![]() |
#2791 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zasada jest taka 6 duzych rzeczy i 6 małych my mamy praktycznie więcej małych także możemy byc spokojne ![]() cholerka nie wiem jak to teraz ugryźć... nie chcę rezygnowac z lumizinga na rzecz koalinów ![]() muszę to przemyslec czy powiedziec jednej kolezance, ze pudru nie będzie czy sama zaoszczędzić ![]() EDIt stop mamy 12 produktów z lumizingiem ale bez pudru kolezanki mamy? czyli z 1 rzeczą ode mnie mamy 12 produktów? czy z 2 rzeczami ode mnie 12? ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-30 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2793 | |
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Możemy zaryzykować - wyjdzie 56$ i pewnie jakieś 14$ przesyłki [na razie 12]
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-03-30 o 16:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2794 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
|
Dokładnie to 57,75$ dla 3 bigów po 12$ i jednego za 8$.
![]() |
#2796 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2797 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2798 |
Zakorzenienie
|
e nie powinni tego vatu naliczyc
![]() było i tak, ze zamówienia za 200$ dochodziły bez vatu i cła ![]() no, ale Adze i Kasi czarne koty drogi przebiegają ![]() to jak? ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- na wspólnych zakupach to głównie zamówieni za tyle chodzą ![]() jeśli ryzykujemy to ja bym wzięła http://www.everydayminerals.com/stor...ht-powder.html http://www.everydayminerals.com/stor...-sunlight.html x2 i przelew jednak mogłabvym puścic jeszcze przed swiętami |
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
nie TAKIE roślinki, Estelle
![]() dostałam dziś 1 z matmy z wczorajszej niezapowiedzianej kart ;o miałam 1pkt ![]()
#2800 | |
|
Ok, ryzykujemy
![]() A, wspomniałaś o tych Try Me Free, ale jak wkładam do koszyka to mi dolicza 5$ ![]() ![]() Jak zrobić, żeby było za darmo ![]() Szkoda, hiehiehie ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2801 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zestawy try me kit: Zestawy są darmowe (koszt 1 cent plus przesylka), przy składaniu zamówienia zniżka jest automatycznie naliczana mimo że wcześniej pokazuje się cena 5USD. Jedynym ponoszonym przez nas kosztem jest koszt przesyłki. do każdego zamówienia można dodać jeden darmowy kit, za pozostałe naliczany jest koszt 5USD ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2802 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2803 | ||
|
Cytat:
![]() Chyba wezmę antishine, chociaż zastanawiam się nad reflections albo Evening Star, ale chyba za dużo już tych cieni ![]() ![]() A co do cła itp. to dziewczyny liczą cenę po zniżce, prawda? Bo real price to 110$ ![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-03-30 o 17:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ballet slippers anti-shine są fajne, nie wiem jak dla Ciebie ale ja lubię koalina sunlighta i soft bronze sunlight jest taki żółciejszy, a bronze na lato ![]() naturale nie matują... nie lubię ich wydałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale coś mi się wydaje, że dziewczyny które pisały kartki z ocenami nie dopisały mi jednej jedynki z matmy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2806 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Świetny pomysł ![]() Ale znając życie to pewnie mi powie, że to moja wina, że tak reagują bo inni się jakoś nie skarżyli ![]() Cytat:
![]() ![]() No i jak, dobre było?? ![]() Ja sobie zrobię dziś wieczorem i się doczekać nie mogę ![]() Wiecie, że ja dopiero teraz spojrzałam na pudełko i zobaczyłam, że nie ma żadnego składu? ![]() Cytat:
![]() Właśnie, Asiu, kiedy mam Ci zrobić przelew? Wyliczyłabyś jeszcze co i jak (razem z obróżką) i dałabyś jakieś namiary na siebie ![]() Chociaż gdzieś powinnam mieć, przecież Sex Ci wysyłałam... ale znając życie pewnie zgubiłam więc o namiary proszę ![]() Jak myślicie, jaki miałam dzień w pracy - wkurzyłam się czy nie? Bingo! Oczywiście, że się wkurzyłam! Ulka poszła sobie na zwolnienie, szefowa poinformowała nas, że przez kilka miesięcy jej nie będzie, nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wróci i musimy sobie jakoś poradzić. Jak co miesiąc ostatnio dowalą nam jeszcze do planu i plan Ulki trzeba będzie rozłożyć na nas - to ja sobie nie radzę z tym co już mam a co dopiero z większym ![]() A Ulka nawet nie raczyła nic powiedzieć, przyniosła wczoraj zwolnienie i tyle ją widziałyśmy. Grafik jest ułożony pod nią czyli ona planowała to od dawna. Tak to jest jak ktoś ma wszystko i wszystkich w ![]() "Dobra" wiadomość to taka, że jeśli nie wróci do lipca to może mnie nie zwolnią (będę się męczyć ale będę miała pracę i w razie ewentualnego zwolnienia załapię się na zasiłek dla bezrobotnych ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2010-03-30 o 17:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2807 |
Zakorzenienie
|
u mnie wywiadówka jest po świętach ;o
a kartk. poprawię ![]()
#2808 | |||||
|
Cytat:
![]() Będę testować to się zobaczy ![]() Cytat:
![]() A jedynka, jak wyrok, musi się uprawomocnić ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ryrowi nie zdążyłam ![]() Cytat:
![]() Jak myślicie, jaki miałam dzień w pracy - wkurzyłam się czy nie? Bingo! Oczywiście, że się wkurzyłam! Ulka poszła sobie na zwolnienie, szefowa poinformowała nas, że przez kilka miesięcy jej nie będzie, nie wiadomo kiedy i czy w ogóle wróci i musimy sobie jakoś poradzić. Jak co miesiąc ostatnio dowalą nam jeszcze do planu i plan Ulki trzeba będzie rozłożyć na nas - to ja sobie nie radzę z tym co już mam a co dopiero z większym ![]() A Ulka nawet nie raczyła nic powiedzieć, przyniosła wczoraj zwolnienie i tyle ją widziałyśmy. Grafik jest ułożony pod nią czyli ona planowała to od dawna. Tak to jest jak ktoś ma wszystko i wszystkich w ![]() "Dobra" wiadomość to taka, że jeśli nie wróci do lipca to może mnie nie zwolnią (będę się męczyć ale będę miała pracę i w razie ewentualnego zwolnienia załapię się na zasiłek dla bezrobotnych ![]() ![]() [/QUOTE] Łomatkoooo ![]() Urlop bierz i to czym prędzej zaklep sobie miejsce ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Urlop bierz i to czym prędzej zaklep sobie miejsce ![]() to będzie na potem ![]() lucenty tez są fajne, nie wiem jaki viki's bo nie mam ale light pink ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2810 | |
|
Cytat:
![]() To co - zamawiam?
![]() ![]() |
![]() |
#2811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I don't know ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- moja obecna mineralna kolekcja ![]() tez wrzuciłam do albumu mineralnego w porówaniu do innych wizazanek to nic, ale wszystko układałam to i zdjęcia zrobiłam ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=262 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2812 |
|
No sampla pinku
![]() Ale już za późno. Kupione i zapłacone. W tym 15,65$ wysyłka. Przelicznik dolara wg Paypal: 2,943 zł. Wieczorem zrobię rozpiskę ile czego.
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2814 | |
|
Cytat:
![]() Wzięłam jednak finishowe pudry. Pinka zostawiam na potem. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- A, miałam pytać o te drobne pędzelki, co to są za egzemplarze? Możesz opisać w kolejności?
![]() ![]() |
![]() |
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po kolei od dome 1.ten stojący to jest baby flat top 2.kabuki 3.shadow 4.oval 5.oval 6.smudge 7.kabuki junior 8.ten różowy eye to z CS seria pink i które gratisy z kodem wzięłaś? pomadke i cień czy 2 cienie? ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- w ogóle dopiero dowiedziałam się, ze jest coś takiego jak peeling do ust ![]() po cholere to? ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-30 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 | ||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Peeling się przydaje, jak Ci skóra ze skórka obłazi, np. po zimie, a dodatkowo pobudza krążenie.
![]() ![]() |
![]() |
#2817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo znasz jakis fajny do kupienia? ![]() nie mam problemu z ustami, ale peeling by im nie zaszkodził, moze jeszcze piękniejsze by były o ile to jeszcze możliwe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja już policzysz to daj znać ![]() A ja to naprawdę zdolna jestem ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2819 | |||
|
Cytat:
A najłatwiej po prostu szczoteczką do zębów. Można kupić też Burjois albo z Oriflame, ale nie wiem czy te ostatnie są jeszcze w asortymencie. ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Albo kmiń zwolnienie lekarskie, np. na nerki ![]() Tylko najpierw musisz trochę posymulować, żeby nie było podejrzane ![]() Ja tak kombinowałam na stażu, jak mi urlopu było szkoda, bo oszczędzałam na podróż poślubną ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() To co, pijemy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten tak? http://torebka.kafeteria.pl/katalog....e=view&id=5982 i ten? http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...o-peelingu.htm ale tyle nie dam ![]() Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-30 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.