|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
ostatnie łzy schną pod poduszką.
![]() |
|
|
|
#3932 |
|
Raczkowanie
|
Złapana w koszmar życia nie potrafię się obudzić.
Bliska załamania. Cały ten ból jest jak trucizna atakująca mój umysł. To jest jak mgła zasłaniająca mój zdrowy rozsądek. To jest jak zaplątany bluszcz wokół tego wszystkiego, którego nie można rozplątać. Zdaję sobie właśnie sprawę z tego, że WARIUJĘ. Próbuję zbliżyć się do Ciebie, ale oni wszyscy mówią, że sobie nie poradzimy. Nie zawiodę Cię. Będę tuż przy Tobie. Do samego końca. Do końca czasu Bądź ze mną, proszę. Nie potrafię powstrzymać mego serca przed nawoływaniem Ciebie.
|
#3933 |
|
Raczkowanie
|
TY...byłeś spełnieniem moich marzeń...ale to ON jest miłością mojego życia
|
#3934 |
|
Raczkowanie
|
Pamiętaj, że już się nie zobaczymy chyba, że przypadkiem lub ulotnie... Mówiłeś mi, że przyciągam gniew, że za nic masz mą niewinność. Myślałam, że lubisz moje emocje. |
|
|
|
#3935 |
|
Rozeznanie
|
Normalnie jaram się tym opisem !
Zaciśnięte powieki, splecione palce i cichy głos w środku " Daj bym zapomniała ... " I gdybym Ci odmówiła tamtego dnia, gdybym powiedziała,że wyjeżdżam. Gdybym wyśliznęła się z twych objęć ( ...) Może teraz bym się uśmiechała. Śmiało, bez krępacji , no już biegnij do niej, przecież ją kochasz ! ' I żyli długo i szczęśliwie' - lecz czy ktoś powiedział, że razem? |
|
|
|
#3936 |
|
Raczkowanie
|
ja w Tobie jak wariatka kocham się.
i nie ważne czy loki czy proste i tak będę tą niezauważalną.
|
#3937 |
|
Raczkowanie
|
cisza jest gorzkim dodatkiem do miłości.
logika serca jest niedorzeczna. w niebieskim najbardziej lubię fioletowy. |
|
|
|
#3938 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, to gratuluje twojej twórczości !. ; *****. nie wiedziałam, że to nie jej więc wybacz. ; )) . święta racja. ; ***** Cytat:
mogłabym to napisac do M .. *** ja pierdziele. życie to nie serial " Klub Szalonych Dziewic " ze w jednym odcinku sie poznasz z chłopakiem w drugim ci się oświadczy , zrobicie dziecko a w trzecim bedzie ślub .
|
|
|
#3939 |
|
Raczkowanie
|
Śledzę Szanowne Panie od kilku wątków i postanowiłam w koncu zamieścić kilka moich wypocin
. Od razu mówię, że są mojego autorstwa, nie jestem kopiarą . Mogę więc się dołączyć ?`Teraz,widząc spadającą gwiazdę, życzę sobie, żebyś był szczęsliwy, ze mną, czy bez. To chyba musi być już miłość ? `Zapomniałam wyłączyć radio i obejrzeć mój ulubiony serial. Zapomniałam o dzisiejszej klasówce z fizyki. Zapomniałam odrobić pracę domową z biologii. Ostatnio często o wszystkim zapominam. Ale o Tobie, cholera, nie potrafię. `Przez Ciebie mam jakiś nerwowy tik. Co 5 minut biegnę do okna, by upewnić się, czy na pewno nie ma Cię w pobliżu. `Tak, rysuję serduszka. Tak, słucham miłosnych piosenek. Owszem, wciąż o Tobie myślę. Tak, kiedy Cię nie widzę wpadam w melencholię. Ale Cię nie kocham. Proszę, powiedz, że to nie miłość. Miłość boli.
Edytowane przez matematyczka00 Czas edycji: 2010-03-30 o 22:14 |
|
|
|
#3940 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zostań z nami słonko ;*czy to pytanie retoryczne? ;> ;* jestem Twoją rozkoszą, twoim kłamstwem, jestem twoim grzechem i twoją wściekłością, jestem twoim szaleństwem i twoją wątpliwością. Nie chcą widzieć tego oczy... ... słyszeć uszy shine on me, sunshine. "usta jak magnes splątają się ręce miej serce i zaglądaj w serce... nie jestem głupcem, a mimo to szaleję i nie rozumiem co się ze mną dzieje" chce świata w którym nikt nie zapyta "która godzina?" jedno słowo , cichy szept, i świat na chwilę się zamyka. skarbie nie zapominaj, gdy raz mnie zasmakujesz, zawsze wrócisz po więcej.
|
|
#3941 |
|
Zadomowienie
|
*
frajerzy to tylko frajerzy, nic nie poradzisz. - za co mnie kochasz? - za bardzo. czemu wszyscy pytają mnie o radę? halo! jestem związkowym nieudacznikiem przecież. -będziemy ze sobą długo, zakład? -chyba psychiatryczny. Nas czeka. po tym długo. ![]() cwaniaki. czemu tak ich lubimy? bo lubimy na nich narzekać? a może po prostu cholerna Pani Nadzieja się uaktywnia, i ślepo wierzymy, że dla Nas się zmienią, że tym razem wywalczymy z ich strony zaangażowanie? trafiam na idiotów. takie to dziwne? * marikab, kolejny raz dziękuję. Twoje pochwały mnie tutaj utrzymują ) ![]() + dresowa , wyróżniam nie tylko ze względu na Twoje urodziny, po prostu okradłam Cię trochę, a w zamian za to życzę Wszystkiego co Najlepsze ;*
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-03-30 o 22:26 |
|
|
|
#3942 |
|
BAN stały
|
„Tysiąc razy oddawać, to co trafiło się raz”
Dobrze jest mieć szminkę w kieszeni, pieniądze w portfelu, ulubione perfumy w torebce, zaliczenia w indeksie i Ciebie w serduchu. Śnił mi się dziś oswojony pies. Sprawdziłam w senniku co to oznacza- ‘ktoś chce Cie zwabić w zastawione sidła’. Mam nadzieję, że to jednak nic złego i tym kimś będziesz TY. Zapomnieć? Miałam zapomnieć? Nie, nie potrafię! Wybaczyłam- owszem ale cały czas myślę. Nie, nie o Tobie ‘Kotku’ ale o słodkiej zemście dla Ciebie. Jestem super… Szukającą Uroczego Pięknego Ekstra Romea Edytowane przez martiska Czas edycji: 2010-03-30 o 22:28 |
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Uderzył tak mocno, że nie potrafię mówić. Kierujesz mną jak ślepcem. Ktoś potrzebuje Twojej miłości. Nie nadawaj mi imion. Chcę oddać Ci wszystko, powietrze którym oddycham. Abstrakcyjnaa- chodź, chodź : D. boundlessly- dziękuję słoneczko, i nie odchodź! wracaj mi tu <3.
|
#3944 | ||
|
Przyczajenie
|
baaaardzo mi miło, kurcze. kocham cie, te twoje ciastkowe opisy.! ^^
![]() Cytat:
haha, jakie niegrzeczne dziewczyny tu mamy mrrr<3 hahauhauah Cytat:
heheheh. ; )![]() _ZaagubiOna_ z innej bajki _untouched_ Love Story } a proszę bardzo. doceniam, doceniam. _________________________ ___ Jeżeli czujesz się aż tak za***iście źle, obiecuje, mogę być Twoją skałą, jeziorem - możesz w nim utonąć lub się rozpłynąć, jeżeli chcesz... Mamy bezwietrzny wieczór Cisza krzyczy szeptem, którego nikt nie umie słyszeć Uciec od tego i nie wrócić. Uciec od tego i nie wrócić. Morze krwi spływa z wanny na kafelki podłogi Rozrzucone, skacowane ramiona i nogi Kiedy opada mgła, wiem, to ból też opadł Zostaw strach i gniew, żal i rozpacz Wszystko powoli dochodzi do mnie, a ja Otrząsam się z goryczy najlepszych wspomnień... Może chcę dobrze, ale przynoszę ból I nagle wszystko wokół warte jest chu... Biegnę do nikąd, choć coś mówi stój Otwarta rana, ja znów sypię sól Braterstwo tej samej niedoli Los rzuca kłody pod nogi Nerwy rwą się spod kontroli Zawsze muszę coś spier.dolić. -Wiesz, świat jest okrutny, ale nie ma się co rozczulać. To całe życie, jak słona kropla... Siedzę na ławce, w parku, tam, gdzie zawsze się widywaliśmy. Tam, gdzie złożyłeś na mych wargach pierwszy pocałunek. Tam, gdzie przeżyliśmy tyle chwil. Wspaniałych, czy nie, to i tak chyba nie potrafiłabym wybrać jednej ważniejszej od drugiej. Nie płaczę. Wszystko mam pod kontrolą. Czas opróżył moje rany kompletnym zapomnieniem. Zapomnieniem, które jest jak bandaże złożone na ropiejących poparzeniach dzięki Twojej przerażającej 'miłości'. Gdy tylko je zerwać - ropieją coraz gorzej. Nagle, z daleka dostrzegam smukłą posturę i lekko postawione włosy, niczym ostre sztyleciki. To Ty. Przechodzisz zobojętniony niedaleko mnie. Nie płaczę. Wszystko mam pod kontrolą. Wszystko. Tylko dlaczego po chwili zauważam że stoję, i zaciskam swe pięści do krwi? Nie wiem co sie na tą krew uparłam. _________________________ __________ a właśnie: _untouched_ , ciiri , nieliczylamwcalesie , z innej bajki , Bananowa Brazylijka , m4dziar4, Love_HateYOU, CookieCrisp, marikab, Keeendy, Primadonna, _ZaagubiOna_TajemniczaPanna,_Panna_Migotka_ , xxxLOLKAxxx,Guziki xD, IhateU ! - uznanie. ![]() orgazm przy was bardzo wskazany ;sex;
byłeś mi jedyny, jedyny jak nigdy nikt... ![]() Edytowane przez otherstory Czas edycji: 2010-03-31 o 08:03 |
||
|
|
|
#3945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejciuuuu, ale czadowo! dziękUję ! ; * * * __________________ Domyśla się, gdy ja w pół słowa zacznę... i nie dopowiem.
|
|
|
#3946 |
|
Przyczajenie
|
"Od południa mroźny wiatr zmian przywiał gradobicie
zmarzniętych słów okupione deszczem łez. W starciu wyżu i niżu wzięła udział kłótliwa burza, a jej wulgarne pioruny wcale nie zapowiadały barwnej tęczy miłości. Oni roztrzaskali słońce w kształcie serca o ziemię." Spojrzała zdziwiona na prognozę. Po raz kolejny poczuła, że o ich rozstaniu próbuje przypomnieć jej cały świat. |
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
pomiędzy Twoim kocham, a moim chcę. nawet spalona pizza przy Tobie smakuje wyśmienicie. wybaczyć Ci jest tak trudno. 24 klepsydry odliczają czas do spotkania z Tobą podniecasz mnie Kochanie <3 mogłabym Ci oddać swoje serce, po to byś mógł żyć. paranoidalnie. ona zapewne da Ci wszystko to, czego wymagałeś ode mnie. tak cholernie trudno mi zapomnieć, że połączyliście swoje usta. ona czuła Ciebie Ty ją. brak weny
![]()
Edytowane przez hoe Czas edycji: 2010-03-30 o 23:28 |
|
|
|
#3948 |
|
Raczkowanie
|
Czasem pragnę by pie****o mnie auto , może wtedy byś o mnie pomyślał.
Marzenie mija się z celem. Chociaż raz chciałabym się do Ciebie przytulić wiedząc , że mnie kochasz. Przy blasku księżyca , całować Cię chcę. |
|
|
|
#3949 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję.
Kochanaa- jestem, jestem, maleńka. _ a ty trwonisz, trwonisz mnie. nie oszczędzasz wcale. zapada zmrok i widzę, że nic już nie ma. a jest wszystko. przyniosłeś mi róże, co burzą pachniały, rwały brzegi przed ciszą. Myślałem, że jesteś cichą nocą bez gwiazd, ale oczy ci błyszczą. a marzenia, marzenia to my, kiedy księżyc przeciska się przez nasze drzwi. zwichnięty świat, czas nieprzestawiony, wilgotny. ...to bicie serca czy spadające bomby? nie wyciągaj rąk. Nail me to your cross and break me, bleed me, beat me, kill me, take me now before I changed my mind! mechanicznie sterowany wiatr rozpędza sie, napedza strach. do pary z damą kier idzie as smutku
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
_Panna_Migotka_ - aj lov ju! <3
martiska - dziękuję boundlessly - dziekujęę ;** , ale jakie żegnam??? papergirl <3 uwielbiam abunee moja <3 -- Nie biegnij za szybko przez życie, bo najlepsze rzeczy zdarzają się nam wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy jest jeszcze tyle rzeczy, które chciałabym Ci powiedzieć. niestety.. 'Makijaż fałszu, co jak neon lśni.. to by było na tyle. tym sie różnimy , ze ja do czegoś w życiu dojde ' ' nóż wbity w plecy sięgnął żeber, ale nie uszkodził płuc "Jutro", jest zawsze nowe i wolne od błędów. |
|
|
|
#3951 |
|
Zadomowienie
|
To wszystko jest takie nie dzisiejsze. Nie takie jak mi obiecywałeś. patrysiowa_ - tylko nie smutaj.
|
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha ;d dzięki za wyróżnienie :P __ Nie czuję nic ,prócz rozczarowania .
-Świat się zmienia . -Tego się boisz . A jak się uśmiechnę do Ciebie dwa razy to Ty uśmiechniesz się do mnie choć raz?
|
|
#3953 |
|
Przyczajenie
|
Witam ;* Macie talent dziewczęta ;] Tu coś ode mnie, mam nadzieje, że może chociaż jednej osobie się przyda: .You make me shy.. ^^ I znów patrzę przez okno, a Ciebie tam nie ma.. Ale wiem, gdzie jesteś! W moich marzeniach ![]() Bo przy Tobie wszystko ma smak truskawek ;* Tak mi jakoś szaro, tak bez sensu na dodatek... - Jesteś ciastko - Dlaczego ciastko? - Bo jesteś tak słodka i dobra.. - Przecież Ty nie lubisz ciastek ![]() - Bo żadne nie ma tak idealnego smaku jak Ty.. ;* Mówisz, że jak Cię budzę to czujesz się bajkowo, a jak piszę, że Cie lubię to od razu poprawia Ci się humor... A co ja mam powiedzieć gdy mnie całujesz? Nieidealna ja i nieidealny Ty, tworzymy razem idealne MY x3 ;] <-- nigdy nie lubiłam tego emotka.. teraz go kocham.. Wiesz dlaczego? Tak, dlatego, że Ty używasz go wtedy kiedy mnie o coś prosisz, kiedy mi dziękujesz, kiedy mówisz, że mnie lubisz.. używasz go prawie zawsze i przez to wywołuje uśmiech na mojej twarzy
|
|
|
|
#3954 |
|
Rozeznanie
|
'you held me like a lover ...sweaty hands.' trzymałaś mnie jak kochanka ...Spocone dłonie. 'and i know i make you cry i know sometimes you wanna die' i wiem że sprawiam ze płaczesz Wiem że czasem chcesz umrzeć. 'I could wait for you What good would that do But to leave me bruised?' Mogłabym poczekać na ciebie Ale co by to dało Oprócz tego, że zostałabym zraniona?
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#3955 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widzę, że słuchamy podobnej muzyki. ^^ ![]() ToNieTak- Witam. i na dzień dobry okradam ![]() marikab,kamisha, Guziki xD, minimum4znaki, Ilovromance, Mrs Unfabulous - Uwielbiam i okradam without_demur _________________________ ______________ A dziś nie chce już nic więcej...mam wszystko, bo mam Ciebie.
![]() - Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia ? - hmm. dopóki nie spotkałam Cb nie wierzyłam. Dodałeś nowy kolor do mojego życia...kolor miłości. ![]() -Kim Ja dla Cb jestem ? - Jesteś sensem mojego życia, gdy zabraknie Cb Umrę. Pomieszana marzycielka, która ma odwagę cię uwielbiać. - Popatrz gwiazdy ![]() - Tamta jest moja ^^ - Ta.? - Tak. a Twoja jest która?- Moja właśnie o to pyta. ![]() Po prostu odejdź, nie próbuj się bronić słowami których i tak nigdy nie powiesz.
Edytowane przez myszka23101 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:53 |
|
|
|
|
#3956 |
|
Raczkowanie
|
"Szczęścia można szukać wszędzie, byle nie wymyślonego przez siebie. Szczęście wymyślone przez nas samych bywa półszczęściem albo wygląda potem jak półtora nieszczęścia."
|
#3957 |
|
Rozeznanie
|
dzięki słonka <3
___________ najbardziej raziła mnie ich wzajemna fascynacja i fakt, że po prostu się lubią zastanawiam się, czy miał rację mówiąc, że jestem szczęściarą dalej żyjemy, każde z nas swoim cudownie zintegrowanym życiem zazwyczaj nawet nie zwracam na niego uwagi, ale raz na jakiś czas przyciąga mój wzrok może po prostu powinien dorosnąć, życie to nie bajka szczególna pasja? serce? oddanie? nie wiedziałam, czego mi brak, ale byłam pewna, że nie znajdę tego dziś, ani w następny weekend
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Rysował serca w zeszycie ,w środku z moim imieniem ,chciał pokazać cały świat ,a potem tak po prostu odszedł .
Każdy myśli sobie ,że nie warto o nic walczyć jestem osobą ,która jednak wierzy i pragnie zdobyć marzenia . Położyłam się koło Ciebie ,było mi tak zimno ,dlaczego? Moje serce umierało . No podejdź ,zobacz jaki świat w moich oczach jest straszny . Niestety sił brak . Końca porażek życiowych nie widać .
|
#3959 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=ZjedzMnie;18247806]
TY...byłeś spełnieniem moich marzeń...ale to ON jest miłością mojego życia Już mam to na opisie akurat pasuje ![]()
|
#3960 |
|
Rozeznanie
|
'Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć
w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście...'!
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-03-31 o 12:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:52.

; ***** 
. Od razu mówię, że są mojego autorstwa, nie jestem kopiarą
. Mogę więc się dołączyć ?