![]() |
#1231 |
Raczkowanie
|
Dot.: Betterware
Hmmm ciekawe czy w czwartek i piatek pracują?? Chyba nie?
#1233 |
BAN stały
|
a ja na pocieszenie od siebie dodam że jutro wysyłam wszystkie eko-kule do prania (zamówione w marcu) jako reklamacja. Są z innego tworzywa te "koszyki" i się rozchodzą na łączeniu. Jedna w pierwszym praniu się rozeszła i trzeba było zbierać ceramiczne kulki w bębnie, druga wytrzymała do czwartego prania, a kolejne cztery nie wytrzymały ręcznego wygniatania (więc wolę nie myśleć co by z nimi było w bębnie pełnym mokrego prania).
Kulki które zamawiałem w grudniu/styczniu były z wiele sztywniejszego tworzywa i nie pękały. Widać jakaś badziewiasta seria (czy stąd promocyjna cena? mam nadzieję że nie). Macie jakieś pomysły jak spakować 6 kartoników z eko-kulami do listu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1235 |
Raczkowanie
|
Jestem w szoku, pierwszy raz dostałam maila z powiadomieniem, że paczka została wysłana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1237 |
Raczkowanie
|
Oj Sudiku, to mnie teraz zmartwiłeś. Też kupiłam kulę, na razie 5-6 prań i jest ok, ale w takim razię będę się bać i czekać aż sie popsuje
![]() Ktoś parę stron wcześniej pytał o to czy może podpiąć better pod swoją działalność gospodarczą, bo ma sklep. W sklepie better sprzedawać nie można, ale katalogi przecież mogą leżeć czy można je dodawać do zakupów, tyle że chyba trzeba założyć oddzielną działalność. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1238 |
BAN stały
|
Ja mam kulę z promocji od 3 tygodni, bez żadnych problemów. Pranie robię 2-3 razy w tygodniu. Tyle, że zamawiałem jeszcze dwie tydzień temu i to dla kogoś :/
Poszukuję opinii o skarpetkach do nawilżania, bo koleżanka waha sie między moimi a Avonu. Z czego sa zrobione? I czy ktoś używał płynu do mycia framug z PCV? Co oznacza, że nie można wystawiać go na działanie słońca? Edytowane przez Tarquin Czas edycji: 2010-03-29 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1239 |
BAN stały
|
Skarpetki są zrobione ze zwykłej bawelny,cieniutkie.Moja klientka kiedys kupiła je 2 pary po 19,90 za pare i bya niezadowolona bo ona myslała ze te skarpetki same z siebie bedą nawilżac :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1240 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ludzie!!!
Na jaki Wy nr do nich dzwonicie, bo ja już 3 dzień próbuję i cały czas zajęte lu nie odbierają tel.... Paczki ciągle niet, zamawiana 22.03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1241 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj udało mi się dodzwonić na końcówkę 788. Dzwoniłam po 12. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1242 |
Zakorzenienie
|
JennyAniolek dZIEKUJE BARDZO ZA ODP... cZY KTOS JESZCZE CZEKA MOŻE NA PAKĘ Z 22??? jESTEM PODŁAMANA PRAWDE MÓWIĄC, MOŻE SIĘ ZBYT PRZEJMUJĘ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1243 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1244 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wybieram zawsze wszystkie numery i na któryś się dodzwonię. Chociaż wczoraj miałam sytuację, że dzwonię jest sygnał a ktoś jakby specjalnie przerwał połączenie ![]() Oczekującym na paczki życzę cierpliwości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1245 |
Raczkowanie
|
Nie specjalnie, tak jest skonstruowana linia, że przełącza na zajęty sama gdy czekasz zbyt długo na połączenie.
Ja zamawiałam paczkę 24 i myślę, że koło czwartku, piątku przyjdzie. Po co to dzwonić ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1246 |
BAN stały
|
Współczuje, bo ja jakimś dziwnym trafem, pomijając to, że miałam problem z skanem dowodu, który ciągle do mnie wracał itp. i już szlak mnie trafiał, ostatnio dodzwoniłam się za pierwszym razem, paczkę dostałam w piątym dniu z rana, i nawet dzień wcześniej dotarło powiadomienie, więc nie wiem jak to tam jest, widocznie miałam szczęście
![]() Zastanawiam się nad tym szalem- pledem, czy ktoś może go ma i może napisać coś więcej???? |
![]() ![]() |
![]() |
#1247 |
Zadomowienie
|
znam temat, też tak miałam.. albo jakimś cudem już złapałam wolną linię, ale nikt nie odbierał, więc czekam do skutku.. no i rozłącza połączenie a jak zadzwoniłam za kilka sekund to już oczywiście było zajęte..
#1248 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1249 |
BAN stały
|
Tak sobie czytam, czyli co nie można sprzedawać produktów Betterware w sklepie?
Interesuje mnie to, bo od wakacji startuje ze swoim wymarzonym sklepem (mam taką nadzieje, że mi się uda, najpóźniej od sierpnia/ września). Czyli po co tak działalność? Jakbym uzyskała tytuł Lidera, otwieram działalności płace ZUS itp. po to, aby co nadal sprzedawać bezpośrednio z katalogiem, tak? Czy festynach itp. też się rozłożyć nie można? Będę wdzięczna za odpowiedź! Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A sprzedajesz dalej z katalogiem, w końcu to sprzedaż bezpośrednia... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1251 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Poprzednio czekałam 8 dni roboczych. Czy telefoniczne interweniowanie coś daje? Nie jestem przekonana. Raz dzwoniłam i pytałam, ale pani nawet nie raczyła sprawdzić. Powiedziała, że trzeba czekać i tyle. Moim skromnym zdaniem, to jest co najmniej lekceważenie nas. Co mam powiedzieć klientkom? "Trzeba czekać"? Przecież każdy przy zamawianiu pyta kiedy będzie odbiór i co ja mam odpowiedzieć? Że nie wiem kiedy? Dwa tygodnie czekania to chyba trochę za dużo! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1252 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1253 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do płynu to wydaje mi się że ma on jakiś składnik który może powodować żółknięcie:/ ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1254 |
Zakorzenienie
|
DODZWONIŁAM SIE!!!!
PACZKA MOŻE ZOSTANIE WYSLANA W CZWARTEK.... WIECIE MOŻE ILE W KOLEJNYM KATALOGU KOSZTUJE POTRÓJNA POLKA POD PRYSZNIC? BO CHYBA SIĘ NIE DOCZEKAM KATALOGU I NIE WIEM CZY KUPIĆ SOBIE TERAZ CZY W KWIETNIU.... fAJNA JEST? ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- Ludzie mam pytanko... Kolejne ![]() Jak Wy zaczynałyście? kupowałyście jakieś produkty żeby je pokazać ewentualnym klientom, czy tylko zbierałyście zamówienia? Jak zachęcacie ludzi do wpisania się, czy są do tego jakieś formy? Zbytnio nie wiem jak to działa... I co z tymi 23i 30%?? Więc jaka marża nam przysługuje? Z góry dzięki za odp... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1255 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z marżą to wygląda tak: CH (cena handlowa) + 30% = CK (cena katalogowa) CK (cena katalogowa) - 23% = CH (cena handlowa) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1256 |
Raczkowanie
|
Właśnie się dowiedziałam w Biurze Obsługi, że po Świętach będą już katalogi majowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1257 |
Rozeznanie
|
Ja dziś dostałam paczkę z 19
Z brakami i jestem przepraszającym za nie ze mi wystawią fakturę korygującą dopiero 6 kwoetnia............ |
![]() ![]() |
![]() |
#1259 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() taka jest moja metoda w prawdzie od niedawna ja stosuje ale owoce są ![]() 30% to marża a 23% to jest twój czysty zysk są to dwie różne rzeczy ![]() dostałam dziś w końcu paczki z 12 i 19 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- JennyAniołku!!!! Dziękuję Ci za super transakcje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W czwartek dam Ci znać kiedy powinniśmy mieć w biurze katalogi na maj ![]() Nasze biuro z Betterware działa już oficjalnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.