|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)
Kochane wy o tych zakupach a ja 25tydz. i nic dosłownie nie mam. We wtorek przyjaciółka ta z angli wpoadnie i przywiozła dla mnie ciuszki
![]() ![]() Ja już wykapana i pachnąca i za jakąś godzinkę jedziemy ![]() Buzaczki kochane i odezwę się wieczorkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
hej kochane!
Co tam u was? my wyjechalismy w Oslo w pitaek o 18:30 a dojechalismy 20:30 wczoraj! Padlam i zasnelam, teraz dopiero dochodze do siebie! pozdrawiam mocno! Odezwe sie pozniej! milej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Rozeznanie
|
dzieki i rowniez udanej niedzieli...
#2225 |
Zadomowienie
|
Anulka ale mieliscie dluga podroz. Ale tyle do zobaczenia po drodze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Anulko cieszę się, że szczęśliwie dojechaliście! Odpoczywaj słonko!! Karolinko ja też mam niewiele wszystkiego kochana, zdążymy wszystko kupić. Udanego spacerku ![]()
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-03-28 o 14:29 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
pewnie ze zdazycie, najwazniejsze to wiedziec co trzeba kupic i madrze rozplanowac te wydatki
![]() |
#2228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
sporo, ale faktycznie jest super!!!!!! uwielbiam takie misiulki
![]()
![]() |
#2230 |
Raczkowanie
|
witajcie dziewczynki.
ja właśnie wróciłam z zakupów.kupiliśmy nowe poduszki i kołdrę,bo te stare już nie nadawały się do niczego.trochę się rozpieszczamy ![]() ![]() wczoraj byłam też u fryzjera i od razu humor mam lepszy.w planach miałam powrót do ciemnych włosów (teraz miałam takie rudo-nie wiadomo co),ale fryzjerka namówiła mnie na blond.na razie się przyzwyczajam,ale nie jest źle.wydaje mi się,że wyglądam trochę młodziej.w moim przypadku to wielka zmiana,bo od kiedy pamiętam to każdy daje mi więcej lat niż mam w rzeczywistości ![]() my już trochę rzeczy dla maluszka mamy,ale powoli trzeba kompletować resztę.niestety wypadła nam teraz jeszcze naprawa samochodu i jestem po prostu przeszczęśliwa ![]() ![]() umówiłam się na usg połówkowe 21 kwietnia.już nie mogę się doczekać.chciałabym już wiedzieć co dzidziuś ma między nóżkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
gdzies czytalam ze mozna tez naklonic malca do zmiany pozycji stukajac w brzuch lub swiecac latarka po brzuchu ![]()
![]() |
#2233 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podobno matka domyśla się takich rzeczy ![]() Ale się cieszyli ![]() Cytat:
![]() U mnie mama powiedziała od razu, żebyśmy nie brali ślubu tak tylko dlatego że bedziemy mieli dziecko, że to może poczekać, a papierek dziecku nie jest potrzebny do szczęścia. A ja sie bałam że bedą nam gadać że ślub! ślub! jak to dziecko bez slubu.. A ja nie lubie takich ślubów na szybkości.. Trzymam kciuki by rodzice dobrze zareagowali ![]() Cytat:
Jutro idę do gina to powiem mu i zobaczymy co to tam .. ![]() Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam takie pluszowe kombinezoniki ![]() Ja widziałam boski żyrafkę i krowe i żabkę ![]() A sama kupiłam kosmiczny, ale taki zwykły ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Zadomowienie
|
Kasiu kombinezonik śliczny
![]() Po za tym czekam z niecierpliwością na Twoje usg, jestem pewna że dobrze się ułoży i zobaczysz ![]() Wczoraj byliśmy nad tym zalewem, najpierw wstąpiliśmy na rybkę mmmm pycha sola w śmietanie ![]() A dziś u mnie nuuudy straszne, znowu sama w domku, jedyne co to wyskocze po coś na obiadek. Tylko jak zwykle nie mam pomysłu ![]() A jak tam u was kochane, jak minął weekend no i nocka? |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dzisiaj rano po rannym siku na papierze byl jakby sluz podbarwiony krwia - albo mam juz zwidy. Wyjezdzam z domu dzisiaj, mam jakiegos dola - wydaje mi sie, ze to jaki zly czas, nie jestem szczesliwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zadomowienie
|
Witajcie!
No i kolejny weekend zlecial jak szalony ![]() ![]() Irsin nie smutaj sie skarbie. Obserwuj i jak na bieliznie cos ci sie pojawi to pedem do lekarza a jak nic nie bedzie sie dzialo to sie nie stresuj i nie sciagaj do siebie nieszczescia negatywnym mysleniem. A jak mozesz sie wyrwac z domu to zrob to, rozerwij sie i nie mysl intensywnie o zlych rzeczach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałam już na wątku listop-grud. W czwartek uprosiłam mojego gina na wizytę, mimo że miałam umówioną na dziś. Przyjął mnie i było wszystko OK. Jedynie mam stan zapalny i grzyba, na które zapisał mi dwa rodzaje globulek. Prócz tego dalej biorę Luteinę 2x dziennie. Przeczytałam ulotkę tych globulek i tam pisze wyraźnie, że nie wolno brać w I trymestrze ciąży. Zadzwoniłam do niego. Kazal mu okazać więcej zaufania. Powiedział, że tak rozległe zapalenie (dziwne, że nic nie czułam ![]() Więc wzięłam. Mam to brać 6 dni. Wzięłam już 3. Dziś rano zaczęłam plamić. Boli mnie krzyż i brzuch, ale zastanawiam się czy to nie z nerwów, bo bardzo się boję. Już dzwoniłam do gina czy dalej mam brać te leki, czy to od tego. Powiedział, że na pewno nie plamię od globulek ![]() Jeju, jak ja się boję!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Karolinko super, ze niedziela tak sie udała!!! Ja obejrzałam Avatara i powiem Wam, że mimo iż nie mam efektów 3D na naszym tv, był super,jestem w szoku, ze mi sie podobał ![]() Irsin witaj w klubie, ja dzisiaj też zauważyłam rano delikatne plamienie, pare plamek i panika totalna jak zawsze. Aż mi się słabo zrobiło, miałam jechac do przyjaciółki i ne pojechałam ![]() Kasiu jak super, ze to już jutro, już się nie umiem doczekać na Twoje USG!!!!! ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- Cytat:
Mnie też boli brzuch z nerwów, poza tym z wzdęć i jeszcze coś jakby nerka z tyłu mnie pobolewa, w nocy sikałam co godzinę dosłownie,jutro mam badania to się dowiem.
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
No to Carol, Irsin i ja mamy dziś plamienie grupowe
![]() ![]() Carol, mam nadzieję, że tak jak mówisz, to z powodu tego zapalenia. Jak wrócę od gina to się odezwe. Teraz lecę do pracy, potem prosto do lekarza, a potem na 18.00 jestem umówiona na pasemka, więc wrócę później. Trzymajcie się dziewczyny. I proszę mi tu nie plamić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
No to swietnie sie dla nas trzech zaczal poniedzialek
![]() Mam nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku!Uwazajcie na siebie dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2243 |
Rozeznanie
|
Witajcie moje kochane
![]() Co za poniedziałek ![]() Weronisiu - trzymaj się kochana, dobrze, że masz dzisiaj umówioną tą wizytę u gin.. zapewne będzie tak jak mówiła Karolinka, że te plamienia są spowodowane tym stanem zapalnym... jestem z tobą, będzie dobrze !!!!!! Irsin - kobietko do lekarza i to szybciutko !!! Carol77 - będzie dobrze, a kiedy masz wizytę u gin..? może to ta szyjka znowu dała o sobie znać.. wszystko będzie dobrze, trzymaj się kobietko.. Kasiu - kombinezonik śliczny !!! trzymam kciuki za jutrzejsze USG, żeby dzidziulka była posłuszna i pokazała to i owo ![]() A ja dzisiaj w nocy tez brałam czwartą no-spę, mam nadzieję, że nic nie zaszkodzi... ale tak mnie pobolewało w lewym boku, jakby jajnik... teraz jest lepiej.. w środę Usg, już nie mogę się doczekać.. powiem Wam , ze ja się strasznie jakoś przejmuję, strasznie boję się , żebym nie zaczęła plamić, każda moja wizyta w wc, to jest starach, czy nie zobaczę krwi .... koszmar Karolinko, już doczytałam, że wizytę masz 6 kwietnia - trzymam kciukasy!!!!!!!!!
Wikulka - 08.11.2005 ![]() Kubuś 23.10.2010 ![]() Edytowane przez skorpionek19 Czas edycji: 2010-03-29 o 10:30 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bedziemy kochana trzymac kciuki zeby wszystko sie ulozylo i zebys mogla spac spokojnie. Mnie sie lap popsul, tata wlasnie poszedl mi zaniesc do naprawy, a ja jestem uzalezniona od jego stacjonarki, takze bede zadziej zagladac, chyba ze mi do jutra naprawia juz... ---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- carol ja tez tak mialam na poczatku ze mnie nerka po prawej stronie podkuwała troszke dostalam furaginum i przeszlo, natomiast teraz nie mogla mi tego przepisac bo podobno w koncowej fazie ciazy dziecko po tym na 80% moze miec zoltaczke.
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, mam nadzieje że te Wasze krwawienia to nic poważnego..
![]() Ja dziś mam wizytę . I tak mi się nie chce iść. pogoda okropna, ciagle pada.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
Zakorzenienie
|
U mnie niby sie skonczylo p lamienie - bylo tylko rano, chociaz brzuch pobolewa.
Kardashi, skad ten deszcz u Ciebie?U mnie ciagle slonce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję dziewczynki za słowa otuchy ![]() Nie wiem co to było, chyba coś takiego jak miesiąć temu- jednorazowe plamienie, teraz jest wszystko dobrze, to na pewno ta moja szyjka biedna, ja z nia jeszcze bede miała jak urodzę...no ale trzeba wyleczyć. Skorpionku nie zaszkodzi Ci ta nospa, lepiej wziąć i się nie męczyć, ja 3 razy dziennie biorę cały czas. Widzę, ze tak się boisz słonko jak ja... jak ja bym chciała wiedzieć, że wszystko będzie dobrze, byle dotrwac do początku lipca... Darusiu na razie trochę mi ulżyło, ale sikam jak głupia dosłownie, już mnie to wkurza i troszkę boli jak siusiam, jutro dam mocz do badania, to się okaże, może mam jakąś infekcję ![]() Kardashi daj znac co u lekarz kochana!! Irsin mam nadzieję, ze więcej się już ne pojawią! Odpoczywaj!
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2010-03-29 o 12:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
mnie tez szczypalo jak sie zalatwialam, mialam infekcje wtedy ( zreszta ja w ciazy b.czesto mialam infekcje jakies) ale to wtedy furaginum i gynalgin mi przepisala i jak reka odjal , czekam na wiesci..oby bylo ok!!!
![]() |
#2250 |
Rozeznanie
|
Oj dziewczynki, my to mamy... ciągle coś... mój mąż mi cały czas tłumaczy, że wszystko będzie dobrze.. ale ja jakoś się denerwuję... troszkę teraz leżałam, bo podbrzusze mnie pobolewało, wzięłam no-sopę, która mam brać 3xdziennie, położyłam się i jest lepiej....
Ogólnie to jakiś mam dzisiaj wisielczy humor od poniedziałku... niby słoneczko za oknem, a ja .... jutro mam umówioną wizytę u fryzjera, mam nadzieję, że poprawi mi się ten humorek... Karolinko trzymaj się, Filipek jest zdrowiutki, cudownie się do Ciebie uśmiecha.. mówi, mamusiu, wszystko jest dobrze... szybciutko zleci, nawet się nie obejrzysz jak go będziesz tuliła w ramionach.. a skoro szyjka jest naruszona, to możne jakieś naczynko pękło i dlatego te leciutkie krwawienie... będzie dobrze/jest dobrze. jestem myślami z Tobą ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.