|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#511 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 839
|
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???
A jaki¶ klub na Ruczaju? By³ kto¶? By³abym wdziêczna za polecenie czego¶/opiniê. I niekoniecznie nt najdro¿szego fitnessu
|
|
|
#512 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 602
|
Cytat:
S± sztangi ,gryfy,du¿y wybór hantli? Co z ³aweczkami o raz tzw. motylkiem ("atlasem do æw.klatki piersiowej?)
|
|
|
|
#513 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 053
|
Hmm... A ja siê teraz mam zamiar przepisaæ do MultiFitness na Krakowskiej. Co prawda s³ysza³am co¶ tam, ¿e kto¶ nie by³ zadowolony, ale ja sobie to sprawdze przez miesiac - w sumie to nie mam nic do stracenia.
Teraz jeszcze chodzê do SempreTaniec. Ale na bank z nich rezygnuje. Wqrzy³am sie ostatnio, kiedy przysz³am i pani na 10 min przed podobno odwolala zajecia! Porazka! Uwazam, ze powinni wprowadzic jakies zasady. Poza tym nie informuja wczesniej ze zajecia sa odwo³ane i dowiadujesz sie dopiero, jak przyjdziesz. I dodatkowo podniesli ceny karnetów o 5 pln, wiec 8 wejsc w miesiac kosztuje teraz 95z³. Na Krakowskiej dla porównania - 79z³... A zapowiadalo sie bardzo fajnie. I serio podobaja mi sie zajecia latino - trudno. Nie lubie jak ktos w gumy leci.
|
|
#514 |
|
Rozeznanie
|
ja sie zapisalam wczoraj do Relax body club na Mogilskiej
i...po pierwszych cwiczeniach (power step) jestem zadowolona, wypocilam sie niezle ale dlatego ze nie mam kondycji (od lata bez ruchu). Karnet 70zl z promocja a ogolnie 90 (zajecia 2xtyg.) Jeden minus ze zeby dojsc na sale trzeba przechodzic przez silownie... no ale coz..
|
|
#515 |
|
Raczkowanie
|
Ja siê w koñcu zdecydowa³am na Lady Fit, sympatyczna atmosfera, ma³e grupy zwykle 4-5 osób o godzinie 10.00. Szatnie ma³e, ale do prze¿ycia bo s± dwie wiêc siê roz³adowuje, zajêcia wymagaj±ce, mo¿na siê zmêczyæ.
|
|
|
#516 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Pure Health and Fitness
Witam! Mam do przepisania karnet do Pure Health&Fitness w Galerii Kazimierz w Krakowie. W sk³ad karnetu wchodzi: -si³ownia -fitness -basen -sauna -³a¼nia parowa -joga -jukari fit to fly -opieka trenera personalnego oraz dietetyka -darmowa wypo¿yczalnia dvd -solarium -darmowa kawa Dodatkowo mogê do³o¿yæ prezenty, jakie otrzymujesz przy zapisie do klubu, tj: plecak, darmowe wej¶ciówki, s³uchawki... Cena za miesi±c normalnie to ok.200z³. Poniewa¿ wyprowadzam sie z Krakowa oddam karnet za 150 z³ . Jest wazny od marca lub drugiej polowy lutego, jesli chcecie zaczac juz teraz. Oczywi¶cie nie ma zadnego limitu wejsc i oplaty wpisowej ![]() Wiêcej informacji: http://www.purepoland.com/cracow/ Proszê o kontakt na: 660 618 557 lub e-mail |
|
|
|
|
#517 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 9
|
Dziewczyny szukam towarzyszki na fitness/ aerobic/ si³ownie
Mo¿e która¶ sie skusi?? Kraków/Wieliczka |
|
|
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 482
|
kasiunia85 a w Krakowie jaka si³ownia by Ci odpowiada³a? I w jakich godzinach
?Ja poszukuje towarzyszki najlepiej na si³ownie/cardio w okolicach rynku i dyspozycyjnej ok godz 17. Hehe mam wymagania - pewnie zbyt du¿e ale niestety praca ogranicza
|
|
|
|
|
#519 |
|
Rozeznanie
|
A ja po d³ugich poszukiwania i rozczarowaniu jakim by³o centrum PURE najpewniej zdecydujê siê na kupno karnetu tutaj http://www.comcomzone.pl/
Odwiedzi³am ostanio to miejsce-specjalnie nie wykupowa³am karnetu tylko pojedyncze wej¶ciówki (na si³owniê,basen i zajêcia fitness) i powiem Wam ,¿e siê nie rozczarowa³am niczym. Jestem bardzo zadowolona z jako¶ci us³ug. W dodatku panie z recepcji udziela³y mi wyczerpu±jcych odpowiedzi,nie by³y nachalne. Nawet dosta³am propozycjê chodzenia na darmowe zajêcia z aqua aerobiku w soboty (pomimo ,¿e karnetu nie kupowa³am). Jedyny minus to facet z recepcji p³ywalni -rozmawia³am z nim tylko przez telefon i muszê przyznaæ,¿e o ma³o nie zniechêci³ mnie do przyjazdu do centrum. Drugim minusem mo¿e byæ dojazd.
|
|
|
#520 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 998
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
Ja by³am w czwartek w Platinium. Pierwsze wej¶cie za darmo. Zdziwi³o mnie zagospodarowanie przestrzeni
pó³ metra od recepcji i wej¶cia stoj± pierwsze maszyny si³owni... Poza tym w damskiej szatni robotnicy montowali szafki i musia³am siê przebieraæ w toalecie, ale to w sumie ma³y minus, bo po remoncie wszystko powinno byæ OK. Do¶æ ciasno, ale du¿o sprzêtu, fajny do cardio i do si³owych. Trener podchodzi³, jak widzia³, ¿e nie wiem, jak wykorzystaæ dany sprzêt i t³umaczy³ co i jak. Jeszcze mo¿e sprawdzê M³yn albo Energym... W sumie ¿aden nie jest mi po drodze.
|
|
|
|
|
#522 |
|
Rozeznanie
|
Choæby dlatego,¿e w pakiecie wykupi³am 2 treningi z trenerem i one siê nie odby³y.
Pomimo tego,¿e przez 3 miesi±ce chodzi³am i siê o nie dopomina³am. Zbywano mnie tym,¿e "trener mi przypisany" ma teraz du¿o treningów z klientami. W koñcu skoñczy³ mi siê abonament i oczywi¶cie zwrotu kasy nie by³o. Na "pociechê" menagerka klubu da³a mi wejsciówkê darmow±,któr± z wkurzenia wywali³am do kosza. Drugim powodem by³o to,¿e jak ju¿ æwiczy³am sama na si³owni i np. nie wiedzia³am jak pos³ugiwaæ siê jak±¶ maszyn± to nigdy nie moglam znale¼æ wolnego trenera. Raz jak udalo mi siê zaczepiæ jednego pana to by³ wielce niezadowlony ,¿e mus zprzerywam ploty z kole¿ank± i nawet nie raczy³s³uchaæ o co pytam. Ja tam do PURE nigdy nie wrócê. Ale na pewno jest grono osób zachwyconych ich us³ugami
|
|
|
#523 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#524 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
Szukam klubu z dobrym trenerem stepu
czy kto¶ mo¿e pomóc?Najchêtniej taki gdzie np jest BUP z elementami stepu, step podstawowy i zaawansowany. By³am z kolezanka na zajêciach w A3 i pani Basia super prowadzi³a step, pó¼niej by³am jeszcze 3razy (zeby wykorzystac karnet)i poszlam na zajecia do innych instruktorow 2 razy. Ju¿ nie by³o tak super, wiec na ostatnia godzine wrocilam do Pani Basi. Strasznie sie zakrecilam tym stepem, ale kompletnie nie pasuje mi dojezdzanie na Zabiniec :/ Pracuje na samym rynku, mieszkam na Karmelickiej, wiêc dobrze by³oby znale¼æ co¶ bli¿ej centrum, albo z ³atwym dojazdem. Macie jakies sprawdzone miejsca z instruktorami ktorzy robia fajne taneczne uklady na stepie??? |
|
|
|
|
#525 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 473
|
Cassiss, ja bym Ci poleci³a zajêcia u Paw³a w Energymie na wroc³awskiej. Jest rewelacyjnym instruktorem
Prowadzi szkolenia, warsztaty, miêdzynarodowe konwencje. U¶miech, sza³, ekspresja![]() Maj± do¶æ drogie karnety, ale z tego co pamiêtam, to pierwszy trening gratis, wiêc my¶lê, ¿e to powinno tyczyæ siê te¿ zajêæ fitness . Warto spróbowaæ![]() Pozdrawiam
|
|
#526 |
|
Przyczajenie
|
Super dziêki!
sprawdzi³am grafik, idê wypróbowaæ w ¶rodê!!
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 36
|
Cytat:
Edytowane przez agnes206 Czas edycji: 2010-03-09 o 16:27 |
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#529 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 128
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#530 |
|
Raczkowanie
|
Ja potrzebuje opini o klubie fitnes Glamour na G³owackiego :P Cokolwiek ktokolwiek wie :P Bêdê wdziêczna
|
|
#531 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
ca³kiem mi³a atmosfera, ceny przyzwoite, zajêcia zazwyczaj bardzo fajne- du¿y plus: nie trzeba siê zapisywaæ na okre¶lon± godzinê.. no ale warunki lokalowe i si³ownia takie sobie:/ no i przede wszystkim ogromny minus : ¿ycie rozpoczyna siê tam o 17: do tej godziny pozamykane na cztery spusty:/ a ciekawa jestem fit by step i platinum: czy tam obowi±zuj± zapisy na okre¶lon± godzinê na fitness? no i jak to w koñcu wygl±da z karnetami: tzn czy na lea s± jakie¶ zni¿ki studenckie, no i czy jedno wej¶cie= 60 minut, czy mo¿na w tym wej¶ciu skorzystaæ równie¿ z si³owni? no i czy s± osoby które na si³owni pomagaj± siê jako¶ odnale¼æ, polec± okre¶lone æwiczenia?
|
|
|
|
|
#532 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 430
|
Cytat:
Masz do wyboru karnet fitnesss, spinning lub si³ownia, albo open na wszystko. Na si³owni s± instruktorzy ca³y czas i bardzo chêtnie pomagaj± siê odnale¼æ. Wiêcej dowiesz siê z ich strony internetowej. Ja osobi¶cie chodzê tam ju¿ drugi miesi±c i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
|
|
#533 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
Wiadomo¶ci: 3 394
|
hej,ja równie¿ chodzê do platinium i jestem bardzo zadowolona.karnet kupujê 10 lub 12 wej¶ciowy.na jednym wej¶ciu siedzisz ile ci siê podoba-mo¿esz korzystaæ z si³owni,fitness,sauny.
ja jeszcze nigdy nie zapisywa³am siê na zajêcia i nikt mnie nie wywali³. |
|
|
|
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 28 816
|
Cytat:
No ale ludzie zarowno obsluga - towarzystwo wzajemnej adoracji, wielce kochajaca sie paczka, czasem nawet bardzo doslownie, ach te publiczne macanki miedzy trenerami a paniami z recepcji - ale Ty jak prosisz o to by Ci wytlumaczyc jak dziala jakies urzadzenie do cwiczen, to zapomnij. Przeszkadzasz i tyle. Chcialam inwidualne cwiczenia z trenerem, to mi zreszta obiecywano jak sie zapisalam. I co dowiedzialam sie, ze akurat w moim pakiecie tego nie ma - tylko czemu akurat jak juz przyszlam? A kupic dodatkowo to drobne 100zl. Swietne dietetyczki. Jedna mowila mi, zebym jadla jak najwiecej oliwy z oliwek. A druga, zeby zero tluszczu. Grunt to trzymac jeden trend. ![]() No i doborowa ekipa starych bywalcow. Popisowa ciuchami za drobne 600 zl za koszulke z odpowiednim logo, adidasy za 1600 i niech przypadkiem ktos nie zauwazy. Katastrofa. Totalny syf kolo ekspresu do kawy. I stale musialo czegos tam brakowac, jak nie mleka do kawy, to czystej filizanki. Sauna zwlaszcza parowa tez jakos czesto sie sama wylaczala. No nieprawdopodobne. Aha i sprobuj sie dopchac do fit to fly. |
|
|
|
|
|
#535 |
|
Zadomowienie
|
Ale tam przecie¿ wcze¶niej uprzedzaj±, ¿e na te zajêcia trzeba siê wpisywaæ godzinê przed. Zawsze tak robiê i nigdy nie ma problemu. Wiem, ¿e nie jest to zbyt wygodne, ale te osoby, którym bardzo zale¿y na tych æwiczeniach nie maj± problemów z dostaniem siê
|
|
|
|
|
#536 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 149
|
dziewczyny, a co my¶licie o Fitness Team przy Koronie? planujê siê tam zapisaæ, ale chcia³abym us³yszeæ Wasze opinie (np. jaka atmosfera tam panuje, czy jest dobry sprzêt etc)
|
|
|
|
|
#537 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
Dziewczyny, widzê, ¿e poleca³y¶cie m.in. Ideal Body na Dobrego Pasterza. Ich ceny s± kusz±ce
![]() Edit: ju¿ wiem, przeczyta³am regulamin
Edytowane przez owieczkashaun88 Czas edycji: 2010-04-03 o 21:14 |
|
|
|
|
#538 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Hej, dziewczyny, mam pytanie odno¶nie klubu AZIK na Kurdwanowie - które zajêcia fitness polecacie i u jakiego prowadz±cego, a których ew. nie?
(Pytam pod k±tem tego, ¿e nie lubiê przekombinowanych uk³adów, gdzie zamiast æwiczyæ, stojê i próbujê za³apaæ kroki) Si³owniê maj± fajnie wyposa¿on± i warunki wypas. Atmosfery jeszcze nie bêdê oceniaæ, bo za krótko chodzê. Oprócz tego podbijam pytanie o opinie na temat Fitness Team na Kalwaryjskiej... ![]() Ja osobi¶cie mogê siê wypowiedzieæ na temat Strefy Fit na Kurdwanowie.. To jest chyba najtañszy klub fitness w okolicy, ale warunki techniczne b. s³abe niestety, natomiast obs³uga nadrabia te niedogodno¶ci. Dziewczyny, które prowadz± s± b. fajne, robi± w miarê proste uk³ady, ¿e nie sposób siê pogubiæ, a spociæ siê mo¿na.. Na si³owni nigdy tam nie by³am, bo z tego co zagl±da³am, nie specjalnie wyposa¿ona (zw³aszcza pod k±tem kobiet) i towarzystwo ró¿ne
|
|
|
|
|
#539 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 12
|
Hejka, ja obecnie chodzê do Ma¶ki na Grodzkiej i jest ok, chocia¿ nie jest to nowy klub, ale pasuje mi lokalizacja i æwiczenia. Wcze¶niej chodzi³am na Krakowsk± na Multifitness i te¿ by³am zadowolona, fajnie zajêcia by³y u Izy, ale z tego, co wiem, to teraz ona przenios³a siê do Tribe Fitness (co¶ takiego) na Filipa. Poza tym, na samym pocz±tku chodzi³am do Lady Fit, ale na rano - zajêcia prowadzi³a Gosia, by³o super, ale potem wróci³am do pracy i po popo³udniowe zajêcia prowadzi³a Ania, no i jako¶ nie za bardzo mi pasowa³y.
My¶lê, ¿e przy wyborze klubu wa¿na jest lokalizacja - ¿eby nie by³o daleko od domu, w miarê po drodze z pracy (jak kto¶ chodzi po pracy) i zadowolenie z æwiczeñ, na jakie siê zapisuje. Osobi¶cie nie za bardzo lubiê si³kê, ale kiedy¶ wybra³am siê do Fam Fatale na Pauliñsk±. Sporo miejsce, ale jak ostatnio sprawdza³am to ..chyba ju¿ zamkniête. Dziewczyny - mobilizowaæ siê - lato nadci±ga i cz³owiek lepiej siê czuje.A! je¶li chodzi o sauny, masa¿e i trenerów to niestety nie wiele mogê napisaæ na ten temat : -). |
|
|
|
|
#540 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 357
|
Czy która¶ chodzi do Sprintu (ul.Morawskiego, ko³o Jubilatu)?
Mieszkam dwa kroki od tego, nigdy nie chodzi³am na ¿adne zajêcia i nie wiem nawet na co mam zwróciæ uwagê
|
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

.