![]() |
#2161 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
![]() ![]() W niedzielę przy niedzielnym obiedzie, tż obserwuje jak jem, bo oczywiście wcześniej skończył i po minucie ciszy mówi do mnie z zachwytem: - Bąbel! Jak Ty się świetnie posługujesz nożem i widelcem ![]() Rano budzę go do pracy, ten leży zwinięty na łóżku i mówi: - Odejdź, nie widzisz że leżę w pozycji embrionalnej, jeszcze się nie urodziłeeeeem. <i tutaj trwa lament, że musi wstawać do pracy w tak młodym wieku he he>
![]() |
#2162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2164 |
Konto usunięte
|
Już PO szmerach bajerach
![]() - Jejku no i widzisz co narobiłeś? Połamałeś mi paznokieć !!!!! - To znaczy że seks był udany .. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 |
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18235143]Już PO szmerach bajerach
![]() - Jejku no i widzisz co narobiłeś? Połamałeś mi paznokieć !!!!! - To znaczy że seks był udany .. ![]() ![]() ![]() A tam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2166 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 |
Rozeznanie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;18235228]za włosy ciągnie ale nie wyrywa naszczęście
![]() To dbaj o włosy, bo jak je osłabisz to będziesz łysa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Przyczajenie
|
przede witam was
![]() ![]() -peep toe- '' hmmm... to chyba będzie coś do łazienki... O! to jest ten miękki papier toaletowy" -bardotka - " to nakrycie głowy dla kobiet, taki kapelusik" -push up - szerokie spodnie -i teraz najlepsze-mała czarna- "a to wiem!(wielce zadowolny z siebie). To c.pka!! hmmm..... faceci.... ![]() A i jeszcze przypomnialo mi sie cos z czasow szkolnych. Mielismy w klasie śmiesznego goscia, ktory często wychodzil na lekcjach do toalety (na fajke). Zawsze go nie bylo przed 10-15min,i zawsze z kazdym nauczycielem gdy wracal wywiazywal sie dialog: N-nauczyciel K-kumpel N: No i co tak dlugo!! K: Oooj mialem zatwardzenie straszne!! ![]() Edytowane przez sekcja Czas edycji: 2010-03-30 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ wstaje dzisiaj niewyspany po nocce i zaczyna szukać czegoś w swojej szafie, grzebie, przewraca, aż w końcu się pyta:
Tż- wyprałaś mi tą żółtą koszulkę? Ja- yyy nie. Tż- Chciałem ją dzisiaj założyć, czemu jej nie wyprałaś?! Ja- Bo masz ją na sobie! |
![]() ![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2172 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dostałam dzisiaj smsa od TŻa z jakiegoś nowego numeru o treści "Dzień dobry, chciałem zapytać czy można się z Panią jutro na sex umówić." z początku nie wiedziałam o co cho i kto do mnie pisze.. to mu odpisałam że owszem ale żeby posmarował tyłek cebulą bo ma wpier-papier (było mniej cenzuralnie) i będzie bolało ![]() a ten do mnie że to nie on będzie okrakiem następnego dnia chodził.. ( na stronie.. czy tylko mnie takie teksty bawią? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2174 |
Przyczajenie
|
witam
![]() zarejestrowałam się już jakiś czas temu, ale nie udzielałam się za bardzo:-] przeczytałam już chyba połowę postów w tym temacie i przez Was zmarszczki mimiczne mi się pogłębiają;-P rewelacyjne teksty;-) dorzucę coś swojego, bo widzę że o bączkach było;-P kiedyś leżymy sobie z Misiem no i niechcący puściłam bąka, takiego głośnego;-] głupio mi było więc przepraszam itd, a mój luby na to że "to najbardziej wiarygodny dowód miłości z mojej strony" (jesteśmy zaręczeni od pół roku...) i błagalnym tonem "puść jeszcze jednego" ![]() albo kiedy indziej: "żabko a jak będziesz moją starą i pomarszczoną żoną to będziesz chciała się jeszcze ze mną kochać??" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2176 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Trochę z innej beczki: Po domówce nocują u nas znajomi, wszyscy ostro wcięci albo zazgonieni, pare niedobitków ostatnich leży na podłodze pod śpiworkami itp coś tam jeszcze majaczą tacy napici i wreszcie kolega sprawdza na komórce, która godzina i za chwilę słychać przeogromny jęk: - Nienawidzę Cię piąto trzydzieści... bo znów się nie wyśpię!
![]() |
#2177 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2179 |
Raczkowanie
|
impreza. kolega trochę wypił
![]() Ja:-Kurde jeszcze raz. głowy wam ucięłam Kolega taka konsternacja.. chwila ciszy... po chwili ze zdziwieniem, takim poważnym tonem: K:-Coooo? to ja głowy nie mam ?
#2180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2181 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2182 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2183 |
Zakorzenienie
|
z innej beczki troche
![]() ![]() ![]() jaki z tego moral nie mowcie dzieciom zeby czegos nie mowili komus;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2184 | |
Kniaginia
|
Cytat:
![]() swoją drogą, bardzo rezolutna dziewczynka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2185 |
Rozeznanie
|
haha CUDNE. poległam.
#2186 |
Zakorzenienie
|
Te teksty są tak powalające ze muszę je czytać bez żadnych świadków bo spadam z krzesła
![]() Ostatnio kolega o mojej prezentacji: "Wiesz, Ty tak pięknie mówisz, że nawet jak się pomylisz to tego nie da się zauważyć. Na prawdę! Wychodzi taki artystyczny nieład... Jesteś moim mentorem! Moją Boginią!" i pomyśleć, że te wszystkie komplementy to dzięki głupiej prezentacji ![]() Ten sam kolega, przed testem - nic nie umiał, ubrał sobie okulary koleżanki i czyta notatki - "przez te okulary czuję, że wiedza przeze mnie przepływa" ![]() Drugi kolega (K), opowiada koleżance (j) o "bazach" k: Bo są 3 bazy w stosunkach damsko-męskich wiesz. Pierwsza to całowanie, druga to trzymanie za kolano, a trzecia... J: No, jaka jest trzecia? k: sama wiesz ![]() po chwili w innej rozmowie przez przypadek dotknął tę samą koleżankę za kolano, wtedy ta oburzona: J: Co ty robisz??? k: Zaczynam od drugiej bazy ![]() to ich myślenie... Rozmawiam z braćmi B1: Dostałem 95% z tego egzaminu ![]() B2: To musiały być bardzo proste pytania Ja: Ha, znając S. na pewno typu - ile waży kilo cukru? B2: (z pełną powagą) ILE??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Do kumpla przychodzi synek (wiek: podstawówka) i mówi, że potrzebuje na jutro strój Obelixa, bo pani kazała sie przebrać na Galowo..... Pewnie skubaniec gdzieś to usłyszał, ale i tak kumpla zatkało Mój brat z kolegami jadą samochodem, zatrzymują i się w celu zapytania dziadka o drogę i walą z tekstem: "Przepraszam, prosto to tędy?" A dziadek na to: "Tak tak, tędy tędy a przed kościołem w prawo". hahaha boscy są ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2188 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2189 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
aaaaa. to sorry ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.