|
|
#2911 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Cytat:
|
|
#2912 |
|
Zakorzenienie
|
a czemu nie masz?
|
|
|
|
#2913 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem nawet ładnie się zakręciły, a czasem taki puch i powywijane we wszystkie strony ło no to jak masz mocno kręcone to w sumie to prostowanie pewnie by wpłynęło na ich strukturę, bo o chyba w zależności od tego jak się kręcą używają różnej mocy tych specyfików nie? dobrze pamiętam? ![]() iii czemu nie chcesz kręconych? przecież kręcone są takie ładne, szczególnie dłuugie kręcone
|
|
|
|
|
#2915 |
|
Wtajemniczenie
|
o, mi też sie podobają, moje sie troche kreca, ale kazdy w inną strone i nie ma efektu takiego jaki bym chciala, dostalam od siostry lokówke taka grubsza, ale nie mam do tego cierpliwości
|
#2916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no bo wiesz, niby fajnie mieć włosy kręcone no ale wolałabym proste, jakoś lepiej się w nich czuje ... Czasami normalnie nie wiem co z tymi włosami zrobić, jak je ułożyć czy coś, czasem w ogóle są takie ulizane na górze że to masakra nie ma wcale tak kolorowo jak się wydaje jak znajde jakieś foty to dam moim włosów wiesz ja mam długośc teraz do pępka ... a mi sie czasem tak pokręca że długośc jest ledwo za ramiona :| i mnie to strasnzie denerwuje, a czasem fajnie sie pokreca i wygladaja super ![]() ahah nie wiem czy Ci sie bedzie chcialo tyle czytac ;d
|
|
#2917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
łaaadnniee... ale u nas w sumie jeszcze by mieli na ciebie wyje,bane dopiero przy stówie zaczynają ![]() Włąsnie ej kiedys wszysstkie sie znały,bo wiekszosć z tych starych jest od pierwszej częsci ;d i w ogóle uwazam ze miałysmy bardziej zbliżony tok myślenia do siebie ;d wchodze dziś na nk - a ten koloeś już wczraoj zaprosił mnie do znajomych
|
|
|
#2918 |
|
Zadomowienie
|
ile nas tu w ogole jest bo ja juz sie kompletnie pogubilam we wszystkim
![]() a jak wszystkie na raz zaczna pisac to koniec w 30 minut 5 stron a jak Cie nie ma to sobie nadrabiaj i dzida nie chce mi sie nigdy i nic nie wiem :P?no i bylam sobie u kol. w sobote i dzwonil ex i tak gadalismy dlugo o jakis *******ach bo na fazie byl dupek jeden ![]() ale mi powiedzial myszko i kochanie po czym od razu przepraszal ![]() to takie dziwne uczucie wtedy bylo, czasami bym wrocila do tamtych czasów ale nie ma tak. pamietam jeszcze jak ch0c mi zdjecia przerabiala na 'okladke' filmiku ktory mu robilam ![]() p i e r d o l y to jest cos brzydkiego ze mi zagwiazdkowali -.-? Edytowane przez tellme Czas edycji: 2010-03-29 o 19:04 |
|
|
|
#2919 |
|
Zakorzenienie
|
nie kłamałam
|
|
#2920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łoooo do pępka to nieźle ;d Jenny (http://www.realbeauty.com/cm/realbea...-momsen-de.jpg) ma teraz włosy zaj***e, na górze proste, a całe dłuugie i kręcone ![]() Cytat:
![]() a pisał coś?
|
||
|
|
|
#2921 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej jakby moj byly tak do mnie powiedzial, to bym sie albo rozryczala, albo nie wieeem ... rzucilabym sie na niego ![]() A ja Was jakos o dziwo wszystkie kojarze ;pp |
|
|
|
|
#2922 |
|
Rozeznanie
|
Jenny ma boskie te włosy
uwielbiam jej włosy ![]() to moje... te 1 to dawno juz jescze jaki kolor (mialam go 3 dni) a te drugie to juz bardziej takie terazniejsze ;d ja nie lubie swoich włosow bo sie nie układaja fajnie ;x
|
#2923 |
|
Zakorzenienie
|
wow emii super są
chociaż podejrzewam, że nieźle by mnie wkurzały
|
|
#2924 |
|
Zakorzenienie
|
wooow jakie afro
zostaw je dziadzie w spokoju, fajne są!! jakby jeszcze były dłuższe to ideał a próbowałaś szamponetek jakichś? bo podobno kręcone włosy się fajnie po nich układają właśnie ;d
|
|
|
|
#2925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2926 |
|
Zakorzenienie
|
Emii moja kumpela z klasy ma identyczne :P
Dzien w dzien przez caly rok je prostowala. Takie siano jej sie zrobilo ... I teraz chodzi tylko w warkoczach albo w koku. A Twoje sa sliczne
|
|
|
|
#2927 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no wlasnie ostatnio byly bardzo ldugie ale toreche podcielam i zaluje, ale teraz i tak sa coraz dluzsze... ) czasem tlyko tak sie uloza ze dziewczyny z klasy sie mnie pytaja "obcielas wlosy?" wiesz co, ogolnie chodzi mi o gore... bo czesto wygladaja tak jakby na gorze byly ulizane a potem nagle takie krecone ale boje sie ze jak za bardzo podetne na gorze to bedzie to glupio wygladac wlasnie nie wiem co zrobic i jestem w kropce ![]() Łooo te Twoje dlugie wlosy codziennie rano prostujesz? :O 1. ile Ci to zajmuje? 2. jaka masz prostownice? 3. jak prostujesz uzywasz jakichś preperatów, odżywek czy coś? pisz wszystko!
|
|
#2928 |
|
Zakorzenienie
|
zjadła bym sobie naleśniki
idę robić ;p kocham szkołę, kiedy nie trzeba sie do niej uczyć
|
|
#2929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2930 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?!ja mam jutro kartkówke z chemii sprawdzian z fizykii sprawdzian z niemca pewnie mi bedzie kazal pisac zalegly + jeszcze pyta z polskiego a w srode tak zeby nam za wesolo nie bylo sprawdzian z matmy kolejny dramat ;o daj nalesnika
|
|
|
|
|
#2931 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam codziennie po 3 lekcje a potem rekolekcje
![]() wy siedzcie i się uczcie
|
|
|
|
#2932 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja w tamtym semestrze miałam chyba 65 nieobecnych ale uspr, a w tym to będzie pewnie dwa razy wiecej
Ale po tym co piszecie to kocham moja szkołe, że aż tak bardzo nie pilnuja tych nieobecności ![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego zastanówcie się dobrze czy na pewno chcecie prostowac |
||
|
|
|
#2933 |
|
Zakorzenienie
|
Asiek Ty tez masz tak krecone :O?
Bylam swiecie przekonana, ze masz naturalnie proste:P |
|
|
|
#2934 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo naprawde mmam dosyc swoich wlosow ![]()
|
|
#2935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas za to kontrakcik jest. ale tylko straszą zawsze :p haha jutro mam luz w szkole. emi fajny kolorek
|
|
#2936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tak samo ;D |
|
|
|
|
#2937 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz prostownice na bok odlozylam (chyba, ze grzywka mi nie pasuje to musze raz przejechac), suszarke probuje odlozyc (straszny puch mam po wysuszeniu), zamiast suszarki przestawiam sie na rowente;p ale to czasochlonne...
|
|
|
|
#2938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak nie wysusze to mam takie jak Emii, a jak wysusze to mam takie grubsze loki więc, prostuje około 25 min, mam prostownice Philipsa chyba 200 zł za nią dałam ale jest dobra. Jakies takie duperele do prostowania typu mleczka itd to nie stosuje za kazdym razem bo po nich mi sie odrazu kręcą jak sie zrobi wilgotno
|
||||
|
|
|
#2939 | |
|
Zakorzenienie
|
no ja tak samo prostuję tylko grzywkę, bo zazwyczaj się nie układa ;/ a czasem się idealnie ułoży sama eh
![]() ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
ja za swoją też dałam koło 200 i warto, bo takie porządne są dużo lepsze niż zwyklaki i mniej wysuszają |
|
|
|
|
#2940 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=spRpNCSe07I&featu re=related
Ej podobaja mi sie zwrotki w ten nowej piosence mariny ;DD ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Ooo teledysk znalazlam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=I5pbJnbTAs0 ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Ej nie uwazacie, ze ona troche przypomina Blair?
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-03-29 o 20:10 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.

(
nie pamiętam, potem znalazłam was, ale kazałyście mi pokazać cycki 

Ale po tym co piszecie to kocham moja szkołe, że aż tak bardzo nie pilnuja tych nieobecności