|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
jasny brąz
#1352 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
dzień dobry
![]()
#1353 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1354 |
Zakorzenienie
|
nie patrząc na to że wyglądam jak zombi to ok
![]() ale jeszcze tylko 3 nocki ![]()
#1355 |
Wtajemniczenie
|
A co teraz robisz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1356 |
Zakorzenienie
|
#1357 | |
Zakorzenienie
|
nie nie
nk na PW Ci wyślę namiary mojej "pani od tortów" ![]() Cytat:
też bym chciała mieć nianię i panią do sprzątania ![]() masz jeszcze kucharkę ![]() żartuję ale musi Cie to kosztować troszku ![]() byłyśmy na dworku, nawet na huśtawce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Napier co u Nas a potem nadrobię co napisałyście. Zaczęłam nocne odstawianie Xaviera od piersi. Zamiast piersi dostał soczek jabłkowy ![]() ![]() ![]() Druga sprawa, zostałąm wybrana do testowania Dove ![]() ![]() ![]() Byliśmy na spacerku u dziadków teraz dzieci śpią. Moja babcia dała mi 50zł żeby coś kupiła dzieciaczkom. Ona jest po operacji biodra ma 83 lata więc po sklepach nieza bardzo ma możliwość "pobiegać" no i kupiłam Kevinowi zestaw grający bębenek + akcesoria (Kevin to mały muzyk) a Xavierowi taki bączek który się kręci, pewnie znacie ze swojego dzieciństwa ![]() No to tyle młody się obudził. |
![]() ![]() |
![]() |
#1359 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Poszlam w sobote kupowac biustonosze i sie rozplakalam w przymierzalni a potem drugi raz na srodku sklepu z bielizna. Wygladaja FATALNIE. Pomijam, ze o rozmiar mniejsze niz przed ciaza, ale jakie dluuuuuuuuuuugie ![]() Aha, no i przytylam 2 kg przez weekend... Nie mam pojecia jak to sie stalo. Cytat:
Edytowane przez spicegirl Czas edycji: 2010-03-30 o 18:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1361 |
Zadomowienie
|
Moje pociechy już śpią
![]() Wiecie co odzywają mi się problemy z sercem ![]() ![]() Jak tylko D wróci pójdę na badania. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 |
Wtajemniczenie
|
Cassie zadbać o siebie i to już!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1364 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór!
Gabi wcale mnie to dużo nie kosztuje, na wsi ludzie potrzebują pieniędzy i bardziej chwytają sie takich dorywczych prac (ja nawet ogródka nie piele ) Ja także zostałam recenzentką Dave no i najważniejsze schudłam wciągu 2 miesięcy 8kg ![]()
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#1365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1366 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szkoda, ze u mnie na wsi nie ma takich co za pół darmo coś zrobnią. Wszyscy chcą tylko, zeby im dać za nic..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1367 |
Zakorzenienie
|
na złą wieś jeździsz
![]() laski co tu tak ostatnio cicho ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1368 |
Rozeznanie
|
Ja mam w sumie taką zaprzyjaźnioną rodzinę, która mi pomaga. Mój tz pracuje cały dzień i nie ma jak się zająć Filipem żebym ja mogła "poświęcić" się sprzątaniu. Oni przychodzą do nas palić w piecu jak nas nie ma w domu a nawet przygotowują nam drzewo, tz nie miałby kiedy tego zrobić. Zresztą u nas na wsi jest więcj takich osób co chętnie za opłatą pomogą bo tu wielkie bezrobocie.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#1369 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak schudlas? To znaczy wiem, ze szybko i skutecznie, ale jakas konkretna dieta? ja planuje zrobic diete detoks 3dniowa, ktora zawsze z mama robimy na wiosne. Mama zrobila w zeszlym tygodniu i schudla 2 kg w 3 dni. Ja tez chce. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 |
Rozeznanie
|
Mój organizm po zabiegu nie przyjmuje wszystkich pokarmów i nawet jak sobie na coś pozwolę to zaraz jest wydalane. Więc jak bym tak dobrze diete potrzymała to dopiero bym schudła hmmm pomarzyć ale ogólnie jak już kiedyś pisałam zmieniłam nawyki żywieniowe. A poza tym ja w przeciwieństwie do was mam naprawdę z czego schudnąć
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1371 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry,
od kilku dni śpię na stojąco i mam straszny apetyt (żarłabym i żarła), czyżby........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1372 | ||
Zakorzenienie
|
MATI
![]() ![]() ![]() OBY ![]() Cytat:
![]() hihihihiii ja jestem płaska jak deska i śladu po karmieniu nie zostało bo nie miało po czym no może mam jakieś tylko dziwne wrażenie że jeden jest ciutke większy bo częściej z niego Kajka jadła Cytat:
no na początek tyle ![]() od kiedy Kaja budzi się raz w nocy jest uroczo................ dziś w nocy nie dość że budziła się co chwila to jeszcze urzadziła sobie "nie spanie" przez jakąś godzinę padam na twarz ![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- ps. zaczynam wierzyć, że tu jakaś klątwa wisi ![]() 1. pochwaliłam Kaję ze spaniem to mam 2. pochwaliłam, że ząbki idą bez problemu to najpierw temperatura a od dwóch dni kuuupki blllllle już więcej Kajki za nic nie pochwalę tu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1373 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
Nocka koszmrana!!!! Nerwy mi puściły na całego... jak tak dalej pójdzie wylądujęw wariatkowie. Najlepsze że wszyscy mają 1000 dobrych rad i jedna główna ODSTAW XAVIERA OD PIERSI TO NA PEWNO ZACZNIE CI W NOCY SPAĆ akurat... szlag mnie zaraz trafi. A tak poza tym cudowna pogoda u NAs dzisiaj, kłądę zaraz młodego na poranną drzemkę i po tej drzemce idziemy na dwór... mam nadzieję że nie usnę po drodze bo oczy moglabym na zapałkach podpierać. Miłego dnia! |
![]() ![]() |
![]() |
#1374 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() u nas generalnie też ładna pogoda tyle, że ja muszę tort zrobić.Wczoraj robiłam na szybko biszkopt i ![]() ![]() ![]() mati - a Ty byś chciała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1375 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A moje dziecko dzisiaj skonczylo rok i nikt nie pamieta ![]() Za kare drinkow nie bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1376 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie i tak zrobisz jak chcesz ![]() Ja już nie chcę nawet pisać, ze było wycie pół nocy a o 6:15 pobudka. ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
100 lat dla Mikołaja
![]() |
#1377 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1378 |
Zadomowienie
|
100 lat dla Mikołaja
|
![]() ![]() |
![]() |
#1379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oglądałam ten program i tam była mowa o butelkach i smoczkach.Gdyby ssanie piersi powyżej 1 r.ż byłoby "niebezpieczne" dla wymowy to WHO nie zalecałaby podawania piersi do nawet 3 r.ż. Poza tym wręcz przeciwnie bo ssanie piersi wspomaga ten proces...dziecko używa innych mięśni niż przy butli i na dodatek inaczej układa język. Poza tym ja rozumiem cassie...bo jeszcze problemem jest oduczenie dziecka ssania piersi ![]() mati - za dużo tych dzieciaczków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1380 |
Wtajemniczenie
|
ZDRÓWKA DLA MIKOŁAJA
![]() Witam! Nocka do bani! Za to nad ranem Oli sie zebrało na odsypianie i do Akademii poszłyśmy późno. A dzisiaj mieli próbować drzemki.... Jutro do pracy. Wczoraj byłam tam z papierami i mi powiedzieli, ze nie wiedzą czy wróce na moje stanowisko....... Pewnie pójde na okienko tzn. do użerania sie z klientem. W sumie nie mam nic przeciwko, tylko netu nie bedzie ....... No i to jest cofniecie awansu........ Doła łapie.... Dzisiaj sie okazało, że Ola ma absztyfikanta w Akademii. Ola nie lubi rozbierania i ubierania. Dzisiaj jak przyszłyśmy to postawiłam Olę przy stoliku i zaczęłam zdejmować kurtę. Ola zaczęła kwękać. Przyszedł Filipek i przyniósł Oli piłkę. Kiedyś Ola tam przyszła z kauczukową piłeczką z domu. Jej ulubioną. Potem szukałyśmy w Akademii piłeczki, ale nie znalazłyśmy i od kilku dni jej nie było. Filipek ją znalazł dla Oli potem jeszcze przyniósł jej maskotkę Elmo ![]() Ach te pierwsze miłości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.