Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :) - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-28, 11:33   #2221
latko0
Zadomowienie

Dot.: Rozmowy w toku... Zawital do nas bocian :)

Kochane wy o tych zakupach a ja 25tydz. i nic dosłownie nie mam. We wtorek przyjaciółka ta z angli wpoadnie i przywiozła dla mnie ciuszki to będzie pierwsza rzecz jaką będe miała dla maluszka, teraz w pon. będe dzwoniła w sprawie tych mebelków, no i pewnie będziemy zamawiać, ciekawa jestem ile się czeka na nie. No i jak przyjadą to zaczne kupowanie, po za tym teraz planuje kupić te butelki tommee tippee, oglądałam je w sklepie i są naprawdę fajne, co do podgrzewacza to jeszcze nie zdecydowałam, ale ten co Karolinka pokazała wygląda fajnie
Ja już wykapana i pachnąca i za jakąś godzinkę jedziemy powiem wam że nadal jeszcze jest ładna pogoda, mam nadzieje że jak wyjedziemy to się nie zepsuje.

Buzaczki kochane i odezwę się wieczorkiem
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 12:02   #2222
anula_81
Zakorzenienie

hej kochane!
Co tam u was? my wyjechalismy w Oslo w pitaek o 18:30 a dojechalismy 20:30 wczoraj! Padlam i zasnelam, teraz dopiero dochodze do siebie! pozdrawiam mocno! Odezwe sie pozniej! milej niedzieli

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 13:05   #2223
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane!
Co tam u was? my wyjechalismy w Oslo w pitaek o 18:30 a dojechalismy 20:30 wczoraj! Padlam i zasnelam, teraz dopiero dochodze do siebie! pozdrawiam mocno! Odezwe sie pozniej! milej niedzieli
dzieki i rowniez udanej niedzieli...
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 13:32   #2224
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Wrocilam . W sumie w pore bo popsula sie pogoda. Wklejam fotke kaftanika

Czy to jawa czy to sen...
Kasia_Dublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 13:41   #2225
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Anulka ale mieliscie dluga podroz. Ale tyle do zobaczenia po drodze . Teraz kozystaj z wolnego i sie relaksuj ile sie da. Ja juz sie nie moge doczekac wyjazdu do polski. Caluski kochana

Stary 2010-03-28, 14:26   #2226
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej kochane!
Cytat:
Napisane przez Kasia_Dublin Pokaż wiadomość
Kasiu ja właśnie o takim ocieplanym kombinezonku marzę!!!!!!!!!!! jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Powiedz mi widziałaś ile kosztował? Ja musze taki kupić!!!!!!!!!!!!!!

Anulko cieszę się, że szczęśliwie dojechaliście!
Odpoczywaj słonko!!

Karolinko ja też mam niewiele wszystkiego kochana, zdążymy wszystko kupić. Udanego spacerku

Olusia
Filipek

Adaś

A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it.

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-03-28 o 14:29
Carol77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 14:31   #2227
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

pewnie ze zdazycie, najwazniejsze to wiedziec co trzeba kupic i madrze rozplanowac te wydatki
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 15:32   #2228
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Kasiu ja właśnie o takim ocieplanym kombinezonku marzę!!!!!!!!!!! jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! Powiedz mi widziałaś ile kosztował? Ja musze taki kupić!!!!!!!!!!!!!!

Anulko cieszę się, że szczęśliwie dojechaliście! Odpoczywaj słonko!!

Karolinko ja też mam niewiele wszystkiego kochana, zdążymy wszystko kupić. Udanego spacerku
Carol byl przeceniony z 45 euro na pol ceny czyli 22,5 (niecale 100zl). To byl dosc drogi sklep ale mimo wszystko 20 euro to chyba przystepna cena no i jest bardzo grubiutki i cieply, taki misiowaty

Stary 2010-03-28, 15:57   #2229
Darusiaaaa
Zakorzenienie

sporo, ale faktycznie jest super!!!!!! uwielbiam takie misiulki
A.Camus
Stary 2010-03-28, 16:17   #2230
pandziolka
Raczkowanie

witajcie dziewczynki.
ja właśnie wróciłam z zakupów.kupiliśmy nowe poduszki i kołdrę,bo te stare już nie nadawały się do niczego.trochę się rozpieszczamy bo w tamtym tygodniu kupiliśmy nowy materac.ale za to jaka wygoda.budzę się bez bólu pleców
wczoraj byłam też u fryzjera i od razu humor mam lepszy.w planach miałam powrót do ciemnych włosów (teraz miałam takie rudo-nie wiadomo co),ale fryzjerka namówiła mnie na blond.na razie się przyzwyczajam,ale nie jest źle.wydaje mi się,że wyglądam trochę młodziej.w moim przypadku to wielka zmiana,bo od kiedy pamiętam to każdy daje mi więcej lat niż mam w rzeczywistości

my już trochę rzeczy dla maluszka mamy,ale powoli trzeba kompletować resztę.niestety wypadła nam teraz jeszcze naprawa samochodu i jestem po prostu przeszczęśliwa bo zamiast te pieniądze wydać na maluszka to pójdą na jakieś głupie części,no ale niestety jak mus to mus.niedługo planujemy jechać do Polski,więc auto musi być sprawne

umówiłam się na usg połówkowe 21 kwietnia.już nie mogę się doczekać.chciałabym już wiedzieć co dzidziuś ma między nóżkami
pandziolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 16:35   #2231
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pandziolka Pokaż wiadomość
witajcie dziewczynki.
ja właśnie wróciłam z zakupów.kupiliśmy nowe poduszki i kołdrę,bo te stare już nie nadawały się do niczego.trochę się rozpieszczamy bo w tamtym tygodniu kupiliśmy nowy materac.ale za to jaka wygoda.budzę się bez bólu pleców
wczoraj byłam też u fryzjera i od razu humor mam lepszy.w planach miałam powrót do ciemnych włosów (teraz miałam takie rudo-nie wiadomo co),ale fryzjerka namówiła mnie na blond.na razie się przyzwyczajam,ale nie jest źle.wydaje mi się,że wyglądam trochę młodziej.w moim przypadku to wielka zmiana,bo od kiedy pamiętam to każdy daje mi więcej lat niż mam w rzeczywistości

my już trochę rzeczy dla maluszka mamy,ale powoli trzeba kompletować resztę.niestety wypadła nam teraz jeszcze naprawa samochodu i jestem po prostu przeszczęśliwa bo zamiast te pieniądze wydać na maluszka to pójdą na jakieś głupie części,no ale niestety jak mus to mus.niedługo planujemy jechać do Polski,więc auto musi być sprawne

umówiłam się na usg połówkowe 21 kwietnia.już nie mogę się doczekać.chciałabym już wiedzieć co dzidziuś ma między nóżkami
Kochana ja tez juz sie nie moge doczekac az sie dowiem. Mam usg we wtorek i mam nadzieje ze dzidzia sie ladnie na ta wizyte ulozy...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-28, 16:51   #2232
mlmFM
Rozeznanie

GG do mlmFM Send a message via Skype™ to mlmFM

Cytat:
Kochana ja tez juz sie nie moge doczekac az sie dowiem. Mam usg we wtorek i mam nadzieje ze dzidzia sie ladnie na ta wizyte ulozy...
to przed ladnie porozmawiaj z malenstwem...
gdzies czytalam ze mozna tez naklonic malca do zmiany pozycji stukajac w brzuch lub swiecac latarka po brzuchu
mlmFM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-28, 18:48   #2233
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Boje sie bo sa starzy i maja dziwne przekonania
Twoi nie byli zaskoczeni na początlu?

Ja wczoraj znalazlam tez plamki z krwi, ale przedwczoraj bylam na usg.
Dzisiaj juz nic nie mam.
moja mama to chyba podejrzewała że jestem w ciaży
Podobno matka domyśla się takich rzeczy
Ale się cieszyli

Cytat:
no wlasnie o to chodzi, wiesz starsi rodzice czesto traktuja brak slubu i dziecko jako jakas tragedie.
A tym bardziej jak ma sie plotkarska rodzine - ja sie nie przejmuje,co oni beda mowic bo mam to gdzies- to ja bede szczesliwa.

Kiedys moja mama powiedziala mi, gdy zapytalam ,co bybylo jakbym byla w ciazy m - "Co by było?Miałabys dziecko bez meza"

i to bylo straszne , pierwsza mysl :dziecko, brak meza, a nie :szczescie, radosc, nowe zycie.
Yhm.. Kurde ale może jak im powiesz to nie bedzie tak źle..

U mnie mama powiedziała od razu, żebyśmy nie brali ślubu tak tylko dlatego że bedziemy mieli dziecko, że to może poczekać, a papierek dziecku nie jest potrzebny do szczęścia. A ja sie bałam że bedą nam gadać że ślub! ślub! jak to dziecko bez slubu.. A ja nie lubie takich ślubów na szybkości..

Trzymam kciuki by rodzice dobrze zareagowali

Cytat:
Napisane przez Carol77 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane
Ale dzisiaj pochmurno i śpiąco!

Kardashi ja jak słysze plamienie, to dostaję gęsiej skórki, nawet dzisiaj mi się śniło, ze znowu je mam, koszmar, po 2 miesiacach ciągłych i wstrętnych skrzepów mam dosyć i modlę się żeby 1 jakie będzie do przed samym porodem jak czop odejdzie. Kochana mogłaś się przesilić, niestety musimy uważać bardzo, ja Ci powiem, ze mam tak wrażliwą śluzówke pochwy, że jestem w szoku! Jak wkładam luteinę, to jak gdzieś źle włożę, to boli, nigdy tak nie miałam, także na pewno przekrwienie jejjest duże i może jakies malutkie naczynko Ci pękło, wiesz na wszelki wypadek sie oszczędzaj a jak masz niedługo wizytę, to powiedz koneicznie o tym lekarzowi, a może nadżerka Ci sie zrobiła?
Nie wiem o co chodzi z tymi plamkami.. nigdy nie miałam ich. były 4 i nic więcej.
Jutro idę do gina to powiem mu i zobaczymy co to tam ..

Cytat:
O jaa! Boossskii
Uwielbiam takie pluszowe kombinezoniki

Ja widziałam boski żyrafkę i krowe i żabkę
A sama kupiłam kosmiczny, ale taki zwykły Jak kosmonauta

Cytat:
by się ładnie ułożył/a

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 07:56   #2234
latko0
Zadomowienie

Kasiu kombinezonik śliczny i widać że cieplutki będzie.
Po za tym czekam z niecierpliwością na Twoje usg, jestem pewna że dobrze się ułoży i zobaczysz

Wczoraj byliśmy nad tym zalewem, najpierw wstąpiliśmy na rybkę mmmm pycha sola w śmietanie a później poszliśmy się przejść, troszkę wiało nad wodą, ale ogólnie było fajnie.
A dziś u mnie nuuudy straszne, znowu sama w domku, jedyne co to wyskocze po coś na obiadek. Tylko jak zwykle nie mam pomysłu

A jak tam u was kochane, jak minął weekend no i nocka?
latko0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 08:48   #2235
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez latko0 Pokaż wiadomość
Kasiu kombinezonik śliczny i widać że cieplutki będzie.
Po za tym czekam z niecierpliwością na Twoje usg, jestem pewna że dobrze się ułoży i zobaczysz

Wczoraj byliśmy nad tym zalewem, najpierw wstąpiliśmy na rybkę mmmm pycha sola w śmietanie a później poszliśmy się przejść, troszkę wiało nad wodą, ale ogólnie było fajnie.
A dziś u mnie nuuudy straszne, znowu sama w domku, jedyne co to wyskocze po coś na obiadek. Tylko jak zwykle nie mam pomysłu

A jak tam u was kochane, jak minął weekend no i nocka?
Ja wczoraj bylam na basenie i pysznym obiedzie.

A dzisiaj rano po rannym siku na papierze byl jakby sluz podbarwiony krwia - albo mam juz zwidy.

Wyjezdzam z domu dzisiaj, mam jakiegos dola - wydaje mi sie, ze to jaki zly czas, nie jestem szczesliwa.
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:23   #2236
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Witajcie!

No i kolejny weekend zlecial jak szalony . No i najgorsze jest to ze musze pracowac w piatek. Co roku dawali nam wolne ale ze w tym wielkanoc przypada centralnie na poczatek miesiaca to musimy pracowac bo w tym czasie jestesmy zawsze bardzo zajeci . Ale za to poniedzialek wolny wiec taki dlugi weekend sie szykuje. Oby pogoda dopisala.

Irsin nie smutaj sie skarbie. Obserwuj i jak na bieliznie cos ci sie pojawi to pedem do lekarza a jak nic nie bedzie sie dzialo to sie nie stresuj i nie sciagaj do siebie nieszczescia negatywnym mysleniem. A jak mozesz sie wyrwac z domu to zrob to, rozerwij sie i nie mysl intensywnie o zlych rzeczach

Stary 2010-03-29, 09:41   #2237
Weronisia
Zakorzenienie

Cytat:

A dzisiaj rano po rannym siku na papierze byl jakby sluz podbarwiony krwia
Irsin ja też

Pisałam już na wątku listop-grud.

W czwartek uprosiłam mojego gina na wizytę, mimo że miałam umówioną na dziś. Przyjął mnie i było wszystko OK. Jedynie mam stan zapalny i grzyba, na które zapisał mi dwa rodzaje globulek. Prócz tego dalej biorę Luteinę 2x dziennie.
Przeczytałam ulotkę tych globulek i tam pisze wyraźnie, że nie wolno brać w I trymestrze ciąży. Zadzwoniłam do niego. Kazal mu okazać więcej zaufania. Powiedział, że tak rozległe zapalenie (dziwne, że nic nie czułam ) grozi poronieniem, więc MUSZĘ brać te leki.
Więc wzięłam. Mam to brać 6 dni. Wzięłam już 3.

Dziś rano zaczęłam plamić. Boli mnie krzyż i brzuch, ale zastanawiam się czy to nie z nerwów, bo bardzo się boję.

Już dzwoniłam do gina czy dalej mam brać te leki, czy to od tego. Powiedział, że na pewno nie plamię od globulek Muszę dziś się pokazać o 15.00 Chce mnie zbadać. Tym bardziej, że za mną już dwa poronienia.

Jeju, jak ja się boję!!!!!!!
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 09:45   #2238
Carol77
Zakorzenienie

Witajcie kochane

Karolinko super, ze niedziela tak sie udała!!! Ja obejrzałam Avatara i powiem Wam, że mimo iż nie mam efektów 3D na naszym tv, był super,jestem w szoku, ze mi sie podobał

Irsin witaj w klubie, ja dzisiaj też zauważyłam rano delikatne plamienie, pare plamek i panika totalna jak zawsze. Aż mi się słabo zrobiło, miałam jechac do przyjaciółki i ne pojechałam leżałam cały czas, teraz jak byłąm w wc już ok, zastanawiam się czy to znowu ta moja wredna szyjka macicy się odzywa, kurde chyba do samego porodu będę panicznie się bała, ze coś złego się dzieje jak zobaczę cokolwiek na papierze. 6 mam wizytę u mojego ginka na szczęście, będe się oszczędzać znowu, Tobie tez radzę, lez jak najwięcej!

Kasiu jak super, ze to już jutro, już się nie umiem doczekać na Twoje USG!!!!!

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Irsin ja też

W czwartek uprosiłam mojego gina na wizytę, mimo że miałam umówioną na dziś. Przyjął mnie i było wszystko OK. Jedynie mam stan zapalny i grzyba, na które zapisał mi dwa rodzaje globulek. Prócz tego dalej biorę Luteinę 2x dziennie.
Przeczytałam ulotkę tych globulek i tam pisze wyraźnie, że nie wolno brać w I trymestrze ciąży. Zadzwoniłam do niego. Kazal mu okazać więcej zaufania. Powiedział, że tak rozległe zapalenie (dziwne, że nic nie czułam ) grozi poronieniem, więc MUSZĘ brać te leki.

Dziś rano zaczęłam plamić. Boli mnie krzyż i brzuch, ale zastanawiam się czy to nie z nerwów, bo bardzo się boję.

Już dzwoniłam do gina czy dalej mam brać te leki, czy to od tego. Powiedział, że na pewno nie plamię od globulek Muszę dziś się pokazać o 15.00 Chce mnie zbadać. Tym bardziej, że za mną już dwa poronienia.

Kurde co to za dzień dzisiaj!!!!!!!!!!!! Kochanie, plamienie możesz miec od tego stanu zapalnego,śluzówka jest bardzo podrażniona i wrazliwa i mogło jakies naczynko pęknąć, tak jak u mnie z szyjki bo jest wstrętna, mam nadzieję, ze to tylko straszak i , ze wszystko będzie dobrze!!!!!!!!
Mnie też boli brzuch z nerwów, poza tym z wzdęć i jeszcze coś jakby nerka z tyłu mnie pobolewa, w nocy sikałam co godzinę dosłownie,jutro mam badania to się dowiem.

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-03-29, 09:54   #2239
Weronisia
Zakorzenienie

No to Carol, Irsin i ja mamy dziś plamienie grupowe Kto się przyłączy?
Carol, mam nadzieję, że tak jak mówisz, to z powodu tego zapalenia.
Jak wrócę od gina to się odezwe. Teraz lecę do pracy, potem prosto do lekarza, a potem na 18.00 jestem umówiona na pasemka, więc wrócę później.
Trzymajcie się dziewczyny.
I proszę mi tu nie plamić
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 10:00   #2240
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

No to swietnie sie dla nas trzech zaczal poniedzialek

Mam nadzieje,ze wszystko bedzie w porzadku!Uwazajcie na siebie dziewczyny
Stary 2010-03-29, 10:00   #2241
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
No to Carol, Irsin i ja mamy dziś plamienie grupowe Kto się przyłączy?
Carol, mam nadzieję, że tak jak mówisz, to z powodu tego zapalenia.
Jak wrócę od gina to się odezwe. Teraz lecę do pracy, potem prosto do lekarza, a potem na 18.00 jestem umówiona na pasemka, więc wrócę później.
Trzymajcie się dziewczyny.
I proszę mi tu nie plamić
Ty też się trzymaj kochana!! I koniecznie napsiz co Ci powiedział!!! Ja będę leżeć dzisiaj ile się da, buziaczki

Olusia
Filipek

Adaś

Stary 2010-03-29, 10:05   #2242
Kasia_Dublin
Zadomowienie

Oj dziewczyny!!! Mam nadzieje ze to grupowy falszywy alarm . No faktycznie pieknie sie zaczyna tydzien

Stary 2010-03-29, 10:10   #2243
skorpionek19
Rozeznanie

Witajcie moje kochane
Co za poniedziałek
Weronisiu - trzymaj się kochana, dobrze, że masz dzisiaj umówioną tą wizytę u gin.. zapewne będzie tak jak mówiła Karolinka, że te plamienia są spowodowane tym stanem zapalnym... jestem z tobą, będzie dobrze !!!!!!

Irsin
- kobietko do lekarza i to szybciutko !!!

Carol77
- będzie dobrze, a kiedy masz wizytę u gin..? może to ta szyjka znowu dała o sobie znać.. wszystko będzie dobrze, trzymaj się kobietko..

Kasiu - kombinezonik śliczny !!! trzymam kciuki za jutrzejsze USG, żeby dzidziulka była posłuszna i pokazała to i owo

A ja dzisiaj w nocy tez brałam czwartą no-spę, mam nadzieję, że nic nie zaszkodzi... ale tak mnie pobolewało w lewym boku, jakby jajnik... teraz jest lepiej.. w środę Usg, już nie mogę się doczekać.. powiem Wam , ze ja się strasznie jakoś przejmuję, strasznie boję się , żebym nie zaczęła plamić, każda moja wizyta w wc, to jest starach, czy nie zobaczę krwi .... koszmar

Karolinko
, już doczytałam, że wizytę masz 6 kwietnia - trzymam kciukasy!!!!!!!!!

Edytowane przez skorpionek19
Czas edycji: 2010-03-29 o 10:30
skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 11:09   #2244
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Irsin ja też

ja tez bralam tabletki w I trymestrze, prawie na kazdym leku jest napisane ze w I trymestrze sie go nie bierze, ja ufam gin, wie co robi....

Bedziemy kochana trzymac kciuki zeby wszystko sie ulozylo i zebys mogla spac spokojnie.

Mnie sie lap popsul, tata wlasnie poszedl mi zaniesc do naprawy, a ja jestem uzalezniona od jego stacjonarki, takze bede zadziej zagladac, chyba ze mi do jutra naprawia juz...

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

carol ja tez tak mialam na poczatku ze mnie nerka po prawej stronie podkuwała troszke dostalam furaginum i przeszlo, natomiast teraz nie mogla mi tego przepisac bo podobno w koncowej fazie ciazy dziecko po tym na 80% moze miec zoltaczke.
A.Camus
Stary 2010-03-29, 11:13   #2245
kardashi
Zakorzenienie

Dziewczynki, mam nadzieje że te Wasze krwawienia to nic poważnego..

Ja dziś mam wizytę . I tak mi się nie chce iść. pogoda okropna, ciagle pada..

Stary 2010-03-29, 11:21   #2246
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

U mnie niby sie skonczylo p lamienie - bylo tylko rano, chociaz brzuch pobolewa.

Kardashi, skad ten deszcz u Ciebie?U mnie ciagle slonce
Stary 2010-03-29, 11:34   #2247
kardashi
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie niby sie skonczylo p lamienie - bylo tylko rano, chociaz brzuch pobolewa.

Kardashi, skad ten deszcz u Ciebie?U mnie ciagle slonce
Własnie nie wiem.. Teraz się rozjasniło.. ale znów idą ciemne chmury

Stary 2010-03-29, 11:58   #2248
Carol77
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skorpionek19 Pokaż wiadomość
Witajcie moje kochane
Co za poniedziałek
Weronisiu - trzymaj się kochana, dobrze, że masz dzisiaj umówioną tą wizytę u gin.. zapewne będzie tak jak mówiła Karolinka, że te plamienia są spowodowane tym stanem zapalnym... jestem z tobą, będzie dobrze !!!!!!

Irsin
- kobietko do lekarza i to szybciutko !!!

Carol77
- będzie dobrze, a kiedy masz wizytę u gin..? może to ta szyjka znowu dała o sobie znać.. wszystko będzie dobrze, trzymaj się kobietko..

Kasiu - kombinezonik śliczny !!! trzymam kciuki za jutrzejsze USG, żeby dzidziulka była posłuszna i pokazała to i owo

A ja dzisiaj w nocy tez brałam czwartą no-spę, mam nadzieję, że nic nie zaszkodzi... ale tak mnie pobolewało w lewym boku, jakby jajnik... teraz jest lepiej.. w środę Usg, już nie mogę się doczekać.. powiem Wam , ze ja się strasznie jakoś przejmuję, strasznie boję się , żebym nie zaczęła plamić, każda moja wizyta w wc, to jest starach, czy nie zobaczę krwi .... koszmar

Karolinko
, już doczytałam, że wizytę masz 6 kwietnia - trzymam kciukasy!!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Dziewczynki, mam nadzieje że te Wasze krwawienia to nic poważnego..

Ja dziś mam wizytę . I tak mi się nie chce iść. pogoda okropna, ciagle pada..

Dziękuję dziewczynki za słowa otuchy
Nie wiem co to było, chyba coś takiego jak miesiąć temu- jednorazowe plamienie, teraz jest wszystko dobrze, to na pewno ta moja szyjka biedna, ja z nia jeszcze bede miała jak urodzę...no ale trzeba wyleczyć.

Skorpionku nie zaszkodzi Ci ta nospa, lepiej wziąć i się nie męczyć, ja 3 razy dziennie biorę cały czas. Widzę, ze tak się boisz słonko jak ja... jak ja bym chciała wiedzieć, że wszystko będzie dobrze, byle dotrwac do początku lipca...

Darusiu na razie trochę mi ulżyło, ale sikam jak głupia dosłownie, już mnie to wkurza i troszkę boli jak siusiam, jutro dam mocz do badania, to się okaże, może mam jakąś infekcję

Kardashi daj znac co u lekarz kochana!!

Irsin mam nadzieję, ze więcej się już ne pojawią! Odpoczywaj!

Olusia
Filipek

Adaś

Edytowane przez Carol77
Czas edycji: 2010-03-29 o 12:00
Stary 2010-03-29, 12:01   #2249
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mnie tez szczypalo jak sie zalatwialam, mialam infekcje wtedy ( zreszta ja w ciazy b.czesto mialam infekcje jakies) ale to wtedy furaginum i gynalgin mi przepisala i jak reka odjal , czekam na wiesci..oby bylo ok!!!
A.Camus
Stary 2010-03-29, 12:13   #2250
skorpionek19
Rozeznanie

Oj dziewczynki, my to mamy... ciągle coś... mój mąż mi cały czas tłumaczy, że wszystko będzie dobrze.. ale ja jakoś się denerwuję... troszkę teraz leżałam, bo podbrzusze mnie pobolewało, wzięłam no-sopę, która mam brać 3xdziennie, położyłam się i jest lepiej....

Ogólnie to jakiś mam dzisiaj wisielczy humor od poniedziałku... niby słoneczko za oknem, a ja .... jutro mam umówioną wizytę u fryzjera, mam nadzieję, że poprawi mi się ten humorek...

Karolinko trzymaj się, Filipek jest zdrowiutki, cudownie się do Ciebie uśmiecha.. mówi, mamusiu, wszystko jest dobrze... szybciutko zleci, nawet się nie obejrzysz jak go będziesz tuliła w ramionach.. a skoro szyjka jest naruszona, to możne jakieś naczynko pękło i dlatego te leciutkie krwawienie... będzie dobrze/jest dobrze. jestem myślami z Tobą

skorpionek19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości