|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Przepraszam za nieobecność
nie pisałam ale czytałam codziennie ! jesteście cudowneAle proszę nowe talenty o nie kopiowanie z innych części to nie na złość wam ale wiem ze potraficie same coś wymyślić ! _________________________ _________ Jeszcze nie Twoja nie jego już.. Jestem dumna przecież wiesz nielubię o nic prosić się ..Nielubię też niczyja być. Powiedz jaka mnie kochasz ..? W kącie płacze ktoś kogo niby kochać mam .. Wieczorem pora upić się .. Wracam sama chociaż ktoś za rękę trzyma mnie .. I want you so badly, it's my biggest wish | chcę ciebie tak strasznie, to jest moje największe życzenie ________________________ Matura 2010 matematyka Dietka 60 ..... ![]() Mój a raczej jej |
|
|
|
#3842 |
|
BAN stały
|
CookieCrisp-
wcześniej też na pewno były ale widocznie nie zauważone3martyna3, Kochanaa, niezlyczylamwcalesie, lucyferowa, kamisha boooskie- Mogę tutaj usiąść? - Nie. - Dlaczego? Przecież jest wolne. - Ale ja już zarezerwowałam Ci miejsce. - Tak? A gdzie? - O tutaj… w moim sercu „Moje życie sen wariata, nie pojmuję tego świata” Lubię Cię obnażać wzrokiem Rozebrałeś mnie ze wszystkich moich marzeń. Zadowolony? |
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Chociaż raz słychaj swego serca
i własnego rozumu a nie swojego kumpla . * * * ej, ziomuś. mów od rzeczy bo nikt a nikt nie może zrozumiec twoich słów.
|
|
#3844 | |
|
Zadomowienie
|
;-)
Cytat:
![]() __________ cóż, coś nie wzdychaj mała, nie nadawałaś się Widzę go mniej więcej dziewięć minut w tygodniu. Dziewięć minut najpiękniej zatrzymanych spojrzeń. Słońce, mała słońce przy tobie nigdy nie było tak wyraźne. kochasz mnie chyba tylko fizycznie Jestem dzisiaj pogodna. Nie będę myśleć o ofiarach przedwcześnie odciętej pępowiny. Odwrotności bywają drażniące. Twoja koszulka ubrana na odwrót, okej, ale kochanie na niby odpada. Niespokojnie biegam po lesie w poszukiwaniu prawdziwego drzewa. Widzisz, te lasy są puste jak nasze uczucie. Niby las, niby miłość, ach, jak ja niecierpię prowizorek! szkła, drzazgi, kleszcze, ot cały ty w stosunku do mnie gdyby ktoś zechciał się ze mną umówić, poszłabym z nim pod twój dom i śmiała się głośno
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2010-03-30 o 13:50 |
|
|
|
|
#3845 |
|
Raczkowanie
|
Kamisha - ja Ciebie już dawno schrupałam
<3Mrs Unfabulous - ogólnie to jest z piosenki, tylko go trochę zminiłam ;* Zgubisz problemy pod tlenem, spokojnie, ale co jeśli go właśnie teraz brak? Jesteś blisko. Serce mi łomocze. Nareszcie czuję, że żyję Nie mogę już się z tego wycofać, ale może znajdę jakąś drogę na skróty do przodu Każde przechodzące serce na ulicy chce mnie pożreć, tylko jedno wciąż zaciska zęby Daj sobie spokój, wcale mnie nie zdumiewasz .
|
|
#3846 |
|
Przyczajenie
|
Upchnęła go w zakamarku pamięci , który zamnknęła na klucz . Sądziła , że na dobre , że zamek wytrzyma lekki nacisk i się nie otworzy. Lecz kiegy go ujrzała , drzwi do jej zakamarka pamięci wyskoczyły z zawiasów jak po eksplozji gazu ...
|
|
|
|
#3847 |
|
Zadomowienie
|
kamisha - i wzajemnie kochanie. martiska - miło. ________________ Bezradnie czuła jak płomienie jego palców zapalały szyję, ramiona. Stawała tak czasem w środku dnia na białej ulicy i zakrywała ręką usta. Nie mogła przecież krzyczeć.. Dzień za dniem, sen za snem, pełnia i nów i słońce znów. Noce i dni wciąż nazbyt ładne - zmierzchy i świty bezradne. Noce i dni, o których nie wiem, jesień i pejzaż bez ciebie.. Miała ochotę na ciepłą kawę w jego (cieplejszym zresztą) towarzystwie.. Był dla niej równie bliski, jak jej własne serce.. ...
żeby przestań kochać.. D. ♥ Pamiętam. [*] Edytowane przez 3martyna3 Czas edycji: 2010-03-30 o 14:03 |
|
|
|
#3848 |
|
BAN stały
|
xxgroszek07xx groszek mój CookieCrisp jaki buziol ... mhmm ![]() Primadonna 'Widzę go mniej więcej dziwięć minut w tygodniu. Dziewięć minut najpiękniej zatrzymanych spojrzeń' Ubóstwiam . ![]() . zamknęła się w szafie przed realnością . może i zapomniała załatać dziur . dziur, przez które wlewasz w nią swoją obojętność . dziur. które ranią ją . ranią ja jak nic innego . ale co z tego ? no co z tego ? skororo pomimo tego ciągle się uśmiecha ? uśmiecha się do Ciebie pomimo bólu jaki jej zadajesz . bo naprawdę czasami warto zacisnąć zęby i przemilczeć pewne sprawy . a ona ciągle próbuje rozpalić niegdyś wygasły żar w Twoim sercu. wyciągasz ręce i nikt ich nie chwyta . a jeszcze wczoraj noszono Cię na rękach . . Edytowane przez IIHHAATT Czas edycji: 2010-03-30 o 13:47 |
|
|
|
#3849 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem Primciu
![]() ____ W każdym uśmiechu widzę, że oddalamy się. Z każdym Twoim krokiem, gestem, dźwiękiem, słowem zbliża się koniec. Tańczący z lalkami pajacyk. Zamień słowo w czyn. Krok w obłok. Dwojga bliskich ponad wszystkim. Czemu, czemu ludzie się rozstają ? Wtedy blisko, tak daleko dziś. Ziszczę swoje sny. Moje życie to chaos i pasmo zmartwień. Jaka róża takie kolce. Kiepski romans. Edytowane przez takagwiazdka Czas edycji: 2010-03-30 o 13:46 |
|
|
|
#3850 |
|
Raczkowanie
|
; )
" Póki co jesteś moją imaginacją " Nie wiem co robie, ale wiem, że dalej w to mkne !
Każda dziewczyna musi przejsc przez etap .. niegorszego chlopaka ! Napisz na piasku to, co dajesz - Wyryj na skale to, co otrzymujesz. A te dni ciszy, które dzielą nas, podpowiadają mi złe obrazy Dlaczego tak lubię s***ysynów ; / marcepanowa królewna . lubię jak wszyscy patrzą z zazdrością Często mam takie chwile jak w najgorszym horrorze Skończyło się ..bo się nie zaczęło. |
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli zostałabym, byłabym tylko przeszkodą na twojej drodze
Więc odejdę... Oboje wiemy - nie jestem tym czego potrzebujesz ... Słodko - gorzkie wspomnienia... |
|
|
|
#3852 |
|
Rozeznanie
|
Czekanie sprawia , że gorzknieje cała słodycz w nas
Deszcz zmyje z szyb brudny śnieg Czy jeszcze powiesz mi że , to wszystko co łączyło nas to coś więcej niż utracony czas Z kimś takim jak Ty na koniec świata mogę iść ![]() Za każdym razem więcej tych słów przez które cierpię Wiem o co gram Bądź blisko to wszystko Nikt nie chce być sam
|
#3853 |
|
Rozeznanie
|
and we ignored our others' happy plans. i ignorowaliśmy innych, mając szczęśliwe plany. ...in a place where no one knows what we have done. ...w miejscu, gdzie nikt nie wie co robiliśmy. do you brush your teeth before you kiss? Czy myjesz zęby zanim pocałujesz?
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się kończy, coś odchodzi w dal... Szepnę Ci do ucha najpiękniejszą z pieśni. O mnie, o Tobie, o naszej drodze ku szczęściu. ''I będę kochała dopóki moje serce nie będzie obolałe, I będę kochała dopóki moje serce nie zostanie złamane, I będę kochała dopóki nie będzie żadnego innego powodu do życia.'' Jesteś czymś tak słodkim i delikatnym z mojego serca. Oślepiona światłem miłości, kocham Cię. Mrs Unfabulous nieliczylamwcalesie __Fallen Angel__ beautiful_lie Guziki xD xxgroszek07xx Kaaate90 Love_HateYOU 3martyna3 blondii69 IhateU caroline2324 Margaretta_1 kamisha hoe ouu grise otojest Drift TajemniczaPanna ruda wiewiora be_kissable agrr _mandarynka dresowa me9so3horny NieidealnaJa latin Little Ballerina limitowanaa nydee _midnight_ Siatkarka18 z innej bajki Toogether93 cherry pie Kochanaa abunee styrana envious horny CaMa ciiri snowball _Panna_Migotka_ 12 Stonka dontgivemenames myCh CookieCrisp xxxLOLKAxxx caroline060 Magari91 m4dziar4 TiS Uwielbiam Was, pamiętajcie;* nie mam już takiej weny. dziękuję za pochwały, które od was dostałam<3 żegnam, talenciary;*
Edytowane przez boundlessly Czas edycji: 2010-03-30 o 14:40 |
|
|
|
#3855 |
|
Raczkowanie
|
takagwiazdka - oo
Widzę , że też słuchasz mojej ulubionej piosenki ? Kocham Cię jak Gaduu - Gaduuuu kocham cię debilu jesteś jakiś nie teges czy co ?! |
|
|
|
#3856 |
|
Raczkowanie
|
'I uwierzyć w to, że będzie dobrze,
Że zapomnę, Z każdą chwilą będzie Ciebie coraz mniej, I, że w końcu znikniesz z duszy mej...'
|
|
#3857 |
|
Zadomowienie
|
boundlessly -dziękuję, ale żegnam? nigdzie nie pójdziesz! wena poszła, wena wróci!
martiska - dziękuję pięęknie za wyróżnienie kamisha - kamiszzz * * * gdyby kupidyn miał serce... nie dam się wykończyć. jak będzie już po wszystkim, pozbieraj mnie. jest dokładnie tak, jak powiedziałeś, że będzie. naprawdę żyjemy, gdy żyjemy bez mapy i planu.
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Odreagowuję !
{ tylko żebyś znów mi w tym nie przeszkodził } Odreagowuję ! { byłam na zakupach i wydałam dużo kasy } Odreagowuję ! { zmieniłam fryzurę, żeby czuc się dobrze } Odreagowuję ! { ale nadal cię kocham }
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
Zawsze patrzysz.
Nigdy nie widzisz. </3
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Nie chciałam Wam mówić. Wolałam załatwić to "po ciemku". Zielonej sukienki nie miałam okazji nigdy wcześniej założyć. Wyglądałam uroczo,ale nie kobieco. Nie w moim stylu. Napisałam ten list, żebyście wiedzieli. Nie zawsze byłam taka, za jaką mnie macie. Chciałabym powiedzieć, że będę Was strzegła, ale nie jestem w stanie kłamać. Nie teraz.
Tak, to właśnie ja w wersji całkiem innej, pięknej lalki Uwierzcie lub nie, ale od dzisiaj jestem samotna. No i wydało się... jestem od Ciebie kurewsko zależna. Pochwalę się dziewczynki!
Mam dziś urodzinki! <3 ^^
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Istotka z Bajki - wszystkiego najlepszego. czego sobie tylko życzysz, dużo miłości i szczęścia. <3
________________________ `cierpiące kobiety przywiązują się do człowieka szybciej, mocniej i na dłużej. `jeszcze nigdy nie czytała czegoś takiego. i nigdy już pewnie nie przeczyta. rozmowa z kobietą, która odeszła. zostawiła go. poprosiła o przebaczenie. przebaczył, ale nie mógł jej zapomnieć. więc pisał do niej e-maile. każdego dnia. tak jak gdyby była. ani słowa żalu. ani słowa pretensji. pytania bez odpowiedzi. odpowiedzi na pytania, których ona nie postawiła, ale on zrobił to za nią. e-maile wysyłane z komputerów we Wrocławiu, Nowym Jorku, Bostonie, Londynie, Dublinie. ale najczęściej z Monachium. listy do kobiety, która ich nie czyta. pełne czułości i troski. wspaniałe historie opowiadane komuś, kto jest najważniejszy. żadnej pretensji czy skargi. tylko czasami jakieś prośby lub błagania o coś dla niego. `czasami robię podsumowanie, z różnych okazji. są w życiu takie momenty, które przypominają o tykaniu zegara i wtedy zastanawiasz się, co dalej, np. przy okazji urodzin czy sylwestra. zastanawiam się w takich chwilach, że może faktycznie samotności w moim życiu jest za dużo. [...] samotność jest chronicznym przeziębieniem duszy. `bo czas jest jak grawitacja, która marszczy wszechświat, albo jak spadająca kropla deszczu, która marszczy kałużę lub jezioro. tylko, że niektórzy odchodzą, zanim ta kropla spadnie. `na spędzenie ze sobą "całego życia" mają tak naprawdę szansę ci, którzy spotykają się odpowiednio późno. `najdłuższe rozstanie, po którym się żyje jakby serce pękło i nic się nie stało. `dziś uczę się znowu żyć. `wpatrywałam się w niego cały czas, ale nie znalazłam pocieszenia w tym, co mówił.
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2010-03-30 o 15:28 |
|
|
|
#3862 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jestem dumna, że widnieję na Waszych listach. Bardzo mi miło, dziękuję! ; * Cytat:
jak to żegnam ? ! taka opcja w ogóle nie wchodzi w grę, ejjj ! _________________będę pamiętać, ale chcemy Ciebie tutaj.. ; * Ukołysz jak tylko potrafisz - czułym słowem, gestem..
zmysłową pieszczotą.. opuszkami palców, tkliwym dotykiem.. bym drżała.
|
|
|
#3863 |
|
xoxo
|
Cierpieć jest łatwo... Poszukaj szczęścia
|
#3864 |
|
Raczkowanie
|
chłopcze o oczach z czekolady, z biszkoptowym sercem, chłopcze najsłodszy. spijajmy słodycz gwiazd z naszego nieba. |
|
|
|
#3865 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ciesze się bardzooo .Dziękuje! Cytat:
powalił mnie ten opis, cudowny! Tak trzymaj Istotka z Bajki - wszystkiego najlepszego słoneczko marikab - na zdrówko . _____________
paradoksalne nadzieje, paradoksalne emocje. wołają o zbawienie . Na chwilę utopie się w Twoim spojrzeniu, na chwilę zanurze w ustach. na chwilę Ci się oddam. Na chwilę pokocham. A potem porzuce. (Na chwile...) - kocham cie . - z jego ust przybierało całkiem nowego znaczenia. mówiło to serce, to ono śpiewało! kochałam go równie mocno! jak wariatka. Za każdym razem gdy mi to mówił czułam się jak w niebie. wiedziałam że to ten! no, kochaj mnie ! nie mam sił by się bać, nie ma czasu na strach.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
||
|
|
|
#3866 |
|
Rozeznanie
|
boundlessly - nie spodziewałam się! Dziękuję Gwiazdo!
_Panna_Migotka_ - aż się serce cieszy. Uśmiechnęłaś mnie, Talenciaro! obok jesteś daleko. skrajnie niebezpieczne usta, wybuchające jak podpalony butan. chciałabym cię schować i zapomnieć gdzie. skradam się do twych snów na palcach. czaruję. omamiam. gram. dobrze byłoby już zawsze oglądać jak kroisz chleb. <3 oswoiłeś mnie. niemy mój telefon, co poszedł już spać. zamieszanie. całkiem przyjemne i inspirujące.
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Ona również bała się uczuć . Choć wiedziała , że to cudowne móc czuć ciepło .
|
#3868 |
|
Raczkowanie
|
Primadonna - uwielbiam Cię myszko!
![]() Ty masz w sobie coś. uśmiechnę się i pójdę dalej. i jak zwykle nic. najwspanialsze "trzymaj się" na świecie.. bo z Twoich ust.
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
TiS ?
![]() bajkowa - strasznie mi miło ` a bezsenne noce spędzam na dialogu z marzeniami... ` jej koniuszki palców tańczą po jego nagim torsie... z zakrwawionych rąk wypadają jej postrzępione kawałki... podobno kiedyś to był jej świat... Znasz to ? Patrzysz mu w oczy , serce wykrzykuje ci tysiące pytań ale ty języka tego nie rozumiesz ? Bo to przez te oczy , to przez nie...
'And it's hard to hold a candle in the cold November rain ' tumblr [/COLOR] Marika [*]. Dobranoc ukochany Aniołku... Ma Edytowane przez Missi_16 Czas edycji: 2010-03-30 o 16:12 |
|
|
|
#3870 |
|
BAN stały
|
Ty idziesz na ilość, ja - na jakość.
Ty - moja niebieskooka śmierć. nawet mi nie powiedziałeś, że od dzisiaj nie ma jutra. kolejny błąd w obsadzie tej sztuki. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.

nie pisałam ale czytałam codziennie ! jesteście cudowne

boooskie

<3