|
|||||||
| Notka |
|
| Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sigma: kupiłam zły rozmiar- odstąpię lub wymienię.
Cytat:
ale wiesz przemyśle najwyżej jakbym wzięła to je opchne A jak u nich z dopasowaniem do stopy? Bo ja mam wąziutką i płaską jak żabaw każdym razie czekam na decyzje tamtam i pomyślę
|
|
#542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam :Pdopasowują się bardzo dobrze- mają taki mięciutki materiał na końcach, co się dopasowuje do stopy, ja strasznie żałuję, że je oddaję, ale źle się czuję jak mi paluszek choć o te 2mm wystaje |
|
|
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę mieć 23,5 cm. Noszę 36/37. Będziesz miała możliwość zmierzenia?
|
|
#544 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() poszukam i dam znac, na mnie sa w sam raz wiec to 37 typowe, ale jak nosisz 36 to moga byc ciut za duze, chociaz nie wiem, poszukam, odezwij sie wieczorem na pw
|
|
|
|
|
#545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oki odezwę się wieczorek Buźka!
|
|
#546 |
|
Organizatorka
|
Jeansowe koturny od Candace
![]() Odstąpię, bo rozmiar, który zwykle noszę jest na mnie za duży (40). Długość wkładki (tak mniej-więcej nie wiem, czy potrafię mierzyć ) - prawie 26 cm.Buciki bardzo ładne Cena - 54,90 brutto + wysyłka 7 zł. więcej fotek tutaj ![]() edit- jestem sklonna wymienic buciki na jakies inne o podobnej wartosci. Tak naprawde nie interesuja mnie tylko bardzo wysokie buty. Oczywiscie zamienie na rozmiar 40.
Edytowane przez Aerith Czas edycji: 2010-04-01 o 00:12 |
|
|
|
#547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam tylko nadzieje ze nie beda za szerokie, bo ja mam waska stope i to moj najczestszy problem z butami ze sa za szerokie![]() to w takim razie chyba przechodzimy na PW? |
|
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
kochana, właśnie przed chwilą sprawdzałam. Jeszcze nie, ale z pewnością jeszcze dziś dojdzie. Balerinki zapakowane są już w kopertę i czekają na wysłanie do Ciebie, tylko podaj mi proszę adres do wysyłki na PW
![]() Alu Okej, wysyłam Ci na PW moje dane do przelewu. Koszt tak jak wcześniej podawałam plus 6 zł za wysyłkę
|
|
|
|
#549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaką masz długość stopy? bo też noszę 40 (czasem 39) i bardzo przydałaby mi się ta informacja, bo być może wzięłabym je, bardzo mi się podobają Jednak zrezygnuję, bo byłyby chyba za luźne, tak wnioskuję po tym co opisała Wizażanka na wątku Tandemowym Edytowane przez martasdz Czas edycji: 2010-03-29 o 14:58 |
|
|
|
|
#550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo jeśli tak to chyba już podjęłam decyzję |
|
|
|
|
#551 | |
|
Organizatorka :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALe zobacz jak u mnie tani jest ![]() 43 złociszki bo Svi odbierała sama butki A dziewczyny teraz płacą 50 to tak jakby moje były bez wysyłki
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2010-03-29 o 16:34 |
|
|
|
|
#553 |
|
Wtajemniczenie
|
PRZYPOMINAM SIĘ
![]() Oddam z wielkim bólem serca karmelkowe skarpety, zakupione u Svinecki. ROZMIAR 40 Buty są śliczne, zrobione z pięknej, mięciutkiej skóry, ale niestety są na mnie za duże. Myślę, że jest to rozmiarówka standardowa, gdyż zawsze noszę 39 i 39 na pewno by na mnie pasowały, a 40 jest niestety za duże ![]() Cena to 34 netto + VAT + przesyłka ode mnie = 50zł -> gdyby wyszło mniej za przesyłkę oczywiście zwrócę wszystko co do grosika
|
|
|
|
#554 |
|
Wtajemniczenie
|
Botki czarne z otworkami z zamówienia u Olencjii
rozmiar 39 zamienię na 38 mam stopę 24,5 i niestety jak na tak wysokie buty mam za dużo luzu na stópkę 25 cm będą idealne ![]() Link do recencji; https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...6&postcount=68 Koszt ; 65 + koszt przesyłki Edytowane przez AnikZgr Czas edycji: 2010-03-29 o 16:46 |
|
|
|
#555 |
|
Zadomowienie
|
Odstąpię z bólem serca różowe piptołki z zamówienia u Domiluk rozmiar 40, sa na mnie za małe
Zdjęcia Svinecki Koszt 50,84 z przesyłka
szukam pomysłu na życie Edytowane przez gosiala Czas edycji: 2010-03-29 o 16:30 |
|
|
|
#556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#557 |
|
Zadomowienie
|
Dlugośc wkładki 26 , czyli ok, ale ja mam szeroką stopę i dupka....
|
#558 |
|
Zakorzenienie
|
oddam materiałowe szpilki peep toe rozmiar 38 z zamówienia z Eary.
Cena: buty brutto 45,14 zł + 0,83 zł za wysyłkę z Sigmy = 45,97 zł Wysyłka: karton, paczka = 11,30 zł Czyli razem z wysyłką = 57,27 zł Ew. odbiór we Wrocławiu ale tylko u mnie, nie mam teraz czasu jeżdzić ![]() Buty ofkors nie noszone, jedynie przymierzone w domu. Podeszwa gumowa (nie ślizga się), szpilka stabilna, ładnie wykończone. Rozmiar oczywiście jest inny niż pisze producent, miarą budowlaną wyszło mi dokładnie 24,7 cm od pięty do samego czubka, czyli wychodzi rozmiar 38,5 albo nawet 39, na mnie sa sporo za duże. Na stopę o normalnej tęgości. Platforma (ma ok 1,5 cm) świetnie się chowa w czasie chodzenia i jej zupełnie nie widać.NIE MA - LECĄ do Agatysw1
Edytowane przez majade Czas edycji: 2010-03-30 o 12:00 |
|
|
|
#559 |
|
Zadomowienie
|
Przypominam.
W zamówieniu u Olencji zamówiłam te balerinki --> zdjęcia zapożyczyłam od Skimos. Kolor: kawa z mlekiem. Rozmiar 38, długość wkładki ok. 24,2-24,4 cm. Na mnie są za duże , dlatego ODSTĄPIĘ. Cena: 31,72+0,83=32,55zł + przesyłka w kopercie bąbelkowej. Proszę o PW.
|
|
|
|
#560 |
|
Zadomowienie
|
Oddam najlepiej hurtowo
![]() Odstapię szaraczki z zamówienia u Domiluk , rozmiar 41 , długośc wkladki około 26,5.Niestety są dla mnie za duże , zazwyczaj noszę 40 , ale bałam się , że mi się girka nie zmieści i mam teraz placek ![]() Najchetniej wymieniłabym na 40 , ale było tylko jedno zamówienie i chetnej pewnie nie będzie.Buty są super stabilne pomimo wysokiego obcasa , jestem w szoku , jak bardzo , to pewnie przez platformę. Koszt wg tego co pisala Domiluk 54+ koszty wysyłki - 9 zł? Czarne kopytka 2 , oksfordowe rozmiar 40 , dlugośc wkladki 25,6, dla mnie za male Cena oczywiście sigmowa + przesyłka , razem około 60 zl (nieaktualne) Czarne gladiatorki - sandalki na obcasie zamowienie u Eary, zdjęcia jej autorstwa, rozmiar 40 , butki są jeszcze u niej , jak dla mnie niestety bedą za wysokie , obas 13 , koturna 2,5 cm, cena z przesylką 74,74 Różowe piptołki z zamówienia u Domiluk , rozmiar 40 , dlugośc wkladki 26 , na moje kopyto za wąskie , dobre będą na każdą inną 40 , ja mam rozdeptaną po ciąży stopę Koszt koło 50,84 zł z przesylką Zdjęcia Svinecki Chetnie wymienię któres buty na londynskie skarpety 40 lub 41 , tak na 26 -26,5 cm
szukam pomysłu na życie Edytowane przez gosiala Czas edycji: 2010-05-06 o 19:46 |
|
|
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#562 |
|
Zadomowienie
|
Niestety , dlugosc zna tylko Eary
, musze ja poprosic , zeby zmierzyła...
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#564 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
gosiala jestem chętna na kopytka
![]() Na PW się dogadamy dokładnie ![]() Poproszę o dane do przelewu, dokładną cenę itp.
http://ww.dailypositivequotes.com/qu...h-it-do-it.jpg “The only place where success comes before work is dictionary” Edytowane przez Goniak2 Czas edycji: 2010-03-29 o 18:53 |
|
|
|
#567 |
|
Raczkowanie
|
Mam do wymiany/ odsprzedaży niebieskie peep toe
Rozmiar 39, okazały się za małe Buty wypadają jak standardowe 38 Najchętniej wymienię na rozmiar 40 (na beżowe lub niebieskie- z naciskiem na beżowe Ewentualnie odsprzedam: 47,58zł + 0,83+ wysyłka Zdjęcia zapożyczyłam od Eary (wcześniej zgłosiła się chicbebe i nie odpisuje na moje wiadomości- pewnie zrezygnowała...) Proszę pisać na PW
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
Odstąpię
Złote sandałki zamawiane u Ćwirki: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...1&postco unt=14 Rozmiar 37 (kolor złoty- w środku) Rozmiarówka standardowa. Długość wkładki ok. 23,5cm Cena 32,55 + koszty przesyłki (ok. 6zł) Zdjęcia real autorstwa Ćwirki ![]() Odstąpię chetnej Wizażance, ewentualnie wymienię na inny model w rozm. 36/37 ![]() Piszcze najlepiej na PW, bo tu mogę przeoczyć ![]() |
|
|
|
#569 | |
|
Zadomowienie
|
A jaka długosc wkładeczki? I za jakie butki?
Cytat:
|
|
#570 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny - odsprzedam albo zamienię na większe (obojętnie jaki kolor) karmelowe kopytka, r. 39 (dł. wkładki 24,5 cm).
Buty są śliczne, ale niestety za małe... Zdjęcia zapożyczone od bojuwki1. Więcej fotek https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=90
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.

ale wiesz przemyśle najwyżej jakbym wzięła to je opchne A jak u nich z dopasowaniem do stopy? Bo ja mam wąziutką i płaską jak żaba

zapomniałam :P
aha , no na mnie na 37 sa dobre, a ja mam takie 37/38, z nastawieniem na wieksozsc butow na 37 
) - prawie 26 cm.

, dlatego ODSTĄPIĘ. Cena: 31,72+0,83=32,55zł + przesyłka w kopercie bąbelkowej. Proszę o PW.