|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
wtedy zamówie ..dzięki Cytat:
mam tą maseczkę i szczerze to jest taka sobie.. do pięt nie dorasta maseczkom z planet spa zapach ma ładny i chyba na tym się kończy, wzięłam bo się napaliłam,że truskawkowa. Jest delikatna i prawie przeźroczysta jak się ją nakłada..tej drugiej nie miałam więc nie mam porównania ale dobra też jest Dzika Figa i Kiwi która jest taniutka w netto 05 |
||
|
|
|
#4322 |
|
Rozeznanie
|
mazia84 dziękuję za katalog
Pierwsze wrażenia: - świetna torebka marsha! - fajne kolorki lakierów m.in. ten z arabian glow Szału nie ma, ale jest niezły ![]() Natomiast kat.5 leży... nie mam żadnego zamówienia! A jutro 1 termin. |
|
|
|
#4323 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wy się zapewne bardziej na tym znacie więc proszę o jakies sugestie.. |
|
|
|
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za podziękowania. Należą mi się bo się naskanowałam za wszystkie czasy
Wrzuciłam jeszcze netto i HT do 08 A jeśli chodzi o wodę Bali Bliss to mogę powiedzieć że należy do zapachów słódkich coś w typie Brazil Beat,ale nie aż tak słodki. Bardzo wyraźnie czuć w zapachu owoce. |
|
|
|
#4325 |
|
Zakorzenienie
|
Hm, nie widzę HT... A za katalog i netto wielkie dzięki
Ale coś pan paczkowy ostatnio przestał przychodzić w poniedziałki Mam nadzieję, że jutro się zjawi.
|
|
|
|
#4326 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
)Cytat:
|
|||
|
|
|
#4327 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez się przyłączam mdo podziękowań - mazia84 mi tez się ta torebka marsha podoba dzis bedzie u mnie kurier z zamówieniem no jestem ciekawa tej majki, bo takie skrajne opienie o niej tu krążą ![]() będę mogła ją wypróbowac na świąteczny wyjazd w sam raz na moje rzeczy
|
#4328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy czy mi w ogóle przyjdziedziś odbieram paczkę |
|
|
|
|
#4329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I tak nie przyślą w tym katalogu, więc nie ma pośpiechu A dla mnie raczej jest to "powtórka z rozrywki" pt. zegarek Eternal Love Torba Maja to zonk, zegarek to planowane działanie, tylko ze słabą akcją informacyjną. Jak zwykle
|
|
#4330 |
|
Wtajemniczenie
|
Zamówiłam płatnym kuierem paczke-i tak jak mowa jest na str.że trzeba złożyć do 11 zamówienie, to na drugi dzień już jest... Więc dzisiaj powinien być... A możecie mi powiedzieć o co hodzi w tym zapisie:
30.03.2010 (Zaktualizowane) 31.03.2010 (Oryginale) Te daty są przy zapalnowanej dacie dostawy...więc kiedy dostanę-dzisiaj czy jutro? |
|
|
|
#4331 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny
będę zmuszona zrobić pierwszy raz podczas mojej przygody z avonem ZWROT. powiedzcie mi czy jeśli zwracam większą ilość produktów to każdy z osobna mam wypisać na osobnym formularzu? czy jak leci wpisać na jednym?
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#4332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko na jednym Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2010-03-30 o 10:27 |
|
|
|
|
#4333 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny dziękuje Wam bardzo za odpowiedzi odnośnie tego kosmetycznego zestawu podróżnego
![]() mazia84 ![]() ale jaka jest nasza radość gdy widzimy ,że ukazują się skany nowego kat
|
|
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
przed chwilką złożyłam zamówienie z kat 5
na lekko ponad 1000zł z tym zamówieniem wejdę do Avon Club Partner wzięłam dostawę kurierską bo komu chciało by się to taszczyć i wg nich kurier będzie u mnie już jutro |
|
|
|
#4335 |
|
Rozeznanie
|
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#4336 |
|
Raczkowanie
|
a ja żałuje że nic nie dobrałam do 1000zł bo brakowało mi ponad 30zł a bałam sie że czegos nie będzie a jak na złość wszystko jest no oczywiscie oprocz majki :/
|
|
|
|
#4337 |
|
Raczkowanie
|
hej! Mam małe pytanie, gdyż na fakturce do zamówienia z kat.5/2010 mam takie coś: (i nie wiem za bardzo co to może być ;/) Możecie mi wyjaśnić?
Z góry dziękuję73668 MINI MANUAL bezplatny 0,00 |
|
|
|
#4338 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
ahaaa
|
|
|
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
Wielkie dzięki za kat.8 - mazia84
Tak po wstępnym przejrzeniu stwierdzam że nastawiają się głównie na sprzedaz tego nowego kremu i serum Anew na przebarwienia. Widzę szeroko zakrojoną akcję promocyjną , także w HT Z ciekawszych ofert widzę : Planet Spa 2 szt. za 35,90 perełki - 29,90 torebka marsha roletki - 7,90 spray naturals - 7,90 krem na cellulit - 21,90 biżuteria Shanikka kosmetyki do opalania 2 szt za 35,90 ładny kolor lakieru i cieni arabian glow a co z tego kupię to się dopiero okaże w przyszłosci |
|
|
|
#4341 |
|
Raczkowanie
|
musze avon dzisiaj pochwalić. zamówienie wysłałam ok godz 5 ano a teraz wlaśnie obejrzałam sobie podglad gotowej faktury. powiedzcie mi po jakim czasie od złożenia zamowienia zazwyczaj wysyłaja Wam numer przesyłki do monitorowania na stronie ups? po raz pierwszy zamówiłam kuriera i jestem ciekawa
|
|
|
|
#4342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4343 |
|
Raczkowanie
|
dzieki
wiec czekam cierpliwie
|
|
|
|
#4344 |
|
Raczkowanie
|
Czy jest już ktoś, kto ma tą ulotkę? Czy możecie wrzucić skany/ zdjęcia na katalogowy? proszę
|
#4345 |
|
Rozeznanie
|
Na wątek katalogowy wrzuciłam zdjęcia bransoletki Alea, koralików miętowy sorbet i przywieszki kuleczki. Bransoletka jest bardzo ładna, ma ciekawy splot i wygląda atrakcyjnie nawet noszona sama. Dołączona jest do niej jasnoróżowa kuleczka, również ładna. Zielone koraliki i kuleczka również bardzo mi się podobają. Jedyne "ale" jakie mam do tego zestawu jest takie, że bransoletka jest cienka i delikatna, a koraliki dość masywne. Jeśli założymy 2-3 koraliki (ja noszę taki zestaw jak na drugim zdjęciu, które zamieściłam) to ładnie to wygląda. Natomiast kiedy założyłam koralik różowy, 3 koraliki zielone i kuleczkę to już nieładnie się układały na ręce i trochę mi ciążyły
. Myślę, że bransoletka pokazana w katalogu, błaby już zupełnie nie do noszenia .
|
|
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację.
Z K8 podoba mi się z demo biżuteria porzeczkowa
|
#4348 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jednak każdy ma inne zdanie w tej kwesti ![]() ja będę dzis skladac zamowienie i nie wiem czy dociągać jakimis niepotrzebnymi rzeczami do 150 zł (bardzo marnie u mnie w katalogo 5 ) jeśli by zwrot mial mi zmniejszyc fakture i itak musialabym zaplacic za male zamowienie...czy moze ktos potwierdzil by którąś z tych wersji... i przepraszam że tak was o to męczę, ale nie bardzo wiem co mam teraz zrobic ![]() a przypomne jeszcze ze chodzi o to, czy jesli zrobie zwrot zegarka z katalogu 4, za 60 zł, to czy teraz zamawiając za 150 w katalogu 5 ten zwrot wplynie na moj opust i przez niego musialabym zaplacic za realizację malego zamowienia... ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2010-03-30 o 14:27 |
||
|
|
|
#4349 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie oglądam Novą Ty
|
|
#4350 |
|
Konto usunięte
|
zrób tak, zamów z 05 na 150zł i zaraz po otrzymaniu paczki zrób zwrot zegarka, od 05 ci upustu nie odliczą.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

wtedy zamówie ..
zapach ma ładny i chyba na tym się kończy, wzięłam bo się napaliłam,że truskawkowa. Jest delikatna i prawie przeźroczysta jak się ją nakłada..
ale dobra też jest Dzika Figa i Kiwi
która jest taniutka w netto 05 
Ale coś pan paczkowy ostatnio przestał przychodzić w poniedziałki
(tylko te zamówiłam i nie wiem czy inne też będą większe)

będę zmuszona zrobić pierwszy raz podczas mojej przygody z avonem ZWROT. powiedzcie mi czy jeśli zwracam większą ilość produktów to każdy z osobna mam wypisać na osobnym formularzu? czy jak leci wpisać na jednym?