie
I też słyszałam, żeby nie przesadzać, bo tymi psikami można uszkodzić śluzówkę, chyba dlatego, że to jest - pod małym - ale jednak ciśnieniem.

Agga - a może lepiej zakraplaj sól fizjologiczną? Taką w ampułkach - wtedy chyba (?) bez ograniczeń.
Stary 2010-03-28, 21:10   #2192
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Cytat:
Napisane przez morska Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź
Kurczę, szkoda, że nie polecasz, bo już się na nie napaliłam
Morska te puzzle są też w innych kształtach, bez małych kawałków Ogólnie mamy je polecają. Idę poszperać na all bo wcześniej też chciałam je kupić ale później mi to z głowy wyleciało.

Edytowane przez gorgulek
Czas edycji: 2010-03-28 o 21:16
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:11   #2193
Wojtusia
Zakorzenienie

Svi zerknij w wolnej chwili na tą stronę i powiedz czy te paznokcie mogą być, to znaczy jak oceniasz wykonanie, jest tam trochę zdjęć.
http://www.ewi.com.pl/ inne mamusie tez mogą zerknąć jak mają ochotę

ide się kąpać, jutro zajrze do was, bo dzisiaj juz nie mam sily, najadłam się pizzy na kolacje i padam dzisiaj nie kręce juz hula
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:16   #2194
morska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Morska te puzle są też w innych kształtach, bez małych kawałków Ogólnie mamy je polecają. Idę poszperać na all bo wcześniej też chciałam je kupić ale później mi to z głowy wyleciało.
O, to daj znać co wyszperałaś Ja się nimi wcześniej nie interesowałam, więc nie wiem na co jeszcze zwracać uwagę.
Stary 2010-03-28, 21:21   #2195
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Svi zerknij w wolnej chwili na tą stronę i powiedz czy te paznokcie mogą być, to znaczy jak oceniasz wykonanie, jest tam trochę zdjęć.

ide się kąpać, jutro zajrze do was, bo dzisiaj juz nie mam sily, najadłam się pizzy na kolacje i padam dzisiaj nie kręce juz hula
ogólnie pazurki dość starannie wykonane
ale chyba są dosyć płaskie (brak linii stresu - trudne slowo ) i czasem (nie zawsze) sa łopatowate tzn. rozszerzają się na końcach zamiast być tej samej szerokości na całej długości
na niektórych zdjęciach widac granicę tipsa albo niedokładnie wypiłowaną masę przy odnowie, a na ostatnim zdjęciu ponad granica tipsa chyba jest trochę za bardzo wypiłowana płytka...
ale może to odnowa/ naprawa po kimś innym, bo tylko na 1 zdjeciu to widziałam (Edit: nie na jednym )
nie podobaja mi się "górki" w miejscu gdzie zaczyna się tips i pojawia się to na każdym zdjęciu, na którym widać to miejsce pod odpowiednim kątem...

ja bym do niej nie poszła - nie podoba mi się jej styl - nie znalazłam ani jednych pazurków, które chciałabym nosić, ale jak pewnie wiecie ja jestem dziwna

Svi, nie bij

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-03-28 o 21:27
p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:34   #2196
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

hmmm no lepsze od tamtych ale szalu nie kreca
dziewczyna ma wyraznie problem z krzywa C, paznokcie maja za mala warstwe zelu w miejscu gdzie jest jej punkt kuliminacyjny czyli powinno byc go najwiecej i moze to powodowac, ze paznokcie beda sie lamac, niekoniecznie przy krotkich ale przy dluzszych tak, widac tez problem w opilowaniu paznokcia, biada Twoim skorkom patrz zdjecie 122 palec wskazujacy prawej reki (aczkolwiek nie wiadomo czy nie jest to uszkodzenie powstale wczesniej)

ale jest wiele ladnych prac, sa bardzo ladne zdobienia, bardzo w moim stylu np 112, 17, 16

mysle, ze jezeli chcesz krotkie paznokcie i tylko sam french to mozesz sprobowac u niej
co prawda nie widzialam tam zadnych krociotkich paznokci z frenchem ale z tych co sa to nie wygladaja najgorzej, a przede wszystkim nie jest to prosta krecha wiec wie o co kaman

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
ale chyba są dosyć płaskie (brak linii stresu - trudne slowo ) i czasem (nie zawsze) sa łopatowate tzn. rozszerzają się na końcach zamiast być tej samej szerokości na całej długości
na niektórych zdjęciach widac granicę tipsa albo niedokładnie wypiłowaną masę przy odnowie, a na ostatnim zdjęciu ponad granica tipsa chyba jest trochę za bardzo wypiłowana płytka...
ale może to odnowa/ naprawa po kimś innym, bo tylko na 1 zdjeciu to widziałam (Edit: nie na jednym )
nie podobaja mi się "górki" w miejscu gdzie zaczyna się tips i pojawia się to na każdym zdjęciu, na którym widać to miejsce pod odpowiednim kątem...

ja bym do niej nie poszła - nie podoba mi się jej styl - nie znalazłam ani jednych pazurków, które chciałabym nosić, ale jak pewnie wiecie ja jestem dziwna

Svi, nie bij
akurat masz racje we wszystkim co napisalas, tez zauwazylam te wszystkie "wady" - ale mysle, ze na wszystkie te rzeczy zwracaja uwage osoby bardziej wymagajace i znajace temat, ktos taki jak ja, bo wiadomo robie pazury, no i ktos taki jak Ty, czyli swir na punkcie wykonania

a Wojtusia jezeli nie robi sobie paznokci nalogowo od lat i to taki kaprys po prostu, czy chec odmiany pewnie nie zwroci na te rzeczy uwagi, no i chce tylko krotkie paznokcie z frenchem, wiec ta dziewczyna moze temu zadaniu podolac bo jej prace nie sa wcale az takie zle w porownaniu np do tych co Wojtusia mi przeslala
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:38   #2197
Wojtusia
Zakorzenienie

Cytat:

Svi, nie bij
o matenko, dzięki za dokładny opis czytając to co napisałas, doszłam do wniosku, ze naprawde nie mam pojecia o takich paznokciach i na wiele rzeczy bym nie zwróciła uwagi. laik ze mnie w takich sprawach

ciekawa jestem co jeszcze Svi napisze

o Svi w miedzyczasie odpisała

a wiec dziekuje wam bardzo, naprawde macie pojecie o czym piszecie. Dobrze ze nie poszłam od razu to tej dziewczyny co przesłałam zdjecia do Svi, to bym sie nacieła wtedy...z tą jeszcze pomyślę. poszukam jeszcze innych, popytam znajomych.

Svi
szkoda ze ty mieszkasz tak daleko. no jakby 100 km było to bym pojechała do ciebie, ale troche dalej mam niestety

Edytowane przez Wojtusia
Czas edycji: 2010-03-28 o 21:43
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:40   #2198
gorgulek
Zakorzenienie

Morska tak na szybko:
1. http://allegro.pl/item964503078_☠☠☠☠☠☠..cm_9_elem.html
2. http://allegro.pl/item962930734_cars...elementow.html
Te 1 i 2 są mniejsze bo tylko 10x10 cm, całość ma 30x30. Jeśli ktoś chce można kupić kilka kompletów ale mnie się wydaje, że lepsze będą takie większe, z których każdy ma 30x30, np.takie:
3. http://allegro.pl/item962748918_☠☠☠☠☠☠..0x90_nowe.html
4. http://allegro.pl/item962745848_☠☠☠☠☠☠..0x90_nowe.html - tu coś dla chłopców
5. http://allegro.pl/item962744364_☠☠☠☠☠☠..0x90_nowe.html
6. http://allegro.pl/item962744733_☠☠☠☠☠☠..0x90_nowe.html - dla dziewczynek
7. są też takie i o takich wcześniej myślałam, małych elementów jest niewiele i można je "tymczasowo" wyjąć: http://allegro.pl/item966321467_☠☠☠☠☠☠..ar_gratis.html

A teraz już sama nie wiem jakie bym chciała
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:40   #2199
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

p4w a co powiedzialabys na to
http://i.pinger.pl/pgr254/7349356b00...ch+Oli+(5).JPG
http://streemo.pl/Image/440670_m.jpg
http://republika.pl/blog_sp_3757420/...rench_gabi.jpg
http://i.pinger.pl/pgr152/2978e2ae00...2Bcyrkonie.jpg
Stary 2010-03-28, 21:49   #2200
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm no lepsze od tamtych ale szalu nie kreca
dziewczyna ma wyraznie problem z krzywa C, paznokcie maja za mala warstwe zelu w miejscu gdzie jest jej punkt kuliminacyjny czyli powinno byc go najwiecej i moze to powodowac, ze paznokcie beda sie lamac, niekoniecznie przy krotkich ale przy dluzszych tak, widac tez problem w opilowaniu paznokcia, biada Twoim skorkom patrz zdjecie 122 palec wskazujacy prawej reki (aczkolwiek nie wiadomo czy nie jest to uszkodzenie powstale wczesniej)

ale jest wiele ladnych prac, sa bardzo ladne zdobienia, bardzo w moim stylu np 112, 17, 16

mysle, ze jezeli chcesz krotkie paznokcie i tylko sam french to mozesz sprobowac u niej
co prawda nie widzialam tam zadnych krociotkich paznokci z frenchem ale z tych co sa to nie wygladaja najgorzej, a przede wszystkim nie jest to prosta krecha wiec wie o co kaman

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

akurat masz racje we wszystkim co napisalas, tez zauwazylam te wszystkie "wady" - ale mysle, ze na wszystkie te rzeczy zwracaja uwage osoby bardziej wymagajace i znajace temat, ktos taki jak ja, bo wiadomo robie pazury, no i ktos taki jak Ty, czyli swir na punkcie wykonania

a Wojtusia jezeli nie robi sobie paznokci nalogowo od lat i to taki kaprys po prostu, czy chec odmiany pewnie nie zwroci na te rzeczy uwagi, no i chce tylko krotkie paznokcie z frenchem, wiec ta dziewczyna moze temu zadaniu podolac bo jej prace nie sa wcale az takie zle w porownaniu np do tych co Wojtusia mi przeslala
no tamtych nie widziałam
no fakt - ja jestem dość () wymagająca

to sa katusze dla oczu

------------
widziałaś "nowego" użytkownika na wątku A&F

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-28, 21:51   #2201
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
Doklanie o ten mi chodzilo. Nie raz ratowal mnie z opresji.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 21:52   #2202
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
chyba niedługo wszystkie się w niego zaopatrzymy

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-28, 22:00   #2203
Ulcia2512
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to Ulcia2512

Cytat:
chyba niedługo wszystkie się w niego zaopatrzymy
Takie zycie mam malych podroznikow.

108,6-106-105-104-102,5-101-100.2-99-98,8-97,7-96-95-94-93-92-91-90-89-88-87-86-85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74-73-72
Ulcia2512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:01   #2204
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

dla mnie ideal jesli chodzi o paznokcie
http://anusia2o.blog.onet.pl/

podejrzewam, ze i Ola by nimi nie pogardzila
Stary 2010-03-28, 22:02   #2205
sylka79
Wtajemniczenie

Dużo radości dla naszych dzisiejszych solenizantów:Aneczki i Kubusia.Rośnijcie zdrowo dzieciaczki!!!

Cytat:
Napisane przez agga19851985 Pokaż wiadomość
czesc kochaneczki.
tylko sie witam i uciekam bo alan przyszedl i szczypie mnie po lydkach.
noc byla okropna, malemu pozasychaly gilki w nosku i co chwila budzil sie z placzem. psiknelam kilka razy woda morska ale za czesto przeciez nie mozna.
dzieki bardzo za slowa wsparcia, to bardzo pomaga. maz dzis cos baknal ze trzeba cos zmienic bo jeszcze kilka dni i nie wytrzyma. hmm ciekawe co miał na mysli. no jak to co, ja przecież wiem: seks.
musze dzis do szkoly jechac oddac 3 rozdział magisterki, a taaak mi sie nie chce.

mój synuś sle usmieszki dla was. na drugim zdjęciu guz i siniak po upadku z łóżka.
biedny Alanek.

Słodziutki jest Twój synuś

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
lustereczko powiedz przecie kto jest najpiekniejszy na swiecie??
Kobieta w każdym calu

Cytat:
a Marci mial wczoraj pierwszy upadek stal przy stole i jakos mu sie noga podwinela i rabnal w stol i ma taka czerwona szrame na poliku
biedny Marci.Niestety upadki już teraz będą raczej nieuniknione

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilkę., bo czekamy na drugą turę gości

Chłopcy dziękują Ciociom za wszystkie życzenia

Wczoraj imprezka się udała. Wszystko smakowało i duuużo zostało. Niestety dzisiaj goście w okrojonym składzie, więc pewnie będzie podobnie.
Ale zostanie więcej dla nas

Super,że impreza Bartusia udana

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Na koniec sie pochwale.Mala staje na kolankach i posuwa sie do tyłu

.
Zasłużone dla Laurci.

Cytat:
Napisane przez Tulipfever Pokaż wiadomość
Ja wlasnie skonczylam wypisywac faktury Wczoraj bylismy z moim kursem w muzeum- rewelacja. Uwielbiam takie wyprawy. Dzisiaj rano do kosciola- gdy szlam do Komunii ksiadz poblogoslawil mi Aneczke Corenka przespala pol Mszy, drugie pol namietnie obgryzala mi palca. Maly gryzon
Przez ostatnie dwa dni Ania sie bardzo rozgadala- ba, da, pa oraz...ble
dla Aneczki,grzeczna dziewczynka.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Wiem, że dziś niedziela ale idę sprzątnąć klatkę schodową bo patrzeć nie mogę. Na piętrze 4 rodziny mieszkają a tylko ja tam sprzątam
dla sąsiadów oczywiście.

sylka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:06   #2206
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie ideal jesli chodzi o paznokcie
http://anusia2o.blog.onet.pl/

podejrzewam, ze i Ola by nimi nie pogardzila
wszystkie są boskie!!! lecę nacieszyć nimi oczy
bardzo podobają mi się też pazurki Pauli z Krakowa (studio kreacji)

3220g 54 cm

------------------

Edytowane przez p4w
Czas edycji: 2010-03-28 o 22:10
Stary 2010-03-28, 22:09   #2207
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Hej

Dzisiaj mój syn poznał kumpla 2 miesięcznego Kubusia Jak się mu bacznie przyglądał (Przemek Kubie), widać było, że ma go za "małolata"

A ja mam kolejne 0,5 kg mniej Więc Cass proszę zmień moją wagę na 70,5 kg

I miałam coś napisać ale wyleciało mi z głowy

Cytat:
Napisane przez Cassandra 23 Pokaż wiadomość
Ale dzisiaj pustki
Melduje sie, ze zyje
Dzisiaj zmiana czasu - nie zapomnijcie
Ide jeszcze zmyc kilka talerzy, wykapac sie i spac.

Kubus dzisiaj nie był na dworze bo strasznie wiało Myslałam,ze ustanie ale gdzie tam wózek by pewnie porwało
Mam nadzieje, ze jutro poprawi sie pogoda.

Kuba sie juz robi taki fajny, raczkuje jak błyskawica i czasami nie moge go dogonic kolanka ma całe czerwone od tego raczkowania. Uwielbia jak sie go straszy i goni, ucieka ile sił w nogach
Dzisiaj bawiłam sie z nim na dywanie i udawałam, ze spie. Zaczał sie skradac, złapał mnie za ręke a ja nic - dalej spie czuje, ze zaczyna blizej podchodzic i głaszcze mnie po buzi a gdy ja dalej nic to on łapie z całej siły za włosy no jest przekochany
Rozgadał sie na dobre, raczkuje i gada sam do siebie. Juz pewniej stoi przy meblach i potrafi ostroznie usiasc na pupke tak zeby sie nie przewrocic.
Zaczyna jesc wieksze kawałki i koniecznie musi cos podjesc z mojego talerza. Dzisiaj probował odrobinke swojskiej kiełbaski (rodzice robili) i bardzo mu smakowała.
Dla Kubusia Sprytny chłopak

I w ogóle tak czytam i czytam o wyczynach Waszych pociech i się nadziwić nie mogę Może i mój łobuziak się rozkręci niedługo w każdym razie wiem co przede mną
Stary 2010-03-28, 22:11   #2208
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:

bardzo podobają mi się też pazurki Pauli z Krakowa (studio kreacji)
tak paula ma baaaardzo duzy talent, byla wczesniej jedna z naszych wizazanek, ale niestety juz nie jest

no i zapomnialabym:
wszystkiego najlepszego dla Ani i Kuby :*:
Stary 2010-03-28, 22:21   #2209
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
, szukając, właśnie ten znalazłam

Cytat:
Napisane przez Ulcia2512 Pokaż wiadomość
Kupię

Cytat:
Napisane przez sylka79 Pokaż wiadomość
Dużo radości dla naszych dzisiejszych solenizantów:Aneczki i Kubusia.Rośnijcie zdrowo dzieciaczki!!!

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:21   #2210
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
tak paula ma baaaardzo duzy talent, byla wczesniej jedna z naszych wizazanek, ale niestety juz nie jest

no i zapomnialabym:
wiem
pamiętam, ze była bardzo aktywną Wizażanką i żywo reagowała na różne posty, miała kilka razy bana tymczasowego i widocznie odczekała się stałego

ja się najpierw dokształcałam na Wizażu, zeby wiedzieć czego oczekiwać i co się da zrobić a czego nie, więc śledziłam tamte wątki

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-28, 22:22   #2211
sylka79
Wtajemniczenie

Cześć mamusie!!!
U nas całkiem miła niedziela,rodzinna
Odbyliśmy długi spacer we czwórkę:my z mężem z wózkiem,Damian na rowerze
Rano odebrałam parasolkę,jestem z niej bardzo zadowolona,jeśli można tak powiedzieć po pierwszym spacerze.Bartoszkowi chyba też nowy pojazd się podoba.
Jutro koło południa ma wpaść koleżanka,już dzisiaj się zapowiedziała.Potowarzysz y mi w kuchni przy obiedzie
Na jutro także,mam ambitny plan dalszego sprzątaniaile z tego planu zrealizuję sie okaże

Dzisiaj się już żegnam,życzac Wszystkim spokojnej nocki
Dobranoc

Stary 2010-03-28, 22:22   #2212
UnholyOne
Ola-Unhola

Ja tylko powiedzieć Dobranoc. Padam z nóg

Sto lat dla Kubusia i Ani. Całuski od Cioci Oli

Do juterka
Stary 2010-03-28, 22:27   #2213
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć mamusie!!!
U nas całkiem miła niedziela,rodzinna
Odbyliśmy długi spacer we czwórkę:my z mężem z wózkiem,Damian na rowerze
Rano odebrałam parasolkę,jestem z niej bardzo zadowolona,jeśli można tak powiedzieć po pierwszym spacerze.Bartoszkowi chyba też nowy pojazd się podoba.
Jutro koło południa ma wpaść koleżanka,już dzisiaj się zapowiedziała.Potowarzysz y mi w kuchni przy obiedzie
Na jutro także,mam ambitny plan dalszego sprzątaniaile z tego planu zrealizuję sie okaże

Dzisiaj się już żegnam,życzac Wszystkim spokojnej nocki
Dobranoc
a jaką masz parasolkę?

Cytat:
Ja tylko powiedzieć Dobranoc. Padam z nóg

Do juterka
dobranoc

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-28, 22:28   #2214
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
no i zapomnialabym:

Cytat:

I ja uciekam, dobranoc

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 22:28   #2215
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

sylka super, ze parasolka fajna

a my z TZ doszlismy do wniosku, ze jednak nie kupujemy poki co parasoli, a to dlatego, ze czesto chodzimy po lesie, po parku, na placu zabaw po trawce i male koleczka parasolki beda nam to utrudniac, wiec chcemy spacerowke z wiekszymi kolami, a rowniez jest skladana wiec do auta sie zmiesci, co myslicie o mikrusie jetti?
http://www.2o2.pl/p,pl,8737,wozek-sp...wosc-2010.html
Stary 2010-03-28, 22:51   #2216
sylka79
Wtajemniczenie

Cytat:
a jaką masz parasolkę?

dobranoc
Kupiłam Coneco Traffica niebieską(chciałam czerwoną,ale musiałabym czekać miesiac).

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
sylka super, ze parasolka fajna

a my z TZ doszlismy do wniosku, ze jednak nie kupujemy poki co parasoli, a to dlatego, ze czesto chodzimy po lesie, po parku, na placu zabaw po trawce i male koleczka parasolki beda nam to utrudniac, wiec chcemy spacerowke z wiekszymi kolami, a rowniez jest skladana wiec do auta sie zmiesci, co myslicie o mikrusie jetti?
http://www.2o2.pl/p,pl,8737,wozek-sp...wosc-2010.html

Ja właśnie częściej chodzę po chodnikach,uliczkach,alej kachProwadzi się super.
Ale Ty też fajną wynalazłaś,może nie przypomina parasolki,ale funkcje ma bardzo podobne(w tym moim nie ma tylko regulowanego podnóżka i coś tam z tą prowadnicą)Jeszcze jeżeli chodzi o podnóżek,to w tym Coneco jest taka opcja,że to siedzisko jest przedłużone,póki dziecko jest małe żeby mu nózki nie zwisały,a jak jest wieksze,część tego siedziska opuszcza się pionowo w dół i nóżki trzyma sie na podnózku-jeżeli wiesz o co mi biega

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Dobra,lecę już,kolorowych snów

Stary 2010-03-28, 22:53   #2217
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Kupiłam Coneco Traffica niebieską(chciałam czerwoną,ale musiałabym czekać miesiac).

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Ja właśnie częściej chodzę po chodnikach,uliczkach,alej kachProwadzi się super.
Ale Ty też fajną wynalazłaś,może nie przypomina parasolki,ale funkcje ma bardzo podobne(w tym moim nie ma tylko regulowanego podnóżka i coś tam z tą prowadnicą)Jeszcze jeżeli chodzi o podnóżek,to w tym Coneco jest taka opcja,że to siedzisko jest przedłużone,póki dziecko jest małe żeby mu nózki nie zwisały,a jak jest wieksze,część tego siedziska opuszcza się pionowo w dół i nóżki trzyma sie na podnózku-jeżeli wiesz o co mi biega

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Dobra,lecę już,kolorowych snów
dzięki, będę musiała pewnie niedługo zgłębić temat

3220g 54 cm

------------------

Stary 2010-03-28, 23:03   #2218
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

sylka wiem o co Ci chodzi, ten wozek co znalazlam tez ma regulowany podnozek

no wlasnie najpierw chcialam parasolke zeby byla lekka i malo miejsca zajmowala ale tak sobie pomyslalam - po co? przeciez nie bede jej nosic na plecach, auto z duzym bagaznikiem mam, wiec nie ma problemu wiec zadecydowalam, ze kupie duza i wygodna dla malego i z duzymi kolami zeby lepiej sie prowadzilo po nierownosciach

jedyne co mi nie pasuje to kolory, nie ma takiego, ktory by mnie powalil
najlepszy jak dla mnie jest turskus bo wyglada najbardziej stylowo z nich, ale TZ oczywiscie sie podoba pomarancz ja wolalabym gladki ale z gladkich najladniejszy jest bez, no ale ja wole zywsze kolory i wez tu cos wybierz
Stary 2010-03-28, 23:38   #2219
mariolasl
Zakorzenienie

Widze, ze musze kupic zel arnikowy . Kupie na pewno

Rowniez musze kupic przed latem spacerowke-terenowke, bo parasolke juz mam i jest fajna do smigania po okolicy i miescie, ale w nasz teren sie nie nadaje. Jeszcze nie wgryzlam sie w temat...
Stary 2010-03-28, 23:42   #2220
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

no wlasnie parasolka jest fajna jak chce sie zrobic spacerek po chodniku, do miasta czy do centrum handlowego - a na lesiasto-gorzaste tereny kiepsko sie nadaje

dlatego postanowilam kupic taka prawdziwa spacerowke a nie parasolke
i co? nikt mi nie napisze co mysli o tym modelu?

a parasolke to mam jeszcze po Eryku taka zwykla najzwyklejsza, zeby tylko do sklepu lub jak bedzie starszy i bedzie dluga droga i sie zmeczy, bez funkcji spania, bez daszka, bez niczego....tez kupilam wlasnie jak Eryk byl starszy i szlam gdzies dalej i wiedzialam, ze sie zmeczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości