![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Życie (nie)intymne.
Ja ze swoimi przyjaciółkami rozmawiam o seksie i wiedzą jak to w moim związku sprawa wygląda, ale ogólnikowo, żadnych pikantnych szczegółów nie ujawniam
![]() Wiem, że mój Tż również rozmawia z bliskim przyjacielem o tych sprawach i z tego co mi przekazał również nie ujawnia szczegółów ![]() ![]() Bo to jest NASZA intymna sprawa. Ale czasami lubi się pochwalić i wiem, że niekiedy zdarzy mu się, że powie kolegą w pracy: "ale miałem cudowny seks, od razu lepiej się pracuje". Nie razi mnie to bo wiem, że mnie kocha, SZANUJE, i nie obraża mówiąc w ten sposób ![]() A ten koleś z twojego postu autorko to jakiś niedojrzały kretyn (mimo tych 25 lat) ![]() Edytowane przez masmeli Czas edycji: 2010-03-31 o 09:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ja wiem prawie wszystko o bylych mojego TZ, sama go prosilam zeby mi opowiedział latwiej mi w tej sposob nie popelnic ich bledow, lepiej poznac partnera, jego potrzeby, rowniez w sferze seksualnej sposob w jaki wyraza sie o swoich bylyuch dziewczynach rowniez wiele mowi o mezczyznie, dlatego dobrze przeprowadzic taka rozmowe w clakiem swiezym zwiakzu, ot badając szczerze mowiac seks nie jest dla mnie rzecza wstydliwa, wszyscy to robimy, wszyscy mamy "to samo" kolokwialnie umujac cycki i fiu*a, wiec jesli TZ powie swojemu koledze, że jego dziewczyna ma za**biste cycki, to ja nie mam nic przeciwko absolutnie nie poczuje sie potraktowana przedmiotowo, bo na kazdym kroku udowadnia mi, ze mnie kocha (az za bardzo chyba), nie mam wiec podstaw by czuc sie jak seks zabawka ufam, wiec pozwalam na bardzo wiele i oczekuje tego samego podobno umiejetnosc dawania wolnosci jest objawem doroslosci ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-03-31 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() mi kiedyś facet sam powiedział że u niego w grupie gdzie jest 4/5 facetów jest taka prawdłowość - ci co są kilka lat w związku w ogóle nie wdają się w dyskusje na ten temat, a tak zwani erotomani-gawędziarze są mistrzami w tekstach w stylu: potwór nie potwór byleby miał otwór ![]() ej no i nie wiem, nie jestem jakaś strasznie świętoszkowata ale nie widzę sensu gadania z moimi najserdeczniejszymi koleżankami o sferze intymnej, przecież ich to nie interesuje (a mnie ich też jakoś nieszczególnie)...
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
dzentelmeni nie rozmawiaja na takie tematy
![]() Osobiscie z nikim poza moja zona nie poruszalem i nie poruszam tego tematu, bo nie odczuwam potrzeby ![]() Edytowane przez No1 Czas edycji: 2010-03-31 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak ja byłam w LO, było podobnie. Im facet więcej gadał, tym bardziej mu tego seksu brakowało (czyli pewnie był prawiczkiem). Zresztą dziewczyny miały podobnie. LO zaczęłam w 2002 r. i wtedy jeszcze można było spotkać dziewice w tym wieku. Bardzo rzadko zdarzało się, że jakaś współżyła, a w całym LO przez 4 lata wpadła tylko 1 laska starsza ode mnie (nie wierzę, ze całe LO było tak doskonale uświadomione w sprawach anty, że tylko 1 miała pecha). Teraz jest trochę inaczej. W każdym razie dziewczyny też rozprawiały, co i jak, czego to nie robiły, a potem okazywało się, ze to wielka ściema ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
liceum to troche inne czasy choc znam i ludzi kolo 30stki, ktorym wszyscy wiedza, ze brakuje, a opowiadaja na prawo i lewo ale to niesa opowiesci ze sfery intymnej, a przechalki o podbojach w nicku masz 83, wiec liceum powinans zaczac w 1998 ![]() cholerna elitarna szkola, ktorej nienawidzilam, ale polowa kolezanek juz w 1 klasie miala 18-19 letnich chlopakow i seks uprawialy (specjalnie podkreslam, ze elitarna, zeby nie bylo, ze to zapewne jakis kraweznik byl, ze sie seksil ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-03-31 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Wiem, jaki jest mój facet, wiem jak się zachowuje gdy widzę, i wiem do czego jest zdolny gdy nie widzę ![]() Cytat:
![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-03-31 o 09:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Ja też nie zauważyłam, napisałam, ze z jej wypowiedzi to wynika (że niby wszyscy i wszędzie o tym gadają - nawet w ogródku jak piją drinka). Dodałam, że ja takich obserwacji ze swojego otoczenia nie mam. Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-03-31 o 10:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
nie sadze, ze kazdy, kto rozmawia o seksie mowi tylko o swoich 10 orgazmach znow jest dzielenie na "nie mowie nic, nigdy przenigdy", albo "wychwalam sie dookola na urodzinach cioci szczegolami robienia laski sąsiadowi" Cytat:
co ja na to mam poradzic? pisze o sobie, a Ty sie czujesz obrazona masz talent dziewczyno ![]() Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-03-31 o 10:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, mam wiele talentów. A najlepiej wychodzi mi mówienie komuś wprost o co mi chodzi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
doszukiwanie sie podtekstow i docinkow wszedzie, gdzie to tylko mozliwe ![]() jesli mi powiesz gdzie emiszkasz ile masz lat i jak masz na imie, to moge odpowiedziec, czy mialam na mysli Ciebie z tymi piwami bo wiesz ciezko mi tak, krysztalowa kula sie gdzies zgubila |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
najpierw ze mna chcesz dyskutowac pozniej piszesz, jak to Cie irytuje i wkurzam, bo zapewne pije do Ciebie piszac o sobie czy o kolezance (tu masz talent i musze Ci to przyznac) a teraz mnie wyganiasz z forum ![]() notabene, zeby bylo jeszcze zabawniej, to Ty mnie zaczepiasz, a nie ja Ciebie przemysl to, serio ![]() albo jak Cie tak irytuje moja osoba i nie mozesz ywtrzymac, to .. po prostu do mnei nie zagaduj i juz po co sobie zycie kompllikować? Edytowane przez 201704051255 Czas edycji: 2010-03-31 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Dopisz jeszcze coś parę razy (w swoim moralizatorskim tonie, a jakże) i kończymy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
To może tak: Rozmawiamz Toba, podaje przykład, co najwyżej może, wielkie może sie w którymś zdaniu przekomarzam (choc i to nieswiadomie, ale mzoe by sie ktos doszulak jakby chcial), jak to ma miejsce w prawie każdej rozmowie dwojga, trojga, grupy ludzi. Ty za to sie wsciekasz, więc mnie taka relakcja po prsotu rozbraja, pozytywnie. Czesto ludzie smieja sie z osoby, ktora w towarzystwie latwo zdenerwować, bo wszystko odbiera osobiscie.- taki wydzwiek mojego ostatniego posta I już, nic więcej się tam nie doszukasz choćbyś pod lupę brała. Więcej mi się pisać nie chce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
Osobiście nie słyszałam od swoich znajomych tego typu opowieści i bardzo dobrze, przynajmniej wiem ze są kulturalni i dobrze wychowani
![]() Sama też nie opowiadam, to Nasza sprawa. Myślę, że osobniki, które opowiadają jak to przekręcają, pukają tudzież posuwają muszą nadrabiać gadką swoje ubogie życie intymne / kryć kompleksy / tuszować niepowodzenia w sferach intymnych. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
BAN stały
|
nasze sprawy intymne są NASZE i zostają tylko w naszym kregu czyli tż i ja.
z przyjaciółka jedynie rozmawiam o jakis zachowaniach które mnie denerwują ale nigdy nie rozmawiam o seksie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dopiero teraz to zobaczyłam i szczerze mówiąc zaskoczyła mnie twoja wypowiedź: Cytat:
![]() Cytat:
Nie chciałabym też żeby mój mąż dzielił się z kolegami informacjami, które wg mnie są intymne - żeby opowiadał jakie mam piersi (jak będę chciała żeby jego koledzy posiadali taką wiedzę to być może sama im pokażę ![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2010-03-31 o 12:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
tak czytam i troche dziwi mnie wasza rozmowa.
kazda z was twierdzi ze jej chlopaka nic nie mowi to gdzie sie podziewaja te dziewczyny ktorych chlopaki obgaduja je?? mam kilku kumplow i musze wam powiedziec ze 80% mezczyzn opowiada o swoim zyciu seksualnym i ich dziewczyny o tym nie wiedza. malo tego jeszce te chlopaki chwala sie ze mowia swoim kobietom ze bron boze nikomu nie opowiadaja wiec nie badzcie takie pewne ![]() ![]() oczywiscie nie chce nikogo obrazic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() nie wiem gdzie są te dziewczyny, a tak na marginesie znam kolegów TŻta tyle samo co jego i zbyt dyskretni nie są, jestem na 90% pewna, że gdyby usłyszeli, hipotetycznie, jak to on mnie nie "posuwał" to bym o tym widziała. poza tym to zależy od człowieka, nie wyobrażam sobie normalnego kulturalnego faceta, który mówi co z którą ile razy i jak, używając przy tym wulgaryzmów eh i większość z nas nie jest na poziomie "a co będzie jak powie w szkole?" bo większość już z owej szkoły wyszła ![]() i robię z nim co mi/nam się tylko zamarzy i jakoś nie sądzę żeby ktokolwiek miał się o tym dowiedzieć, a już na pewno żebym miała się tego wstydzić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I tu się kłania następny problem - a mianowicie to, że niby facet porządny, na pozór kobietę szanuje, a już za plecami sobie ją nazywa jak jakąś puszczalską, latawicą itd. Tu mam na myśli takie "świeże związki" w których szybko dochodzi do tych łóżkowych sytuacji. Tylko pytam ja się - jak tak można? Jak facet ma ochotę, to jest dobrze, i nikt się nie ma prawa uczepić, a kobieta jak już ma ochotę to od razu że puszczalska itd. W szczególności tu mi chodzi o te młodsze "parki", 18-20 lat. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.