|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
|
|
|
|
#2582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
my byśmy chcieli 3000. Cytat:
moim zdaniem to za mało. Co innego mieć 2 pokoje i 50 metrów.Martucha super brzuszek, ale mam wrażenie ze ogólnie schudłaś takie szczupłe rączki, nózki dbaj o siebie |
||
|
|
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
hehe ma sie ten dryg
![]() wytłumaczyc na nieumiem ale namalowac tak i owszem
|
|
#2585 | |||
|
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim
dziewczyny mam takiego lenia, że masakra Cytat:
Nie reaguje ostro tylko policze do 10 przejde sie do kuchni wrócę i zadaję to samo pytanie czy mówię to samo powiedziałam przed chwilą zdenerwowana. Może spróbuj raz i zobaczysz czy podziała, bo jeśli nie odpuścicie to zapędzicie się z kłótniami w kozi róg. Wytłumacz mu na spokojnie jak Ty to widzisz i dołóż do tego, że nerwy i kłótnie nie pomogą Cytat:
może farmakologicznie trzeba tu zadziałać przynajmniej przez jakiś czasCytat:
![]() Martuś, a co to za lala na krzesełku, jak się patrzy to z lewej str zdjęcia ??Tiaaa, ja już nie zwracam na to uwagi ![]() Anika super macie pomysł na remont
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
ania ja też uwierz mi ja też
|
|
#2587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak w ogóle Wam też pokazują się na monitorze te muffinki z Wizażu Smacznego? zaraz mnie cholera weźmie...taką mam na nie ochotę
|
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
a co do podpisu to wiesz...
ja to jestem strasznie pyskata i zawsze musze miec ostatnie zdanie i to na nieszczescie bardzo cięte zdanie i czasem sie nei umiem powstrzymac cos powiem przykrego a potem w myslach moglam tego nei mowic po co to powiedziałam jak mowią co w myslach tona jęyzku
|
|
#2589 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szalejesz ![]() Cytat:
dziekuje.. a musze cie zaskoczyc przytulam.. teoretycznie 4kg ale praktycznie 1 kg.. (bo odrobilam 3 kg ktore schudlam i teraz jestem 1kg na plusie )Cytat:
a na krzesle - zuzia dostalismy ja na slub zeby sie napatrzec i taka se zrobic ![]() Cytat:
![]() :
|
|
|
#2590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a u mnie w pracy awaria i w całym budynku nie ma wody strach się do toalety udawać ![]() ciekawe, ile wytrzymam...
|
|
#2591 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a chętnie bym choć popatrzyła ![]() Cytat:
![]() Więc powiedziałam z uśmiechem na twarzy, że ja to nie mama więc niech zmieni nastawienie ![]() Tak na dobrą sprawę znamy się prawie 11 lat, ale ciągle się siebie uczymy Martuś tym razem chyba zbyt krótka przypatrywaliście się Zuzi, ale jestem pewna, że następnym razem się przyłożycie ![]() Maja nie zazdorszę czyli wychodzi na to, że trzeba sobie "dać na wstrzymianie "
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-31 o 10:53 |
||
|
|
|
#2592 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciekawa opcja
ale paluszki przegryzane czekoladą mleczną smakują wyśmienicie ![]() Cytat:
cudny brzuśZnikam Kochane, bo wzięłam 3 dni wolnego na naukę...(i żeby wykorzystać do ostatniego kwietnia) właśnie jadę do biblioteki... tylko materiały naszykuję...Wielka prośba pomożecie mi wymyślić temat na pracę licencjacką, kierunek pedagogika, specjalność: wczesnoszkolna i przedszkolna...myślałam, że może coś z bajkami, albo zabawą... a i najlepiej, żeby była to praca, gdzie nie trzeba badań robić...
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja każdą pracę którą pisałam, pisałam najpierw w oparciu o lterature, a potem o badania...fajnie, że Wam badań robić nie każą... w necie jest masa tematów, ja z kilku stworzyłam swój i na licencjat i na magisterke
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:03 |
|
|
|
|
#2594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do kłótni, to spokojnie, trzeba iść na kompromis, raz jedno odpuszcza, raz drugie i rozmawiać trzeba dużo a nie unosić się dumą. My też się kłócimy, chyba jak każdy. Faktem jest, ze my jak sie kłócimy, to zaczyna się nie winnie i wtedy jeszcze mówimy sobie, nie nie kłóćmy się, no bez sensu, ale później jak już jest kulminacja, to wióry lecą. niestety. Na razie jest ok, ale znając życie, idą święta, więc na sete do jakiegoś sporu dojdzie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja jutro mam wizytę w instytucie onkologicznym i będę się widzieć z lekarzem, który ma robić zabieg, więc fajnie, bo już wszystko ruszyło i ja jestem spokojniejsza. Co gorsza, dzisiaj się zorientowałam, że dzisiaj kończy mi się legitymacja studencka i nie mam kiedy podejść na uczelnie żeby ją podbić, a cały czas jeżdżę na bilecie miesięcznym studenckim do pracy... No i pomyślałam, ze jutro tam podlece po wizycie u tego lekarza a przed pracą, ale oczywiście jest czwartek - nikt mi nie podbije legitymacji wrrr! Nie znoszę tej uczelni!MAJA - u mnie w pracy też nie ma wody! A wypiłam już 2 kubki herbaty, soczek marchewkowo-selerowy - i podejrzewam, że za nie długo będzie problem
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:04 |
|||
|
|
|
#2595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:07 |
|
|
|
|
#2596 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2597 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na licencjacie podobno nie trzeba... tak przeglądałam te tematy i myślę, że może rozwój psychofizyczny dziecka... może nie trzeba było by badań... właściwie to nie wiem kiedy trzeba a kiedy nie... ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
pomyślę nad tym
|
||
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
jakoś dziś dobudzić się nie mogę Martucha cudny brzuszek ale mam dziś lenia..
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
martus pieekny brzusio
|
|
|
|
#2600 |
|
Zadomowienie
|
Cześć:
ja mam od dziś wolne, aż do piątku 22 tylko czemu mi tak nie wypadło wwięta??:/ Dziś z małżem idziemy kupić buty, bo jak na złość wszystkie mu się rozwaliły,reklamowalismy i zwracają nam kasę. Ja też muszę sobie jakieś balerinki czarne kupić, bo szmacianych mam pełno, ale takich lepszych to nie. domi7ks i jak nagrody? co konkretnie dostałaś? Gucia no to w takim razie trzymam kciuki za połowę maja A Twoja mam nie chce mieć jeszcze wnuków? Ze tak sie boi o t odstawienie anty??kliwia ja w kuchni pod dwoma tapetami, okleiną i panelami też miałm farbę olejną, a że tam miały być akurat płytki to miałam drapanie do żywego tynku. A w łazience i wc jak ściągnełam panele i okleinę to też była cała w farbie olejnej ufff dobrze, że już mamy to zdrapane ![]() anika222 no ja też nienawidze octu i nawet go nigdy nie używam, tylko tż czasem do galertu. Ale Twój sposób z pieluszką wypróbuję ![]() Gratulacje, kiedy zaczynasz testować? A i fajny będize efekt tych ścian, pokaż jak już zrobicie ![]() ania84 i co wszystko w porządku na spotkaniu z mrukiem ? A następnym razem jak zadzwonią z Holandii to od razu pytaj się o pracę dla tż, czasem jest tak, że mężczyznę też potrzebują w tym samym miejscu tylko na innym dziale. PowodzeniaSysunia_d gratulacje A co to jest za rozdaj testu? i czemu tam pisze 3+? Takiego jeszcze nie widziałam.kwiatuszek88 kope lat Dobrze, że nic ci się nie stało jak zemdlałaś. Dbaj o Was I czekamy na potwierdzenie płci A imię już wybrane??Powodzenia z tym m z przydziału, moja kumpela była co czwartek u burmistrza przez 2lata i dostała 50m2 obok moich rodziców więc lux, a i dostała bo z rocznym dizeckiem była więc musiała mieć zaspokojone potrzeby mieszkaniowe. Trzymam kciuki Kwiatuszek te drugie mieszkanie macie droższe, ale juz do mieszkania, bo w tym pierwszym to trzeba duzo kasy włożyć. A poza tym to z dzidzią nie będziecie remontów robić przecież. A i cena super, u nas za takie 50m też z tymi sprzęami to trzeba mieć 180tys, a tylko 20km dalej.Misqa jejku, kiedy to Cię odpuści, żebyś mogła sę w końcu tak naprawdę cieszyć. Trzymaj się. Agatek, szkoda, że tak wyszło z tym wypowiedzeniem. To nic przemęczysz sie do 10 i uciekasz, na stare śmieci ![]() iwka28 i co kupiłaś? JA mam ze ślubu, co były w nim rożki z płatkami róż, a drugi po słodyczach i winku prezentowym, więc teraz mam dylemat, który wybrac pokaż ten koszyk jak już go dorwiesz![]() Gold-fish za same przerobienie instalacji gazowej, żeby ją schować w podwieszanym suficie to 500zł, do tego instalacja wodna, ale nie pamiętam ile. KAbinę mam za 1600, mebelki do łazienki razem z umywalką w komplecie to 500zł, baterie prysznicowe, umywalkowe i zestaw prysznicowy to550zł, zlew do kuchni 250zł, a kafelki do łazienki ponad 1000zł. Meble do kuchni na wymiar jakieś 7,5tys jak dobrze pójdzie. Ale wszystko zalezy co chcesz, jakei duże, z czego i nie można tak porównywać cen na sucho. Poszukałam rachunków i tak sam remont kuchni: inst.gazowa 500zł, wodna 200-300zł, kafelki+fuga 150zł, zlewozmywak dwukomorowy z bat. 250zł, odcięcie kaloryfera spod okna 100zł, gładzie, płyty też coś ok. 100 (razem z śrubkami), do tego meble za 7,5tys. Teraz tylko trzeba wybrać farbę i żyrandol. KAfelki na podłodze już miałam i nie mam kasy na zmianę, więc na razie może być. A kuchnia jest 2,30-2,6długa i wąska 1,50-1,80 (zależy w którym miejscu). A wszystko brałam ładne a tanie. Gold moje pokoje też tak wyglądały, zniszczone panele, ściany każda łąta w innym kolorze, bo ludzie do malowania nie ściągali mebli i obrazów tylko malowali obok twin-maid chwal się co to na tych zdjęciach i jak robiłaś mniam![]() agus87 ja mojemu w końcu kupiłam takie żuczki, słodycze niemiecki i kupię mu jakieś haki na ryby i będzie zadowolony-powiem, ze te :robaki" ma sobie na hak założyć ![]() Samba ale masz super zielony samochód, ja też chcę ![]() Rybulka to nic, ze nie pamietasz i tak muszę podpasować pod moje kafelki. Ale ja co widzę zielone, to musze zaraz wiedziec co to ![]() ddaaiissyy to trzyma kciuki za męża ![]() zabcia to super teściowa, ze Wam zrobiła taką niespodizankę z tą paczką ![]() martucha fajny brzucholek zazdraszczam![]() Mam nadzieję, że w końcu będe miała już kabinę w łazience zamontowaną P świętach wrzucę Wam fotki kompletnie urzadzonej łazienki. a teraz uciekam na miasto, pa.
|
#2601 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ana to już z promotorem musisz uzgodnić czy on chce mieć badania do danego tematu czy nie. Ja w grupie na magisterce miałam dziewczynę, która od samego początku pisała opisówkę bo kontynuowała pracę licencjacką, a w styczniu się okazało, że promotor doszedł do wniosku, ze lepiej bedzie napisać badawcza i dziewczyny musiała poszerzac. Rozwój psychofizyczny fajny temat tyle, że szeroki jak rzeka
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:26 |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zakorzenienie
|
a ja donosze, ze 1 etap remontu kuchni i jadalni wlasnie dopiegl konca
Nastepnym etapem bedzie gipsowanie scian i kafelki na podloge. W miedzyczasie chyba zorbimy wylewke w pokoju do pracy vel. pokoju dla dziecka
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka naukowa praca by była!
|
#2604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaa i obstawiam, że to będzie pokój dziecka
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-31 o 11:30 |
|
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napiszesz jeszcze raz, ale dasz mi linka![]() Nie nadrabiałam po szpitalu. A ja bym wolała rodzić w Anglii, czy Holandii, moim zdaniem to wszystko jest mocno przesadzone. Położna jest przecież dobrze wykształcona, ma odpowiednie kompetencje do prowadzenia ciązy. Jak się napatrzyłam w szpitalu (leżało koło położnictwa i patologii ciąży) jak się traktuje matkę z dzieckiem, to masakra. Zero ludzkiego podejścia. A w ogóle to cześć. |
|
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka stron wcześniej wstawiałam już link do przepisów
wstawię jeszcze raz:SERNICZKI http://www.kuchnia.tv/kuchnia_przepi...ki-z-beza.html PIERSI Z KURCZAKA W ZIOŁACH http://www.kuchnia.tv/kuchnia_przepi...w-ziolach.html
|
#2607 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1431
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie ze dalej nie mam kupionej kurtki plaszcza znaczy sie
nic nie moge znalesc
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
to bardzo miłe skopiowałam sobie te ceny... |
|
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
Ania
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

TŻ nalezy
.

my byśmy chcieli 3000.
może pogadaj z tym kimś aby trochę obniżył cenę mieszkania, hmm??
super brzuszek, ale mam wrażenie ze ogólnie schudłaś
oczywiscie kolory nie beda takie

może farmakologicznie trzeba tu zadziałać przynajmniej przez jakiś czas
??

strach się do toalety udawać 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Nie znoszę tej uczelni!