![]() |
#4831 |
Rozeznanie
|
Dot.: Nowości kulinarne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4832 |
Zakorzenienie
|
przed chwilą widziałam w tv reklamę nowych serków do smarowania Arla Buko w różnych smakach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siostra jak sie dossała do jajeczek,tak nic nie zostało,a miały być na Święta ![]() ![]() O kurcze,moze i w mojej mieścinie pojawią sie truskawkowe jogobelle panna cotta,musze zapolować ![]()
![]() |
![]() |
#4834 |
Zadomowienie
|
ja widziałam rozrzut cenowy od 11-17 zł. a wczoraj w piotrze i pawle wpadłam na różne fajne wielkanocne łakocie milki. ja chceeeee!
![]() |
![]() |
#4835 |
Przyczajenie
|
Ja dzisiaj widziałam nowe Magnum Gold
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4836 |
Zadomowienie
|
ja jadłam. początkowo wpadłam w euforię (
![]() ![]() gold jest słodszy od standardowego; w środku ma szlaczek karmelowy, oblany jest mleczną (wciąż chrupiącą) czekoladą i złotą polewą. niemniej gorąco polecam na spróbowanie ![]()
![]() |
![]() |
#4837 |
BAN stały
|
ej! wczoraj widziałam Alepejskie Mleczeczko Milki w małym opakowaniu, tzn. po 4 kostki (opcja podobna do Wedlowskiego Mleczka pakowanego po dwa długie plauszki)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4838 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tez je widzialam u siebie ![]() i jeszcze: Marka Vitax przygotowała nową linię czterech herbat Vitax Superfruits. Są to herbaty o kompozycji smakowej powstałe z połączenia owocu rodzimego z owocem Superfruits: Malina&Granat, Żurawina&Acerola, Czarna porzeczka&Mangostan, Jagoda&Acai. Opakowanie: 15 kopertkowanych saszetek Sugerowana cena detaliczna: 5,49 zł Producent: Tetley Polska Oferta mrożonych warzyw marki Hortex wzbogaciła się o nowy produkt – „Ziemniaczki do zupy”, które nie tylko ułatwią przygotowanie ulubionej zupy, lecz także mogą stać się źródłem wielu innych kulinarnych inspiracji. Sugerowana cena detaliczna: ok. 2,49 zł. Do wachlarza produktów firmy Hochland dołączył ser Patros. Ta śródziemnomorska nowość oferowana będzie w dwóch postaciach. W dwuczęściowym opakowaniu, pozwalającym na dłużej zachować świeżość i aromat, dostępny będzie Patros w kostkach – składnik do szybkich przekąsek. Patros z ziołami śródziemnomorskimi w kostkach 150g - 5,90 zł Patros z pomidorami i bazylią w kostkach 150g - 5,90 zł Sery Patros w kawałku, to podstawa śródziemnomorskich potraw oraz pysznych sałatek. Patros naturalny 200g - 5,90 zł Patros z ziołami 150g - 5,40 zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4839 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o FIGURAKI Lubelli to nawet, nawet są
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4840 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4841 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4842 |
Zakorzenienie
|
Dziś w makro wypatrzyłam kolejne serki Capresi. Obok tych reklamowanych śmietankowych - klasycznego, z ziołami i z papryką, są jeszcze serki topione Capresi - w posypce z pieprzu, w posypce z papryki, o smaku wędzonym i z szynką. Kupiliśmy ten z pieprzem -oj, pieprzny jest, i z szynką - oba dobre
![]() Te śmietankowe są białe i takie delikatniejsze w smaku, a te wyglądają jak lekko wędzone i mają bardziej wyrazisty smak ![]() Tu info o wszystkich 3 rodzajach: http://www.spozywka.pl/n,683,capresi...w_posypce.html http://www.spozywka.pl/n,621,capresi..._wedzonym.html http://www.spozywka.pl/n,301,capresi...ietankowy.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4843 |
Wtajemniczenie
|
Ja piję porzeczkę i mangostan - bardzo dobra - taka wyrazista w smaku.
![]() |
![]() |
#4844 |
Rozeznanie
|
Mlekovitarozbudowała portfolio Serków Wiejskich Polskicho nowe owocowe smaki w dwudzielnych kubeczkach 150 g (120 g serka + 30 g owoców).
Nowe serki to doskonały pomysł na śniadanie, bardzo smaczny i sycący - idealne dla tych, którzy nie wyobrażają sobie dnia bez czegoś słodkiego. W mniejszej części dwudzielnego kubeczka znajdują się złociste, pachnące brzoskwinie z marakują (jedyny taki smak serka wiejskiego na rynku) lub truskawki, a w większej świeży ziarnisty twarożek w delikatnej, pasteryzowanej śmietance. Nowe Serki Wiejskie Polskie: - doskonała receptura, idealna proporcja składników, - unikalny proces produkcji - równe ziarenka serka w smakowitej śmietance, - pełne smaku kompozycje: brzoskwinia z marakują i truskawka, - najwyższa na rynku zawartość białka 13,3 g - bez dodatku konserwantów
![]() |
#4845 |
Zadomowienie
|
Pierwszy raz spotkałam się ostatnio z czymś takim:
Kompociki Babci Jagody - pakowany do saszetek naturalny susz owocowy to nowość na herbacianej półce Mokate. W tradycyjnych już dla owocowych herbatek Mokate, kwadratowych pudełeczkach, zamknięte zostały trzy smaki kompocików - truskawkowy, jabłko z rabarbarem, czarna porzeczka z żurawiną. Cechą charakterystyczną nowych produktów jest bardzo owocowy, słodki smak. Identycznie jak w przypadku domowego, tradycyjnego kompotu napar jest smakowicie zmącony drobinkami owoców. Dobre to to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4846 |
Raczkowanie
|
Niech no tylko dorwę Magnum Gold. Nie mogę się doczekać gdy zatopię w nim swoje zębiska!
Pojawiły się Horalky z nadzieniem z orzechów laskowych. Widziałam w osiedlowym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4847 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z aspartamem, fuj terravita mleczna z gruszka
![]() |
![]() |
#4849 |
Zakorzenienie
|
Horalky ble
![]() ![]()
![]() |
#4850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4851 |
Zakorzenienie
|
Nowe, poręczne opakowanie zawierające 3 pyszne ciasteczka, zostało wprowadzone, żeby Złotokłose mogły nam towarzyszyć wszędzie – z łatwością można włożyć je do torebki, by zjeść w pracy, bądź dać dziecku do szkoły. Ciasteczka Złotokłose z naturalnych składników to pyszna przekąską, która zapewnia wysoką jakość w rozsądnej cenie!
Ciasteczka Złotokłose zawierają cenione przez żywieniowców pełne ziarno – 38 % płatków owsianych i 22% pełnoziarnistej mąki pszennej. Oba te zboża kryją w sobie wysoki poziom magnezu, dlatego ciastka Złotokłose stanowią jego naturalne źródło. Pełnoziarniste zboża to także bogactwo cennego błonnika. Ciasteczka Złotokłose owsiane zawierają 5,9% błonnika, który pozytywnie wpływa na trawienie, usuwanie toksyn z organizmu i zapewnia uczucie sytości. Wg Światowej Organizacji Zdrowia (WHO) dzienne spożycie błonnika powinno wynosić 20-40 g. Dzięki małemu opakowaniu możesz dostarczać swojemu organizmowi potrzebny błonnik, kiedy tylko zechcesz, a jednocześnie cieszyć się wspaniałym smakiem. Ciasteczka SAN Złotokłose wzięły swą nazwę od jednej z najpiękniejszych polskich rzek, zaczynającej swój bieg w dziewiczej części Bieszczad. Ciastka Złotokłose produkowane są w Jarosławiu nad brzegiem Sanu. Ciastka Złotokłose są dostępne w 3 smakach: • Nowość! Złotokłose zbożowe 38g – przepyszne ciastka owsiane bogate w ziarna zbóż, Złotokłose zbożowe zawierają 38% płatków owsianych, są naturalnym źródłem błonnika (5,9%). • Złotokłose zbożowe 215g – owsiane ciasteczka Złotokłose zbożowe zawierają 38% płatków owsianych i stanowią naturalne źródło błonnika (5,9%). • Złotokłose kokosowe 215g – wyborne ciastka z płatkami owsianymi (25%) i wiórkami kokosowymi, są źródłem błonnika (6,7%). • Złotokłose w czekoladzie 244g - wyjątkowe ciastka owsiane bogate w ziarna zboża, oblane pyszną, mleczną czekoladą. Zawierają 30 % płatków owsianych, są źródłem błonnika (5,9%). Cena: Ciastka Złotokłose, opakowanie 38g: około 1,20 zł
![]() |
#4852 |
Zakorzenienie
|
Najnowsza propozycja GRUPY POLMLEK to MASŁO LEKKI PORANEK z dodatkiem czosnku, prażonej cebulki oraz szczypiorku.
Masło zawiera 78% tłuszczu i oferowane jest w kostkach 80 g. Produkt posiada wysokie walory odżywcze i smakowe. MASŁO LEKKI PORANEK można stosować bezpośrednio na pieczywo lub jako dodatek do potraw z mięsa i ryb, zgłasza w nadchodzącym sezonie grillowym.
![]() |
#4853 |
Przyczajenie
|
Magnumy Gold widziałam w Oświęcimiu w mini markecie SAVIA, pierwszy raz spotkałam się z takim marketem więc nie wiem czy w innych miastach też jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4854 |
Zakorzenienie
|
a właśnie, że tobie się pomyliło
![]()
![]() |
#4855 |
Zadomowienie
|
Nowe serki wiejskie z owocami, super! Niedawno mam na nie fazę
![]() ![]()
![]() |
#4856 |
Raczkowanie
|
A mi się japa cieszy na Złotokłose w małym opakowaniu
![]()
![]() |
#4857 |
Konto usunięte
|
widziałam w gazetce Makro jakieś jajeczka Wedla, jadłyście to cudo? było już w zeszłym roku? nie wiem czy warto się wyprawiać do M. w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4858 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam je w domu, ale jeszcze nie próbowałam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4859 |
Konto usunięte
|
będę wdzięczna.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mlekovita ma na razie tylko marakuje i truskawe... a wlasnie... jak juz przy wiesniakach jestesmy... to w lidlu dzis 1 raz widzialam nowe wiejskie z owocami... byl truskawkowy.... i...UWAGA UWAGA ![]() ![]() z jablkiem prazonym i cynamonem... ciekawe czy dobry... tani byl...1,55/150gr
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.