![]() |
#1891 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)
Cytat:
To Bono niezłą bonusową robotę Ci zapewnił ![]() I co z autem...powozi Wam jeszcze dupki?? Cytat:
![]() ![]() No ewentualnie na truskawki i maliny mogę czekać ![]() U mnie jest syf niemiłosierny..ale okna wymyte, więc to i tak sukces ![]() Będę sprzątać w sobotę jak mąż wyjedzie do Belgii ![]()
![]() |
#1892 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Dziewczyny wiecie, że jak kupimy żarcie popsute, nieświeże to mamy 3 dni na reklamowanie go ![]() ![]() ![]() ![]() Także od dzisiaj zaczynam to stosować , a co ![]() Haniu mąż wyjeżdza na święta, dobrze zrozumiałam ???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja kupiłam parę razy nieświeże, albo zepsute i oddawałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Zakorzenienie
|
No widzisz, a ja frajerka jestem i nie reklamowałam tego
![]() Wszyscy porządki święteczne, pichcenie a ja dzisiaj idę z koleżanką na plotki i może małe zakupy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit Wczoraj widziałam Emilkę na żywo, podoba mi się ! Chyba będzie następną moją ofiarą, czarna ![]() Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2010-03-31 o 08:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to nie zdarza mi sie zbyt często kupić coś nieświeżego. Zawsze patrzę na daty ważności, a wędlinę, mięcho i ryby kupuję w małych osiedlowych sklepikach..które są oblegane wiec artykuły zawsze są świeże ![]() ![]() Tak wyjeżdża ![]() Także nic mi sie nie chce szykować. W zeszłym roku była pełna lodówa, różne dekoracje wielkanocne..jajka, baranki itp bajery, robiliśmy imprezę urodzinowa meża - było świątecznie i imprezowo..a teraz to nawet nie zamierzam koszyka z jajcami zrobić ![]() W sobotę robię sprzątanie, wieczorem może zabaluję z kumpelą, a w niedziele smignę do rodziców na śniadanie wielkanocne i będzie po świętach ![]() Cytat:
Ja muszę zmobilizować męża żeby mój rower oddał do "renowacji" biedak caly zeszły sezon nie był używany więc jest z nim na pewno masakra. O kurcze ale bym na rowerze pośmigała ![]() ![]() Kup! jest świetna. Ja sie z nią nie rozstaję ![]() Gdzie widziałaś??
![]() |
#1896 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, miałam pytać...
Potrzebuję kupić torbę podróżną, ale taką niewielką, bo często wyjeżdżam na dzień-dwa i generalnie zawsze mam problem z pakowaniem. Nie potrzebuję jakiegoś wypasu za nie wiadomo ile, bo to i tak do samochodu, więc nie noszę, także nie potrzebuję walizki na kółkach, ale nie chcę też jakiegoś badziewia na raz. Nie wiem kompletnie, gdzie patrzeć |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
jestem nieprzytomna, nie moge się dobudzić pomimo 2-giej kawy. |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też. Ciśnienie spada.
![]() |
#1899 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Mam lekki zapieprz w pracy, dziś szef wraca po urlopie. Nie mam humoru, przyplątała mi się jakaś cholerna babska infekcja. Muszę zadzwonić do gina, wczoraj było nieczynne. W necie sobie poczytałam i prawdopodobnie to zapalenie gruczołu Bartholina, czy któraś z Was to miała? Czy konieczne jest nacinanie? ![]() Ja nie jeżdżę na rowerze. Nauczyłam się dopiero w 4. klasie podstawówki, umiałam średnio na jeża. Od tego czasu nie jeździłam. Nie lubię siebie za to i parę innych rzeczy jeszcze. Wracam do obowiązków. To najlepsze lekarstwo na podły nastrój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
HANIU ale nie trzeba od razu lecieć do sklepu, mamy na to 3 dni, mnie niestety udało się ostatnio kupić, a raczej Tżowi nieświeżą wedlinę dla mnie za 42 zł. ![]() ![]() Ale kicha z tym wyjazdem męża, ale chociaż wróci z pełnym portfelem ![]() Nie dziwię Ci się, że weny brak, ale pociesz się, mój nie wyjeżdza i też weny brak, nie kupuję żadnych stroików, pisanek, ozdób ![]() Haniu widziałam Emilkę na dziewczynie w sklepie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
współczuję infekcji, ja mam nawracające - ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1902 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domki to taki serowy deser wialkanocny... wstawiam linka do przepisu poglądowego, ale ja robię inaczej... http://www.uwielbiam.pl/przepisy/prz...owy-domek.html Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butter, wrzuć swój przepis ![]() chętnie wypróbuję na święta |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam nawracające infekcje, ale takiego czegoś jeszcze nie. Nie swędzi mnie za bardzo ani nie mam upławów. Tylko mam guza wielkości ziarnka groszku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
jak mieszkałam jeszcze z rodzicami to zawsze chodziłam i reklamowałam nieświeże produkty czy np. zepsutą śmietanę. Teraz nie zawsze to robię bo po prostu nie chce mi się czasu tracić na dojazd do marketu, żeby śmietanę za 1,50 wymienić. Ale mi się dziś spać chce! PS. Co tych domków, jak byłam mała mama często robiła prawie identyczny deser tylko nie pamiętam, zeby była w nim galaretka. U mamy w zeszycie z przepisami istnieje nazwa domki baby jagi ![]()
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2010-03-31 o 10:04 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko bez sensu ze samolot powrotny ma w nocy ![]() Po świętujemy za to w przyszłym tygodniu- 32 urodziny mężowskiego ![]() Oby pensja mi przyszła szybko bo prezent muszę kupić ![]() Cytat:
Brat i ojciec uczyli mnie jak mała byłam ale ni hu hu nie byłam wstanie opanować tej trudnej sztuki. Cytat:
![]() Od kilku lat wszelkie słodkości wydają mi sie bardzo trudne do wykonania ...dziwne ![]() Już jako 12 latka robiłam serniki, rolady, karpatki itp ![]() A teraz ewentualnie mogę upiec ciastka lub moje ukochane rogaliki z nutellą. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Haniu, co Ty mówisz, za trudne. Zrobienie tych domków, to 15 minut normalnie razem z myciem naczyń ![]() Ja też nie przepadam za pieczeniem, wolę konkrety robić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dajesz mi gwarancję na to że z tego domku papa sie nie zrobi ![]() ![]() Bo ja już widzę jak go rozkrawam a ze środka wycieka ten serek. To twardnieje jakoś w lodówce. jakiego serka używasz?? Mój mąż nie jada słodkości więc przez to też nie mam parcia na pieczenie. No i do tego sama jestem na wiecznej diecie więc trzeba unikać zapachu słodkości w domu ![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2010-03-31 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uzywam serka homogenizowanego...jaki znajdę w sklepie...nie jakiś TiP czy DiT, ale zwykły serek. Nigdy nie zdarzyło się, żeby ten ser wypłynął. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | ||
Zakorzenienie
|
co kupujesz?
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie zrobię w sobotę..tanie i chociaż odrobinę zdrowe..bo bakalie są i serek jest ![]() Dodam jeszcze do ciemnej masy pokruszoną gorzką czekoladę ![]() Cytat:
Butów niby nie kupuję się w prezencie..ale co tam ![]() ![]() Mam identyczne podejście ![]() Gdyby jeszcze ktoś mi pomagał w zjedzeniu tego słodkiego...może wtedy jakoś chętniej bym robiła. Ale najczęściej kończy sie to tak że ja wszystko wyjadam ![]() Mąż skubnie trochę, a resztę przed zepsuciem ocala mój brzuch ![]()
![]() |
#1913 | |||
Zakorzenienie
|
Hej.
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wczoraj mi się pies zgubił... I się wściekam, na dodatek TŻ pojechał do jakiejś kawiarni pisać scenariusz i mnie zapomniał obudzić. Wstałam o 11 i już mu się oberwało. I wściekam się o to, że byłam dla niego niemiła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrób, fajne jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, źle się wyraziłam, wędlina za 40 zł. za kilogram, czyli za 20 dkg jakieś 8 złotych, ale i tak duuużo, powinnam pójsć ![]() Co do prezentu, to mój Tżet kupił mi kilkapar butów i ja jemy też, nie wierzymy z zabobony, co ma być to będzie... Zresztą Ty i tak zegarek już kupiłaś, więc nie masz się czym martwić ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja zawsze uczulam na to męża by patrzył co mu sprzedają..szczególnie jeżeli chodzi o warzywa i wędliny właśnie ![]() Cytat:
![]() Muszę tylko wybrać z 3 par ![]()
![]() |
#1917 |
Zakorzenienie
|
Ale dłuży się dzisiaj czas
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, a jeszcze po pracy wizyta u gina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Zakorzenienie
|
u mnie na szczęście też nie pada i mam nadzieję, że nie będzie, bo muszę dziś w mieście parę rzeczy załatwić.
Kurcze, z mojego domu nici, wracam do szukania mieszkania i kredytu. Wolałabym, żeby ktoś to za mnie załatwił, żebym tylko musiała podpisać i koniec |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:08.