Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 08:12   #4411
aniaa22
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Hd to tez niefajnie u nas jeszcze nie wiadomo co sie stalo. na pewno cos z silnikiem (lub jego okolicami ) podejzewaja ze to wtryski. super jeden kosztuje 1500 zl a jest ich 4 ja jeszcze mam nadzieje ze okaze sie cos innego bo kaske od babci chcielismy przeznaczyc na tv
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 08:15   #4412
bassienkaw
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

HD nie zazdroszcze sytuacji... wiem co i jak, bo teraz nam też niedawno trzaśli, ale na nasze szczęście, czekali aż ktoś zejdzie, nie uciekli... całe szczescie, wiec i kasa od ubezpieczyciela... przykro mi...

Dzieki dziewczyny za wszystkie mile slowa... wiecie tak szczerze mowiac malo mnie tutaj, bo najwiecej czasu jak tak ladnie spedzamy z Łuckiem na dworze

90 - 86 - 82- 78 - 74 - 70 -66 -61 - 60

Moja historia odchudzania

bassienkaw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 08:23   #4413
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
Hd to tez niefajnie u nas jeszcze nie wiadomo co sie stalo. na pewno cos z silnikiem (lub jego okolicami ) podejzewaja ze to wtryski. super jeden kosztuje 1500 zl a jest ich 4 ja jeszcze mam nadzieje ze okaze sie cos innego bo kaske od babci chcielismy przeznaczyc na tv
uuuuuuuu oby to nie było to

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
HD nie zazdroszcze sytuacji... wiem co i jak, bo teraz nam też niedawno trzaśli, ale na nasze szczęście, czekali aż ktoś zejdzie, nie uciekli... całe szczescie, wiec i kasa od ubezpieczyciela... przykro mi...
jak widać musi być równowaga w przyrodzie
Jednego dnia ktoś nam wjeżdża w duuupę i ucieka a drugiego miła starsza pani chce popilnować pieska

hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 08:32   #4414
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

dzień dobry dziewczynki
Dzisiaj piękny dzień, jutro jak będzie pogoda idę na ognisko, będzie kiełbacha. Nie wiem czy u was jest taki zwyczaj, ale u mnie zawsze w środę przed świętami jest środa żurowa i pali się ogniska no i żur hehe.
siala z tym gwałceniem w ucho to po prostu wygrałaś
Ja dzisiaj na 12.30 lecę do lekarza i usg połówkowe, stresuję się trochę, ale musi być dobrze, tylko żeby dzidzia była grzeczna i dała się pomierzyć i podejrzeć czy nadal jest chłopcem, bo ostatnio fika jak szalony.
Wczoraj na allegro zamówiłam koszulę do spania i bluzeczkę jak przyjdą to dam znać czy fajne
http://moda.allegro.pl/item966632874...du_xl_xxl.html kolor zielony
http://moda.allegro.pl/item973208447..._xl_xxl42.html kolor wrzos

i zastanawiam się jeszcze nad tą kolor turkus

http://moda.allegro.pl/item974198814...k_rekawek.html

Edytowane przez Lilka___
Czas edycji: 2010-03-30 o 08:33
Lilka___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 09:14   #4415
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Dzień dobry mamusie, dzisiaj słoneczko i cieplutko super oby tak dalej, po wczorajszej jodze moje barki są obolałe wiedziałam, że tak bedzie bo one są moim słabym punktem a do tego jeszcze się garbię.
hd co za wieśniak z tego dostawczaka no ale słysząłam o takich przypadkach niestety mnie kiedyś u teściów na parkingu pod blokienm facet też wjechał w tył auta i odjechał ale na szczęście sąsiadka, która zostawia oczy na parapece jak idzie spać to widziała i spisała ntr rejestracyjny okazało się, że to ojciec sąsiada policjanta na dodatek był sprawcą ale się niczego na szczęscie nie wyparł
aniaa22 u mnie w aucie też jest podejrzenie wtrysków, ale naszczęscie mój M jest mechanikiem i ma dostęp do części za dobre pieniądze ale i tak zwleka z naprawą bo troch po kieszenie się odczuje dlatego narazie jeżdżę i czekamy co dalej będzie coś tam podreperował Lilka ta pierwsza tunika jest rewelacyjna
papeteria ja robię pasztet chyba jak większość osób standardowy:
15dkg - wątróbki drobiowej
połówka kurczaka
20dkg - karczku
20dkg - łopatki
dwa udka z kaczki
1 podudzie z indyka
2 duże cebule
4-5 ząbki czosnku
przyprawy: sól, pieprz, majeranek,
1 cała bułka najlepiej czerstwa
tłuszcz - ja używam oliwy z oliwek
wszystko razem duszę, do miękkości trochę czasu to zajmuje. Oczywiście od czasu do czasu trzeba przemieszać i ewentualnie podlać troszęk wodą, żeby się nie przypaliło.
Potem jak się udusi, odstawiam do ostygnięcia, następnie obieram ze skóry i kości i mięsko mielę (2-3 razy trzeba przemielić) razem z warzywami i tą bułkąk, którą dusiłam razem z nimi.
Następnie dodaję, 2 jajka troszkę mąki ziemniaczanej i jeżeli trzeba do jeszcze doprawiam, następnie do formy i do piekarnika, piekę ok. 2godz. w temp. 220 stopni C. Podane ilości możan zwiększyć wtedy wyjdzie więcej pasztetu ale u mnie w domu to mało kto jada pasztet dlatego dużo nie robię. wtedy trzeba dodać więcej jajek by pasztet dobrze się kleił.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 09:16   #4416
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

Przed chwilą na tvn pokazywali czworaczki, ło matko chyba bym oszalała
Stary 2010-03-30, 09:19   #4417
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

witam was mamusie!! chciałam wczoraj popisać ale jakoś tak mnie spanie zmuliło że niewiem kiedy odpłynęłam.
hd współczuję tej sytuacji no i to przed świętami .
Lilka co do ciuchlandów u nas to masz rację czasem ceny powalają,ja też szukałam ostatnio spodni i miałam szczęście.W tym małym koło ERY kupiłam dwie pary spodni ciążowych za 36zł.
Tak pozatym to mam jeszcze tyle roboty w domu przed świętami a chęci wogóle

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87df9httm66ig4.png

http://s2.pierwszezabki.pl/038/038052990.png?4563
madziorek026 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 09:25   #4418
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
hd co za wieśniak z tego dostawczaka no ale słysząłam o takich przypadkach niestety mnie kiedyś u teściów na parkingu pod blokienm facet też wjechał w tył auta i odjechał ale na szczęście sąsiadka, która zostawia oczy na parapece jak idzie spać to widziała i spisała ntr rejestracyjny okazało się, że to ojciec sąsiada policjanta na dodatek był sprawcą ale się niczego na szczęscie nie wyparł
jak to mówią "ludzie to wilki"

Stary 2010-03-30, 09:26   #4419
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

madziorek dobrze wiedzieć, że tam są ciuchy ciążowe, bo jeszcze tam nie zaszłam.
Czy ty będziesz chodziła do szkoły rodzenia? Bo ja wczoraj dzwoniłam się dowiadywać i w każdą środę na 17.30 w szpitalu w Otmęcie jest, ja chyba się wybiorę w maju
Stary 2010-03-30, 09:32   #4420
Zuziunia
BAN stały

Dzień dobry
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 09:38   #4421
papeteria
Zakorzenienie

hd współczuje niektórzy ludzie są okropni
przypomniało mi się jak Tż opowiadał kiedyś, że jego kumpel nie mógł spać w nocy i gdy się obudził słyszał piski opon wyjrzał przez okno i jakaś taksówka jeździła wzdłuż parkingu w te i z powrotem na pelnym gazie i on to tak obserwowal i w pewnym momencie to taxi wjechało w jego auto, koleś wyskoczył z domu w piżamie jak oparzony i dorwał gościa, wezwał policje, taksówkarz byl pijany a gdyby się nie obudził i jeszcze nie obserwował zdarzenia to by miał rano "niespodziankę"

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
jak widać musi być równowaga w przyrodzie
Jednego dnia ktoś nam wjeżdża w duuupę i ucieka a drugiego miła starsza pani chce popilnować pieska
bardziej zobrazować się tego nie dało

lilka

Cytat:
Napisane przez misiulka1 Pokaż wiadomość
... Na szczęście sąsiadka, która zostawia oczy na parapece jak idzie spać to widziała ....
ty to też masz tekściki
Dzięki za przepis, kiedyś zrobie jak bede mieć porządny piekarnik, nie robiłam jeszcze nigdy pasztetu.
papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 09:39   #4422
Lilka___
Rozeznanie

GG do Lilka___

zmykam do lekarza trzymać kciuki
Stary 2010-03-30, 09:40   #4423
kashha
Zadomowienie

Dzień dobry!

My jak zwykle zaczynamy dzień przed komputerem, a co później to się okaże. Pogoda nie jakaś super rewelacyjna ale ciepło więc jakiś spacerek jak najbardziej wskazany.

Poczęcie dziecka to cud, przed którym człowiek milknie, chyli czoła i klęka...:
kashha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 09:41   #4424
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Cytat:
Napisane przez Lilka___ Pokaż wiadomość
madziorek dobrze wiedzieć, że tam są ciuchy ciążowe, bo jeszcze tam nie zaszłam.
Czy ty będziesz chodziła do szkoły rodzenia? Bo ja wczoraj dzwoniłam się dowiadywać i w każdą środę na 17.30 w szpitalu w Otmęcie jest, ja chyba się wybiorę w maju
Lilka niewiem czy dam rade z tą szkołą rodzenia.Mój M pracuje na zmiany więc niewiem a gdzie dzwoniłaś do zoz'u?A co do tego ciuchlandu to tam co czwartek jest dostawa i jak wejdziesz to się od razu zapytaj o ciążowe ciuchy to ci powiedzą czy coś mają.W Gogolinie jest taki sam ciuchland i czasem mają promocje typu "jednorazówka ubrań za 15zł." ile upchasz do niej tyle twoje, ale on też jest mały i ja tam nic nie wyszperałam dla siebie a może źle szukałam.....

Lilka powodzenia na połówkowym

Edytowane przez madziorek026
Czas edycji: 2010-03-30 o 09:43
Stary 2010-03-30, 09:48   #4425
hd2005
Zakorzenienie

Dziewczyny,
używacie nadal depilatorów?
Musze przyznać, że moja skóra robi się coraz bardziej wrażliwa i depilacja staje się uciążliwa

Kremy odpadają - uczulenie
Golenie - masakra, szybko odrastają

Stary 2010-03-30, 09:51   #4426
madziorek026
Raczkowanie

GG do madziorek026

Cytat:
Dziewczyny,
Musze przyznać, że moja skóra robi się coraz bardziej wrażliwa i depilacja staje się uciążliwa

Ja się zastanawiam nad tą pastą cukrową.Ktoś kiedyś tu o niej pisał.

Edytowane przez madziorek026
Czas edycji: 2010-03-30 o 09:52
Stary 2010-03-30, 09:59   #4427
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny,

ja raz na łydce spróbowałam jeszcze przed ciążą i miałam dość moja przygoda z depilatorem skończyła się zanim się rozpoczeła

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
marta kiedyś pisała.
Ja póki co używam zwykłej maszynki różowej gilette , ale przed ciążą goliłam się codziennie pod prysznicem a teraz różnie to bywa bo człowiek taki ciężki
Stary 2010-03-30, 10:00   #4428
anoxa
Zakorzenienie

hd mielismy podobna sytuacje zima parking byl pelen lodu i rano ktos wyjezdzajac "zachaczyl" nasze drzwi od strony kierowcy zostalo niefajne wgniecenie i resztki czerwonej farby tamtego samochodu jeszcze nie naprawialismy ale bedzie trzeba
anoxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 10:25   #4429
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
hd mielismy podobna sytuacje zima parking byl pelen lodu i rano ktos wyjezdzajac "zachaczyl" nasze drzwi od strony kierowcy zostalo niefajne wgniecenie i resztki czerwonej farby tamtego samochodu jeszcze nie naprawialismy ale bedzie trzeba
no właśnie...
Nasz już jest w naprawie. Jutro powinniśmy odebrać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 10:27   #4430
roztrzepaniec989
Rozeznanie

Cytat:
Stary 2010-03-30, 10:37   #4431
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 10:39   #4432
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
Powodzenia
Cytat:
Dziewczyny,

JA używam nadal depilatora. Chociaż powiem Ci, że jestem w szoku bo praktycznie włosy mi nie rosną! Juz miesiąc nie goliłam a na łydkach pojedyncze włoski. Co u mnie absolutnie nie jest normą.
Na początku ciąży goliłam golarka, ale jak dla mnie to koszmar. Włosy odrastały po 2 dniach.
Cytat:
Napisane przez madziorek026 Pokaż wiadomość
Ja pisałam. Używam pasty do okolic bikini. Polecam, bo na pewno jest mniej bolesne niż depilator czy wosk. Tylko troszkę czasochłonne. Ja kupuje gotowa pastę na allegro.

Poprałam część ciuszków wiosenno-letnich. Mam na szczęście bardzo dużo bluzek i tunik o kroju ciążowym, więc nie muszę za wiele kupować. No chyba, że się w czerwcu czy lipcu do niech nie zmieszczę.
Stary 2010-03-30, 10:46   #4433
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

lilka kciukasy zaciśnięte

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 10:46   #4434
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
No hej ANiu! Ja zapomniałam, że jesteś u rodziców i miałam się pytać gdzie zniknęłaś.
Znowu hexa nam gdzieś zaginęła.

Znowu sie obudziłam o 3 i nie mogłam zasnąć. Porażka.
Dziś mam wizytę i jadę do kuzynki odwiedzić mojego chrześniaczka słodkiego.
Ola też zniknęła.
Ja też od 3 do 6.30 się męczyłam. A potem padłam na amen i wstałam o 11.

Cytat:
Napisane przez bassienkaw Pokaż wiadomość
Kurcze, powiem Wam, że na początku mojej przygody z samochodami na parkingu się nie zmieściłam i porysowałam cudze auto. Ale czekałam na właściciela ponad 2 godziny i nic...O zostawieniu kartki nie pomyślałam .

Cytat:
Dziewczyny,

Ja nigdy nie używałam, ale w ciąży włosy na nogach jakoś mi wolniej rosną.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:05   #4435
hd2005
Zakorzenienie

zafarbowałam włosy prawie czarne

Stary 2010-03-30, 11:40   #4436
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
c
anuszka polecam rolade serowa sprawdz sobie na necie jako przekaska lub na kanapki..albo krokiety z jajkiem , albo jajka faszerowane pieczarkami
wędzarnia
Roladę serową robimy tak, że ser się roztapia w gorącej wodzie w woreczku, a potem się wałkuje i do środka dodajemy pieczarki, paprykę, czasem kiełbaskę A jajka faszerowane pieczarkami też robimy Smażymy drobno pokrojone pieczarki, wydłubujemy jajka ugotowane, potem mieszamy te jaja z pieczarkami no i jeszcze dużo koperku, a potem ten farsz do skorupek i w panierkę A krokietów na 30 osób nie będę robić, za dużo roboty

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
A może chodzi o jakość pieca?
Umarłabym z upału gdyby rodzice palili codziennie
Jak widać mamy różne doświadczenia

Możliwe, całkiem możliwe

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:
Przygoda wyglądała tak:
zostawiliśmy samochód przed blokiem, rano M wyszedł z psem i zobaczył, że ktoś nam wjechał w tył. Oczywiście żadnej kartki, przepraszam, żadnych świadków. Pięknie, kur...., pięknie !
Naprawa na własny koszt bo przecież nie ma winnego... Masakra

Po dwóch dniach znaleźliśmy kartkę za wycieraczką "Proszę pojawić się na policji, świadek zdarzenia złożył zeznanie". Euforia!
Na policji okazało się jednak, że świadkiem był starszy Pan, który widział całe zdarzenie ale nie zapisał numerów rej. samochodu więc duuupa (((

Okazało się, że samochód dostawczy nie wyrobił się przy skręcaniu i zwiał !

Naprawa na własny koszt - klepanie i lakierowanie całej tylnej klapy, kilka nowych części, plastiki - 1500 zł !!!!!!!!!!!!!!!

Super prezent od losu przed świętami

Współczuję, naprawdę niemiło i to przed samymi świętami. Mojej siostrze tydzień temu ktoś wybił szybę z tyłu i też musiała wydać 500 zł, bo to jakaś podgrzewana czy coś...

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Dziewczyny,

Ja krem i zwykła maszynka. Tylko raz spróbowałam depilatorem i myślałam, że się z...ram z bólu
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:41   #4437
papeteria
Zakorzenienie

hd to był zamierzony cel ?
anuszka ja też tak robie....ludu złoty 30 osób

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 11:43   #4438
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

No a w ogóle to już po zakupach, masakra ile pieniędzy wydaliśmy! A to raptem dwa dni świąt! No, ale jak tyle ludzi się przewinie to przecież nie będą siedzieć przy pustym stole... Moja siostra myje okna, a ja się byczę
Stary 2010-03-30, 11:47   #4439
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IIICze

Cześć dziewczyny strasznie długo mnie nie było i na pewno nie nadrobie tego wszystkiego co tu napisałyście tym bardziej, że widzę, że już nowa część Wszystko przez tą przeprowadzkę potem szukaliśmy dobrego neta i teraz też nie za bardzo mam czas, bo jeżdzę prawię codziennie do mamy, a nawet jak jest fajna pogoda to ide sobie na nogach 2 km to nie aż tak dużo Co do egzaminu na prawojazdy to nie byłam na nim, bo w niedzielę przez egzaminem zemdlałam w sklepie zabrała mnie karetką i zostawili mnie 3 dni na obserwacji. Na szczęście wszystkie wyniki były dobre. A jak pani doktor na izbie przyjęć powiedziała, że założyła, że to może być poronienie to mojemu mężowi od razu łzy do oczu naszły, ale jest wszystko dobrze i to najważniejsze Nie wiem czy teraz będę Was regularnie odwiedzała, bo pogoda coraz ładniejsza więc sobie do rodzinki chodzę i jak wracam to robie mężowi obiad i do wieczorka sobie razem siedzimy Aha i jeszcze w szpitalu jak pani robiła mi USG to powiedziała, że to najprawdopodobniej chłopczyk, ale na 100% mi jeszcze nie jest w stanie powiedzieć W czwartek będę wiedziała już na pewno, bo idę do mojego ginekologa także na pewno dam znać
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:51   #4440
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
anuszka ja też tak robie....ludu złoty 30 osób
No wiesz, ja samego rodzeństwa mam sześcioro... Najstarszy brat z żoną+4 dzieci, Siotra z mężem i dzieckiem, brat z żoną i 2 dzieci, siostra z mężem i dzieckiem, siostra z tż, brat z narzeczoną, mama, ja i tż... A do tego mojej mamy 2 siostry zawsze przyjeżdzają, kuzynów pełno, siostra ojca z familią... Nawet więcej niż 30 osób sie przewinie
Czasami mam tego dość, bo zwalają się na gotowe, dlatego, że to ich dom rodzinny, rodzice mojej mamy tu mieszkali i tak już zostało. A ile lżej by nam było gdyby każdy zrobił cos do jedzenia i przywiózł, a tak to my zawsze wszystkie nasze wypłaty na święta wydamy, a potem do dziesiątego zęby w stół

( nie wspomnę o wódce i napojach)

---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny strasznie długo mnie nie było i na pewno nie nadrobie tego wszystkiego co tu napisałyście tym bardziej, że widzę, że już nowa część Wszystko przez tą przeprowadzkę potem szukaliśmy dobrego neta i teraz też nie za bardzo mam czas, bo jeżdzę prawię codziennie do mamy, a nawet jak jest fajna pogoda to ide sobie na nogach 2 km to nie aż tak dużo Co do egzaminu na prawojazdy to nie byłam na nim, bo w niedzielę przez egzaminem zemdlałam w sklepie zabrała mnie karetką i zostawili mnie 3 dni na obserwacji. Na szczęście wszystkie wyniki były dobre. A jak pani doktor na izbie przyjęć powiedziała, że założyła, że to może być poronienie to mojemu mężowi od razu łzy do oczu naszły, ale jest wszystko dobrze i to najważniejsze Nie wiem czy teraz będę Was regularnie odwiedzała, bo pogoda coraz ładniejsza więc sobie do rodzinki chodzę i jak wracam to robie mężowi obiad i do wieczorka sobie razem siedzimy Aha i jeszcze w szpitalu jak pani robiła mi USG to powiedziała, że to najprawdopodobniej chłopczyk, ale na 100% mi jeszcze nie jest w stanie powiedzieć W czwartek będę wiedziała już na pewno, bo idę do mojego ginekologa także na pewno dam znać
boże, poronienie ja bym chyba umarła jakbym miała to 2 raz przezywać Dbaj o siebie kochana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości