![]() |
#1771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cześć,
Dziewczyny trzymajcie dziś o 12:30 kciuki- mój TŻ w końcu się broni ![]() ![]() Mam problem. Chyba chcą mnie na staż, na który ja nie za bardzo chcę ale póki co nie mam alternatywy. Z jednej strony chciałabym odmówić a z 2 rozum nakłania, żeby przyjąć ofertę.
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uczą nas rodzice i prezyjaciel, który jst tancerzem byłym ![]() Na kurs nie ma czasu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To dziś będzie podwójne świętowanie. Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ![]() ![]() ![]() Chyba lepiej zdobyć jakiekolwiek doświadczenie niż siedzieć w domu i czekać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też traktuję wszystko depilatorem ![]() ![]() My z TŻem chcemy iść na kurs tańca i jak już się umówiliśmy to nam zajęli wszystkie miejsca. teraz czekamy aż następny kurs ruszy. Dobra lecę do kuchni (dziś nie mam laptopa, bo TŻ zabrał ze sobą). Przygotowuje dziś filety z kurczaka pieczone w ziołach a na deser cytrynowe serniczki z bezami ![]() ![]()
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, ja tym razem nie o zakupach.
Słuchajcie, jedziemy jednak z tż do moich rodziców na święta i obiecałam mamie, że jeśli nie przygotuję jak już przyjedziemy, to chociaż jej dam jakiś pomysł/przepis na święta. U mnie tradycji nie ma, bo oprócz taty nikt nie je mięs, kiełbas, żurów, pasztetów itp. Wy już myślałyście o świątecznym menu? Macie jakiś pomysł na coś fajnego poza jajami? Może jakaś nowa sałatka... sama nie wiem w zasadzie, co bym chciała Wszystko poza mięsem i ciastem i jajkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mąż mnie uwielbia rozpieszczać, niestety na jego koncie można zrobić debet ![]() Cytat:
![]() Wiem, pamiętam, że lubisz te perfumy, bo ja też je miałam i je lubię ![]() Potrzebuję zapachowej zmiany, ja zawsze wracam do Emporio Armaniego, ale potrzebuję czegoś ekstra. Zastanawiałam się nad Addict Diora, ale nie utrzymuje się na mnie cały dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Myślę, że warto iść na staż, jeśli nie masz innej opcji w tej chwili. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z tym stażem to nie wiem co Ci doradzić... Ja sama jestem zdecydowana jak pedofil w przedszkolu jeśli chodzi o takie sprawy ![]() Cytat:
Miskowa, ja też szukam takich przepisów ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za tż oczywiście i za ciebie, żebyś podjęła zadowalającą cię decyzję. Moim zdaniem jednak powinnaś spróbować z tym stażem, jaki by nie był. Masz szansę się czegoś nauczyć a zawsze to chyba lepiej niż siedzieć w domu. W międzyczasie możesz chyba czegoś innego szukać w razie czego ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
czy jakieś inne kombinacje? Dla mnie wielkanoc kojarzy się ze świeżymi młodymi warzywami (wiem, że azotowo pędzonymi i niezdrowymi tak naprawdę, ale po zimie długiej i mroźnej zawsze się chce). Jem jaja, rzodkiewki, twarożek ze szczypiorkiem i rzodkiewkami, zawsze jakąś sałatkę z ogórkiem zielonym, sałatą, pomidorem... Ale też już bym chciała właśnie coś innego spróbować i nie wiem, co? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chce mi sie gotować, nie mam weny, a jak już coś ugotuje to mi nie smakuje. Nawet moja ukochana soczewicowa wyszła mi do bani. Do tego rozmijamy sie z mężem smakami ostatnio. I to na co ja mam ochotę, on totalnie nie am smaku. Wściekłam sie bo zawsze lubił żarcie po chińsku, a już makaron sojowy tudzież ryżowy po chińsku pożerał hurtem, a w czwartek nagle stwierdził że mu nie smakuje, zje, ale generalnie wolałby coś innego. W związku z tym dostał bana na domowe wypieszczone obiadki. Nie gotuję ![]() ![]() Na święta tez nic nie robię - sama bedę więc po co ![]() ![]() Dlatego też...niestety Miśku nie pomogę. Za to Ty mi pomogłas bo sie wypisałam ![]()
![]() |
#1780 | ||||
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Szczerze powiedziawszy te platformy od początku wydawały mi się jakieś takie nie fajne ![]() Do tej pory załapałam się tylko na rezerwę balerin na obcasie, ale na drugi dzień wręcz się modliłam, aby dziewczyna wzięła mój rozmiar ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Twin a co to za staż?
![]() |
#1781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu, zapiecz w rękawie piersi z kurczaka faszerowane spzinakiem i fetą. Piersi możesz z wierzchu obsmarowac sosem tajskim (ja uywam takiego z czosnkiem, trawą cytrynową, kolendrą i zielonym curry). Samo się robi w 30min i mam luz. Też ostatnio nie chce mi się kombinowac, zresztą o 21 jakoś nie mam siły już gotowac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Umówiłam się na czwartek na dzień próbny popracuję 4 godz. i zobaczę czy obowiązki mi pasują czy nie a to mi pomoże mi podjąć decyzję ... a może do czwartku ktoś jeszcze się odezwie
![]() TŻ juz zaczyna ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- W HR. Co do świąt to ja tylko mazurki upiekę i jak pojadę do domu to coś tam pomogę przygotować. U mnie oprócz żurku na śniadanie są oczywiście jajka, nózki z kurczaka w galarecie, sałatka jarzynowa, pieczona karkówka, schab i pasztet- wszystko własnej roboty. jakieś marynaty. tak myślę, że nie ma dużo rzeczy ale i tak wszyscy są przejedzeni zawsze ![]()
#1783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mamy paret i do tego standardowe "blokowe" wymiary wiec mąż sie o mnie nie martwi. ![]() A ja mam kartę kredytową z dużym limitem kredytowym ![]()
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haniu, to może niech się tż wykaże teraz i za ciebie pogotuje trochę ![]() Ja dlatego obiecałam, że coś znajdę i zrobię, bo moja mama też nie wie, co robić. Stwierdziła tylko, że w tym roku luzujemy. Żadnych specjalnych gości nie ma, więc będzie zdrowo i lekkostrawnie raczej, o ile oczywiście coś wymyślimy. W dodatku mój brat, który się kuchnią interesuje, przeszedł na jakąś beznadziejną dietę, je tylko jajka praktycznie i mięso chude. Powiedział, że się nie angażuje w święta, bo nie zarzuci diety, więc mama tylko do mnie dzwoni. A mi tam nie zależy. Dla mnie to tylko weekend plus poniedziałek wolny, więc nie potrzebuję nie wiem czego. Nakupuję sobie warzyw i owoców i będę u rodziców soki robić, oni mają dobry sprzęt a ja chyba witamin potrzebuję, bo mam ogromną chęć na to ostatnio - świeżo wyciskany sok z pomarańczy, sok marchewkowo-selerowy, sok burakowo-kapuściany itd. Do tego stykną mi jajca i sałatki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszasz fetę ze szpinakiem, przyprawiasz. i wkładasz to w kieszonki w piersi z kury, czy zawijasz? ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1787 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A spać o której poszłaś?? Ja mam na odwrót ostatnio zasypiam o 1/2 wstaję sama o 8 ![]() Cytat:
![]() Swego czasu tego z przepisu Butter z pesto to jeszcze tknął...ale to tylko chwilowe było. Dla niego to nie jest mięso tylko wióry ![]() Jeśli już..to może łaskawie, czasem zjeść w curry jakimś..albo mocno zamarynowane sosami sojowymi itp. Ale tu też jest warunek- muszą być bardzo drobno pokrojone..żeby smaku kurczaka nie było czuć. Dlatego ma bana na obiadki. ![]()
![]() |
#1788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Twin: ja bym przyjęła staż, zawsze to nowe doświadczenie
![]() Ja bym była zachwycona jakby się coś udało znaleźć ![]() Dziewczynki: za jakiś czas będę mieć do wypełnienia kwestionariusz na temat wizerunku własnego ciała, poziomu zadowolenia itp, podrzucę Wam tu wtedy, może którejś będzie się chciało wypełnić ![]() Mam dużo pracy, sklep ruszył więc mało mnie tutaj, ale śledzę wasze zapiski, i ślinię sie do torebki dorinki ![]()
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie, u nas praktycznie nikt nie ma całego etatu - pracuję na pół etatu, ale też mam 1 weekend wolny w miesiącu. a mogę wiedzieć ile dają na cały etat? Twin ja bym brała, zawsze to "coś" aa..... trzymam kciuki za Tż ![]()
![]() |
#1791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce, nie umie, nie lubi, nie ma czasu itp Będzie jadł ziemniaki i schabowe ![]() Miśku zrób może moją ukochaną sałatkę z avocado i łososia- trochę inaczej będzie ![]()
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba fajnie że dużo pracy ![]()
![]() |
#1794 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
![]() Pod koniec miesiąca przesyłam swoją dyspozycyjność i na tej podstawie koleżanka układa grafik . czyli jak mam np. w niedzielę studia do 15.00 to do pracy mam na 16.30.
![]() |
#1795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie to TŻ wiesza firany z wiadomych względów ![]() ![]() Dziewczyny, która jest dobrą tancerką i mi powie czy wybrana przez nas piosenka się nadaje na walca? Co do wosku,to boli, ale nie jakoś przeraźliwie...może się zastanowię nad pachami...bo to w końcu maleńka powierzchnia, więc szybko pójdzie. Po jakim czasie te kudły odrastają? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
To ma być walc angielski? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad pracy to tak, tylko nie wiem w co włożyć łapki najpierw, i na razie nawet weekend nam na to schodzi.. (nadzoruję sklep internetowy i proces zamówień, tworzę katalog produktów do zamówień telefonicznych, jednocześnie koduję magazyn, bo zamówienia mają szybko być realizowane więc każdy produkt ma kod w systemie, który robię ja, i jeszcze stawiam forum internetowe o tej samej dziedzinie , plus oczywiście ciągłe dodawanie nowych produktów do sklepu internetowego ( + kod + katalog rzecz jasna) no i odpowiadanie na maila, pilnowanie allegro, czasem odbieranie telefonów. W skrócie zakres moich obowiązków jak na razie ![]() A odnośnie ankiet to zastanawiam się jak to zrobić Haniu, chyba cię zaliczę do grupy kontrolnej, czyli osób zdrowych, no bo nie spełniłabyś pewnie podstawowego kryterium czyli osoba w anoreksji rozpoznanej, i w leczeniu. Trudno poza tym, żebyś wypełniała "wstecz". Jeśli będę badać np skalę emocji, to nie będzie wiarygodne. Ale podeślę wam na pewno, pewnie zrobię wersję elektroniczną, żeby było prościej wypełnić. Twin: nie spotkałaś się na studiach z ankietami, kwestionariuszami itp itd odnośnie wizerunku własnego ciała , lub wizerunku ciała w zab. odżywiania??
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() Edytowane przez Madlen__18 Czas edycji: 2010-03-29 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
walc...angielski, wiedeński..obojętne-ten najprostszy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie powinniście mieć problemów z rytmem, bo go słychać wyraźnie, ale przecież twój tż jest perkusista, to cię poprowadzi ![]() Butter, a ty robisz jakieś pyszne jedzenie na święta? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.