|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja kolekcja perfum - część V
Cytat:
Łączy nas:Halloween,Lolita edp,Tresor,Crystal Noir,Puma Flowin,L Lolita,Dark Extasy,Amor,Amor,Dolce Vita,I love love i Glamour Moschino,In Black J.Pozo.Zazdroszczę i to bardzo Organzy i Escady Incredible me. Poissonivy-dziękuję bardzo Te pozdrowienia były m.in także dla ciebie,bo dzięki Tobie i wspólnym zakupom mam odlewki L'or i Kenzo Amour
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-03-27 o 15:56 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Eyes to dużo nas łączy, szczególnie słodziaki
Escada bardzo wydajna jest i mega trwała, więc można nawet maluśki jakiś flakonik upolować itp. i na pewno na długo wystarczy |
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety część tych które mamy wspólne posiadam jedynie w mikrej ilości próbkowej,ale w końcu od czegoś się zaczyna ![]() Co do Escady to zawsze mam tyle zapachów na wish liście,że trudno zdecydować się co wybrać(och te finanse kochane
|
|
#1234 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja mam pytanie o robienie zapachowych zapasów, np ja planuję zapas BC, narazie mam 2 falszki, jedną 30, która zabieram na wakacje a druga 100 na codzień...we flaszkasz całkiem sporo ale jestem pazerna i planuje sobie dokupić jeszcze 100 a w nastenym roku zowu 100 nawet jesli nie zaczne tej kupionej w tym roku
i tu pytanie...czy warto czy lepiej poczekac na wykonczenie? a jak juz kupie to nie psikac tylko schowac głeboko? |
|
|
|
#1236 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na czerwono zaznaczylam to co nas laczy a fioletowo-laczylo
|
|
#1237 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
poissonivy
Dziękuję Tsukichan Dziękuję Sushi to zapach trawy cytrynowej,glonów morskich (takich świeżo wyrzuconych z morza) i ugotowanego lekko rozgotowanego ryżu Teraz zapach niesco słaby,ale myślę,że na lato będzie idealny
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2010-03-28 o 09:12 |
|
|
|
#1239 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Nie sądziłam, że masz tyle flakonów Łączy nas Nina |
|
|
|
|
#1240 | |||||
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() Laczy nas: - Lolita klasyczna i L de Lolita - Insolence, My insolence - Wish - Halle Berry pewnie niedlugo bedzie wiecej, bo leci miniaturka cashmere i poluje na L'orCytat:
Kenzo Jungle Elephant Nina Ricci Les Belles Delice d'epices?! Givenchy Organza Indecence (stara) Cytat:
łączy nas to na zielono, w tym rowniez miniaturkowo Cytat:
![]() Ja mam sporo zapachow z Avonu, w tym kilka zakupionych niedawno i ciesze sie z nich na rowni z innymi, bo dla mnie najwazniejsze jest jak pachna na mnie i jakie uczucia powoduja a nie polka cenowa z ktorej pochodza choc niestety zgodze sie, ze niektore z nich nie maja glebi i nie rozwijaja sie zbytnio ![]() na zielono zaznaczylam co nas laczy Cytat:
![]() również łączy nas kilka zapachów
Świdrokrętnie na zegwniku wężały, Peliczaple stały smutcholijne I zbłąkinie rykoświstąkały. Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2010-03-28 o 14:22 |
|||||
|
|
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Liv87 ja taka niepozorna jestem... na wizaż "na stałe" zaglądam od początku lutego tego roku ...jakoś tak... i niestety przez Was pragnę coraz to więcej zapachów.... boję się co będzie za choćby kilka miesięcy..a marzy mi się uszczuplić kolekcję do np. 5 flakonów... ale przebywając tu to niemożliwe ;Dehh chyba że bana dostanę o którego może kiedyś poproszę
|
|
|
|
#1242 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa dotyczące mojej kolekcji.
Właściwie, to trudno ją jeszcze nazwać kolekcją, gdyż mam w niej kilka "przypadkowych" i nie do końca trafionych zapachów , a poza tym mój "gust perfumeryjny" nieco ewoluuje, więc muszę dokonać w niej pewnych zmian. Mam już kilka typów do zakupu. Pozdrawiam wszystkich serdecznie |
|
|
|
#1243 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny "śmietniczek"
![]() Gratuluję ![]() Łączy nas: Halloween, Lolita Lempicka edp Zdecydowanie chciałbym od Ciebie: Halloween Freesia, Tresor, Juicy Couture, Crystal Noir. |
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Halloweena i Juicy uwielbiam! zresztą jak 3/4 mojej kolekcji ![]() Tresor i Versace chyba do mamy wyleci
|
|
|
|
|
#1246 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozwoliłam sobie pogrubić to, co nas zapachowo łączy Gratulacje ![]() Acha, jeśli mogę się dowiedzieć skąd masz Fendi - Fendi ??? Dorwałaś na Allegro, czy ze "starych" czasów ? Bo daaawno, daaawno temu, jak byłam mała, moja mama używała i ostatnio coś wspomniała, że zatęskniła za tymi Fendi, ale na Allegro prawie nic nie było:/ a chętnie kupiłabym jej, o np. w maju ma imieniny, to byłaby okazja![]() ---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Duużo nas łączy, kolekcja smaczna :mniam" w moim stylu To, co nas łączy pogrubiłam, czyli sama widzisz, że troszkę tego jest ![]() a to co podkreśliłam - oczywiście zazdroszczę, to wiesz ![]() Skąd masz Love by Lily Prune?? Ja się tak naszukałam, że hej dorwałam kiedyś w perfumerii internetowej to sobie kupiłam, potem skończyły mi się i nagle niedawno widziałam, że jakaś Wizażanka wystawiła na targowisko - i udało mi się zagarnąćGratuluję ![]()
|
|
#1247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Fendi kupiłam całkiem niedawno na Allegro, jako "używkę". Jakoś tak się trafiło
Edytowane przez chypre Czas edycji: 2010-03-28 o 22:24 |
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dzięki za informację utwierdziłaś mnie w przekonaniu, że na All. jest wszystko![]()
|
|
#1249 |
|
Zadomowienie
|
Moje skromne zasoby perfumeryjne (bo kolekcją ciężko to nazwać
):Ange ou demon Givenchy Elle YSL + perfumowany balsam do ciała Juliette has a gun Lady Vengeance She Giorgio Armani L'Instant Magic Guerlain (jeszcze w folii) Gucci by Gucci + perfumowany balsam do ciała Chloe Chloe Red Delicious DKNY Miniaturki: Very Irresistible Givenchy Nature Millenaire Yves Rocher Pure Light Linen Estee Lauder Hot Couture Givenchy Idol d'Armani Giorgio Armani Le Parfum Lalique Eau du Soir Sisley Organza Indecence Givenchy Delicious Night DKNY Moon Sparkle Escada Flower Essentielle Kenzo |
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1251 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Łączy nas Gucci Gucci i Chloe Uwielbiam te zapachy ![]() Gratulacje za zbiorek
|
|
|
#1253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łączy nas Red Delicious, Nature Millenaire, Hot Couture, Delicious Night,Moon Sparkle-niestety one wszystkie tylko próbkowo,ale zawsze![]() Zazdroszczę i to bardzo L'instant i Organzy Indecence Rzabbo dziękuję
Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2010-03-29 o 07:50 |
|
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Princesko Lily dawnoo temu dostałam w prezencie
dzięki dziewczyny za miłe słowa |
|
|
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1256 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1258 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
Piekna zresztą jest Gratulacje
|
|
|
|
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Ungia, Jessica, Chypre, Figarro, Eyes, gratuluję serdecznie pięknych zbiorów
W końcu, po 10 miesiącach od mojego zaistnienia tutaj, udało mi się wkleić mój dorobek. Sytuacja w szeregach raczej stabilna, aczkolwiek jeszcze zdarza się mały szachermacher od czasu do czasu i polowanie na must have'y , żeby zbiorek nabrał odpowiedniego kształtu. Zdjęcie nr 1: 1. Boucheron, suchy olejek w spray'u; 2. Insolence EdP, Guerlain; 3. Byzance, Rochas; 4. Pure Wish, Chopard; 5. Maroussia, Slava Zaitsev; 6. Habanita, Molinard; Zdjęcie nr 2: 1. Estee, Estee Lauder; 2. White Shoulders, Evyan (z moją zniekształconą dłonią jako aktorem drugiego planu );3. White Diamonds, Elizabeth Taylor; 4. Bal a Versailles, Jean Desprez; 5. Boudoir, Vivienne Westwood; Zdjęcie nr 3: 1. Ombre Rose, Jean Charles Brosseau; 2. L'Aimant, Coty; 3. Agent Provocateur, AP; 4. Sensations, Jil Sander; 5. Halston, Halston; Zdjęcie nr 4: 1. Oscar, Oscar de la Renta; 2. Le Dix, Balenciaga; 3. L'Air du Temps, Nina Ricci; 4. Boucheron, Boucheron; 5. Flower, Kenzo; 6. Nocturnes, Caron; 7. Madame, Rochas; Zdjęcie nr 5: 1. John Galliano, John Galliano; 2. Skin, Trussardi; 3. Niki de Saint Phalle, Niki de Saint Phalle; 4. Teint de Neige, Lorenzo Villoresi; 5. Arpege, Lanvin; 6. White Linen, Estee Lauder; 7. Boudoir, Vivienne Westwood; 8. Hiver, Micallef; 9. Libertine, Vivienne Westwood; 10. Jean Louis Scherrer, Jean Louis Scherrer; 11. Votre, Charles Jourdan; 12. Rumba, Balenciaga; 13. Chloe Narcisse, Karl Lagerfeld; 14. Metal, Paco Rabanne; 15. Farouche, Nina Ricci; 16. Jean Patou: L'Heure Attendue, Normandie, Adieu Sagesse, Vacances, Cocktail, Vacances; Zdjęcie nr 6: Całość. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

Łączy nas:Halloween,Lolita edp,Tresor,Crystal Noir,Puma Flowin,L Lolita,Dark Extasy,Amor,Amor,Dolce Vita,I love love i Glamour Moschino,In Black J.Pozo.
Zbieram na kolejne
na czerwono zaznaczylam to co nas laczy a fioletowo-laczylo

chyba że bana dostanę