|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko i łatwo
Wymienie na coś potrzebnego z listy, najchętniej 1 duża wymianka - może teraz pójdzie mi lepiej
![]() Zabierzcie to ode mnie , bo się bedzie marnowaćBARDZO PROSZĘ O KONKRETNE PROPOZYCJE Nie będę szukać niczego poza wątkiem, do oddania to co widać do oddania LA PRAIRIE Cellular Treatment Loose Powder odsypka 20g EL Chick to Cheek kolor 01 - ubytek 10% Podkład BB Moisture rich kolor 02 Sand -nowy tester połowa pełnowymiarowego opakowania 15ml pigment nouba kolor srebrny cień MAC Brushed Metal -x kolor Glided Ash Szukam: lakiery OPI nowe pędzle EDM i próbki do testów dla bladziocha, tonacja żółta, szczególnie zalezy mi na korektorze mint i innych korektorach nowe pędzle sephora do brązera, skośny do różu, do minerałów, podkładu i korektora i inne - pędzli nigdy nie za dużo kosmetyki sephora do pielęgnacji pędzli bibułki matujące clinique i shiseido micele Bioderma albo coś fajnego co mi w oko wpadnie
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-29 o 06:16 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Szybko i łatwo
interesuje mnie ten cien mac
i jakiej firmy i pojemnosci masz pendrive?-ksiazke narazie odpszuszcze bo wczoraj kupilam
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
pena dołoże gratis, pojemnośc ponad 2 ale to sa gadżety firmowe
to jak widzisz naszą wymianę?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj.
mam poza wątkiem nowe ( z zapasów ) EDM do podkładu, LHK i FLAT TOPA oraz sporo nowych sampli podkładów itp.rozumiem, że oddajesz tylko to co w tym wątku? a jaki to kolor Kanebo? Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 12:49 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
tak tylko to i tu nie ma Kanebo
![]() LP to 01
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam za gapiostwo
![]() 01 to jaśniutki pewnie? ania p/s a co za pendrive masz ![]()
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-03-29 o 10:01 |
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- wysyłanie 1 cienia mi sie nie opłaca
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze w tamtym watku cos bym znalazła
ale niewiem co konkretnie u mnie widzisz-zebym za duzo sie nie napalała ![]() bo poz pen drive,cien mac pozoba mi sie jeszcze Prasowane meteoryty nowe - jest wszystko tj. kartonik 10 i 03 Odsypka kulek GT - wielkość do uzgodnienia
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
za meteorki to chce cos z wish w tamtym watku, co jest proporcjonalne cenowo
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-29 o 13:05 |
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam edm na próbe i pedzle edm
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- penów to mam pudło ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-29 o 13:07 |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
tzn te próbki co mam tak?
+ oba pedzle ok a konkretnie wiesz jaka maja pojemnosci-ponad 2gb czli ile?
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2010-03-29 o 13:10 |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, mi w zupełnosci wystarczaj, ale pen to ja dodam gratis i nie jest elementem wymiany, bo moze on ma mniej niz 2
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
wpadajacy w bezyk mówisz ?muszę poszukać kolorku na necie a ten podkład 15 ml. BB to Bobi Brown? zapytam czy wogle jesteś ew. zainteresowana zaminą na pędzle i minerałki ? jesli chcesz mogę zrobić foty sampli jakie mam i pedzli też. Anna
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-03-29 o 13:24 |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
to co jest w watku to oddam za pedzle i minerały dla bladziocha
tak to bobbi jest jasny, ale nie bardzo, taki żółty beż, nawilża, nie podkreśla skórek, bardzo naturalny, mało kryje, ale mozna dokładac warstwy jak się chce cos ukryć i genialnie maskuje cienie pod oczami ![]() jest jasniejszy niż parure 02 i DW Fresco poczytaj om LP w KWC to świetny puder, jeden z lepszych jakie miałam, odsypkę zrobiłam w pudełku po pudrze clinique z sitkiem ![]() jeżeli masz ciemniejszą karnację to polecam mozaike EL - sliczna brzoskwinia możan dawać na całą twarz a paskami modelować - część rozświetlić a część przyciemnić - dla mnie jest za ciemna ![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...korygujacy.htm
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-29 o 14:11 |
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
wklejam fotki, tak na szybko .
pędzle, sample EDM , końcówka tak 1/4 dużego opakowania, mogę zastanowić się również nad oddaniem praswanego pudru, różu mogę oddać połowe, ten otwary sampel to joppa. mam jeszcze cienie EDM--mogę sopre odsypki tak po 1/2 oddać w pojeminiczkach. i jakieś sample innych firm ale w strunach. Załącznik 2988386 Załącznik 2988387 Załącznik 2988388 Załącznik 2988389 Załącznik 2988390 Załącznik 2988391 Załącznik 2988392 tu fotki cieni + kilka poza. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=230 pozdrawiam Ania
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2010-03-29 o 14:29 |
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
ale super
ja chce tylko korektory i podkłady i co tam się jeszcze daje na twarz , bo sie nie znamza cienie i róże podziekuję to ja jestem chętne a Ty? jak tak to zapraszam na PW
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-29 o 14:30 |
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
UUU ....ale exspress
![]() Ale kurcze co za co?
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
no ja biore pędzle i cos z minerałow
a Ty nie wiem co chcesz![]() zamierzam wymienic wszystko do środy to sie spieszę
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
to tak ....cienie raczej nie dla Mnie,
BB jeśli jest dużo jaśniejszy niż guerlain parure 02 to będzie dla Mnie za jasny. zastanawiam się nad sypńcem--chodź przyznam, że aktualnie nie cierpię na brak sypańców ![]() no i dość fajnie pisałaś o Estee Lauder---ona daje jednolity tylko morelowy odcień? napewno z 2 peny jeśli to aktualne dla córek bym przygarneła Ania
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
tak EL daje taki jednolity brzoskwiniowy kolor jak go wymieszasz
to dumaj co chcesz
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
a jakbym zdecydowała się na odsypkę spańca, ten róż-rozświetlacz ES i peny .
to co byś za to widziała? ania
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
z penami to był zart, ale jakos nikt tego nie zauwazył
![]() 1 mogę dołożyc ![]() ja dalej to samo pedzle i jakieś minerały, bardz zalezy mi na korektor Mint na zaczerwienienia
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-03-29 o 16:50 |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie podkład Bobbi Brown
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
to czekam na propozycje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

, bo się bedzie marnować

?