|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 90210-serial pełen modowych inspiracji
a ja uwielbiam Jaspera i te jego oczy
|
|
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem zachwycona Silver w bobie. Tak jej pozazdrościłam, że sama planuję się tak obciąć.
|
|
|
#663 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jest przeobrzydliwy ![]() Zgadzam się z tym,że Sliver mogła nie mówić,ale postąpiła uczciwie,a Teddy już mógłby nie przesadzać z tym obrażaniem ![]() Ja natomiast nie mogę znieść tego,że Ad będzie lesbijką-masakra jakaś!Ja chcę żeby zeszli się z Navidem A w bobie Sliver podoba mi się tylko to,że tak fajnie widać jej tatuaż ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Taaa?jesteś hardcorem
|
|
|
|
#664 | ||
|
AGA :)
|
Spojrzenie ma hipnotyzujące, to fakt
Mi się podoba jego głos i sposób mówienia, taki dziwny, tajemniczy. Ale generalnie jego postać mnie wkurza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do Ade i jej nowych skłonności - tez mi się to nie podoba. a już tymbardziej nie podoba mi się jej dziewczyna
|
|
|
|
#665 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale uważam,że skoro Silver już się na to zdobyła to Teddy powinien to docenić ,a nie fochy strzelać
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja też ja nawet już ściełam tak no może inaczej boz jednej strony dłużej a z drugiej krócej ale bob to bob
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, pochwalę się na pewno.
![]() zelka, ja jeszcze czekam, bo mam prostą gęstą grzywkę i na razie muszę ją trochę zapuścić. I chyba nawet blond przefarbuję na brąz, tak jak Silver. Może będę ładna, jak ona.
|
|
#668 |
|
|
a ja chcę takie włosy jak Ade, albo Annie w 1. sezonie.
Marzenie ![]() Niebuś jesteś równie ładna!
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś, takie włosy możesz mieć, jak sobie drugie tyle doczepisz sztucznych.
![]() Ja już porzuciłam marzenia o długich, gęstych włosach w stylu Cheryl Cole. Bo one są przeważnie zagęszczane. A mi do Silver to daleko. Ale dzięki. Komplement + tabletki = wielka radość.
|
|
#670 | |
|
Zadomowienie
|
W pierwszych odcinkach mi się nie widział, chyba przez te włosy.. wyglądał jakby się nie mył
Ale teraz już lepiej ![]() Cytat:
![]() Trzeba zapuszczać włoski Ściągam już nowy odcinek Mam nadzieję, że obejrzę jeszcze dzisiaj.p.s.zapomniałam dodać nowych zdjęć hah
Edytowane przez nANcY:* Czas edycji: 2010-03-31 o 20:34 |
|
|
|
|
|
#671 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też mam długie i ciemne Ale nie takie gęste jak Ade.A swoją drogą nie wydaje Ci się,że na tych zdjęciach ,które dodałaś Ade ma jednak rzadsze włosy? ![]() A masz już napisy?
|
|
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
I krótsze..pewnie jej odczepili te przedłużane czego efektem jest też ubytek ich ilości
![]() Hm ja na grubość moich nie narzekam,jednak naturalnie nie układają mi się. Przez zimę nie prostowałam ale chyba teraz znowu zacznę wrrr ![]() Napisy pewnie będa najwcześniej jutro wieczorem albo w piątek..
|
|
#673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moim największym problemem jest to,że strasznie wypadają ![]() No i też prostuję,ale staram się robić to rzadko. To poczekam na napisy w takim razie
|
|
|
|
#674 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze 15% i będę miała.
![]() Podobało mi się jak Naomi wyglądała w 15 odcinku jak siedziała u Silv na herbatce Tak fajnie miała zakręcone Niestety ja tak nie umiem się uczesać ehhh
|
|
#675 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kibicuję gorąco Silv i Teddy'emu. Mam nadzieję, że będą ze sobą szczęśliwi.
Co do Navid'a i Ade.. całkowicie nie pasuje mi związek Navid'a i tej rudej dziewczyny, ostatnio byli na randce i Ade zobaczyła jak się całują, nie pamiętam jej imienia... ![]() Te bliskie relacje Ade z Gią także mi nie przypadły do gustu, jednak wolałabym chyba żeby Navid i Ade się nie zeszli po raz kolejny ze sobą. Poza tym ich nauczyciel, ten od angielskiego ( kurczę znowu nie pamiętam :P ) jak spotkał się z tą bląd nimfą która poźniej okazała się być matką Ivy i przy ognisku częstowała ją jakimiś skrętami... masakra jakaś.
|
|
#676 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja w życiu sama nie zrobiłabym sobie czegoś takiego na głowie.A szkoda bo niektóre fryzury są boskie A Naomi ma chyba naturalnie kręcone nie?ja mam swoje proste jak druty i jesli zakręcę loki znikają po 30 min Ale mimo wszystko musze prostować żeby były gładkie.I bądź tu babo mądra![]() Cytat:
A co do Teddiego i Sliv-pewnie będą razem jakiś czas,ale znając specyfikę serialu koniec końców za jakiś czas będą znowu z kimś innym
Edytowane przez wiolaraczka Czas edycji: 2010-04-01 o 09:27 |
||
|
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Wracając do Jaspera, to jest moim faworytem. Co do włosów, to faktycznie Annie z 1 sezonu wymiata, choć Ade 2 też nieźle, ale jakoś tak zwyczajnie.
Ciuchowo najbardziej podobały mi sie stylizacje Jen(?, siotra Naomi, chyba dobrze kojarzę imię) i pojedyncze elementy Annie i Naomi |
|
|
|
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
O jeny. Jak ja dawno u was nie byłam, obiecuję poprawę. Parę fotek Naomi.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
|
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
new
|
|
|
|
|
#680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak czy siak zazdrość zżera![]() Nowe
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś przyciemnię na kasztan ;Deh te ich stroje i butyyyyy;] najbardziej zazdroszczę chyba butów bo ubrania można jakoś skomponować;D to coś na sh , coś na all, coś krawcowa uszyje a buty dupa;p mieszkam w mieście gdzie ma ono ok 80 tysięcy i nie ma tu za bardzo takich sklepów z cudaśnymi butami;( choć galerię otworzą to może coś się znajdzie![]() to że buty mają genialne, ubrania też to powiedziałam , wyglądają fenomenalnie dziewczyny;p wystylizowane, szczuplutkie ehh tylko pozazdrościć
|
|
|
#682 | |||||
|
|
Cytat:
wymiatasz Cytat:
Na gęstość nie liczę, ale pracuję nad długością ![]() Cytat:
Tylko coś wolno rosną :/ Cytat:
Cytat:
ooo to masz chyba identuczne kłaczki jak ja Jst już nowy odc.? ale super poczekam na napisy bo jednak wolę mieć pewność, że dobrze rozumiem wszystko.
|
|
|
|
#683 |
|
Zadomowienie
|
Moje wrażenia po odcinku:
- Naomi i Liam w końcu dobrze. Ale już widać, że Annie za bardzo się interesuje Liamem.. ta jej radość jak myślała, że to on oddzwonił hmm Według mnie był miły, bo ma wyrzuty sumienia..- Silver i Teddy.. Ostatnia ich scena super.Nie wiedziałam, że z niego taki mięśniak hah ![]() - Jak dla mnie wątek Ade - Gia może być. Powinno być dzięki temu ciekawie.. Czekam na reakcje Navida ![]() - Naomi palła o dwa słowa za dużo i pozamiatane Pewnie się nie wypląta z tego. Nie mogłam z tego jej strajku- Watki, które mnie nie interesują: matka Dixona i Debbie + instruktor.. Już podejrzewam jak się potoczy ten trójkąt Naomj-Liam-Annie.. Ade fajnie wyglądała..w tej bluzce na próbie i warkoczu-kłosie. Tak inaczej niż dotychczas. I jeszcze odnośnie naszej małej dyskusji na temat włosów.. nad włosami Annie chyba nikt długo nie siedzi.
|
|
#684 |
|
Zakorzenienie
|
w 1 sezonie byly bezkonkurencyjne ... BYŁY...
Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2010-04-01 o 22:28 |
|
|
|
|
#685 | |
|
|
Cytat:
![]() Tj. już pisałam wcześniej w tym sezonie Annie to kompletna porażka :/ ja rozumiem, że ma problemy itp, no ale mogli by ją ubrac, uczesać i pofarbować. Dokładnie. Uwielbiałam wygląd Annie w 1. sezonie. Był taki dziewczęcy, świeży
|
|
|
|
#686 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jest i 16 odcinek na napisami! miłego oglądania
![]() http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/4126-90210-2...-napisypl.html
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najlepeszego na swieta wszystkim 90210-maniaczkom zycze ------ co do ciuszkow: bardzo podobala mnie sie ta bila bluzka z kokardka Adrianny, Silver miala switna taka czarna z pomaranczowymi i bialami wstawkami (jak odwiedzila je Adrianna) Naomi mnie coraz bardziej irytuje... a serialowa Gia to corka Demi Moore :P https://polki.pl/work/privateimages/...olki/43765.jpg ja tam bym byla zadowolona gdyby Liam byl z Annie..
Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2010-04-03 o 11:25 |
|
|
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
oglądałam dzisiaj i muszę powiedzieć że Naomi sobie narobiła kłopotu mówiąc że nauczyciel chciał się z nią przespać brrr i myślę że właśnie przez to kłamstwo Liam może rozstać się z Naomi i być z Annie. Adriana z Gią kurcze szok a Gia to tak córka Demi Moore i Bruce Willisa
tylko szkoda że bardziej podobna do ojca niż do pięknej mamusi heh
|
|
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Jaka cudna!!!!
Właśnie zafarbowałam włosy na taki kolor Tylko swoje mam z natury proste jak druty, jak po prostownicy, a nie takie gęste fale jak Ade. Cytat:
Już myślałam, że mam dziwaczny gust![]() Ja swoich nie obetnę, bo wiem, że będą mi oklapywały strasznie, poza tym od zawsze mam długie włosy i bardzo boję się zmian. Wielką, gigantyczną wręcz zmianą było dla mnie to, że zafarbowałam jasnoblond włosy do pasa na kasztanowy brąz, a teraz na ciemno-czekoladowy, jak Ade ![]() Ojj, jesteś, jesteś (oczywiście równie żartobliwym tonem to piszę). A ja uważam, że Annie i Liam to niedobre rozwiazanie. Jakoś strasznie znielubiłam Annie, na początku była taka mało asertywna, nigdy nie miała własnego zdania. Potem stała się trochę alienem i w dodatku była taka dziwna przez moment jak Jasper. A Liam jest taki....dość arogancki, chodzi własnymi ścieżkami, podoba mi się to, że powiedział Naomi, że zakochał sie w niej niedobrej, niegrzecznej itp
|
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
musze przyznac ze ten nowy nauczyciel ...czy kto to jest? wlasciwie tego nie zozumialam - w kazdym razie ten co go Naomi o melostowanie oskarzyla
jest calkiem niezly
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.

nie mogę go znieść