wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-29, 10:45   #1771
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cześć,

Dziewczyny trzymajcie dziś o 12:30 kciuki- mój TŻ w końcu się broni przez jego obronę nie mogliśmy wczoraj świętowac naszej 9 rocznicy ale mam nadzieję, że dziś sobie to odbijemy

Mam problem. Chyba chcą mnie na staż, na który ja nie za bardzo chcę ale póki co nie mam alternatywy. Z jednej strony chciałabym odmówić a z 2 rozum nakłania, żeby przyjąć ofertę.
Stary 2010-03-29, 10:46   #1772
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Eee tam bolało, bikini to dopiero boli

Chodzicie na kurs tańca, czy sami się uczycie ?
O bikini to ja nawet nie myślę...to jakieś szaleństwo...

Uczą nas rodzice i prezyjaciel, który jst tancerzem byłym
Na kurs nie ma czasu

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:00   #1773
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

Dziewczyny trzymajcie dziś o 12:30 kciuki- mój TŻ w końcu się broni przez jego obronę nie mogliśmy wczoraj świętowac naszej 9 rocznicy ale mam nadzieję, że dziś sobie to odbijemy

Mam problem. Chyba chcą mnie na staż, na który ja nie za bardzo chcę ale póki co nie mam alternatywy. Z jednej strony chciałabym odmówić a z 2 rozum nakłania, żeby przyjąć ofertę.
Trzymam

To dziś będzie podwójne świętowanie.

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy- jakże okazałej

Chyba lepiej zdobyć jakiekolwiek doświadczenie niż siedzieć w domu i czekać
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
O bikini to ja nawet nie myślę...to jakieś szaleństwo...

Uczą nas rodzice i prezyjaciel, który jst tancerzem byłym
Na kurs nie ma czasu
Moja siostra wszystko traktuje depilatorem...pachy, bikini i nogi- to dopiero hardcore
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:11   #1774
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Trzymam

To dziś będzie podwójne świętowanie.

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy- jakże okazałej

Chyba lepiej zdobyć jakiekolwiek doświadczenie niż siedzieć w domu i czekać

Moja siostra wszystko traktuje depilatorem...pachy, bikini i nogi- to dopiero hardcore
Dzięki

Ja też traktuję wszystko depilatorem Wczoraj właśnie rozprawiłam się z pachami

My z TŻem chcemy iść na kurs tańca i jak już się umówiliśmy to nam zajęli wszystkie miejsca. teraz czekamy aż następny kurs ruszy.

Dobra lecę do kuchni (dziś nie mam laptopa, bo TŻ zabrał ze sobą). Przygotowuje dziś filety z kurczaka pieczone w ziołach a na deser cytrynowe serniczki z bezami mam nadzieję, że wyjdą
Stary 2010-03-29, 11:11   #1775
miskowa
Zakorzenienie

dziewczyny, ja tym razem nie o zakupach.
Słuchajcie, jedziemy jednak z tż do moich rodziców na święta i obiecałam mamie, że jeśli nie przygotuję jak już przyjedziemy, to chociaż jej dam jakiś pomysł/przepis na święta. U mnie tradycji nie ma, bo oprócz taty nikt nie je mięs, kiełbas, żurów, pasztetów itp.
Wy już myślałyście o świątecznym menu?
Macie jakiś pomysł na coś fajnego poza jajami?
Może jakaś nowa sałatka...
sama nie wiem w zasadzie, co bym chciała
Wszystko poza mięsem i ciastem i jajkami
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:16   #1776
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Szczęściara.
Ja to robiłam w piątek..a mój mąż w tym czasie popijał kawkę i sprawdzał maile, które niby były bardzo pilne i ważne
Łaskawie zrobił zapracowanej żonie herbatę i zawiesił firanki w jednym pokoju.
LEŃ.

Mąż rzeczywiście szaleje z rozpieszczaniem żony - ma chyba za dużo kasy
Z oknami zawsze dużo mi pomaga, już drugi raz umył wszystkie sam. Normalnie robimy to wspólnie - ale zawsze to on ściąga i zawiesza firanki, ja mam lęk wysokości (mamy nieco wyżej, ok. 270 cm) i niezbyt dobrze czuję się na drabinie

Mąż mnie uwielbia rozpieszczać, niestety na jego koncie można zrobić debet

Cytat:
Szczęściara, ja tam muszę się sama rozpieszczać
No tyle, że mąż zakupił mi perfumy jako zaległy prezent, ale ja wybrałam stare dobre GIvenchy Extravagance, które kocham niezmiennie już kilka lat
Ja wydrukowałam kupon do Sephory z 20% rabatem na marki dostępne wyłącznie w tej perfumerii, tak na wszelki wypadek, gdyby TŻ zechciał mi je kupić
Wiem, pamiętam, że lubisz te perfumy, bo ja też je miałam i je lubię
Potrzebuję zapachowej zmiany, ja zawsze wracam do Emporio Armaniego, ale potrzebuję czegoś ekstra. Zastanawiałam się nad Addict Diora, ale nie utrzymuje się na mnie cały dzień

Cytat:
Cześć...

a ja się poskarżę...byłam dziś na depilacji nóg woskiem...ale bolało
Ajć, ja tam golę zwykłą maszynką

Cytat:
Cześć,

To za 15 minut! Trzymam kciuki!

Myślę, że warto iść na staż, jeśli nie masz innej opcji w tej chwili.

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:17   #1777
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

No to trzymamy

A z tym stażem to nie wiem co Ci doradzić... Ja sama jestem zdecydowana jak pedofil w przedszkolu jeśli chodzi o takie sprawy . Teraz choruję z powodu pracy... Bo z jednej strony chcę kasę, a z drugiej chcę mieć wolne. I bądź tu człowieku mądry.

Cytat:
Ja też. Pachy to totalnie bezbolesne. Nic nie czuję.

Miskowa, ja też szukam takich przepisów . Chcę zabłysnąć przed TŻ-em jakimś fajnym daniem wege . Tylko nie wiem co by pasowało na święta
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:26   #1778
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć,

trzymam kciuki za tż oczywiście i za ciebie, żebyś podjęła zadowalającą cię decyzję. Moim zdaniem jednak powinnaś spróbować z tym stażem, jaki by nie był. Masz szansę się czegoś nauczyć a zawsze to chyba lepiej niż siedzieć w domu. W międzyczasie możesz chyba czegoś innego szukać w razie czego

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość

Miskowa, ja też szukam takich przepisów . Chcę zabłysnąć przed TŻ-em jakimś fajnym daniem wege . Tylko nie wiem co by pasowało na święta
a tż jest vege, vege, czyli bez jajec mleka, ryb itd...?
czy jakieś inne kombinacje?
Dla mnie wielkanoc kojarzy się ze świeżymi młodymi warzywami (wiem, że azotowo pędzonymi i niezdrowymi tak naprawdę, ale po zimie długiej i mroźnej zawsze się chce). Jem jaja, rzodkiewki, twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewkami, zawsze jakąś sałatkę z ogórkiem zielonym, sałatą, pomidorem... Ale też już bym chciała właśnie coś innego spróbować i nie wiem, co?
Stary 2010-03-29, 11:28   #1779
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja tym razem nie o zakupach.
Słuchajcie, jedziemy jednak z tż do moich rodziców na święta i obiecałam mamie, że jeśli nie przygotuję jak już przyjedziemy, to chociaż jej dam jakiś pomysł/przepis na święta. U mnie tradycji nie ma, bo oprócz taty nikt nie je mięs, kiełbas, żurów, pasztetów itp.
Wy już myślałyście o świątecznym menu?
Macie jakiś pomysł na coś fajnego poza jajami?
Może jakaś nowa sałatka...
sama nie wiem w zasadzie, co bym chciała
Wszystko poza mięsem i ciastem i jajkami
Ja ma doła kulinarnego.
Nie chce mi sie gotować, nie mam weny, a jak już coś ugotuje to mi nie smakuje.

Nawet moja ukochana soczewicowa wyszła mi do bani.

Do tego rozmijamy sie z mężem smakami ostatnio. I to na co ja mam ochotę, on totalnie nie am smaku.
Wściekłam sie bo zawsze lubił żarcie po chińsku, a już makaron sojowy tudzież ryżowy po chińsku pożerał hurtem, a w czwartek nagle stwierdził że mu nie smakuje, zje, ale generalnie wolałby coś innego.
W związku z tym dostał bana na domowe wypieszczone obiadki.
Nie gotuję

Na święta tez nic nie robię - sama bedę więc po co

Dlatego też...niestety Miśku nie pomogę.

Za to Ty mi pomogłas bo sie wypisałam.
Stary 2010-03-29, 11:30   #1780
novocaine870
Rozeznanie

Dzień dobry

Cytat:
Cześć

Ale mi się tydzień zaczął już mam torebkę , boska jest , nie wiem tylko jak się przyzwyczaję, że raczej odpada noszenie jej na ramieniu .
Ta plecionka jest obłędna, wygląda jak skóra i kolor kawa z mlekiem

Hmm teraz butów takich szukam

Haniu widziałaś jaka porażaka z tymi platformami , obrzydliwe się okazały, już mi przeszło zamawianie w ciemno, przynajmniej na jakiś czas
Ja też chcę tę torebkę !! boska jest

Szczerze powiedziawszy te platformy od początku wydawały mi się jakieś takie nie fajne

Do tej pory załapałam się tylko na rezerwę balerin na obcasie, ale na drugi dzień wręcz się modliłam, aby dziewczyna wzięła mój rozmiar

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Zapomniałam dodać, że mam wspaniałego TŻ, który w piątek umył wszystkie okna, wyprał firanki i je z powrotem zawiesił

Z zakupowych tematów: muszę sobie kupić jakieś perfumy, bo mi sie wszystkie kończą. Chyba zdecyduję się na Jose Eisenberga, zapach J'Ose - mam próbkę, piękny zapach, choć na Wizażu ma opinię, że nieco zbyt... męski

Muszę nadrobić zaległości w pracy, więc dziś wyłączam internet i haruję
ale Ci dobrze, ja zaraz się muszę za to zabrać

Cytat:
hej. masakra, piszę z łóżka... termin obrony powoli się wyjawia, a ja śpię do południa O.O
ja się w ogóle wcześniej dobudzić nie mogę wczoraj miałam na 14 do pracy i niewiele brakowało abym zaspała

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Dzien dobry.

Mój Boże, jaki tu szął zakupów, widzę, ze nie tylko my z TZtem.
pochwal się - co sobie kupiłaś

Twin
a co to za staż?

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:30   #1781
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ma doła kulinarnego.

.

Haniu, zapiecz w rękawie piersi z kurczaka faszerowane spzinakiem i fetą. Piersi możesz z wierzchu obsmarowac sosem tajskim (ja uywam takiego z czosnkiem, trawą cytrynową, kolendrą i zielonym curry). Samo się robi w 30min i mam luz.
Też ostatnio nie chce mi się kombinowac, zresztą o 21 jakoś nie mam siły już gotowac.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 11:34   #1782
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że warto iść na staż, jeśli nie masz innej opcji w tej chwili.
Umówiłam się na czwartek na dzień próbny popracuję 4 godz. i zobaczę czy obowiązki mi pasują czy nie a to mi pomoże mi podjąć decyzję ... a może do czwartku ktoś jeszcze się odezwie

TŻ juz zaczyna

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Twin a co to za staż?
W HR.

Co do świąt to ja tylko mazurki upiekę i jak pojadę do domu to coś tam pomogę przygotować. U mnie oprócz żurku na śniadanie są oczywiście jajka, nózki z kurczaka w galarecie, sałatka jarzynowa, pieczona karkówka, schab i pasztet- wszystko własnej roboty. jakieś marynaty. tak myślę, że nie ma dużo rzeczy ale i tak wszyscy są przejedzeni zawsze
Stary 2010-03-29, 11:35   #1783
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Z oknami zawsze dużo mi pomaga, już drugi raz umył wszystkie sam. Normalnie robimy to wspólnie - ale zawsze to on ściąga i zawiesza firanki, ja mam lęk wysokości (mamy nieco wyżej, ok. 270 cm) i niezbyt dobrze czuję się na drabinie

Mąż mnie uwielbia rozpieszczać, niestety na jego koncie można zrobić debet
Ach ..chyba że tak ja na drabine też bym nie wlazła.
Ale mamy paret i do tego standardowe "blokowe" wymiary wiec mąż sie o mnie nie martwi.

A ja mam kartę kredytową z dużym limitem kredytowym
Stary 2010-03-29, 11:35   #1784
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ma doła kulinarnego.

Do tego rozmijamy sie z mężem smakami ostatnio. I to na co ja mam ochotę, on totalnie nie am smaku.
Wściekłam sie bo zawsze lubił żarcie po chińsku, a już makaron sojowy tudzież ryżowy po chińsku pożerał hurtem, a w czwartek nagle stwierdził że mu nie smakuje, zje, ale generalnie wolałby coś innego.
W związku z tym dostał bana na domowe wypieszczone obiadki.
Nie gotuję

Na święta tez nic nie robię - sama bedę więc po co

Dlatego też...niestety Miśku nie pomogę.

Za to Ty mi pomogłas bo sie wypisałam.
każdy ma co jakiś czas takie doły kulinarne i totalny brak chęci. Trzeba przeczekać i tyle.
Haniu, to może niech się tż wykaże teraz i za ciebie pogotuje trochę

Ja dlatego obiecałam, że coś znajdę i zrobię, bo moja mama też nie wie, co robić. Stwierdziła tylko, że w tym roku luzujemy. Żadnych specjalnych gości nie ma, więc będzie zdrowo i lekkostrawnie raczej, o ile oczywiście coś wymyślimy.
W dodatku mój brat, który się kuchnią interesuje, przeszedł na jakąś beznadziejną dietę, je tylko jajka praktycznie i mięso chude. Powiedział, że się nie angażuje w święta, bo nie zarzuci diety, więc mama tylko do mnie dzwoni. A mi tam nie zależy. Dla mnie to tylko weekend plus poniedziałek wolny, więc nie potrzebuję nie wiem czego.
Nakupuję sobie warzyw i owoców i będę u rodziców soki robić, oni mają dobry sprzęt a ja chyba witamin potrzebuję, bo mam ogromną chęć na to ostatnio - świeżo wyciskany sok z pomarańczy, sok marchewkowo-selerowy, sok burakowo-kapuściany itd. Do tego stykną mi jajca i sałatki
Stary 2010-03-29, 11:36   #1785
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
a tż jest vege, vege, czyli bez jajec mleka, ryb itd...?
czy jakieś inne kombinacje?
Dla mnie wielkanoc kojarzy się ze świeżymi młodymi warzywami (wiem, że azotowo pędzonymi i niezdrowymi tak naprawdę, ale po zimie długiej i mroźnej zawsze się chce). Jem jaja, rzodkiewki, twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewkami, zawsze jakąś sałatkę z ogórkiem zielonym, sałatą, pomidorem... Ale też już bym chciała właśnie coś innego spróbować i nie wiem, co?
TŻ jest mięsożerny . Tym bardziej muszę zrobić coś super . Myślę o jakimś pasztecie z warzyw albo jajek albo coś w ten deseń . W życiu czegoś takiego nie robiłam.

Cytat:
ja się w ogóle wcześniej dobudzić nie mogę wczoraj miałam na 14 do pracy i niewiele brakowało abym zaspała
A właśnie, pytanie mam... Pracujesz na cały etat? Bo ja mam taką opcję, ale wtedy jeden weekend w miesiącu wolny . I nie wiem co ze szkołą

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 11:40   #1786
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Haniu, zapiecz w rękawie piersi z kurczaka faszerowane spzinakiem i fetą. Piersi możesz z wierzchu obsmarowac sosem tajskim (ja uywam takiego z czosnkiem, trawą cytrynową, kolendrą i zielonym curry). Samo się robi w 30min i mam luz.
Też ostatnio nie chce mi się kombinowac, zresztą o 21 jakoś nie mam siły już gotowac.
a jakieś szczegóły tego? może zrobię rodzinie na obiad w święta i będzie spokój? Wyobrażam sobie mniej więcej, jak to robisz....
Mieszasz fetę ze szpinakiem, przyprawiasz. i wkładasz to w kieszonki w piersi z kury, czy zawijasz?

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
TŻ jest mięsożerny . Tym bardziej muszę zrobić coś super . Myślę o jakimś pasztecie z warzyw albo jajek albo coś w ten deseń . W życiu czegoś takiego nie robiłam.

A właśnie, pytanie mam... Pracujesz na cały etat? Bo ja mam taką opcję, ale wtedy jeden weekend w miesiącu wolny . I nie wiem co ze szkołą
to źle zrozumiałam o wege. Zresztą nieważne. Ja nie pomogę, bo nic super wege nie robię, jestem leń w kuchni i tyle. Poza tym oprócz mnie zazwyczaj nikt tego nie rusza, więc tym bardziej mi się nie chce. Częściej robię mięsne żarcie a sobie tylko jakoś upraszczam, albo dodaję więcej warzyw i tyle
Stary 2010-03-29, 11:41   #1787
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

Na 14!!!
A spać o której poszłaś??

Ja mam na odwrót ostatnio zasypiam o 1/2 wstaję sama o 8

Cytat:
Mój mąż nie jada piersi z kurczaka
Swego czasu tego z przepisu Butter z pesto to jeszcze tknął...ale to tylko chwilowe było.

Dla niego to nie jest mięso tylko wióry.

Jeśli już..to może łaskawie, czasem zjeść w curry jakimś..albo mocno zamarynowane sosami sojowymi itp. Ale tu też jest warunek- muszą być bardzo drobno pokrojone..żeby smaku kurczaka nie było czuć.

Dlatego ma bana na obiadki.
Stary 2010-03-29, 11:44   #1788
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
to źle zrozumiałam o wege. Zresztą nieważne. Ja nie pomogę, bo nic super wege nie robię, jestem leń w kuchni i tyle. Poza tym oprócz mnie zazwyczaj nikt tego nie rusza, więc tym bardziej mi się nie chce. Częściej robię mięsne żarcie a sobie tylko jakoś upraszczam, albo dodaję więcej warzyw i tyle
Ja nie chcę robić nic z mięsem (no bo co w końcu? do takich poświęceń nie jestem zdolna )... Będę musiała pokombinować.
Stary 2010-03-29, 11:44   #1789
Madlen__18
Zakorzenienie

Twin: ja bym przyjęła staż, zawsze to nowe doświadczenie
Ja bym była zachwycona jakby się coś udało znaleźć)

Dziewczynki: za jakiś czas będę mieć do wypełnienia kwestionariusz na temat wizerunku własnego ciała, poziomu zadowolenia itp, podrzucę Wam tu wtedy, może którejś będzie się chciało wypełnić

Mam dużo pracy, sklep ruszył więc mało mnie tutaj, ale śledzę wasze zapiski, i ślinię sie do torebki dorinki
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 11:44   #1790
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Ale mamy paret i do tego standardowe "blokowe" wymiary wiec mąż sie o mnie nie martwi.

też mam , a właściwie miałam teraz już ją odłożyłam na półkę w domu i spłacam

Cytat:

nie, u nas praktycznie nikt nie ma całego etatu - pracuję na pół etatu, ale też mam 1 weekend wolny w miesiącu. a mogę wiedzieć ile dają na cały etat?

Twin ja bym brała, zawsze to "coś"
aa..... trzymam kciuki za Tż

Stary 2010-03-29, 11:45   #1791
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
każdy ma co jakiś czas takie doły kulinarne i totalny brak chęci. Trzeba przeczekać i tyle.
Haniu, to może niech się tż wykaże teraz i za ciebie pogotuje trochę
Nie ma na to szans
Nie chce, nie umie, nie lubi, nie ma czasu itp

Będzie jadł ziemniaki i schabowe

Miśku zrób może moją ukochaną sałatkę z avocado i łososia- trochę inaczej będzie
Stary 2010-03-29, 11:47   #1792
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
nie, u nas praktycznie nikt nie ma całego etatu - pracuję na pół etatu, ale też mam 1 weekend wolny w miesiącu. a mogę wiedzieć ile dają na cały etat?
I jak to godzisz ze szkołą? Ja potrzebuję 2!
Stary 2010-03-29, 11:47   #1793
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość

Dziewczynki: za jakiś czas będę mieć do wypełnienia kwestionariusz na temat wizerunku własnego ciała, poziomu zadowolenia itp, podrzucę Wam tu wtedy, może którejś będzie się chciało wypełnić

Mam dużo pracy, sklep ruszył więc mało mnie tutaj, ale śledzę wasze zapiski, i ślinię sie do torebki dorinki
Jak już kiedyś pisałam..ja bardzo chętnie pomogę

To chyba fajnie że dużo pracy
Stary 2010-03-29, 11:52   #1794
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Na 14!!!
A spać o której poszłaś??

Ja mam na odwrót ostatnio zasypiam o 1/2 wstaję sama o 8

o 1, ale o 24 z pracy wróciłam

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Twin: ja bym przyjęła staż, zawsze to nowe doświadczenie
Ja bym była zachwycona jakby się coś udało znaleźć)

Podrzucaj, podrzucaj

Cytat:
I jak to godzisz ze szkołą? Ja potrzebuję 2!
Pod koniec miesiąca przesyłam swoją dyspozycyjność i na tej podstawie koleżanka układa grafik . czyli jak mam np. w niedzielę studia do 15.00 to do pracy mam na 16.30.

Stary 2010-03-29, 11:52   #1795
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

No co Wy? Macie lęk wysokości??
U mnie to TŻ wiesza firany z wiadomych względów ale jak trzeba wejść na drabinę, to ja...bo on sie boi

Dziewczyny, która jest dobrą tancerką i mi powie czy wybrana przez nas piosenka się nadaje na walca?

Co do wosku,to boli, ale nie jakoś przeraźliwie...może się zastanowię nad pachami...bo to w końcu maleńka powierzchnia, więc szybko pójdzie.
Po jakim czasie te kudły odrastają?

Hania

Stary 2010-03-29, 11:54   #1796
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Nie ma na to szans
Nie chce, nie umie, nie lubi, nie ma czasu itp

Będzie jadł ziemniaki i schabowe

Miśku zrób może moją ukochaną sałatkę z avocado i łososia- trochę inaczej będzie
w sumie mogę zrobić, racja. Zwłaszcza, że rodzice mają zapas "łosia". dzięki

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
No co Wy? Macie lęk wysokości??
U mnie to TŻ wiesza firany z wiadomych względów ale jak trzeba wejść na drabinę, to ja...bo on sie boi

Dziewczyny, która jest dobrą tancerką i mi powie czy wybrana przez nas piosenka się nadaje na walca?

Co do wosku,to boli, ale nie jakoś przeraźliwie...może się zastanowię nad pachami...bo to w końcu maleńka powierzchnia, więc szybko pójdzie.
ja co prawda dobrą tancerką nie jestem, ale chodziłam do szkoły muzycznej i potrafię rozpoznać rytmy i tańce. więc dawaj.
To ma być walc angielski?
Stary 2010-03-29, 11:54   #1797
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Jak już kiedyś pisałam..ja bardzo chętnie pomogę

To chyba fajnie że dużo pracy

Ad pracy to tak, tylko nie wiem w co włożyć łapki najpierw, i na razie nawet weekend nam na to schodzi.. (nadzoruję sklep internetowy i proces zamówień, tworzę katalog produktów do zamówień telefonicznych, jednocześnie koduję magazyn, bo zamówienia mają szybko być realizowane więc każdy produkt ma kod w systemie, który robię ja, i jeszcze stawiam forum internetowe o tej samej dziedzinie , plus oczywiście ciągłe dodawanie nowych produktów do sklepu internetowego ( + kod + katalog rzecz jasna) no i odpowiadanie na maila, pilnowanie allegro, czasem odbieranie telefonów. W skrócie zakres moich obowiązków jak na razie

A odnośnie ankiet to zastanawiam się jak to zrobić Haniu, chyba cię zaliczę do grupy kontrolnej, czyli osób zdrowych, no bo nie spełniłabyś pewnie podstawowego kryterium czyli osoba w anoreksji rozpoznanej, i w leczeniu. Trudno poza tym, żebyś wypełniała "wstecz". Jeśli będę badać np skalę emocji, to nie będzie wiarygodne.
Ale podeślę wam na pewno, pewnie zrobię wersję elektroniczną, żeby było prościej wypełnić.

Twin: nie spotkałaś się na studiach z ankietami, kwestionariuszami itp itd odnośnie wizerunku własnego ciała , lub wizerunku ciała w zab. odżywiania??
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M

Edytowane przez Madlen__18
Czas edycji: 2010-03-29 o 11:57
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 11:56   #1798
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Pod koniec miesiąca przesyłam swoją dyspozycyjność i na tej podstawie koleżanka układa grafik . czyli jak mam np. w niedzielę studia do 15.00 to do pracy mam na 16.30.
To mnie nie urządza Kurczę, nie wiem co z tym faktem zrobić

Cytat:
Pachy szybko się przyzwyczają i nie będzie bolało . Ja to nie wiem po jakim czasie odrasta bo depilacja trwa krócej niż mycie zębów więc zbytnio nie przywiązuję do tego wagi .
Stary 2010-03-29, 12:02   #1799
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
ja co prawda dobrą tancerką nie jestem, ale chodziłam do szkoły muzycznej i potrafię rozpoznać rytmy i tańce. więc dawaj.
To ma być walc angielski?
http://www.youtube.com/watch?v=PQBW6G0hSrs

walc...angielski, wiedeński..obojętne-ten najprostszy

Hania

Stary 2010-03-29, 12:05   #1800
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=PQBW6G0hSrs

walc...angielski, wiedeński..obojętne-ten najprostszy
moim zdaniem się nadaje.
No i nie powinniście mieć problemów z rytmem, bo go słychać wyraźnie, ale przecież twój tż jest perkusista, to cię poprowadzi\

Butter, a ty robisz jakieś pyszne jedzenie na święta?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości