|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
ZAMÓW 2 Nowe Wody toaletowe Pur Blanca Bossom, a OTRZYMASZ W CENIE 1 zł netto Krem na dzień SPF 15 / Krem na noc „Idealna Równowaga” (miniwersja 2 x 10 ml).
Oferta podlega wielokrotności! Oferta działa w ramach jednego zamówienia. Oferta obowiązuje od 31 marca 2010 od godziny 9.00 do końca obowiązywania Katalogu 5/2010. |
|
|
|
#4442 | |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18254181]wystarczy na stronę internetową wejść
[/QUOTE]wlazłam ale ja widzę tylko ofertę na kuracje antycellulitowe
|
|
|
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to informacja z regulaminu promocji: "... 4.Konsultantka będzie mogła odebrać upominki w COK tylko pod warunkiem, że dokona w COK jednorazowego zakupu produktów Avon na kwotę min.250 PLN. ..." wszystko jest na stronie konsultantki, naprawdę warto tam zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- na stronie powitalnej ostatni kwadrat "wyjątkowe oferty z ostatniej chwili"
|
|
|
|
|
#4446 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tylko że ja mam "strefę lidera sprzedaży" więc to trochę inaczej wygląda
|
|
|
|
|
#4447 |
|
Wtajemniczenie
|
Podchodzę sceptycznie do biżuterii Avonu, ale jestem mile zaskoczona wyglądem i jakością wykonania bransoletki Miralda z netto. Bardzo ładna.
Mam tylko pytanie do osob, które ją już jakiś czas mają , czy szybko zdziera się warstwa posrebrzana czy jest dość trwała? Zamowiła ją koleżanka, chciałabym też zamowić ją dla siebie, bo do zegarka Nicky na lewej ręce super by się komponowała właśnie ta bransoletka na ręce prawej.
|
#4448 |
|
Rozeznanie
|
Hej laski! Dziś po południu mogę dodać Wam zdjęcie podkładu CREAMY NATURAL i NATURAL BEIGE, teraz nie mam możliwości.
Mogę przyrównać, że NATURAL BEIGE jest taki jak ROŚWIETLAJĄCO-ANTYSTRESOWY CREAM, a CrEAMY NATURAL jak NUDE jeśli to komus pomoże Sama używam Cream, więc Natural beige pasuje idealnie
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez mam wlasnie moja korekte ekspresowa..sie uwijaja z korektami
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro wrzucę zdjęcia pierścionka Nixie, kompletu biżuterii Lyndi, zestawu kolczyków Selena, szminki nabłyszczającej Berrywine i żelowej kredki do oczu Plumful |
|
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4452 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale używając opcji "szukaj" mi jej nie znalazło
|
|
|
|
|
#4453 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#4454 |
|
Raczkowanie
|
maaaaam
![]() hehe to mnie kurier zaskoczył:P nie oglądałam wszystkiego dokładnie bo musiałam do pracy wracac ale... cienie electric purple boskie , kolczyki do perfum z demo juz mam na uszach :P i żelowa kredka plum mieciusia i intensywna , nakłąda sie ją na szybko nawet nieźle :P jedyny minus musialam 16 kg wnosić sama na 4 piętro ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- jak napompowac ta poduszke do kapieli? |
|
|
|
#4455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Rozeznanie
|
Używała już któraś z Was serii Tajski Kwiat Lotosu ?
![]() Godna polecenia? Szczególnie byłabym ciekawa jak działa maseczka |
|
|
|
#4457 |
|
Wtajemniczenie
|
witam po bardzo długiej przewie
mam prośbę czy któraś mogłaby zamieścić linki do literatury na innym serwerze niż ten nieszczęsny uploading, głównie chodzi mi o netto do K6 tą w lepszej jakości, z góry wielkie dzięki pozdrawiamedit: już nieaktualne udało mi się wreszcie pobrać, ale tak na marginesie wydaje mi się, że ten uploading nie jest specjalnie wygodny w użytkowaniu...
Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2010-03-31 o 14:31 |
|
|
|
#4458 |
|
Zadomowienie
|
Muszę powiedzieć, że nie pamiętam czy w ogóle w trakcie mojej "kariery" Kk
miałam tak małe zamówienie U mnie katalog 5 niezbyt zaciekawił moje Kl, ponieważ zamówienie jeszcze rano sięgało ledwo 150 zł po prostu porażka! Zaczęłam się obawiać opłaty za KRMZ Hmm ja dla siebie biorę serum i tarkę, ale miałam ochotę zaszaleć i wziąć torebkę Verena lepiej, żeby Kl trzymały pieniążki na katalog 7 i 8 bo dla mnie są w nich rewelacyjne oferty!
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." Edytowane przez Agatheska Czas edycji: 2010-03-31 o 14:29 |
|
|
|
#4459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście posiadam hasło do konta innej kk i w ten sposób jestem na bieżąco
|
|
#4460 |
|
Konto usunięte
|
Dostałyście maila od firmy z taką oto trescią:?
jakie to nowości wprowadzają
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18260023]Dostałyście maila od firmy z taką oto trescią:? jakie to nowości wprowadzają [/QUOTE]ciekawe tylko troche pozno sie za to zabieraja ja z regoly glowne zamowienie skladam zawsze na 1 ter a pozniej to juz tylko jak sie jakas zapominalska znajdzie wiec po co mi taka oferta jak juz zampowienie dawno zlozone
|
|
#4462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#4463 |
|
Przyczajenie
|
[/COLOR]
ciekawe tylko troche pozno sie za to zabieraja ja z regoly glowne zamowienie skladam zawsze na 1 ter a pozniej to juz tylko jak sie jakas zapominalska znajdzie wiec po co mi taka oferta jak juz zampowienie dawno zlozone [/QUOTE]Ja też dostałam tego maila. U mnie klientki zamawiają tylko na pierwszy termin, więc oferta trochę spóźniona. Ciekawe co tam będzie ciekawego. |
|
|
|
#4464 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Wczoraj dostałam paczkę z zamówieniem z kat 05...miałam chyba najniższe zamówienie odkąd jestem konsultantką tylko na 150zł(sama uważam katalog 5 za kiepski). Do siebie wzięłam: -szampon do włosów ciemnych AT -odżywkę bez spłukiwania do włosów AT -body spray sexy chic-świetny zapach ![]() -malinowy płyn do kąpieli z netto -pierścionek z oferty internetowej-mimo czerwonej kropki przy składaniu zamówienia "przyszedł" Katalog 6 bardzo fajny Już mam z niego pierwsze zamówienie![]() Na str.44 są wody za 11,90zł-która z nich najładniej pachnie?Którą polecacie?
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jak zwał tak zwał:PAle to prawda musiałam źle wpisać. Ale dziękuję
|
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Dmuchać, dmuchać, dmuchać...
|
|
|
|
#4468 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale o gustach się nie dyskutuję ponoć:P
|
|
|
|
|
#4469 |
|
Raczkowanie
|
Jakis czas temu pisalam wam o stronce z kosmetykami Avonu... Dostalam wlasnie od nich drugiego maila :
Szanowna Konsultatnko, Dziękujemy za interwencję. Informujemy, że nie zezwalamy na sprzedaż kosmetyków Avon przez internet ani na prowadzenie tego typu stron internetowych. Podkreślamy, że wystawianie i sprzedawanie kosmetyków naszej firmy w internecie jest działaniem niezgodnym z postanowieniami umowy oraz Kodeksu Polskiego Stowarzyszenia Sprzedaży Bezpośredniej, w którym jesteśmy zrzeszeni. Każde zgłoszenie jest przez nas szczegółowo analizowane i przekazywane do osób, które zajmują się zgłoszonym przez Panią się zjawiskiem. Nasze działania mają na celu dbanie o interesy naszych Konsultantek, które rozprowadzają kosmetyki Avon zgodnie z zasadami sprzedaży bezpośredniej. W tym celu współpracujemy również z administratorem aukcji internetowych w celu ochrony przysługujących nam praw autorskich do materiałów reklamowych, które są na aukcjach wykorzystywane bezprawnie, bez wiedzy i zgody Avon. Z pozdrowieniami, Dorota Muzyczenko Dział Obsługi Klienta |
|
|
|
#4470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Musimy zrobić coś z tą konkurencją ! Skrzyknijmy się i spisujmy nicki z allegro i wysyłajmy do Avonu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.

Sama używam Cream, więc Natural beige pasuje idealnie 

U mnie katalog 5 niezbyt zaciekawił moje Kl, ponieważ zamówienie jeszcze rano sięgało ledwo 150 zł
lepiej, żeby Kl trzymały pieniążki na katalog 7 i 8 bo dla mnie są w nich rewelacyjne oferty!
Na szczęście posiadam hasło do konta innej kk i w ten sposób jestem na bieżąco