|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
ja mam ślub tydzień przed Tobą i zamierzam na tańce indywidualne zapisac sie w czerwcu, myślę że 2-3 spotkania wystarczą, ale my się 2 m-ce uczyliśmy już pod koniec ubiegłego roku i nie wykluczone że jeszcze na kilka zajęć grupowych pójdziemy, myślę że Wy spokojnie możecie w czerwcu też się zapisywać, przeciez i tak częstotliwość treningów ustalacie sami, tylko warto byłoby się zapytać w jakiejś szkole z jakim wyprzedzeniem trzeba sie na nauki zapisywać, bo co szkoła to różnie bywa.... ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Gospella może o transport gości chciałaś zapytać? zamówiliśmy tą firmę co i Wy okazało się że TŻ ta znajoma z pracy tam teraz pracuje po tym jak po 3 m-cach szef ją zwolnił, więc ponoć obiecała, że wszystkiego dopilnuje
|
|
|
|
|
#3752 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
cześć
ale dzisiaj codzę podirytowana na wszystko.. szkoda gadać.. w jakiś podłym nastroju dzisiaj jestem.. |
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Certina o jejq a Ty za co masz to ostrzeżenie ![]()
|
|
#3755 |
|
Konto usunięte
|
A widziałyście taką skrzynke na wino dla rodziców??
TŻ mówi, że "wiejska"... co Wy nato? http://allegro.pl/item970553638_skrz..._swiadkow.html 5 i 6 wzór mi się podoba Edytowane przez 5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b Czas edycji: 2010-03-29 o 21:46 |
|
|
|
#3756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odpisałam pewnej dziewczynie w spr sukni którą zamawiam i się nie spodobało
|
|
|
|
|
#3757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#3758 |
|
Wtajemniczenie
|
no @ powinna niedługo być..
matka mi ciagle nadaje że mam się bronic w maju nawet kwietniu, ona nie rozumie że mam przestój w badaniach i może nawet w czerwcu/lipcu nie obronię,a do czerwca mam normalnie zajęcia, że już natychmiast mam szukać pracy.. jakbym tego nie robiła wrrrrrrrrrrrrrrr.....prac uję weekendowo więc na swoje wydatki mam.. denerwuje mnie wiara na uczelni, wszyscy wszystko dla siebie, kopią pod sobą dołki.. masakra jaki jest wyscig szczurów nie wiem co czego.. koleżanki mnie olały na całej linii, pewnie na wesele tez nie przyjdą bo to to bo to tamto.. czy jestem taka zła?? TŻ powiedział, że mam napsiać ogłoszenie w necie :Szuakm nowych koleżanek" mam nadzieję
|
|
|
|
#3759 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18224573]A widziałyście taką skrzynke na wino dla rodziców??
TŻ mówi, że "wiejska"... co Wy nato? http://allegro.pl/item970553638_skrz..._swiadkow.html [/QUOTE] Ładna jest, ale dla mnie to kolejny "zbieracz kurzu". Moim rodzicom by się na pewno taki prezent nie spodobał, a Teściom tym bardziej
|
|
|
|
#3760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My stwierdzilismy że na podziekowanie damy tylko wielki bukiet kwiatów.. ja chciałam bukiety w koszach, ale TŻ nie chciał, więc zostają zwykłe bukiety. |
|
|
|
|
#3761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie przejmuj się mamą, być może dopada ja stres zwiazny z Waszym ślubem (bo przecież jakby nie patrzeć dla rodziców to jest ogromne wydarzenie) i odbija się to na Tobie akurat głowa do góry, nie ma sie co przejmować a koleżanki... hm... widocznie to wcale nie koleżanki skoro tak się zachowują jak chcesz to możemy przyjechać do Ciebie na wesele
|
|
#3762 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co się przejmować ludźmi z uczelni - pomyśl sobie, że niedługo skończysz studia i nie będziesz musiała mieć z nimi żadnego kontaktu A co do mamy to faktycznie kiszka. Może spróbuj jej wytłumaczyć, że już się sama wystarczająco tym wszystkim stresujesz i nie musi Cię dodatkowo "motywować". Jak obronisz się później to przecież nic się nie stanie, przynajmniej podejdziesz do egzaminu bardziej na luzie, bo już jako żonka, więc jak się skończy ten stres ślubny, to się na spokojnie zajmiesz magisterką Głowa do góry - będzie dobrze |
|
|
|
|
#3764 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chyba nie o to![]() ale my jesczcze nie zamówiliśmy- ciągle nie wiem jak z powrotnymi busami czy autokarem? konceptu brak, o ktorej, ile osób itp itd ale ten autokar to powinnam pojechac, ale jakos mi daleko na Witosa
|
|
#3765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakbym eobiła wesele na więcej osób to chętnie bym Was wszystkie zaprosiła
|
|
|
|
|
#3766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale nie rozszyfrowałam jak wyglądasz ![]() TŻcik nie wie że siedzę na wizażu, w ogóle że udzielam się na jakimś forum.. kiedyś mówiłam że sobie czytam takie slubne głupotki to się usmiechnął.. ale gdyby wiedział co ja czasem tuta wypisuję to byłby bardzo zły ![]() dobra już nie myslę o głupotach
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chyba, ze taka zwykła i dobre winko .. http://allegro.pl/item964077519_slub...iekowania.html http://allegro.pl/item964078204_skrz...iekowania.html |
|
|
|
|
#3769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3770 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w tamtym semestrze jeździłam codziennie, teraz jeżdże może ze 2 razy dzisiaj jechałam 10:44 ![]() albo się okaże że ja się ujawnię, i może będziesz mnie kojarzyła i stwierdzisz "co za krzykliwa kretynka" boje się własnie oglądam sobie przepisy na smaczny wizaż i normalnie ----->
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-03-29 o 22:18 |
|
|
|
|
#3771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
my zamówiliśmy 1 autobus z kościoła na salę, a potem 3 busy żeby gości odwoziły, tylko tam chyba jest coś takiego, że ten bus musi jechać co godzinę ?? tak mi TŻ tłumaczył, że wszędzie tak jest, że jak jeden np. chciałabym żeby odwoził gości koło godziny 2 to jak przyjedzie to może nawet 3 nie będzie i już znowu ma jechać. Dla mnie to bez sensu, chciałam zamówić busa na 2 i na 4-5 tak jak już wesele się będzie kończyło, no ale zobaczymy jak to ostatecznie będzie. Mi też było daleko na Witosa, ale TŻ dużo jeździ po LBN więc podjechał wpłacił zaliczkę i podpisał umowę ![]() idę spać bo padam na pyszczek, dobrej nocy wszystkim |
|
|
|
|
#3772 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3773 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18225415]My samych bukietów nie mozemy bo musimy oddzielnie mamie TŻta (tu bukiet)i tacie TŻta i myśleliśmy o winie w skrzynce, a moi wtedy dwie rzeczy bo razem.
chyba, ze taka zwykła i dobre winko .. http://allegro.pl/item964077519_slub...iekowania.html http://allegro.pl/item964078204_skrz...iekowania.html[/QUOTE] Ta opcja chyba lepsza jest ![]() Cytat:
Najczęściej w środy (teraz pojadę chyba właśnie tym 10:44, albo trochę wcześniej) i w weekendy (ale to wcześnie rano).Nie bój nic - ja też krzykliwa jestem Mariiasia - mam te obiecane teksty podziękowań (z "Księgi życzeń i podziękowań" wydawnictwa Buchmann). Na razie część I (po enterze porobiły mi się czasem niepotrzebnie duże litery, ale nie chciało mi się już poprawiać): 1. Kochani Rodzice! Dziękujemy Wam za trud włożony w nasze wychowanie, za opiekę, jaką nad nami roztaczaliście, za bajki na dobranoc, które pozwalały zasnąć, za opatrywanie zbitych kolan, guzów, siniaków. Dziękujemy Wam za wysiłek, jaki włożyliście w to, Aby dzisiejszy dzień był najpiękniejszym dniem w naszym życiu. Dziękujemy, że jesteście. Dziękujemy, że my jesteśmy. 2. Za to, że zawsze jesteś przy mym boku, Za to, że wskazujesz drogę w mroku, Za to, że dni moje tęczą malujesz, Dziś , mamo, z głębi serca Ci dziękuję. 3. Za trudy, troski, poświęcenie, Miłość rodzicielską, wsparcie I poczucie bezpieczeństwa, Za wiarę, cierpliwość i wyrozumiałość Serdecznie dziękujemy Wam, Drodzy Rodzice. 4. Mamo, dziękuję Ci za przekonanie, że jestem najcenniejszym skarbem Twojego życia… 5. Kochani Rodzice! Dziękujemy Wam za miłość, Cenne rady i wskazówki, Bliskość, empatię i tolerancję. Dziękujemy za dobroć, Serdeczność i wyrozumiałość. Bez Was nie bylibyśmy tacy jak dziś! 6. Drodzy Rodzice! Dziękujemy Wam z całego serca Za miłość, dobroć, zaufanie, Za to, że zawsze możemy na Was liczyć. Dziękujemy za wiarę w nasze Możliwości, marzenia i przyszłość. 7. Droga Mamo, drogi tato! Dziękujemy za każdy spędzony Wspólnie z Wami dzień, Za pokazywanie nam świata, Za uczenie bycia odważnym, Wolnym i otwartym na innych. Kochamy Was za wszystko I na zawsze! |
|
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3775 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() lecę spać dobranoc
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2010-03-29 o 22:31 |
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się wybieramy na WyspęTajemnic .. Ja ze swojej strony mogę polecić Nostalgię Anioła .... trochę późno oglądałam, ale film jest super. ![]() Lain, co do butków: Ładne ![]() Niestety ja o sandałkach mogę zapomnieć, bo mam strasznie wąska stopę i jedyne buty bez palców jakie mogę nosić to peep-toe, a i te muszą być mocno zabudowane - bo po prostu stopa mi wyjeżdża przodem ... |
|
|
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Raz kozie śmierć - wysyłam pw
![]() Dobra leci część II podziękowań (niektóre są tylko do mamy/taty skierowane, ale przepisuję wszystkie, bo przecież można to po prostu zmodyfikować )8. Najukochańsi Rodzice! Korzystając z dzisiejszej okazji Pragniemy Wam serdecznie podziękować Za trud i wysiłek włożony w nasze wychowanie, Za wolność wyboru własnej drogi życiowej, Za to, że jesteście przy nas. 9. Najukochańsza Mamo! Dziękuję Ci za drobiazgi, Zwyczajne sprawy, Których się zwykle nie docenia, Błahostki, gdy spogląda się na nie Z perspektywy codzienności, A zarazem rzeczy niezwykle istotne, Jeśli wziąć pod uwagę Wszystkie lata dzieciństwa 10. Drodzy Rodzice! Zdrowia, sił i codziennej radości Wraz ze słowami największej wdzięczności Za wszystkie lata, trudy i starania Składamy Wam dzisiaj podziękowania. 11. Mamo, dziękuję Ci za to, że nieustannie jesteś obecna w moim życiu. 12. Najukochańsza Mamo, dziękuję Ci za to, Że przy Tobie nawet największe smutki Stają się prawie niezauważalne. 13. Mamo/Tato, tak bardzo Cię kocham I dziękuję Ci za wszystko. Za uśmiech, który ogrzewa Mnie w różnych chwilach życia, A najbardziej dziękuję Ci za to, że jesteś. 14. Drodzy Rodzice! Dziękujemy Wam za wszystko, Czego nas nauczyliście, Za miłość, dobroć, opiekę i wychowanie, Dziękujemy za nakazy i zakazy, Wskazywanie dróg. Dziękujemy za to, kim jesteśmy. |
|
|
|
#3778 |
|
BAN stały
|
Spiąca jakaś jestem
,więc podczytuje.I raz poraz się odezwe. ![]() A więc Martusiu ( ) no tak nie mówiłam,że tż ubiera się w czarny worek.to ci dopiero niespodzianka,co? ![]() Ja raz przyszłam do tz-ta,ja patrze a ten czyta nasz wątek,a zwłaszcza to co ja napisałam. Ciekawska bestia.
|
|
|
|
#3779 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ooooo dziekuję dziękuję bo własnie zamawiam skrzynki i mialam zacząć szukać czegoś na grawer a skrzynka jednak taka prosta i dobre winko wrzucimy, moze Porto http://allegro.pl/item964077515_skrz...iekowania.html |
|
|
|
|
#3780 |
|
BAN stały
|
A jeszcze coś mi się przypomniało,tak kampasiula jestem na etapie szukania zaproszeń,bardziej projektów do zrobienia.
![]() Jaki tu ruch 13 osób na wątku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

bo te inne to za smutne sa

jak chcesz to możemy przyjechać do Ciebie na wesele 

z reszta w tym kosciele sa super zabytkowe wieeelkie organy), a do tego mamy kobietke do spiewania 
,więc podczytuje.I raz poraz się odezwe.