|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki mineralne Everyday Minerals - część V
[1=c81a2b06a90b0b22eaedbaa c3ab80ae1b1771235_6583817 1ebe9a;18202879]dla nas może być też dziwne, że tak jej się podobają opakowania EDM, które dla mnie są dość surowe w porównaniu do opakowań np. lauress
a poza tym, tak tego luminizinga wszyscy teraz zachwalają, a ja nadal nie mogę się zdecydować [/QUOTE]ja tez się nie mogę zdecydowac, ale przy jakichs zakupach z EDM chyba wezmę ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- sory, ale chyba ktoś zwariował |
|
|
|
#902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś ponoć była niezła licytacja o ..zdechłą muchę a tak na serio to myślałam, że to z wyposażeniem już ![]() marzą mi się z dwa nowe różyki z edm
|
|
|
|
|
#903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie? ja mam aussie juz od 3-4 miesięcy i dzis pierwszy raz nałożyłam na kosci policzkowe i bardzo ładny ![]() co prawda mam tylko pół sampla, ale fresha mam cały sampel ![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- dzisiaj podczas prania rozpadł sie mój LHK zaczęło z niego wypadac włosie i juz sobie pomyslałam "tylko nie to" a potem wyszedł cały z tego metalowego najgorsze jest to, ze nie miał nawet 3 miesiecy! zamawiałam go z aljaką6.01.2010r a dotarł 26 i tu moje pytanie mozna go reklamowac? załapie się ? i jak wyglada taka reklamacja? zrobic zdjęcie wysłac aljace i ona wyśle do EDM? wysyłka na koszt EDM czy jak? ale największy problem to, ze logo sie starło ![]() to chyba nie moja wina? piore pędzle w babydreamie a tak apropos jeszcze prania to wiecie moze czy na tym filmiku http://www.youtube.com/watch?v=7JENRwWaKaE na poczatku co on kładzie ten "olej" na recznik i wcyiera pędzle to jest oliwa? i po wypraniu jak juz układa pędzle to wiecie czym je psika?
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-03-29 o 15:54 |
|
|
|
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
znalazlam swoj podklad
jest nim na chwile obecna ....LINEN![]() mam 3 bigi fln buff z edm ideal w sloiczku na twarzy ciemnieje bedzie na latolight neutral-w pudeleczku za jasny na twarzy ideal po jakims czasie gdy pojawia sie sebum leciutko ciemnieje. lekko ale ciemnieje. do tego po izoteku mam rumience i efekt jeszcze intensywniejszy jest. ale co zauwazylam to gdy naloze MINT pod niego przez caly dzien nie ciemnieje i rumience nie wychodza wtedy jest doskonaly tak wiec idealny ale z mintem bedzie na wczesne lato![]() i LINEN w pudelku bardzo jasny. po "tapowaniu" na buzi jasne plamy po roztarciu taki sam jak szyja ladnie kryje rumience bez minta mysle ze na ta chwile ideal pozniej bede mieszac z pozostalymi w zaleznosci jak cera bedzie zmieniac kolorki po odstawieniu retinoidow teraz mam zaczerwieniona wiec jasniejszy byl mi potrzebny jedno wiadomo;D zaden sie nie zmarnuje;D
mgr inż. sztuki ogrodowej: Edytowane przez olkie Czas edycji: 2010-03-29 o 18:39 |
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Mam takie pytanko jako, że moja przygoda z minerałami zaczęła się zimą... Jak minerałki spisują się latem? W upały? Spływają, ważą się? A może coś innego się jeszcze z nimi dzieje? Bo teraz tak myślę, że formuły mocno kryjące mogą byc za ciężkie.
|
|
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
Goldika kazdy ma pewnie inne doswiadczenia w tej materii ale ja osobiscie zauwazyalm tylko jedna zmiane. W lecie stosuje wysokie filtry, sila rzeczy makijaz mineralny wyglada wtedy inaczej niz na "zwyklym" kremie (u mnie przypomina wtedy wizualnie fluid) ale nie w tym rzecz, zmiana zasadnicza polega na tym, ze mineraly (u mnie) na tych bardziej tresciwych kremach, a pewnie rowniez za sprawa wysokich temperatur (pot, sebum) ciemnieja.
Ja uzywam caly rok formuly intensive - splywania, warzenia sie raczej nie zauwazylam wraz ze zmiana pory roku ale to kwestia indywidualna. Edytowane przez vril Czas edycji: 2010-03-29 o 19:03 |
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę, jaki primer polecicie do tłustej cery? chcę żeby EDM Intensive trzymał się dłużej i dłużej był matowy... po mo cy
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a co myslicie o LHK jesli starło się logo?
|
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
Vril dziękuję za odpowiedź
może jeszcze ktoś się wypowie jak minerałki spisują się w ciepłe dni?
|
|
|
|
#910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
że co proszę? wybacz, ale ja dopiero zaczynam, powiedz proszę gdzie to kupić i jak stosować ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
|
#912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
Frakcja ma postać kremową, zwartą. Przechowujesz w lodówce, nakładasz w niewielkich ilościach bez kombinowania prosto na buzię.
|
|
|
|
#915 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
Jeśli chodzi o spływanie - u mnie spływał, ale to tego kwestia że primer był kiepski... teraz mam lepszy i pokładam w nim nadzieję
Wymiana Zakupy z Is mail do adresów: zakupyzis@gmail.com podaj nick w tytule! Za ciemny podkład? Tapeta? Zajrzyj na forum mineralne Edytowane przez Isilindil Czas edycji: 2010-03-29 o 19:33 |
|
|
|
|
#916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli jak zamówię to w tym naturalisie to nic z tym robić nie muszę tylko nakładać na twarz i chować do lodówki?
|
|
#917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: A w ogóle to zrobił się OT. Poszukaj najlepiej wątków o primerach i drugiego, o najlepszych bazach pod minerały. Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2010-03-29 o 19:57 |
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam któryś z moich początkowych makijaży mineralnych.
Ciepłe letnie popołudnie... Pierwszy raz w życiu spłynął mi podkład z twarzy! )Ale na to lato jestem lepiej przygotowana, nabrałam trochę wprawy i doświadczenia. Mam nadzieję, że i w cieplejsze dni wszystko zostanie na swoim miejscu. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2010-03-29 o 20:47 |
|
|
|
#919 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, powiedzcie mi bo nie jestem obeznana w temacie filtrów a chciałabym zacząć ich używać
czy ten filtr http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...a-z-SPF-50.htm będzie nadawał się pod podkład EDM intensive base, którego skład jest taki (wcześniej też go zamawiałam i skład był inny ): Mica, Lauroyl Lysine może zawierać titanium dioxide, iron oxides, ultramarines
|
#920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi intensive jako jedyny spływa z twarzy,ale zmieszany pół na pół z oglo jest super. ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
O filtrach jest specjalny watek na Biochemi |
||
|
|
|
#921 | |
|
Jestem groszek... ;)
|
Cytat:
|
|
#922 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
A ja się żalić będę. Dalej nie mogę zalogować się na swoje konto ( to już trzeci dzień!). Napisałam do nich maila, wkleiłam to co mi się wyświetla i zero odpowiedzi.
Pomijam fakt, że na stronie kontaktu nie ma ani pół maila, a problemy techniczne nie podczepię ani pod make up ani pod zakupy hurtowe, to wysłałam im litanie na thanks@everydayminerals.c om. Jedyne co znalazłam
|
|
|
|
#924 |
|
Raczkowanie
|
Sterylna, sproboj czegos takiego:
1. niezalogowana, dodaj cokolwiek do koszyka 2. zaloguj się U mnie taka metoda zawszw dziala, gdy mam problem z zalogowaniem |
|
|
|
#925 |
|
Zakorzenienie
|
Apel do użytkowniczek EDM!
Witam
![]() Ostatnio mnie zbulwersowało to, że na EDM proponują nam niekorzystne opcje wysyłki do Polski. First Class International - przesyłki często przepadają, boję się tak zamawiać, UPS - niby bardzo szybko, ale za to też drogo Wyliczyłam sobie przesyłkę, to przy opcji FCI wyszło 6 dolarów, a przy UPS ponad 30... Pisałam już do nich o umożliwienie jakiejś nowej opcji, w średniej cenie, czegoś REJESTROWANEGO lub ubezpieczonego. Np. First Class International with Insurance - dużo firm to oferuje, ale nie EDM ![]() Ale niestety na mój mail odpowiedziano bardzo wymijająco, proponując mi UPS, który jest b. drogi. "We actually do not have USPS first class international with tracking but we do have the UPS option It offers step by step tracking so that you can follow your package on its journey to you" I tak sobie pomyślałam, że na pewno wiele z was byłoby za taką opcją. Może jeśli więcej z nas napisze do nich, to w końcu zastanowią się i coś z tym zrobią...? To chyba nie jest jakiś wielki wysiłek dla nich:/ |
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Watek lacze razem z EDM. Poruszony temat nie wymaga osobnego watku, wszyscy zainteresowani zakupami na EDM zagladaja wlasnie tutaj.
|
|
|
|
#927 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Czy to możliwe aby beige light medium miał jakieś różowe tony? hmm... Pasuje mi do szyi ale chyba jest cuit różowy właśnie. Poleciłybyście mi coś mniej różówego? Znaczy żebył nie był ani ciemniejszy ani jaśniejszy, ale żeby nie wpadał w różowe tony.
P.S. w: Fawn wyglądam jak trup, Fairly Light neutral chyba jakiś ziemisty jest ale na początku myślałam, że to mój kolor. |
|
|
|
#928 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam do was pytanie.
Moj slub zbliza sie wielkimi krokami i chce sie sama umalowac EDMowymi mineralami, w zwiazku z tym zastanawiam sie jak to porzadnie utrwalic. Czy ktoras z was uzywala na jakies wielkie wyjscie podkladu matte, a na to fixera kryolanu dermocolor? Zastanawiam sie nad zakupem, ale nie wiem czy bedzie on wspolpracowal z podkladem i pudrem... |
|
|
|
#929 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=523 W rezultacie na ślub pomalowałam się podkładem Revlon w kolorze Buff i na to Perfect w formule intesive z EDM, trzymało się super
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-03-30 o 17:57 |
|
|
|
|
#930 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:57.

[/QUOTE]

kiedyś ponoć była niezła licytacja o ..zdechłą muchę
a tak na serio to myślałam, że to z wyposażeniem już 

jest nim na chwile obecna ....LINEN

że co proszę?