|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
|
|
|
|
#4382 |
|
Zakorzenienie
|
Seria do cery mieszanej.
Zel - jak dla mnie super. Bardzo przyjemnie sie nim myje twarz i jest takie milutkie uczucie swiezosci. Tonik - wg mnie niczym sie nie rozni od tego matowa perfekcja Krem na dzien - leciutki, nawilzajacy sie wydaje, cera sie po nim nie swieci. Krem na noc - jeszcze nie probowalam |
|
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
DZIĘKUJE za 08!!!
narzie nie mam opini co do katalogu ale na 100% biore make me smile i make me wonder... nowosci nawet niezłe. ![]() katalog08 bedzie obowiazywal w wakacje czy wczesniej? bo tak sie sklada ze wakacje to sama sobie zamawiam...
|
|
|
|
#4384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oż to łaskawcy
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Wracajac jeszcze do kremu na dzien dla cery mieszanej: Matowa perfekcja matuje jednak zdecydowanie lepiej. Ten krem dla cery mieszanej wydaje sie byc w znacznym stopniu nawilzajacym.
|
|
|
|
#4386 | |
|
Raczkowanie
|
Dostałam dopinki,ale Majka nadal w brakach podobnie jak pędzelki z gąbką do powiek :/
A właśnie co myślicie o nowym lekkim podkładzie "Idealny kolor"? Dostałam go w ramach programu motywacyjnego z tuszami, ale jeszcze nie próbowałam ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
Ja też dziękuję
Edytowane przez angie30 Czas edycji: 2010-03-30 o 18:15 |
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Alez podoba mi sie 8
Nareszcie katalog, w ktorym nie znalazlam nic dla siebie
|
|
|
|
#4388 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja muszę pochwalić AVON. We wtorek wysłałam paczkę zwrotów: torebka THILIE, 3 kremy ANEW i lakier do paznokci i juz dziś mam fakturki i korektę - szybko się uwinęli.
![]() Katalog 08 na Plus - zawsze znajdę coś dla siebie. :P chociaż może to minus... :P |
|
|
|
#4390 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Bardzo ładnie ta bransoletka wygląda , może by sobie zamówić w 06
|
|
|
#4391 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja również dostałam dziś odpowiedź odnośnie toreb Maja:
"Szanowna Konsultantko, Ogromnie nam przykro z powodu braku torby Maja. Niezwykle trudno jest określić dokładne zapotrzebowanie na produkty, gdyż jest to możliwe jedynie przy ścisłej współpracy Konsultantek. Do zaplanowania produkcji niezbędna jest informacja o ilości Klientów, a wiele osób nie przekazuje takich danych. Ma to wpływ na zamówienie zbyt małej ilości produktów, a tym samym powstanie braków magazynowych. Te same promocje obowiązują równocześnie w wielu krajach Europy i wyprodukowane towary muszą zostać odpowiednio rozdzielone. Związane jest to z przyznaniem mniejszej ilości produktów na potrzeby Polski. Przewidywany termin dostępności torby Maja to 25.05.2010. Gorąco przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakich Pani doświadczyła. Mamy nadzieję, że mimo tych trudności nasza dalsza współpraca będzie przebiegała pomyślnie. Z pozdrowieniami, Urszula Kowalska Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska" Dostępność 25.05.10??? Czy oni powariowali? Czas oczekiwania miał być do 6 tygodni od momentu zamówienia- fakturę z pierwszym brakiem miałam wystawioną 08.03- wypada więc, że najpóźniej 19.04 powinni mi ją dosłać ale jak widać mają to głęboko w d...A tak z innej beczki- mam pytanko odnośnie upoważnień do odbioru paczki w COK- wypełnione zanoszę do COK i co dalej? Zostawiam u nich czy przekazuje osobie upoważnionej? |
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Braki na mojej fakturze:
PORTFEL DAMSKI w motylki z internetowej WYKRECAN. BL/UST CHOCOLATE |
|
|
|
#4393 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja w piątek wysłałam naszyjnik ADIMA, bo się przerwał i dziś rano miałam fakturę korygującą. Niedawno składałam kolejne zamówienie i widzę, że został dołączony do paczki. Ekspresowa transakcja
|
|
|
|
|
#4394 |
|
Raczkowanie
|
No to ciekawe ile będziemy czekać :/ Wypadałoby w ramach rekompensaty jakiś gratis do zamówienia, przecież tak nie powinno być.
|
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze krótko mnie nie było, a tyle musialam nadrobić w czytaniu
Szalejecie!Patrzyłam na moją majkę przez kilka dni, i teraz jak juz sie ulotnił jej wstrętny fabryczny zapach, zaczyna mi sie podobać, jeszcze tylko dopinki i bedę całkiem zadowolona Tym bardziej, że jednak ją tu troszke chwaliłyście - pomogło mi to przelamać pierwsze lody![]() A tak na temat tych sklepów avonu w internecie, to ja sie wcale nie dziwie, że nic z tym nie robią. Prawda jest taka, że to my sie musimy narobić, żeby mieć zamowienia, a firma tylko zbiera z nas profity. Dla nich - aby sie sprzedawało - przynajmniej tak odebrałam tą ich odpowiedź na Twoja wiadomość Iza1801... smutne to, ale prawdziwe. A k5 u mnie porażka - obym chociaż dobila do upustu 25% ![]()
|
|
#4396 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie złożyłam zamówionko
zegarek w kształcie kwiatka z oferty specialnej czerwona kropka ![]() maseczka dzika figa zielona kropka
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
Zdarzyło Wam się kiedys tak, ze zamowilyscie paczke kurierska i ona nie dotarla wyznaczonego dnia?
Wlasnie tak czekam i czekam, niby ma byc 30.03, czyli dzis, zreszta zamowienie skladalam w sobote rano wiec... Jak dzis kurier nie przyjdzie to sie zdenerwuje, juz pomiajac te 9,90, najblizsze 2 dni to jedyna okazja dla mnie aby nacieszyc sie kosmetykami, bo potem znow mam ciezki okres w szkole, a tu co? A zamowilam sobie tyle "pocieszaczy"!
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#4398 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dostałaś maila od UPS? |
|
|
|
|
#4399 |
|
Rozeznanie
|
Dodałam na katalogowy zdjęcie Majki z dopinkami i TTA Diamond z biżuterią
|
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamówiłam paczkę i wcale do mnie nie dotarła ![]() Też czekam na paczkę, planowy termin mam na jutro, ale kto wie...
|
|
#4401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A gdybym chciala sie gdzies skarzyc, to gdzie? Dzwonic do avonu, czy raczej ups?
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam Mauve nawet nie otwarte bo kiedyś przez przypadek zamówiłam 2 sztuki zamiast 1
|
#4404 |
|
Rozeznanie
|
a ja zastanawiam się kiedy zwrócić HEIDI z 5katalogu miałam zamowienie na 440 zł ,a chciałam dobić do 30% więc jak teraz odeślę, to mi odejmą upust, ale chce kupić VERENE, a HEIDID zwracam, bo jak dla mnie UWAGA jest ZA DUŻA, nie umiem jej wypchać, żeby ładnie wygłądała ;D
Poza tym, dopinki też dziś dostałam, a Maji brak, kpina, żenada.
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
A dziś dostałam paczuszkę.. po uprzedniej rozmowie z kurierem, bo musiałam koniecznie mieć na dziś .. ;dd
Zamawiałam Bali Bliss.. całkiem ładny tylko przysłali mi z zepsutym atomizerem,e?Ile płaci się za paczkę (zwrot) ? I dosyłają z następnym zamówieniem czy osobno? a może po prostu korygują saldo o tą ilość?;> Tak ogólnie to czytam was już od dłuższego czasu Tylko jakoś cicho siedziałam ;dd Witam więc serdecznie i pozdrawiam ;]]edit. i naawet się pryskać nie da :< edit.2. A może można załatwić to w COK-u?(zwrot) Edytowane przez OnlyOnce Czas edycji: 2010-03-30 o 21:19 |
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
@kingusiusia
A czy ta bizuteria bardzo tandetnie wyglada bo zdjecie jest dosc niewyrazne niestety? ;/ |
|
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam na fakturce zestaw podróżny, więc jak mnie ktoś nie wyprzedzi to w czwartek będe mogła dodać fotki.
![]() U mnie żadnych braków - jak zawsze.
|
|
|
|
#4408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
musisz sobie wydrukować FORMULARZ PRZESYŁKI ZWROTNEJ z konta pliki do pobrania powypełniać wszystkie pola zaznaczyć kułeczkiem co jest nie tak i zakreślić czy zwrot czy wymiana towary za przesyłkę płacisz tak jak normalnie za list na poczcie oczywiście bąbelkowa koperta jak tam wolisz. Kosmetyk dostaniesz wraz z zamówieniem w następnej paczce. W COK'u nie robią takich rzeczy.
|
|
#4409 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4410 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie jestem po zlozeniu zamowienia,
czerwone kropy przy wykrecanych blyszczykach caramel, chocolate i mauve zielone przy balsamie do ust z netto, zelu do mycia twarzy marokanska roza z IOS i nawilzajacej galaretce czeresniowej i chcialam sie pochwalic, ze 6 tuszy sprzedanych
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Czy oni powariowali? Czas oczekiwania miał być do 6 tygodni od momentu zamówienia- fakturę z pierwszym brakiem miałam wystawioną 08.03- wypada więc, że najpóźniej 19.04 powinni mi ją dosłać ale jak widać mają to głęboko w d...

tylko przysłali mi z zepsutym atomizerem,e?
przeciez nawet w regulaminie pisze ze bedą w nastepnych kampaniach.