|
|
#4951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyżni i młodsze kobiety... Wątek zbiorczy!
Cytat:
Cytat:
Dobrze,że byłam w miarę ok ubrana. Kumpela pożyczyła mi srebrny łańcuszek-na szczęście Poprawiłam make up, trochę perfum i poszłam![]() Dziś się jeszcze nie odezwał O 15 miał mieć jakieś treningi(bo gra w piłkę) Mam nadzieję,że coś skrobnie wieczorkiem ![]() Cytat:
Aivilo - ło matko, biedny On
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-28 o 17:03 |
|||
|
|
|
#4952 |
|
Wtajemniczenie
|
czeeeść kochane
Ja jestem po niewesołej nocy z Misiem, bo jutro dostanę karmazynowy przypływ i w związku z tym humorzasta jestem potwornie I on, biedak, musiał to znosić. Łącznie z moim ogromnym obrażeniem się o to, że nie lubi Tolkiena, wręcz awanturę mu o to zrobiłam.I o to, na jakim ogniu smaży sie placki ziemniaczane. I o parę innych rzeczy. Wiedźma ze mnie czasem ![]() A potem mnie pokarało, bo sie strułam i pół nocy na kibelku siedziałam. No nic, teraz musze cos w domu zrobić. Wy jak zwykle napisałyście dużo dużo, przeczytam wieczorkiem i się ustosunkuje
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
#4953 | |
|
Zadomowienie
|
Behind uaa fajnie wyszło z tym spotkaniem, u Ciebie wszystko jakoś tak spontanicznie wychodzi
Ale oby tak dalej... Prawię zazdroszczę ^^Aivilo o matko skąd ja to znam, też czasem potrafie mieć niezłe humorki. Mój zwala to na 'polski temperamen' oO Cytat:
Teraz tylko myślę co zrobić z następnym piątkiem. M ma urodziny no i chciałabym dłużej zostać niż do 24 [moja matka dalej twardo nie zezwala na nocowanie, moim zdaniem bezsensowne... co to za różnica czy wrócę w nocy czy rano skoro i tak tam jestem?] no i czeka mnie poznawanie jego rodzeństwa. Trochę się stresuję ^^
|
|
#4954 |
|
Zadomowienie
|
Nie bede teraz o tym myslec, jest za wczesnie.. wyznaje zasade "carpe diem" i w tym przypadku tez znajduje zastosowanie
![]() Wlasnie sie tak zastanawiam.. a makijaz?! a ulubiona sukienka, ktorej nie masz na sobie?! A pierwsze wrazenie?! Jak Behind to ogarnela?-no ale widze,ze swietnie sobie kochana poradzilas^^ Napisze, napisze.. Aivilo, biedny Twoj Tz ![]() przypomnij mi ile jest starszy od Ciebie? A ja jestem szczęśliwa! Zamówiłam ta sukieneczkę a la reto, co Wam pokazywałam^^
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-28 o 17:29 |
|
|
|
#4955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I zazdroszczę sukienki ![]() Ja sobię zamówiłam taką dość zwyczajną, nic ciekawszego znaleść nie umiałam. No i mam ograniczone fundusze, lekcje jazdy mnie finansowo zabijają.
|
|
#4956 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poznawanie rodziny faceta zawsze wiąże się ze stresem,ale poradzisz sobie Cytat:
Bo czasami przez takie zamartiwanie się co będzie za ileś tam...traci się piękne chwile,które maja miejsce teraz ![]() Cytat:
A z resztą jakoś dałam radę ![]() A najlepsze jak wspominaliśmy nasze poznanie się. W ogóle to było chyba w ostatnich 30minutach imprezy ![]() Ogólnie wesoło Czekam aż napisze..ależ jestem niecierpliwa ![]() Cytat:
uwielbiam kiecki
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-28 o 17:36 |
||||||
|
|
|
#4957 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A co do rodziny... zobaczymy. Brat i siostry to jego jedyna rodzina. Nie mam pojęcia jacy są... Mam nadzieję że będzie dobrze. Cytat:
Cierpliwości ^^ ... powiedziała jedna z najbardziej niecierpliwych ^^
|
|
#4958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do tego brzuch mnie z nerwów boli A wczoraj nie było nic z tych rzeczy..poza tym kawałek podbiegłam żeby byc szybciej..więc czulam się jak po lekcji wf-u Cytat:
![]() Cytat:
A z rodzeństwem na pewno pójdzie dobrze ![]() Cytat:
wiesz no ja już od wczorajszego rozstania pod domem czekałam na jakąś miła wiadomość
|
|
#4959 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Niektórzy tak poprostu mają. No ale mam nadzieję że On się niedługo odezwie. I będziecie mieli więcej tak udanych wyjść
|
|
#4960 |
|
Zadomowienie
|
Widzisz Behind.. wszystko sie zmienia jak w kalejoskiepie,a Ty sie jeszcze niedawno martwilas z kim pojdziesz na bal-juz masz jednego kandydata
![]() Dluzsze czekanie, lepsze sniadanie Dziewczyny! ![]() Notabene, denerwuja mnie ludzie, ktorzy pakuja w siebie tony jedzenia,a mimo to sa szczupli...
|
#4961 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale wielu znajomych facetów owszem. Czyż to nie jest niesprawiedliwe?
|
|
#4962 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Z resztą K. odezwał się od razu po impr pisząc miłego smsa na dobranoc. A potem to ja napisałam..ale dopiero po tygodniu ![]() Cytat:
Bo takie spotkania, rozmowy, to najlepsza okazja żeby się poznać.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4963 | |
|
Wtajemniczenie
|
14 lat starszy. No ja wiem, że biedny, chociaż nie powiem, on też łapie swoje humorki i jest wtedy jak wrzód na tyłku, ale ja kochająca, to po główce pogłaszczę, do piersi przytulę...
A jak ja zamieniam sie w potworka, to on, zamiast mnie opanować i polepszyć nastrój, narzekał ;D Ale juz mu wczoraj wyjaśniłam, ze te humory nie wynikają z tego, że ja sie na niego złoszczę i żeby ich nie brał do siebie ![]() Ogólnie on juz od dawna przyzwyczajony do tego, ale wczoraj mialam wybitnie tragiczny nastrój, łeb mi pękał, było mi niedobrze, byłam zmęczona po zajęciach na uczelni, drażniło mnie wszystko, ciągle mi sie chciało płakać i krzyczeć. A teraz właczył mi się pacman, więc uroczyście idę do skepu po wielką pake chipsów i będę się jak świnia obżerać. ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Ale w sumie to dalej dużo jem ;D
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
|
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam kumpele, ktora pochlania i pochlania jak odkurzacz.. jak jej sie chce, to je o 12 w nocy
Ehhh.. a ja cale zycie licze kalorie,a przed chwila zjadlam corna i juz mam wyrzuty... Behind, cos mi sie wydaje,ze nalezysz, tylko nie chcesz sie przyznac.. Kruszynka z Ciebie taka ![]() Jak mam chandre, to nie kupie sobie chipsow, bo bede miec jeszcze wieksza, spotegowana wyrzutami sumienia..skomplikowana ze mnie jednostka ![]() Aivilo, przytulaj go, przytulaj-masz do czego
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko mi w boczki wszystko idzie![]() A K. się nie odezwał
|
|
#4966 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mówił jeszcze, że gdy zamknie tamten rozdział swojego życia i będzie mógł zacząć nowy, ze mną, to wtedy i moje życie się zmieni. Ma plany, często myśli o tym jak będzie gdy poznam jego córke. I ostrzega, bym na razie była ostrożna w swoich uczuciach. Przyrzekł, że mnie nie zrani… Była u mnie koleżanka, pogadałyśmy i jest mi lepiej Już troszkę spokojniej o tym myślę. Cytat:
Myślałam, że będzie łatwiej, powiem mu o M i przejdziemy do porządku dziennego, nadal będziemy się spotykać, rozmawiać, ale już bez pocałunków itp… Że zawsze będzie moim przyjacielem. Jednak A boi się, że M nie zaakceptuje naszych relacji. Samej teraz ciężko mi jest wyobrazić sobie nasze relacje. Zobaczymy jutro, może się spotkamy… Same fanki Mslvtz Rojek ![]() Ojj te boczki... Mam to samo. Ale co tam, właśnie zjadłam pake chrupek XXXL. Niedobrze mi ale co tam, czuje się szczęśliwa Przynajmniej dopuki nie przyjdą wyrzuty sumienia... ![]() Yhhh niedobry K! ![]() ![]()
|
|
|
#4967 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się
![]() Jestem zmęczona po podróży, niestety nie mogłam się z moim Kochaniem zobaczyć, bo mój tata stwierdził, ze to On po mnie jednak wyjdzie i niestety...ale za to jutro popłudnie należy do Nas i się moim Skarbem nacieszę ![]() Wiecie, że za Wami tęskniłam? :P Tak sobie jak jechałam autobusem myślałam o Was i stałyśmy się jak dobre koleżanki dla mnie ![]() ![]() Dobrej nocy Dziewczynki, uciekam jeszcze ogarnąć parę rzeczy i spaaać
|
|
|
|
#4968 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
Behind, ja juz widze te Twoje suche "boczki"
nie odezwal sie? Oj no, moze sie jeszcze odezwie... Serpentine, wiem jak sie czujesz. Pewnie bede przechodzic to samo.. Przyrzekl Ci,ze nie bedziesz przez Niego cierpiec? Oby jego przyrzeczenia nie byly rzucane na wiatr... Nie brakuje Ci A? Nie czujesz juz tego, co czulas do Niego wczesniej? Wypytuje tak dlatego,ze jestes/bylas w prawie takiej samej sytuacji i zastanawiam sie jak to moze u mnie wygladac... Ale sie dobralysmy z tym Rojkiem wszystkie ![]() Jedzcie Dziewczynki, jedzcie-bede sie wydawala szczuplejsza jak juz osiagniecie rozmiar XXXL
|
#4970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ach no..nie przetłumaszysz
![]() Cytat:
Czekam dalej,heh. Przyzwyczaił mnie do kilku smsów dziennie,to teraz mi dziwnie![]() A w ogóle,to..tydzien od tej impr ja do niego napisałam..i się okazało,że jemu głupio było się odezwać,bo był troszkę po % (w sumie ja tego aż tak nie zauważyłam)no i stwierdził,że zrobił z siebie kretyna..i czekał aż ja napiszę..faceci;] Cytat:
ajjj tam, tylko lać Niemniej ja troszkę ograniczyłam jedzenie, no i słodycze Wiecie no Bal za niedługo, potem wesele.. Chociaż przed obroną tyle stresu będzie,że diety nie trzeba
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-28 o 21:46 |
||
|
|
|
#4971 |
|
Zadomowienie
|
Jak sie dzis nie odezwie, to jutro Ty do Niego napisz
siedzisz i myslisz dlaczego nie pisze, a On moze tak samo mysli jak Ty![]() Kurde, ja ostro sie biore za siebie,bo w maju wesele, na ktorym musze wygladac, a poza tym ciekawa jestem jaka bedzie na mnie ta sukienka z allegro. Niby wymierzylam wszystko dokladnie,ale moja nieproporcjonalnosc nie zna granic, wiec.. zobaczymy jak przyjedzie. Generalnie, Bog mnie nie obdarzył zbednymi centymetrami w klatce piersiowej, ale za to w nadmiarze mi sie dostalo w bioderka.. ehh. No i sukienka pewnie w biodrach bedzie dobra, a w biuscie do zwężania. Jak przyjade we wtorek do domu, to zaczne rano biegac^^
|
#4972 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś mam gorszy dzień, wydaje mi się że jutro spojrzę na to z innej perspektywy i będę spokojniejsza, bardziej zdystansowana. Ojjj jak ja nie wyrzucę z siebie tego co mnie gryzie, to czuje taką autodestrukcje ![]() Gaduła ze mnie strrraszna! Na pewno nie będzie… Ale chciałabym, mimo wszystko, by „jakoś” było. Też to uwielbiam. I „Przedtem”. Mmmm… Istny fanklub Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Teraz moje myśli zajęte są M. Do A czułam wielką sympatie i tak nadal jest. Zawsze będę miała do niego sentyment, pozostaną przyjemne wspomnienia. Nie do końca to jeszcze ogarniam…
|
|
|
#4973 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i myśli podobnie..ale to on jest facet, niech myśli zamienia w czyny Cytat:
Jeja...sezon sukienkowy czas zacząć nie![]() Cytat:
Cytat:
Zabierzcie mi telefon,hihi![]() A najlepsze,że ja nie należę do osób,które-jak są w domu-to tel. trzymają cały czas przy sobie. Także moi znajomi już wiedzą,że do mnie dodzwonić się to trudniej niż do krolowej angielskiej ![]() Zwykle krzątam się po domu,a tel. leży u góry, u mnie w pokoju. Potem setka nieodebranych połączeń i smsów. A teraz? Moja komóreczka nie opuszcza mnie ani na chwilę Aaa w ogóloe...u R. to była 'zasada prawdziwych mężczyzn' ![]() Cytat:
|
|
#4974 |
|
Zadomowienie
|
Widze Serpentine,ze wszyscy jeszcze nie ogarniacie nowej sytuacji... z czasem wszystko sie jakos pouklada, popatrzysz na to z innej strony. Nie ma co tak rozkminiac to zycie, bo jutro moze nam sie swiat do gory nogami odwrocic.. wiadomo,niektore sprawy wymagaja planowania i jakiejs organizacji,ale z pewnoscia nie sercowe. Trzeba sprawy oddac w rece losu i niech nimi kieruje tak jak gdzies tam jest zapisane... Nie mniej jednak jakos mi zal A, zal mi tego,ze sie to miedzy Wami skonczylo.. cholera, jaka ja empatyczna do szpiku kosci jestem
![]() Behind, take it easy, cos mi mowi,ze On wlasnie wyznaje zasade 3 dni, wiec uzbroic sie w cierpliwos prosze Ajc, przyszedl sezon sukienkowo-miniowo-spodniczkowy ja zagorzala przeciwniczka takowego ubioru(ze wzgledu na brzydkie nogi) przelamalam sie w tym sezonie - na nogi wkladam kolorowe rajtki i lansuje sie w spodniczkach wszelkiego fasonu,a co!
|
#4975 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaa 4 godziny tworzyłam wątek wymiankowy... ale stworzyłam, mam nadzieję, że wszystko w nim dobrze i że mi go nie usuną...
![]() Wybaczcie, nie mam sił odpisywać ani czytac, w ogóle ja dzisiaj jednego zdania nie potrafie poprawnie sklecić, taki gniot jestem... ![]() Ale poprawię się jutro, obiecuje!
|
|
|
#4976 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ktoś mnie tu musi do pionu ustawić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nabieraj siłCytat:
![]() Cytat:
A zrobił zrobił..ciekawe czy ze wzajemnością![]() Miłych snów Zrzuciłam na tel. nową płytę A. Wyszkoni, idę słuchać, idealna przed snem, polecam Buziale
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-28 o 23:22 |
||||||
|
|
|
#4977 |
|
Rozeznanie
|
oj chwilę nieobecności a te szaleją na wizażu
jaa wróciłam sekundę temu i od razu do Was jaka wierna jestem ,no szokk :Pz misiowatym zrobiliśmy zakupy uwielbiammmmm i parę innych rzeczy , ale to po 24 , bo teraz dzieci mogą czytać Aivilo mam to samo , no niestety muszą przeżyć nasze chimery Behind odezwał się ? to mówisz , że zrobił wrażenie chłopak superrr
|
#4978 |
|
Zadomowienie
|
Ja Cie Behind ustawie
musze kontrolowac sytuacje, bo motyle w brzuchu to zdradliwe gadzinkiAivilo, widzialam watek i pogratulowac-kawal dobrej roboty ![]() Dziewczyny, Wy na kacu tez jestescie takie "lekko odstajace od normy"? bo ja wariuje, mam tyle energii. Jak sie dobierzemy wszystkie na mieszkaniu i sie nam kace zgraja, to kuuupa smiechu jest![]() Co po 24, co? Zaintrygowalas mnie morire!
|
#4979 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaa właśnie, bo zapomniałam, to wazne, więc napiszę
![]() Otóóóóż... powiedziałam dzisiaj Misiowi, że jest takie jedno forum, gdzie znalazłam dziewczęta w podobnych związkach i sobie z nimi zadzierzgnęłam wzięzi... tak ostrożnie zaczęłam, bo Miś strasznie uprzedzony jest do kontaktów Internetowych, nawet gg nie ma ![]() No i wspomniałam, że planujemy zjazd prawdopodobnie w Warszawie i w ogóle... I tak od słowa do słowa opowiedziałam o wszystkim, a ten stwierdził, że jak najbardziej mogę jechać sama, jeśli tylko chcę, skoro inne dziewczęta też mają być bez partnerów ![]() Ale jednak wolę, żeby pojechał ze mną ogrzać mi łóżeczko ;P Kurcze, wiecie, szczerze mówiąc trochę bałam sie jego reakcji, bo wiem, jak podchodzi do zawierania znajomości przez neta A tutaj tak łatwo... Kurcze, on ciągle odkrywa przede mną coraz to nowe oblicza swojej cudowności, a ja dalej zakochana jak jakaś głupia pensjonarka ![]() Kurcze, jeszcze rok temu w zyciu bym nie uwierzyła, ze może mnie tak trzasnąć, i smiałam się z kolezanek, które maślanymi oczkami w chłopców swych się wpatrywały, a teraz sama tak patrzę i, co najlepsze, jestem z tego powodu przeszczęśliwa... ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- kurcze, nadużywam słowa "Kurcze" nataluska, dziekuje umęczyłam sie jak dzika świnia przy tym, ale moze mi sie opłaci Kocham ksiażeczki
|
|
|
#4980 |
|
Rozeznanie
|
Aivilo nie martw się ja nadużywam innego słowa na K
i wielu innych podobnychnataluska aa księżniczka spać nie może ? co tam kochana ? wszystko dobrze ?
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.

Dobrze,że byłam w miarę ok ubrana. Kumpela pożyczyła mi srebrny łańcuszek-na szczęście
Poprawiłam make up, trochę perfum i poszłam

Zrzuciłam na tel. nową płytę A. Wyszkoni, idę słuchać, idealna przed snem, polecam