|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Hug me, ****a! Ze mną można tylko iść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko. Oczy i szuflady nie chcą się otworzyć. |
|
|
|
#3692 |
|
Raczkowanie
|
ej Ty ! taak własnie Ty ! z brązowymi oczkami. wiesz? kocham Cię ! ;** ![]() napełnij dzisiaj moje życie sercem . niczym pierd*lony masochista w fabryce żyletek... tych brudów nie wypierze moja pralka. na Wałbrzych ![]() myśli krat warte. a kobiety? uczą się chamstwa od mężczyzn ![]() a teraz śpij i zapomnij o tym, co widziałeś co słyszałeś co przeżyłeś i pomyśl że to sen że to wcale nie działo się. tak bedzie lepiej. |
|
|
|
#3693 |
|
Zakorzenienie
|
jakiś środek antymotyliczny poproszę. Te skubane robaczki znowu urządziły sobie w mym brzuchu imprezę zamkniętą. nic już nie mów, tylko całuj mnie . <3 kiedy patrzę ci w oczy cały świat eksploduje . chcę byś był już zawsze ze mną tu, daj mi chwilę ! herbata. cisza, którą przerywa tylko dźwięk stukania w klawiaturę. papierosa nie będzie, daruję sobie uczucie, że jestem najgorszą córką na świecie + keendy , marikab , agrr , CukrowaPanna , Guziki xD , ciiri , latin , panna_miodowa , _mandarynka , Love_HateYOU , xxgroszek07xx, _ZaagiubiOna_ , beautiful_lie , Cukiiereczek , envious , , Dreams_x33, uwielbiaj , ruda wiewióra , Paulishia , CookieCrisp , minimum4znaki , hoe , kamisha , grise , dresowa , CaMa , otojest , Borowiczanka , Little Ballerina jaram się Wami , jak palacze Holandią ![]()
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-03-28 o 21:35 |
|
|
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
Jutro będe silniejsza..dzisiaj już nie dam rady powiedzieć 'Cześc' widząc Ciebie z nią.
I nawet Twoje żarty nie wywołają u mnie uśmiechu. A najzabawniejsze było w tym to, że kochaliśmy się..tylko każdy w innym czasie. Słyszę tylko naj, naj naj.. Dośc tego ! Rzygam nią ! Przyznam Ci rację, ale jeszce nie teraz. W tym momencie mam ochotę tylko ryczeć. - Kochasz ją ? - Tak. Bardzo mocno. - Ja jej dwa razy tak nienawidzę.. Nie jest dziwnie. Poprostu..inaczej. Nie przywykłam do tego.. Istotka z Bajki, PaniJana, _ZaagubiOna_, dresowa, envious, IIHHAATT, inquiring - się nakradłam. wybaczcie Edytowane przez unusualyou Czas edycji: 2010-03-28 o 21:38 |
|
|
|
#3695 |
|
Rozeznanie
|
cobainowa - ja Ciebie też <3
hoe - głupio byłby nie doceniać . limitowanaa- wspomnienia powinny być,
na tyle szczęśliwe, aby były w stanie osłodzić, nam każdą z tych gorszych chwil.
|
#3696 |
|
Raczkowanie
|
myszka23101 - ach.
Love_HateYOU - cieszę się strasznie. ![]() Toogether93 - ojeju. ![]() Little Ballerina - jeny, cieszę się. na zdrowie. PaniJana - miło mi, łośku. hoe - ![]() apeluję o dontgivemenames & iluminatioon ! ![]() chociaż raz udaj że mnie rozumiesz bo z tym że we mnie nie wierzysz już dawno się pogodziłam. nie niszcz mi tego nie tym razem.
Powinni jeść mniej. Bramy do raju są wąskie. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-03-28 o 21:52 |
|
|
|
#3697 |
|
Rozeznanie
|
without_demur – oh ah <3
Opisos: ‘Codziennie gram z losem w kulki’ 3oda Kru- Dzień dobry ‘Siła spokoju w słuchawkach’ 3oda Kru - Ziomy Wiersz : Konstanty Ildefons Gałczyński Miła moja Prawda: na auto nie stać nas, miła moja. Lecz spójrz: tylko durnie się spieszą - ileż dostojniej chodzić pieszo, miła moja. Na Londyn także brak funduszów, miła moja. Lecz po co Londyn? Londyn - nora: W "Paris-Soir" czytałem wczoraj, że markiz Q., to jest baronet, psim makaronem otruł żonę... Jasna cholera z tym Londynem, miła moja! Na kawior z Kremla, na jesiotra również nie mamym miła moja. Lecz na cóż Kreml, gdy mam twoje biodra? biodra są złote, a noc modra. A jeszcze mamy lampkę wina i konto w niebie u serafina. Więc gwiżdż na auto, Kreml i Londyn, miła moja.
|
#3698 |
|
Raczkowanie
|
Elizabet0909 - kocham Maleństwo ;*** dziękuję ;* Guziki xD - " wspomnienia powinny być, na tyle szczęśliwe, aby były w stanie osłodzić, nam każdą z tych gorszych chwil. " - kradnę to cudo! ;* Jeszcze nadejdzie czas na to by nasze serca żarem zapłonęły by dusza z duszą, serce z sercem razem się złączyły. Zapominam o tym, co w życiu jest smutne i złe a goniąc za uśmiechem i słońcem ciągle za ciepłem rozglądam się... Serce moje cię poznało Tobie wszystko oddać chciało. Ty jesteś Słońcem, które będzie świecić. Ja Gwiazdą, która z miłości do Ciebie może zgasnąć. Za Twój uśmiech każda z gwiazd. Krzyczałam że nie chcę więcej miłości Dość miałam bólu, który przynosiła... lecz znów perfidnie w moim życiu się pojawiła. Razem szczęśliwi możemy być dosłownie wszędzie. obolałe serce w ruinach. Tęsknota do Ciebie, która nigdy nie zginie. To ona nie pozwala mi zapomnieć o Tobie.
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu sie znowu wyprawia
![]() Moderatorzy zobaczcie co wyprawia Panna TinyCindrella... Prosimy o przywrócenie dziewczyn i sprowadzenie panny Tiny do parteru bo łapie się już dziwnych sposobów... Nikogo to już nie bawi... ***************** Ubóstwiam Was wszystkie bez wyjatku ![]() Widzisz ten deszcz na szybie? Tak samo płacze moje serce, gdy Ciebie brakuje... Zabrała garśc wspomnień, kilka doswiadczeń życiowych i resztki optymizmu i ruszyła w nieznane na podbój świata.
|
|
#3700 |
|
Raczkowanie
|
...i budząc się dziś obok Ciebie zrozumiałam szczęście ;*
boje sie życia.choc mam dopiero 20 lat.boje sie.boje się że za 10 lat okaże sie że mój mąż mnie zdradza.boje sie że moje dzieci w wieku 10 lat zaczną przeklinać.boje się że w wieku 15 lat bedą sie upijać.boje sie że na starość zostane sama.boje się...choć mam dopiero 20 lat i nawet nie jest pewna czy dożyje jutra... wiosna.....niezwykły czas..niezłe ciałka zaczynają kwitnąć na ulicach ;D
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
elizabet0909, limitowanaa - dziękuję robaczki. <3.
lubię zamykać Cię w moim sercu, dławić się wspomnieniami.
|
#3702 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje
Cytat:
zaszczyt ![]() _____________
bo to właśnie z nim moge budować rakiete kosmiczną z kartonów po mleku. i i chwytać gwiazdy łapką na muchy. Ja + On = Nieziemskie uczucie. Potrafie wyczytywać charakter z ludzkich serc. Ty nie masz tego mięśnia. Więc jesteś skończonym dup.kiem ! W świecie iluzji i blasków księżyca. posiadamy ogromną moc uwodzenia. dziś pełnia. więc pora zaszaleć!
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Zamykam oczy, by napawać się Twoim dotykiem, poczuć płomienny żar Twoich warg na powiekach. Oddaję Ci wszystko co jest we mnie. [I gave you everything that is in me.] Czuję jak Jego miłość plącze mi włosy, jak otula mnie ciepłem swojego oddechu. Rosą poranną Cię witam, garścią promieni wschodzącego słońca, lekkim podmuchem wiosennego wiatru. Kochane ;*
|
#3704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekujeeeeeeeeee [QUOTE=NieidealnaJa;181885 93 SŁoneczko okradłam genialna proszę bardzo ; **** . ojj, cóż za zaszczyt mnie w dupkę kopnął . kradnij ; *** . Ejvon - Ciebie to wgl uwielbiam słonko ; ** < 3. i żeby tu nie spamowac, piszę u Ciebie pod prof. ; ** MYCH !!! upominam sie już drugi raz ;xgdzie jesteś do cholery? Odreagowuję od Ciebie . Żeby zapomniec, poszłam na zakupy. Wydałam dużo pieniędzy, już prawie zapomniałam a ty wysłałeś mi SMS'a z głupim żartem a Ty? Lubisz pic herbatę sam? zależy Mi wciąż.
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Kochanaa <3
dontgivemenames - wracajjjjj! ; ((( ;-*! księżyc świeci tak jasno i rozjaśnia mój ból.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3706 |
|
Zadomowienie
|
Czyń drugiemu, co chciałby uczynić Ci. Tysiące myśli kłębiących w głowie. Ojj nie kochanie, nie dotyczą już Ciebie. I co? Teraz masz satysfakcje ze złamania mi serca? Gratuluję poczucia humoru. hoe - dziękuję za wymienienie mnie. Elizabet0909 - moja pierwsza pochwała od Ciebie, kochana. <3NieidealnaJa - cuda? raczej nie.. ale dziękuję pierniczku. ![]() CaMa - <3 ojj kochana ma. ![]() dresowa, dresowa, dresowa! <3 Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-03-28 o 23:12 |
|
|
|
#3707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
limitowanaa :serca: zaufanie jest takie ważne w związku, jak oddychanie w zyciu. i tak samo kruche
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-03-29 o 21:54 |
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Kogo chcesz czarować,
skoro serce masz na wierzchu. Cichutko więc powiem, że .. kocham go. Weź mnie proszę, weź. Niech w dal odpłyną wszystkie dzienne sprawy. Niech da od siebie nam odpocząć świat. Spójrz jak księżyc bezwstydnie podgląda nas. Noc zasypia i wreszcie czas ma dla nas czas. nie prośmy tej miłości o nic więcej, obietnic żadnych niech nie składa nam, bo krucha i ulotna jest jak szczęście .. a zdarzyła się Nam. A może tak chociaż raz pomęczyć trochę się, schłodzić myśli i poukładać w głowie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
|
|
|
#3709 |
|
Zadomowienie
|
Uskrzydlone słowa chcę Ci powiedzieć
Powietrzem, wiatrem, błękitem i ciszą, jest to co czuję...A jednak raduję tym próżnym błękitem serce i piersi, powietrza niesyte Widzę wszystko inaczej. Potrójnie. Od środka czuję, że się staję niewymownie słodka... Słabnę dziwnie, zginam się, mięknę... Mów jeszcze o miłości
|
#3710 |
|
Raczkowanie
|
inquiring, CaMa, marikab, latin, IIHHAATT - ; ***
`i nie opuszczę cię już na krok ! <3. `Ale przy tym księżycu na niebie kto chciałby być sam? `I kiedy gwiazdy świecą tak jasno kto chciałby być sam? `I wiesz co ? Ja nawet nie wiem czy na mnie zasługujesz?! `Skarbie przyjdź i weź wszystkie moje zmartwienia. ;* `nie zostawiaj mnie bo szare smutne niebo pusto jest i źle . `a twoje życzenie zachowam w sercu aż się spełni. ; * `czekałam jak we śnie, abyś Ty objął mnie ; * `już każdy o tym wie, że Ty też kochasz mnie. ![]() `bo życie tak krótkie jest. `mam dość - nawiedzonych kochanków mam dość - histerycznych poranków mam dość - świętej wojny od święta `Skąd mam na dłoniach nieba ślad ? Nie pytaj mnie.. Jak mogłam zgubić się wśród ulic które znam ?.. nie pytaj mnie.. `znow codzienna rutyna dnia..
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
bajkowa- witamy
![]() Kolejna porcja moich opisików ![]() W moim sercu miałeś kąt... Nie znam wielu słów by powiedzieć kocham ale mam dla Ciebie jednak to, czego innym bardzo brak. Kochać już się nie boję. A ona roniła cichutkie łzy gdy kolejny raz mijała go...
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Wszędzie jest niebo, bo śmiejesz się znów.
Serce mi bije na dźwięk Twoich słów. I nagle z radością na świat patrzeć chcę. Znów do Ciebie mówię, gdy śpisz. że to, co nam pisane ma być już nie przeszkodzi, już nie ochłodzi nadziei w naszych sercach. Guziki xD Mrs Unfabulous latin nydee nastychick envious inquiring - <3
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-03-29 o 14:59 |
|
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
I powiedziałeś że nie chcesz ze mną już rozmawiać,nawet o pogodzie bo niby po co?
Beztroskie jest życie czekoladowej damy. Nie mam siły spojrzeć Ci prosto w oczy bo wiem że zobacze w nich Twój śmiech. Siedziała cicho w kącie i nie obchodził już ją dzwięk telefonu,bo on już nie zadzwoni ani nie wyśle głupiego:przepraszam -czemu patrzysz na mnie? -a nie moge? -nie -to w takim razie nie bede tego robił [z życia wziete] A ona stała i patrzyła jak on się z nią przedrzeżnia,tak jak kiedyś robił to do niej. Kiedyś zrozumie swój błąd,przyjdzie i powie:co tam a ja powiem:spie*****j Żadne słowo nie określi tego co do Ciebie czuje. ------------------------------------------------------------------------------------------- Adaś <3 |
|
|
|
#3714 |
|
Zadomowienie
|
Kiedyś znajdę sposób na Ciebie. Drogę do Twojego serca. nieliczylamwcalesie - pierwszy raaaaz mnie chwalisz. <3 |
|
|
|
#3715 |
|
Raczkowanie
|
Posłuchaj siebie. Jesteś gorącym bałaganem. Jąkasz się poprzez słowa, Powstrzymujesz pot. Czy zamierzasz polubić wyznawanie grzechów? "Radość bez wzruszenia ,
Stojąc w biegu bez wytchnienia , Obojętnie . Błędy bez przykładu , Bez powodu i bez żalu , Niepotrzebne . Żeby choć na jakiś czas ..."
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
'W tym kraju pijesz, gdy się cieszysz, pijesz, gdy jesteś smutny, ludzie zmienili miłość do życia w miłość do wódki..' ' było fajnie, ale już się skończyło umówmy się, że co było, to było zróbmy tak, żeby wspominać to dobrze dzień dobry, już cię nie kocham kocham zamiast o głupoty wciąż wszczynać kłótnie może kiedyś napijemy się wódki dobrze, że w końcu zgadzamy się ' `A "Lubić" do kwadratu znaczy Tęsknić, O! |
|
|
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Mrs Unafabulous - pierwszy, ale nie ostatni ;D ;*
Twoich spojrzeń złych staram się nie widzieć. Twoich zimnych kłamstw prawie już nie słyszę. żadnych ważnych słów, chociaż chcę, nie mówię żeby nie czuć nic, kiedy już odejdziesz. wczoraj wyszeptać chciał zbyt wiele w kilku słowach. przerwałam w pół. Wiem, powieki kryją świat. Spróbujmy chociaż raz zobaczyć w nim siebie.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' Edytowane przez nieliczylamwcalesie Czas edycji: 2010-03-29 o 13:47 |
|
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Tkwiła sztywna w klatce strachu , zwątpienia i samotności.
|
#3719 |
|
Rozeznanie
|
dzięki wam, dzięki ; D ; *
+ Little Ballerina, Primadonna, KaMa2704, Kochanaa, nydee, chocapic, Drift, agrr, 3martyna3, Kaaate90, _midnight_, ciiri - uwielbiam Was no <3 _____________ the promise, the touch of something wondrous and rare /obietnica, dotyk czegoś niezwykłego i rzadkiego/ feeling of a first love, being wild and young /uczucie pierwszej miłości, bycie dzikim i młodym/ i tried to write something about stars, sky, music, but all that came out were visions of you /chciałam napisać coś o gwiazdach, niebie, muzyce, ale wszystko zamienia się w wizje o tobie/ we live in world without magic /żyjemy w świecie bez magii/ where has all the magic gone? /gdzie odeszła cała magia?/
|
#3720 |
|
Raczkowanie
|
nic mi już nie smakuje tak jak wtedy, gdy byłeś przy mnie..
tęsknie za tymi Twoimi sms'ami w środku nocy 'daj pomasuje brzusio, jak boli' .. boli, cholernie boli. _________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami, krzyczało ' a grrr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3 Monday you can hold your head
Tuesday wednesday stay in bed Or thursday watch the walls instead It's friday i'm in love |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.

wybaczcie