|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Witam kochane panie
![]() Wystawa była super Tzn-co kto lubi![]() My bylisy na wystawie interaktywnej zorganizowanej przez Centrum Kopernika-czyli zjawiska fizyczne gdzie można było sobie pooglądać i posprawdzać prawa fizyczne ![]() W szkole heh-miałam 2 prezentacje-jedna wspólną z chłopakami (mogli się chociaż nauczyć...) i jedną indywidualną na temat energii wiatrowej ![]() No i ta 2 była super Tzn wykładowca miał zupełnie inne zdanie niż ja więc było gorąco ![]() Ale przynajmniej nie nudno ![]() Kasieńko chudzinko Dietka ONZ działa-czytałam ją . I muszę przyznać że wygląda zdrowo Taka dieta ucząca dobrych nawyków żywieniowych![]() Dzasta-wyglądasz ŚWIETNIE !!!!! Kurcze super fryzurka i śliczny kolorek ![]() Malutka- Twoja cera dużo zyskała na nowym kolorku Jesteś rozświetlona i promienna. Jedno mi się nie podoba-twoje teksty , że wyszłaś niewyjściowo i grubo Jesteś piękna mamuśka mojego ulubieńca Dawidka , któremu ślę wieeeelkiego buziaka Do modlitwy wiernych już "tradycyjnie " wpisałam malca Pamiętam![]() Czekoladka butomanka - podobają mi się butki na Twych zgrabnych nóżkach. Jestem na czekoladka mamusia ślicznotki: cudna ta Twoja pociecha Ma śliczne oczka a kitka-powalająca
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
Aleeeee jestem padnięta i niewyspana przez tą zmianę czasu Normalnie ziewam cały dzień i weny brak do czegokolwiek...Moniś na szczęście ten koleś się nie nadaje, odetchnęłam z ulgą ![]() Miłego popołudnia
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poniedzialkowo dziewczynki. Widze ze za duzo zescie nie popisaly....
Kasienko pozazdroscic tylu nowych umiejetnosci, teraz to dopiero bedziesz doradzala nam w kazdym fachu . Te 40 cali todla mnie troche przy duzo. Uwazam ze na taki telewizor to trzeba wielgachny pokoj jednak miec, aby nie zdominowal pomieszczenia. Czeko slodziaki te Wasze tygrysy. I widze ze butkow ciag dalszy, gdzie Ty to wszystko miescisz???? Moonik . A sledziki zrobilam z drobno pokrojona cebulka, ogoraskami kiszonymi i czarnym pieprzem w sosie majonezowo smietanowym . Kurde aja ze sprzataniem jak zawsze w polu... Soffi uwielbiam galarete w kazdym wykonaniu wiec zapraszam jeszcze zostalaAniu troszeczke poszalelismy. W sobote kino - poszlismy na Alicje 3D. Bardzo mi sie podobalo. Pozniej mae zakupki w Selgrosie, kolacyjka w pizzerii a pozniej wieczorek przy scrable, a chlopaki popijali wisky. W niedziele myslelismy ze wyjdziemy na dlugi spacer ale deszczoew chmury nie pozwolily, zjedlismy sniadanko pozniej mega obiadek, deser, kolacje i ... juz nie moglam sie ruszyc.... A w kuchni sterta garow.... Ale co tam fajnie bylo ![]() Czeko ale ta Twoja maja ma nieziemska kite. Agus to dobrze ze ten koles odpadl, ciezko byloby wytrzymac w takiej perfumerii codziennie. Izus tak myslalam ze pewnie naukowa wystawe zaliczaliscie ![]() No i niestety dostalam dzis @ . Nie dosc ze przylazla choc myslelismy ze moze nie , to na dodatek za szybko o jeden dzien |
|
|
|
#2314 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
Jak tam u Was? U mnie kiepskawo chyba się czymś wczoraj przytrułam bo dzisiaj cały dzień głowa mnie boli a rano to nawet tak z lekka słabo mi było. Moja "KIEROWNICZKA" tak mnie dzisiaj zdenerwowała, że... W każdym razie są różni ludzie a ona należy do tych "drugich" z którymi ciężko się dogadać.Cytat:
Cytat:
a z tymi fasonami jak dla starych bab to się zgadzam. Zawsze ciężko mi pantofle kupić, jakieś takie babcine mi się wydają.Cytat:
![]() 2. fajnie, będziesz miała rodzinne święta 3. no, ale przy Kasieńce albo Czeko to jestem do tyłu powiedziałam mężowi, że dziewczyny mają więcej butów ode mnie, oczywiście powiedziałam to ze skargą w głosie
|
|||
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
Witam szalone dziołchy ![]() Na samym wstępie kciałam zdementować pogłoski jakobym miała problem z butoholizmem ...... jako typowa księgowa RĄBNĘŁAM się w wyliczeniach ...... po dokładnym przeaalizowaniu zaistniałej sytuacji okazuje się, że nie mam 50 par butów ..... a zaledwie 39 ...... włączając kozorki, klapeczki, spotowe butki, balerinki i szpileczki - z tych 39 par- dwie są już wystawione na all - czyli mamy już tylko 37 - trzy pary kwalifikują się na śmietnik ewentualnie założę je na wykopki - siedem par leży w pudłach bo np są obecnie niemodne (szpileczki z ostrymi czubeczkami, ślubne, żółte) i czekają na powrót mody, ewentualnie kolejny ślub - 3 pary kozaków + 4 pary sportowych + 2 na płaskim + 3 pary klapek ..... wszystkie nie kwalifikują się do biurowych kreacji ...... pozostaje zatem 15 par w których chodzę na codzień do pracy O MATKO JA NIE MAM CO NA STOPY UBRAĆ!!! ..... chlip chlip biedna sierotka ze mnie bez butów zostałam ..... ale uplowałam sobie takie ..... co o nich sądzicie ? http://moda.allegro.pl/item975847099_szpilki_na_ platformie_atmosphere_pud rowy_roz_37.html A tak serio zdałam dzisiaj tego ohydnego egzamina ..... we czwartek po świętach idę błagać jednego profesora żeby został moim promotorem ..... na samą myśl o tej rozmowie mam pełne gacie ...... więc przez święta ryję jak dzik w książkach ..... czeko21 bąbel z kucykiem taki słodki, że tylko schrupać malutka_24 buziaczek od razu rozjasniony i promienny ..... i ja Ci dam grubą ...... najgrubszą babą na tym wątku jestem JA !!!! i proszę mi tu nie dyskutować ...... mam już 105 w klacie kasieńka ty ZBOKU ..... tak przy wszystkich "Ściągaj rajty" ..... nie ściągnem bom się wstydzem a kursu zazdroszę Ci paskudo jak diabli Anusia_piekniusia uwierz mi, że po ośmiu godzinkach siedzenia nawet w najlepszych skórkowych butkach ..... to i tak jak je zdejmiesz to będziesz mdlała ...... najlepszy pomysł to sobie je zdejmować co jakiś czas pod biurkiem ...... tylko należy pamiętać żeby je ubrać jak się idzie do wind albo taolety ..... kilka razy zapomniałam ...... mina klientów strategicznych odwiedzających zarząd ........ bezcenna agunia82 matko jaka zmiana czasu ..... ja nic nie zauważyłam daget teraz mam dużą piwnicę, klatkę schodową, balkon ...... to i mogę mieć więcej butów
Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2010-03-29 o 21:19 |
|
|
|
#2316 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzięki... bardzo mi miło powinnaś napisać "odetchnęłam świeżym powietrzem z ulgą" Cytat:
jesli można spytać to który to już cykl Waszych staranek? ![]() hmmm... a ja po przemyśleniach stwierdzam, że u mnie w większości jest nadmiar
|
|
|
#2317 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana Czekoladko-patrząc na Twoje wyliczenia ja nie mam butów wcale![]() Gratuluję zdanego egzaminu-mniemam , że nową parę kupiłaś sobie w nagrodę Jeśli tak to jest Ci wybaczone![]() ![]() ![]() klask i:A z promotorem na pewno Ci się powiedzie-nie da się oprzeć Twojemu urokowi ![]() Dageciku -super miałaś weekendzik Fajnie tak poleniuchować czynnie ubogacając się jednocześnie kulturalnie![]() Gosiu słoneczko nie stresuj się kierowniczką Jakby co zrób pewną siebie minkę, obrzuć ją spojrzeniem od góry do dołu i tyle To naprawdę skutkuje A lbo idź na siłownię odreaguj- efekty: piękna rzeźba, idealna linia ciała i cudne samopoczucie No i zazdrość współpracowniczek![]() Jak wy tak mówicie o buciorkach to mnie nostalgia dopada Mamy imprezę 17 kwietnia-50 lat wujka Kamilowego plus jego przejście na emeryturę górniczą-a ja nie mam co na siebie włożyć. Tzn mam jeśli będzie ciepło-sukienkę, którą kupiłam jakieś 4 lata temu na wesele znajomych, potem obskoczyłam w niej jeszcze jedno wesele 2 lata temu i chyba nadal nie straciła nic na aktualności Nie usmiecha mi się kupować nowego ciucha...no chyba że coś wpadnie mi w oko Gorzej jak będzie chłodniej ale trzeba będzie coś wykombinowac![]() Do biegania na codzień mam JEDNĄ parę obuwia (tzn płaskie czółenka). Obcasów mam trochę więcej ale Iza na obcasach to nieporozumienie
|
#2318 | |||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ŁOBUZY Dziękuje katarzinko ...![]() dzastuś byłam na zakupkach i kupiłam czarne baleriny ze zdobieniami...i w sumie żałuje trochę, ze jaśniejszych nie wzięłam...ale trudno. ![]() Fryz piękniasty..jaki bobik. ..zazdraszczam, ja sie źle czuję w krótkich. Cytat:
Wizytę u kardiologa opisze niżej. ![]() Pasemka masz cudne... Super super. Cytat:
Ale pieszczoszki ... Cytat:
![]() Lepiej już sie czujesz gosiu ? Nic nie mów, oddychaj spokojnie i równomiernie(na teatroterapii mielismy takie wyciszanie) ...i podeślij tą kierowniczkę ![]() Cytat:
Wstawisz jakieś fotki? Egzamin napisany wyczerpujaco...ale zobaczymy jak oceni facio. Cytat:
U nas też sie kurzy, a wyobraź sobie jakie błotko jest...trzy scaniurki jak wpadną w porze deszczowej, to muszę hopsem skakać do drzwi garażu, żeby kałużę ominąć. A nie wspomnę o wyglądzie butków. A jeśli chodzi o kumpele, to po prostu jak ktoś ma w głowie poukładane dobrze to nie czuje potrzeby wywyższania sie. Ale niestety nie każdy ma ten dar. ![]() Socjologia ...się okaże. ![]() Wiem. ![]() czeko21 Twoja ślicznotka zaskakująco piękna...a kitucha wymiata. aguniu co za ulga, ze "pachnący" odpadł. Odebrałam dziś morfologię i wszystki gra. Z kolei kariolog zauważył, że mam odchylony płat zastawki i mam sie tym nie martwić, bo jak on to ujął "jest Pani szczuła i młoda" i że to często występuje i nie ma to nic wspólnego z jakąś chorobą serca. Możliwe, że bagatelizuje ten problem. Serce mam zdrowe, a to zaciskanie, to mógł to być jakis nerwoból. Mam brać magnez i dużo pić. ![]() Anigna się rozwineła, bo przestałam brać antybiotyk, ale mam pozwolić organizmowi żeby sie sam spróbował obronić, a jeśli nie wytrwa, to wykupić antybiotyk...jakie to proste.. ![]() Idę się umyć. Zjem jogurt i przegryzę andrutem. Wczoraj Krzyskowi powiedziałam, że nie będę kupować chipsów, żeby nas nie kusiły...a dzis cała torbę przywiozłam. Byliśmy w niedzielę na zakupkach. A potem odwiedziliśmy babcie w szpitalu. A babci oczywiscie żarciki sie trzymają. |
|||||
|
|
|
#2319 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hej
ONZ- odchudzanie na zawołanie dieta oparta na spozywaniu bialek i cukrów rozdzielnie Cytat:
choc w piatek troszke po tym grzebaniu przy pysku mnie wysypało! 2- 2,4 kg mialam jutro zaczac II ture, ale chyba dam sobie siana przed swietami ![]() 3- wiem!! ale juz sie przyzwyczailam ![]() Cytat:
2- ja tez uwielbiam masazyki, samo ich robienie tez jest dosc przyjemne ![]() 3- u mnie jest taka głupia sprawa, ze ja tak naprawde wcale duzo nie jem jednak ta dieta jak widac na mnie dziala 4- no co Ty!!!!!!!!!!!! ja przecie dziewica butowa mam 19 parek obecnie w chałupce- nie licze tych ktore zamowilam na butowym ![]() Cytat:
nie zawsze ma to dobre strony, ale nie ma wyjscia zajecia z psychologiem byly dzis mega denne psycholożka gada nam o first sajdzie, wygladzie, samoocenie itp. a wyglądała --> o tak! 2- bo mnie nie ma Cytat:
![]() nie podjudzaj mnie tu zmijo jedna! Cytat:
postaram się pomóc jakby co, ale wieeeeeeeeeeeeeele mi jeszcze brakuje i tak naprawde aż tak dużo nie wiem.wszystko kwestia wprawy ![]() no TV u nas dominuje Cytat:
mam nadziej, ze juz Ci lepiej myszko a kierowniczke pałą przez łeb! ![]() ide spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac pisze posta na raty od 20! przygotuje ubranie i lece nynac! buzka
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2010-03-29 o 23:32 |
||||||
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa Czeko!!!! Twoje wyliczenia butów doprowadziły mnie do łez i nie myśl nawet o odebraniu mi tytułu dziewicy a nowe buty masz jej juz? daj fotki!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
#2321 |
|
Wtajemniczenie
|
Katarino Wielka (sercem bo przecież nie ciałem zwłaszcza po ONZ :P ) wybacz że wcześniej nie zauważyłam że jesteś już ZADOMOWIONA
Gratulacje moja gadułko ![]() W nagrodę możesz sobie kupić kolejne butki
|
#2322 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Ale mam dziś senny dzień. Nie umiem się jeszcze przestawić po tej zmianie czasu. Rano z łóżka się zwlec nie mogę a wieczorem zasnąć nie potrafię ![]() Dziś wrócił z 2 miesięcznegoo chorobowego nasz z-ca dyrektora który jest 100 razy bardziej upiedliwy niż dyr. No i zaczeła się jazda bo lata jak z pęcherzem i usilinie chce jak najszybciej nadrobić te dwa miesiące i wdrożyć się spowrotem w sprawy mojego departamentu. mooonik - wczoraj nie zdążyłam wrzucić fotek karteczek, nawet ich na komp nie zrzuciłam ale pamiętam o tobie super że będziesz miała rodziców na święta izazusia - rzeczywiście jak dla ciebie idealna wystawa ![]() dagunia - super weekendzik mieliście życzę bezbolesnej @ i może już kolejnej jednak nie będzie ![]() gosia - szkoda nerwów i słów na swoich przełożonych mam nadzieje, że złości przeszły. Wczoraj jeszcze obleciałam 3 sklepy za butami i ciągle nic ![]() czeko79 - jejku biedactwo Właśnie mi przypomniałaś o ślubnych butach - więc mam 32 swoich A idąc twoim śladem pewnie zeszłabym do 1 pary bo aktualnie w jednych chodzę plus adidasy na aerobik Te buciki z all - śliczny kolorek mają dzasta - podsumowanie sobie zrobiłaś niezłe izuś - skomplikowanie to brzmi z Twoim serduszkiem, ale dobrze że to nic poważnego a egzamin na pewno zaliczysz ![]() malutka - obiecałam fotkę bluzeczki - będzie dziś jak dam radę (ale jest już zrobiona)kasieńka - rzeczywiście nie wiem po co takie zajęcia z psychologiem ![]() Lecę do naszego głównego budynku bo jakiś kiermasz nam zoorganizowali świąteczny, jakieś wyroby ludowe i swojskie żarełko
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-30 o 09:35 Powód: zamulenie zmianą czasu wychodzi w słowach :D |
|
|
|
#2323 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to już przesada - pół dnia za nami i ciągle żadna się nie pojawiła
? Strzelam focha i idę sobie zrobić gorącą czekoladę
|
|
|
|
#2324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zrob mi tez czekolady <prosi>
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Kochane
![]() No i po urlopiku... zleciało migusiem W piątek po przyjeździe wyszliśmy na spacerek po mieście i jakoś tak dziwnie w tej Polsce stwierdziliśmy, że nie wracamy - przynajmnie przez pare lat.Wieczorkim byliśmy na kabaretach z rodzicami - ale się uśmialiśmy...byli Paranienormalni i Pod Wyrwigroszem super rozrywka polecam! a po spotkaliśmy się z moim bratem i jego laską w pubie. W sobotę byłam z siostrą na bazarku a potem z mężusiem na zakupkach, no a na wieczór byłam umówiona z dziewczynami na balety Byłyśmy najpierw w pubie na starówce, żeby się nagadac a potem śmignęłyśmy na dyskę Wszystko super - tylko miałam tak wysokie buty, że po godzinie już mnie nogi nawalały...W niedzielę do 13 odsypialiśmy sobotnie balety a po południu teściowa urządziła mi urodzinki, to posiedzieliśmy z rodzinką przy torcie i ciastach a wieczorkiem wyskoczyliśmy do tureckiej restauracji na shoarmę ![]() Od poniedziału do czwartku badanka, gin, dentysta... w międzyczasie zakupki i spotkania ze znajomymi. W piątek rano pojechaliśmy do mojej babci do Gdyni i zaskoczyła nas piękna pogoda pospacerowaliśmy po plaży, wciągneliśmy po goferku i skoczyliśmy jeszcze do galerii wydac ostatnią kaskę Wieczorkiem uczta u babci + tradycyjnie flaszeczka z dziadkiem Ostatniego dnia w sobotę pogoda drastycznie się zmieniła- zimno i deszcz brrr... aż mi nie było szkoda wyjeżdżac.. lot mieliśmy pod wieczór, więc do południa ostatni spacerek po gazetki i tyle to naszego urlopiku Lot mieliśmy trochę opóźniony już baliśmy się, że odwołają bo tak strasznie się zrobiło... na szczęście udało nam się wrócic w całości choc turbulencje były i to takie sporawe..A tu już szara codziennośc... ale u siebie, wkońcu się wysypiamy na naszym wielkim łożu bo przez cały urlopik spaliśmy na małej wersalce i ani razu nie byłam wyspana. U gina byłam i narazie nie mamy szans na potomstwo mam ogromnie podwyższoną prolaktynę, dostałam leki i mam nadzieję, że po nich się udaMam nadzieję, że tu same dobre wieści - w wolnej chwili postaram się nadrobic. Buziaki dla każdej |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ale się właśnie zdenerwowałam sytuacją na smacznym, to aż mnie nosi ale za to okazało się, że zostałam wytypowana do testowania nowego żelu pod prysznic i żel już jest w domu AAAA i wiadomość dnia - nasz pies robi już siku z nogą podniesioną do góry, ołłł jeeee ![]() Izazusia fajne są takie wystawy, w Krk są Noce Naukowców i wtedy też można popatrzeć na różne dziwne i ciekawe zjawiska, na uczelniach są specjalne pokazy np jak wyhodować piorun w mikrofali fajna sprawa, a jak ktoś jest tym zainteresowany to tym bardziej ![]() Aguniu to super, że Cię jednak ominęła "przyjemność" spędzania czasu z tym panem ![]() Daget czyli zrobiłaś śledziki takie jak uwielbiam ( no prawie, bo u mnie są z korniszonem, bo za kiszonymi nie przepadam szkoda że @ przylazła, oby to była ostatnia Gosia mieszkam w Krk i to chyba powinno wystarczyć za wytłumaczenie ale dodam, że mieszkamy bardzo blisko autostrady, do tego wszędobylski smog i wystarczy, że otworzę balkon i mam firany ukurzone w kuchni fakt trochę się narobimy, ale spoko, lubimy to ![]() a Ty jak się dziś czujesz? przeszło zamulenie? Czeko79 aleś nam skrupulatnie wyliczyła ilość używanych butków Izuś łobuzico ale takie 3 scanie muszą świetnie wyglądać na podwórku Anusia będziemy robić rosół oczywiście , kurczaka faszerowanego mięsem mielonym, karkówkę pieczoną w piekarniku z marchewką i cebulką, do tego surówki- jedna na pewno colesław a druga jeszcze nie wiem, jajka faszerowane, wędlinkę będziemy mieć swojską, do obiadu może zrobię puree z czosnkiem i oregano- wg przepisu ze smacznego, ale jeszcze się zastanawiam bo moi to tak średnio przepadają za ziemniakami w innej formie niż tradycyjnie dwie sałatki- jarzynową i kurczak z ananasem i zrobię 3bita też ze smacznego i mam zamiar robić torta wg przepisu mojej babci z masą z żółtek ubijanych na parze, cytrynowo-czekoladowy no i to chyba tyle wbrew pozorom wcale dużo roboty przy tym nie będzie, tylko czasowo zajmie, ale już od piątku będziemy robić więc spoko ![]() Paulinko fajnie, że już jesteś ale troszkę odpoczęliście, spotkaliście się z rodzinką i znajomymi. A dlaczego mówisz, że dziwnie w Polsce?Co takiego dziwnego zauważyliście ![]() przykro mi, że tak wyszło po badaniach
|
#2327 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie i tak jestes butowym Guru . No my niestety mamy piwnice 2m2 wiec za duzo sie tam nie upchnie i zabrak balkonu niestety.... Cytat:
. Zapomialam powiedziec ze sliczne wlosieta masz![]() Cytat:
, a poleniuchowac jest fajnie tylko ja tak za dlugo nie moge bo ja kobieta kombinujaca jestem ![]() Cytat:
Cytat:
, a ja ogladalam Dzejmsa na TV co 4 kolory odbiera bo go kiedys pierun trzasnal.... Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Namowilam mezulka na wiosenny bal Absolwentow |
|||||||||
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Ahh Daguś trochę trollowato się zrobiło, możesz zajrzeć do moich przepisów, do Hani, czy do La Monica i popatrzeć na niektóre oceny, aż się słabo robi
myślałam że zima już minęła a tu nadal takie bałwany się wykluwają Fajnie, że na Bal się wybieracie, pobawicie się
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Moniś no proszę, to dopiero news Nasz zaczął tak siusiu robić dopiero w tą niedzielę Paulinko jak już wiadomo co jest nie tak to już powinno być z górki Buziole!
|
#2330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Miałam już się nie pojawić bo strzeliłam focha ale niech będzie
![]() Tak ładnie prosisz więc robię i posyłam A to ten bal co jest w knajpce którą mi kiedyś pokazywałaś, z tym pysznym jedzonkiem ?Cieszę się bardzo że już jesteś Urlopik udał sie jak widzę z opisu Problemikami zdrowotnymi się nie martw - po tabletkach wszystko się ułoży i zaczniecie staranka Cytat:
![]() 2. A co to za testowanie kosmetyków? Tzn kto to organizuje? 3. Gratulacje dla pieska ![]() 4. No to zaszalałaś z tym menu ![]() Mój dzień w pracy się tak na koniec spieprzył że masakra Dużo by opisywać ale tak po skrócie: Organizujemy jako nasz departament konkurs na kandydatów do Rady Nadzorczej jednostki nam podległej. No i ja sie tym zajmowałam, dałam ogłoszenie do prasy, odbierałam tel itp. Ale z każdym pytaniem dotyczącym składanych ofert leciałam pytać się mojego dyr. żeby ludzi nie wprowadzać w błąd. A on mi zawsze tak wymigająco albo niezbyt precyzyjnie odpowiadał że każdy ze składających oferty inaczej to zrozumiał. Późnij dopiero sie dowiedziałam że dyrektor i reszta odpowiedzialnej świty już dawno mają swojego "typa" na to stanowisko i konkurs to tylko przykrywka. Oczywiście chodzi o względy polityczne żeby wybrać odpowiedniego partyjnie kandydata w świetle jesiennych wyborów oczywiście. I dyr specjalnie robi wszystko by ofert wpłynęło najmniej. Termin składania jest do jutra i dopiero dziś dyr. powiedział mi dokładnie jakie oferty mam odrzucać. I jeden ze składających się tym faktem bardzo zirytował i zapowiedział że dziś jeszcze idzie z tym do prasy Pewnie rozpęta się mega burza Niby teoretycznie odpowiada za to dyr. ale wszyscy składający oferty kojarzą sprawę z moim nazwiskiem bo ja byłam osoba kontaktową A żeby tego było mało to wracając z pracy nie wiem jakim cudem tak przyhaczyłam butem że mi podeszwa pękła na pół
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia szczęka po prostu opada na to co napisałaś.... Polska "kochana" rzeczywistość niestety
:sciana: Mam nadzieję jednak że dla Ciebie wszystko ułoży się ok
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś no co Ty
a ja myślałam, że nasz taki zacofany i dopiero teraz zaczął sikać jak pies ![]() Anulka mam nadzieję, że jednak się nie okaże jutro tak źle jak zwykle przy takich konkursach się okazuje, że są ustawione może jednak ten ktoś nie użyje Twojego nazwiska jako głównej odpowiedzialnej za całą sprawę. Nie bój się jutro, główka do góry, będzie dobrze a testowanie żelu z Wizażu był taki nagłówek na każdej stronie forum Klub Recenzentek Dove i trzeba było wypełnić ankietę zgłoszeniową a spośród wszystkich zgłoszeń wybrano 200 osób i się załapałam. Dziś pierwsze użycie ![]() tort mam nadzieję, że mi wyjdzie, chociaż to i tak nie ten smak co jak babcia robi, mówię Wam dziewczyny co jak co ale torty moje babcia robi genialne! swego czasu robiła dużo na zamówienie i były słynne w całym mieście co do smacznego już jest OK, moderacja zadziałała i trole poszły i dziękuje w imieniu Muńka
|
#2333 | ||
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() trza być szczerym wobec siebie ![]() Cytat:
moi kabaretowi idole, już na samą myśl o nich śmiać mi się chce współczuje rajdu po lekarzach no i tych niekorzystnych wyników ale głowa do góry, jak wiadomo co to się raz dwa wyleczy i wyniki będą rewelacyjne, łącznie z dwoma krechami na teście Cytat:
![]() aaa... pierwszy dopiero... nie wiem dlaczego, ale wydawało mi się, że już to któryś raz z kolei tak sobie pomyślałam, że tak trudno zajść w ciąży, ale jak robią to ludzie którzy nie chcą dzieci a w takich sytuacjach ciąża się trafia dość często... może by od nich jakiś przepis wziąć
|
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Moniś jaki znowu zacofany? Większość piesków zaczyna tak robić siusiu koło 8 miesiąca, niektórym nawet i półtora roku zajmuje zanim się namyślą
Pewny siebie widać psiak jest
|
#2335 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki. Dzisiaj już dobrze się czuję wróciłam z aerobicu a jest taka piękna pogoda, że aż mi się wracać nie chciało, teraz mąż będzie pracował a ja…co by tu zrobić…
Czekoladko, uśmiałam się z Twoich wypowiedzi odnośnie butów, ale ale….skoro masz mniej par niż ja i Kacha też ma mniej, to znaczy…że jestem butowym guru???!!! Tylko ciii…., żeby się mój mąż nie dowiedział, bo następnych nie pozwoli kupić hihi Izulek ja się tak średnio tą kierowniczką stresuję, prawda jest taka, że ona jest prze miła no ale mamy tutaj straszną różnicę temperamentów i charakterów i dlatego nie mogę się z nią dogadać. Lubię konkrety (zwłaszcza w pracy) a nie „ciepłe kluchy”. Często bywam dla niej niezbyt miła i mam później wyrzuty sumienia…ale zawsze postanawiam poprawę, tylko jakoś mi nie wychodzi. To młoda dziewczyna trzydzieści parę lat aż dziwne, że tak ciężko mi się z nią dogadać. Iza dobrze, że wyniki są ok. Moja siostra miała takie kłucie w klatce i to jest nerwoból. Po weselu też tak miałam jak już wszystkie stresy poszły w ch… Jeszcze nie wiem gdzie będę biegać, muszę z mężem bo sama się bojęJ mam taka pół polną drogę niedaleko to może tak, albo na bieżnię będziemy chodzić, jeżeli stadion jest otwarty. Kasico skoro Ty się cieszysz z efektów diety to ja też się z Tobą cieszęJ PS. Przeszłaś na wyższy poziom – STAWIASZ!!!Tobie alkoholu przy diecie raczej nie wolno ale nam … ![]() Paulina witaj po urlopku, widziałam Twoje zdjęcia z Gdyni i zatęskniłam za morzem. Trzymam mocno kciuki, żeby leki wszystko szybko wyregulowały. Nie martw się, będzie dobrze. Aniu olej dyra (tzn zastępcę) wiem, że to łatwo powiedzieć z tego co piszesz to on chyba trochę nadgorliwy a…”NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU!”, jeżeli chodzi o mnie to staram się sama siebie ganić, jeżeli się za mocno w pracy na kogoś zdenerwuję, dzięki temu uczę się opanowania. Jeszcze długa droga przede mną ale to jedyne wyjście inaczej praca by nas wykończyła. Trzymam kciuki, żeby konfliktowa sprawa jak najmniej Cię dotknęła. A tak na marginesie to we wspaniałym kraju mieszkamy, nie ma co… mooonik a co Ci takiego na tym wątku powiedzieli, że Cię tak wkurzyli? Ha, nie byłam w Krakowie (tylko przejazdem), ale zawsze to miasto kojarzy mi się z piękną starówką i ze spokojem a Ty mówisz, że brudneJ PS. Menu brzmi smakowicie. A zapomniałabymJ brawo dla pieska! |
|
|
|
#2336 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziekuje Cytat:
, z @ pochlaniam wielkie ilosci zarcia... . Tak wlasnie w tej knajpce , ktora Ci pokazaywalam... dziewczynom tez pokarze, zeby nie bylo hihih http://www.hotelmaria.sirbud.pl/index.php. A praca sie nie przejmuj, szkoda zdrowia mowie Ci. Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kwiatuuuuchy
Sie melduje i znikam.... Wybaczcie ale nie odniose sie do wszystkich Waszych postow mimo ze je skrupulatnie przeczytalam. Dzis ledwo zyje.... Ponosilam troche ciezarow i znow masakra z plecami.... Oczywiscie jestem sama i doprawilam sie noszeniem siatek do domu. Bedzie cuuudna bezsenna i bolesna noc ![]() Paulinko dobrze ze juz jestes Zeby leki szybko daly efekty ![]() Kasienka hehe ja tam tez lubie duze Moja 40stka jest akurat. Przyszly Ci juz jakies buty z sigmy?!Anusia mam nadzieje ze wszystko sie w pracy uspokoi ![]() Mooonik pysznosci ![]() Izulec znalazlam u siebie goodies Ale w koncu kupilam jasne jegginsy w H&M i jestem b. zadowolona bo maja dosc wysoki stan i super leza. Izazusiu masz Kasienke pod reka wiec ja wykorzystaj i ruszcie na zakupy sukienki ![]() Gosia skad Ty bierzesz sily na ten aerobic? ![]() dziewczyny
|
|
|
|
#2338 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślisz, że da się taki przepis skołować ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2. Gosiu nie na wątku nawet, tylko na smacznym wizażu- wiesz te okienka co mamy pod avkami, gdzie się dodaje przepisy i wyszło takie trolostwo, bo się okazało że zbanowana laska założyła następne konta i dawała prawie wszystkim z góry na dół oceny po pół gwiazdki (system 5 gwiazdkowy, gdzie 5 to najwyżej) np za to, że nie było zdjęcia, lub przepis zbyt banalny itp. Tak jak powiedziała Daget koniec miesiąca i debilizm totalny 3. co do Krakowa, owszem starówka jest piękna, Kazimierz też, ale dalej to już lepiej się nie wychylać, smród, brud i ubóstwo, niestety na moim osiedlu znalezienie kosza na śmieci graniczy z cudem wręcz ![]() 4. dziękuje Cytat:
![]() Sofferko co to za przedźwigywanie się mam nadzieję, że jednak nocka będzie spokojna
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2010-03-30 o 22:06 |
||||
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
Oglądam sobie Kubę... Dziewczynki Kochane dziękuję śliczne za ciepłe słowa Przyznam się bez bicia, że nie nadrobiłam ale postaram się podczytać co naskrobałyście jak mnie nie było. Anusia za jutrzejszy dzień w pracy, będzie dobrze Mooniś nie wiedziałam, że masz psiaka Gratuluje Buziaki kochane
|
|
|
|
#2340 | |||||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ ROBACZKI Cytat:
![]() Możliwe, ze tak zabrzmiało, bo chciałam napisać wszystko naraz. A sprawa wygląda tak, że to zatykanie w piersi, o którym Wam wspominałam dotyczyło być może nerwobólu(być może, bo podał też inne powody, min. stres, lub od kręgosłupa nacisk). A ogólnie poza tym mam odchylony płat zastawki, a kardiolog twierdzi, że to nic poważnego. Pożyjemy zobaczymy. Dziękuję... ![]() Odnośnie pracy, to współczuję. Mam nadzieję, że przejdzie to gładko wszystko i nie będziesz juz musiała sie tym przejmować. Trzymam kciuki, zeby było dobrze. Cytat:
O ja..kabarety...zazdraszcz am. Widze, że intensywnie spedzaliście wolny czas...miło czytać. Spotkania, balety...tylko nie rozumiem co tak CIę wPolsce irytuje? Coś sie nie spodobało, czy o co chodzi? Mów jak na spowiedzi... Jesli chodzi o gina, to wierzę, że szybko sie uporacie z tą wysoka prolaktyną i po tym czasie bedziecie mogli sie cieszyć maleństwem. Cytat:
Jak żelek? Ołł je...gratuluję. Łobuzie dziekuję. Będziemy uważać. Cytat:
![]() Cytat:
kasienko ależ sie wymasujesz...i czekam neicierpliwie na opinie o woskowaniu. dagecik ja też sie wystraszyłam, Krzysiek też mnie chciał do szpitala zawozić...ale nie chciała, bo i tak miałam mieć wizytę umówioną lada dzieć. Ale potem tak sobie dumałam, ze z takimi rzeczami to nie ma co czekać. GRATKI BALU.. ![]() malutka ale Dawidek fajowy. A ja sie chwalę co uchwyciłam w ostatnich dniach. Załącznik 2993334 Załącznik 2993335 Załącznik 2993336 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

Tzn wykładowca miał zupełnie inne zdanie niż ja więc było gorąco 

Normalnie ziewam cały dzień i weny brak do czegokolwiek...
. Nie dosc ze przylazla choc myslelismy ze moze nie , to na dodatek za szybko o jeden dzien
hand-made: urodzinowo na 40tkę

...... po dokładnym przeaalizowaniu zaistniałej sytuacji okazuje się, że nie mam 50 par butów ..... a zaledwie 39 ...... włączając kozorki, klapeczki, spotowe butki, balerinki i szpileczki - z tych 39 par
najgrubszą babą na tym wątku jestem JA !!!! i proszę mi tu nie dyskutować ...... mam już 105 w klacie 
jesli można spytać to który to już cykl Waszych staranek? 

, no i oczywiście przytulam mocno

a ja myślałam, że nasz taki zacofany i dopiero teraz zaczął sikać jak pies