Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-30, 11:33   #2431
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
Dziekuje ale to jeszcze nic pewnego jakos nie wierze tym testom . Ja nie ufna jestem cholera!!
jak wyszły 2 kreski to chyba sie nie myli idź do lekarza albo zrób betę

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Madzia pytałam o taką opcję i babka powiedziała, że nie ma możliwości zeby mąż mieszkał ze mną w mieszkaniu które zagwarantowane jest dla pracowników danej firmy. A z kolei kiedy zapytałam ją czy mogłabym pracować w tej firmie, ale mieszkać w mieszkanu przez siebie wynajmowanym powiedziała, że nie.
Także byłoby tak, że ja pracuję w tej frmie i mieszkam w mieszkaniu przez nich ofoerowanym, a mąz gdzie indziej mieszka i pracuje jakby cos znalazl...
eeee dziwne troszkę. u nas jest bez róznicy czy mieszkasz w ich mieszkaniach czy na swoim.

tak samo jak na poczatku pojechalismy w ciemno i TZ miał od razu prace a ja z jego siostra czekałam jeszcze 2btyg to bez problemu dostalismy wszysyc jedno mieszkanie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:35   #2432
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Dzięki, to są ciągle te same - Escherichia Coli ... Jeśli będą poniżej potęgi czwartej, nie trzeba leczyć, a jeśli powyżej, dalej trzeba leczyć. Ale nawet jeśli byłoby ich teraz mniej, to nie mam żadnej gwarancji, ze za np. tydzień nie będzie ich więcej znowu tak czy siak, po świętach i tak musze do lekarza iść...
Ja bym już dawno rzuciła tabletki i seks tylko w gumkach i zobacz wtedy jak się będziesz czuła

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
cześć :ziewa: przycinają drzewa i dupki mnie z rana obudzili

mąz poszedł do sklepu a ja ide piec bułki

jejku zazdroszcze wam tych ciąz i dzieci. Tez juz bym chciała... ale tak bardzo nie chce odstawiac tabsów. jejku wiem, wiem juz nie mam co sobie wymyslic. ale jednak za dobrze mi z nimi
Ja codziennie przeglądam łóżeczka i pościele hihi
Jeszcze lepiej Ci będzie bez tabletek!

Gucia0987 trzymam kciuki za cyca Liczę, że będzie dobrze

Martucha84 ja wczoraj widziałam filmik!!! Mały jest cudowny!!!! Piękne to wszystko I jedna z najlepszych pamiątek, tak jak mówiły poprzedniczki super!

Maggie pokaż stan brzucholka

Maja ile kosztuje Alien?? ja gustuję w słodko- kwiatowych

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:38   #2433
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje ale to jeszcze nic pewnego jakos nie wierze tym testom . Ja nie ufna jestem cholera!!
sysunia ty cholero co sie niechwalisz!!!! gratuluje
a testy... jak sa 2 krechy to na bank.. gorzej jak nie ma a jestes

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Martucha84 ja wczoraj widziałam filmik!!! Mały jest cudowny!!!! Piękne to wszystko I jedna z najlepszych pamiątek, tak jak mówiły poprzedniczki super!
dziekujemy....

ania to ja nie wiem bezsensu...
Stary 2010-03-30, 11:39   #2434
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Agatek czy to od ciebie mam zaproszenie na nk ??

co to tabletek to nie wiem czy lepiej , bo jesli bedzie z @ tak jak przed ich braniem to

Stary 2010-03-30, 11:40   #2435
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny strasznie długo mnie nie było i na pewno nie nadrobie tego wszystkiego co tu napisałyście tym bardziej, że widzę, że już nowa część Wszystko przez tą przeprowadzkę potem szukaliśmy dobrego neta i teraz też nie za bardzo mam czas, bo jeżdzę prawię codziennie do mamy, a nawet jak jest fajna pogoda to ide sobie na nogach 2 km to nie aż tak dużo Co do egzaminu na prawojazdy to nie byłam na nim, bo w niedzielę przez egzaminem zemdlałam w sklepie zabrała mnie karetką i zostawili mnie 3 dni na obserwacji. Na szczęście wszystkie wyniki były dobre. A jak pani doktor na izbie przyjęć powiedziała, że założyła, że to może być poronienie to mojemu mężowi od razu łzy do oczu naszły, ale jest wszystko dobrze i to najważniejsze Nie wiem czy teraz będę Was regularnie odwiedzała, bo pogoda coraz ładniejsza więc sobie do rodzinki chodzę i jak wracam to robie mężowi obiad i do wieczorka sobie razem siedzimy Aha i jeszcze w szpitalu jak pani robiła mi USG to powiedziała, że to najprawdopodobniej chłopczyk, ale na 100% mi jeszcze nie jest w stanie powiedzieć W czwartek będę wiedziała już na pewno, bo idę do mojego ginekologa także na pewno dam znać
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:40   #2436
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
Ja bym już dawno rzuciła tabletki i seks tylko w gumkach i zobacz wtedy jak się będziesz czuła
Ja codziennie przeglądam łóżeczka i pościele hihi
Jeszcze lepiej Ci będzie bez tabletek!
Agatek, ja nie chce w ciąże zajść póki co i mieć większych problemów z bakteriami Na gumce się kiedyś nacięłam jak pękła i mam fobie teraz a tabletki to pewna rzecz
Sexu nie widziałam od 3 tygodni, czyli od przed leczeniem i mimo to dalej mam bakterie, wiec to nie to raczej

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:41   #2437
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje co do auta a co do jazdy z tablicami za szybą to zależy na kogo trafisz w przypadku kontroli, bo są ludzie i ludziska
Sambuś a nowy dowód osobisty już masz tak?? bo jak masz jeszcze stare nazwisko to najpierw zmien d.o. żeby w rejestracyjnym też już było nowe

dziewczyny dzwoniła właśnie Pani z agecji posrednictwa pracy w Holandii, praca dla kobiet w drukarni, 10,50 euro na reke, odciagaja za ubezpieczenie i zakwaterowanie, ale to byłaby praca tylko dla mnie, a my chcemy jechać razem...
no mam nadzieje ze w przypadku kontroli to trafie na ludzi ot przeciez kobieta jestem i nie umiem se sama odmontowac i przymontowac dlatego tz to zrobil... a dzis musze zdac tablice i nowe zabrac wiec musialam odczepic... a przeciez autobusem nie pojade hahaha wygodniara sie ze mnie robi nie ma co

Dowod osobisty juz dawno wymienilam... tylko na prawko mi bylo szkoda kasy bo i tak nie jezdzilam, a poza tym mialam nadzieje ze w koncu sie stad wyprowadzimy... no ale skoro teraz juz jezdze to by sie przydalo miec zaktualizowane prawko

Co do pracy to przemyslcie to porzadnie z tz... zebyscie nie zalowali, bo przeciez on bedzie musial rzucic prace zeby z Toba jechac... ale mysle tak jak Madzialenka ze na miejscu latwiej bedzie cos dla niego znalezc a z twojej pracy sie utrzymacie przez jakis czas...

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
SAMBA mozesz miec tymczasowo tablice za szyba ale tylko przez chwile.. oszczedzaj sie urlop by ci sie przydal... i dziekuje
oj zebys wiedziala jak bardzo by mi sie urlop przydal no ale niestety... w sumie biore 3 dni na poczatku kwietnia, ale tylko po to by ryc dzien i noc ustawy na moj egzamin... niestety po pracy nie mam juz na to sily wiec musze wykorzystac urlop ehhh No ale pocieszam sie tym ze teraz mam 3 nocki i potem 3 dni wolnego.... wreszcie swieta z rodzinka spedze a nie w pracy tylko w poniedzialek mam na popoludnie do pracy ale to juz pikus

a do urzedu mam jakies 3 km w jedna strone wiec mam nadzieje ze nikt mnie nie scignie
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 11:43   #2438
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:

..
Dziękuje choc jeszcze wierze A co do kresek to zamiast tego wyskoczylo mi w ktorym tyg jestem ale szczerze mowiac tak czuje bo te dolegliwosci na zatrucie mi nie wygladały. Zobacze jeszcze co mi pokaze test w poniedziałek .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:43   #2439
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Madzia pytałam o taką opcję i babka powiedziała, że nie ma możliwości zeby mąż mieszkał ze mną w mieszkaniu które zagwarantowane jest dla pracowników danej firmy. A z kolei kiedy zapytałam ją czy mogłabym pracować w tej firmie, ale mieszkać w mieszkanu przez siebie wynajmowanym powiedziała, że nie.
Także byłoby tak, że ja pracuję w tej frmie i mieszkam w mieszkaniu przez nich ofoerowanym, a mąz gdzie indziej mieszka i pracuje jakby cos znalazl...
Śliczny z niego chłopczyk i już widać po nagraniu, że będzie grzeczny co do Holandii to odpisałam wyżej...
Aniaa - jeśli firma oferuje mieszkanie, to uwierz mi trzeba z tego skorzystać. Jeśli samemu się wynajmuje to koszty są dużo większe, sam wynajem plus wszystkie opłaty plus podatki (np. wodny) i wychodzi spora suma. Jeśli chcecie razem pracować, to może jeszcze się coś znajdzie, skoro nie moglibyście razem mieszkać.

Kwiatuszek - wieki całe, ostatnio zastanawiałam się co tam u Ciebie słychać. Jak Wam się mieszka na nowym?

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2010-03-30 o 11:45
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:43   #2440
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Jak mi się już nic nie chcę.
Oprócz zmiany pracy
Stary 2010-03-30, 11:44   #2441
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
A to może być jedna kreska i ciąza, mimo powtórzenia testu ?

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 11:44   #2442
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Martuś tak jak mówie - JA TEŻ CHCĘ SYNA!!! Także ja się bardziej cieszę z Patryka niż z Zuzki
A ja odwrotnie cieszyłabym się bardziej z córy jakby martucha miała hihi no bo ja też chciałabym córkę no ale fakt faktem, najważniejsze, że zdrowe

SSR
- a no jest gorzej niż myślałam więcej się napier... niż zarobię

Sysunia !!!

Stary 2010-03-30, 11:46   #2443
iwka28
Wtajemniczenie

Dziewczyny, trzymajcie kciuki wyruszam na poszukiwania koszyczka do święcenia...

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:47   #2444
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
goldi w kuchni jak dla mnie trochę za dużo zielonego, a w łazience możecie mieć problem z trafieniem wodą z kranu do wanny, ale poza tym śliczne mieszkanko
z tym trafieniem to faktycznie będzie trochę ciężko, ale trening czyni mistrza

Cytat:
Gold o kurcze.... to będzie niezłe wyzwanie, ale w sumie zrobicie sobie wszystko tak jak chcecie. a jak własciciele zareagowali ze chcecie zapłacic mniej ?? a masz zdjęcia reszty mieszkania?? z chęcią bym zobaczyła.
jeszcze nie zareagowali. TŻ miał powiedzieć naszą cenę pośredniczce i w końcu nie powiedział. Wujek oceni koszt remontu i wtedy powiemy. Moim zdaniem na remont trzeba wydać spokojnie 50 tyś. Instalacja jest z lat 60-tych, więc kable i rury, gładzenie ścian...

Pytanie do tych które robiły kuchnię w zabudowie i remont łazienki- ile zapłaciłyscie? Nie mam pojęcia jakie to są koszty, np. zlew, wanna...

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
to są 4pokoje? a te nowe apartamenty mogą podnieść prestiż Waszej dzielnicy. No tylko ciekawa jestem ile Wam spuszczą z ceny, oby jak najwięcej.

Gold moja kuchnia wyglądała jeszcze gorzej, bo nie było tam nic poza stertami tapet,paneli i oklein na scianach, a w łazience miałam wannę w betonie no to Ty masz apartament
to są 3 duże pokoje Napiszesz ile wyniósł Cie remont kuchni? Apartament ?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gold fish super kuchnia! latwizna, jak zdejmiesz gumoleum to masz juz beton. najgorzej to instalacja wodno-kan bo widze ze stara jest No i farba olejna kolo okna?/.
nie wiedziałam, ze tak trudno usunąć farbe olejną można przy oknie położyć panele

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Gold-fish - ja mam nadzieję, że zejdą z ceny, przecież tam się mieszkać nie da. I rzeczywiście zgadzam się z Klion, że coś za dużo zielonego w kuchni
oj nie przesadzajcie z tym zielonych mi się podoba taka wiosenna

Cytat:
goldi dziekuje to raz.. a dwa poplynelas z tym mieszkaniem.. te wyobrazenia.. ale to dobrze to znaczy ze jest ok.. fotki wprawdzie nie powalaja ale zrobicie wsyztko tak jak chcecie po waszej mysli... co wlasciciele na zejscie z ceny?
wiem, popłynęłam pamietam jak Wy pisałyście, że np. założyłyście pierwszą suknię slubną i to była Ta jedyna a ja tak mam z tym mieszkaniem... jeste pierwsze tylko koszt jest 100 razy wyższy niż sukni

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:49   #2445
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Agatek, ja nie chce w ciąże zajść póki co i mieć większych problemów z bakteriami Na gumce się kiedyś nacięłam jak pękła i mam fobie teraz a tabletki to pewna rzecz
Sexu nie widziałam od 3 tygodni, czyli od przed leczeniem i mimo to dalej mam bakterie, wiec to nie to raczej
No ale ja nie mówię od razu o dzieciach guło mała tylko o to aby przerwę zrobić i zobaczyć jak to jest bez, czy bakteria z Ciebie zejdzie i czy to faktycznie od piguł i seksu bez gumek. A myślisz, że ja się nie bałam jak rzuciłam chociaż ze mną to inna bajka

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny strasznie długo mnie nie było i na pewno nie nadrobie tego wszystkiego co tu napisałyście tym bardziej, że widzę, że już nowa część Wszystko przez tą przeprowadzkę potem szukaliśmy dobrego neta i teraz też nie za bardzo mam czas, bo jeżdzę prawię codziennie do mamy, a nawet jak jest fajna pogoda to ide sobie na nogach 2 km to nie aż tak dużo Co do egzaminu na prawojazdy to nie byłam na nim, bo w niedzielę przez egzaminem zemdlałam w sklepie zabrała mnie karetką i zostawili mnie 3 dni na obserwacji. Na szczęście wszystkie wyniki były dobre. A jak pani doktor na izbie przyjęć powiedziała, że założyła, że to może być poronienie to mojemu mężowi od razu łzy do oczu naszły, ale jest wszystko dobrze i to najważniejsze Nie wiem czy teraz będę Was regularnie odwiedzała, bo pogoda coraz ładniejsza więc sobie do rodzinki chodzę i jak wracam to robie mężowi obiad i do wieczorka sobie razem siedzimy Aha i jeszcze w szpitalu jak pani robiła mi USG to powiedziała, że to najprawdopodobniej chłopczyk, ale na 100% mi jeszcze nie jest w stanie powiedzieć W czwartek będę wiedziała już na pewno, bo idę do mojego ginekologa także na pewno dam znać
!!! jak dawno Cię nie było!!! myślałam ostatnio o Tobie A z dzidzi wszystko ok?? pisz częściej w miarę możliwości!

Cytat:

co to tabletek to nie wiem czy lepiej , bo jesli bedzie z @ tak jak przed ich braniem to
tak to jaaaaaa oj każda musi to przejść, więc nie rycz nie powiedziane, że reakcja Twojego organizmu będzie jak moja. Może być zupełnie inaczej, tak mi się wydaje

Stary 2010-03-30, 11:50   #2446
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
eeee dziwne troszkę. u nas jest bez róznicy czy mieszkasz w ich mieszkaniach czy na swoim.

tak samo jak na poczatku pojechalismy w ciemno i TZ miał od razu prace a ja z jego siostra czekałam jeszcze 2btyg to bez problemu dostalismy wszysyc jedno mieszkanie.
Madzia dla mnie też bez sensu, bo pracować bym pracowała tyle, że mieszkała gdzie indziej, ale w sumie odpada im kasa ze mnie za zakwaterowanie, moze dlatego takie podejscie.

Cytat:
ania to ja nie wiem bezsensu...
No dla mnie też bez sensu, poza tym na stronce mieli info, że organizują pracę parom, a teraz przez tel. mówi że takie oferty się zdarzają, ale stosunkowo rzadko :/

Cytat:

Kwiatuszku
dużo sił i uważaj na Was. Może nie wybieraj się sama na takie dalekie spacery bo jakby tak się powtórzyło omdlenie to bezpieczniej mieć kogoś u boku

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no mam nadzieje ze w przypadku kontroli to trafie na ludzi ot przeciez kobieta jestem i nie umiem se sama odmontowac i przymontowac dlatego tz to zrobil... a dzis musze zdac tablice i nowe zabrac wiec musialam odczepic... a przeciez autobusem nie pojade hahaha wygodniara sie ze mnie robi nie ma co

Dowod osobisty juz dawno wymienilam... tylko na prawko mi bylo szkoda kasy bo i tak nie jezdzilam, a poza tym mialam nadzieje ze w koncu sie stad wyprowadzimy... no ale skoro teraz juz jezdze to by sie przydalo miec zaktualizowane prawko

Co do pracy to przemyslcie to porzadnie z tz... zebyscie nie zalowali, bo przeciez on bedzie musial rzucic prace zeby z Toba jechac... ale mysle tak jak Madzialenka ze na miejscu latwiej bedzie cos dla niego znalezc a z twojej pracy sie utrzymacie przez jakis czas...

oj zebys wiedziala jak bardzo by mi sie urlop przydal no ale niestety... w sumie biore 3 dni na poczatku kwietnia, ale tylko po to by ryc dzien i noc ustawy na moj egzamin... niestety po pracy nie mam juz na to sily wiec musze wykorzystac urlop ehhh No ale pocieszam sie tym ze teraz mam 3 nocki i potem 3 dni wolnego.... wreszcie swieta z rodzinka spedze a nie w pracy tylko w poniedzialek mam na popoludnie do pracy ale to juz pikus

a do urzedu mam jakies 3 km w jedna strone wiec mam nadzieje ze nikt mnie nie scignie

Samba jak 3 km to nie tak dużo, ale my odbierając nasze tablice byliśmy świadkami jak chodnikowiec czepiał się nie założonych tablic u kobitki. Ona tłumaczyła ze sama nie da rady a nie chce nic polamac, na to on jej zeby pojechala busem do domu i chlopa przywiozla zeby jej to zalozyl... palant i tyle
Stary 2010-03-30, 11:51   #2447
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
tak to jaaaaaa oj każda musi to przejść, więc nie rycz nie powiedziane, że reakcja Twojego organizmu będzie jak moja. Może być zupełnie inaczej, tak mi się wydaje
oby, oby
bo kiedys to był koszmar

eee idę zacząć jakis obiad robić a nie chce mi się , mam mega lenia dziś i taki sobie humor

Stary 2010-03-30, 11:53   #2448
kliwia
Zakorzenienie

kwiatuszek o jesuuuu zemdlałas
obuy wszytsko bylo dobrze. I czekamy na niusa o plec.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:55   #2449
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Z dzidziusiem wszystko w porządku Rano i wieczorem strasznie się rozpycha chyba ma za mało miejsca hehe ale to takie fajne uczucie jak kopie A co do mieszkanka to nie ma źle poza brakiem tej ubikacji, ale jakoś daje radę przynajmniej mam trochę ruchu jak sie co godzinę do niej przejdę Będziemy kombinowali, żeby dostać mieszkanie z przydziału może się uda. Dla mnie to bardzo niesprawiedliwe jak jakieś menele mają dwupokojowe mieszkania i miasto im je opłaca, a porządny człowiek, który chce sam płacić ma tyle z tym problemów więc będę tak długo im wierciła dziure w brzuchu, aż coś wywiercę. Mam nadzieję, że się uda.
Stary 2010-03-30, 11:55   #2450
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Maggie pokaż stan brzucholka
jestem za

Cytat:
kwiatuszku wieki cie nie było

Cytat:
Dziękuje choc jeszcze wierze A co do kresek to zamiast tego wyskoczylo mi w ktorym tyg jestem ale szczerze mowiac tak czuje bo te dolegliwosci na zatrucie mi nie wygladały. Zobacze jeszcze co mi pokaze test w poniedziałek .
wrzuc nam zdjęcie tego bajeranckiego testu

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 11:57   #2451
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Kwiatuszku dużo sił i uważaj na Was. Może nie wybieraj się sama na takie dalekie spacery bo jakby tak się powtórzyło omdlenie to bezpieczniej mieć kogoś u boku
Od czasu omdlenia nie chodzę sama tylko jeżdzę autobusem, a na dłuższe spacery chodzę tylko z mężem.
Stary 2010-03-30, 12:06   #2452
martucha84
Zakorzenienie

kwiatuszekk dobrze ze skonczylo sie na strachu... dbaj o siebie.. trzymam kciuki

Corii skad ja to znam.. ja sexu zero od... od 7 tygodnia ciazy (jestem w 21..) bywa... pytalam wczoraj lekarza ale powiedzial ze mamy to w swoim sumieniu rozwazyc bo zagrozenie ciazy bylo na poczatku i teoretycznie ciagle jest... wiec hmm chyba sobie darujemy...

SAMBA napewno zroumieja jak nie to popros zeby ci przykrecili hahahah a urlop nie dlugo... no i swieta odpoczniesz

Sysunia trzymam kciuki

Justyna33333 a czemu? cos nie tak w obecnej?

Cytat:
A to może być jedna kreska i ciąza, mimo powtórzenia testu ?
hmm ja juz we wszytko uwierze... mi testy (z roznych firm) nie pokazaly ciazy.. ostatni robilam w 5 tyg i tez byla 1... dopiero w 7 tygodniu byly 2... wiec.. hmm ale jak to mowia dziewczyny ja jestem bledem statystycznym

goldi trzymam wic kciuki zeby sie zgodzili... no a co do mieszkania to wiem.. bo mialam to uczucie widzac sukinie moja w gazecie.. (juz wtedy wiedzialam ze ja kupie nawet bez mierzenia ) no i przy kupnie mieszkania.. bylo jedyne ktore ogladalismy ale ja bylam przekonana ze to te

aniaaa to serio bez sensu... bu... no nic szukajcie dalej
Stary 2010-03-30, 12:06   #2453
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość

wrzuc nam zdjęcie tego bajeranckiego testu
o to onnn

martucha to moza ja jestem błedem statystycznym tego typu ze mi wychodzi a nie jestem

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-03-30 o 12:08
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-30, 12:10   #2454
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Od czasu omdlenia nie chodzę sama tylko jeżdzę autobusem, a na dłuższe spacery chodzę tylko z mężem.
Dbaj o siebie i o maleństwo! I czekamy do wieczora na wieści co do pci

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 12:12   #2455
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć

Po pierwsze Mąż dziękuje za gratulacje Wczorajszy wieczór udał się i to baardzoo

Martucha gratulacje synka wczoraj z TŻ oglądaliśmy zdjęcia Waszego synka. Na pierwszym bez problemu znaleźliśmy twarz ale na drugim nie mogliśmy nic rozpoznać

Rybulka super brzuszek

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Oto kuchnia i łazienka widziałyście kiedyś coś takiego lubię wyzwania
Gold, jak kupicie to totalny remont musicie zrobić. Jest tego plus, ze możesz wszystko po swojemu zrobić od razu a 2 to możecie targować się z ceną, bo stan mieszkania pozostawia wiele do życzenia.

Sysunia gratulacje

Kwiatuszek, dobrze, że z dzidziusiem wszystko ok.

Załączam zdjęcia wczorajszego obiadu i deseru
Stary 2010-03-30, 12:13   #2456
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
o to onnn

martucha to moza ja jestem błedem statystycznym tego typu ze mi wychodzi a nie jestem
wow niezłe cacko

sysunia nie wkrecaj sie w tą strone testy sie nie mylą

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 12:14   #2457
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
o to onnn
No bajera jest dobra!
Ale tak czy siak GRATULACJE!!!!! (zapomniałam wcześniej)

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-30, 12:15   #2458
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maja ile kosztuje Alien?? ja gustuję w słodko- kwiatowych
perfumy Muglera niestety nie należš do najtańszych...
http://www.dolce.pl/thierry_mugler/alien/1074.php5
na mnie to on słodki ie jest na pewno jest po prostu... dziwny chłodny i zdystansowany, mrr...
Cytat:

Stary 2010-03-30, 12:15   #2459
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
o to onnn

PIEKNIEEEEE no to napewno jest ciaza.. nie jestes bledem

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Martucha gratulacje synka wczoraj z TŻ oglądaliśmy zdjęcia Waszego synka. Na pierwszym bez problemu znaleźliśmy twarz ale na drugim nie mogliśmy nic rozpoznać
dziekuje na drugim strzalka jest zaznaczony jego atrybyt meskosci
aaa jedzonko az mi slinka cieknie pychaaaaa
Stary 2010-03-30, 12:15   #2460
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Dbaj o siebie i o maleństwo! I czekamy do wieczora na wieści co do pci
Do czwartku będziecie musiały poczekać, bo w czwartek idę dopiero do ginekologa. Miałam iśc dzisiaj, ale już nie miał miejsc.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości