Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 10:30   #2581
kolanka
Zadomowienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
ja chce kupic cieniutką szyne za 20 zł do karnisza ktory mam
a mezowi sie szyna nie podoba i kaze kupic nowy karnisz za stówkę

to ja sie pytam po co jak sie wyprowadzamy najdalej za rok gora 1,5
Faktycznie źle zrozumiałam - no to się TŻ nalezy .
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:31   #2582
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Gold mieszkanko na pewno ladnie bedzie wygladac, ale jak wlozycie w nie mase kasy i pracy. jak dla mnie jest w oplakanym stanie, jak za taka cene!!! czy to jest korzstna oferta??
teraz wychodzi 3500 zł/metr- to jest raczej tanio my byśmy chcieli 3000.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
trochę drogo jak na taki stan... mój brat jak kupował mieszkanko w bloku 3 pokojowe 2 lata temu dawał 230 tys albo 220, nie pamiętam, ale ładnie wymalowane, kafelki i drewniana podłoga, stan bdb a tu... może pogadaj z tym kimś aby trochę obniżył cenę mieszkania, hmm??
chodzi też o metraż mieszkania. Sa mieszkania 3 pokojowe i np. 50 metrów moim zdaniem to za mało. Co innego mieć 2 pokoje i 50 metrów.

Martucha super brzuszek, ale mam wrażenie ze ogólnie schudłaś takie szczupłe rączki, nózki dbaj o siebie

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:32   #2583
klion78
Zadomowienie

Cytat:
nienie kurcze mogłam zdjecie drobić

wszystkei sciany na zloto bezowo - i rogach scian takie precierki zielone cieniowane
namalowałam
oczywiscie kolory nie beda takie ale cos w ten deseń

nie umiem tak jak anuuuula
aaaaaaaaaaa już rozumiem
Stary 2010-03-31, 10:33   #2584
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hehe ma sie ten dryg

wytłumaczyc na nieumiem ale namalowac tak i owszem

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 10:38   #2585
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć wszystkim

dziewczyny mam takiego lenia, że masakra

Cytat:
hej laseczki

wrociłam wczoraj o 1 z lotniska i jestem nieprzytomna pije kawe i staram sie obudzic

co do zakupów to juxz wiem jak chcebedzie jasny bez perlowo złoty (wernix metaliczny złoty) rozcierany w narożnikach z zielenia (pigment oliwkowy) a te gładkie ścianki - wypusty bedą miesaną farba cos taki kolor http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...240921511.html

maz spisal numer wg NCS i bedzie mieszał u znajomego bpo my jej potrzebujemy ok 1 do 1,5l tylko.

oczywiscie z 4 razy zdazylismy sie pozrec w sklepie o karnisz
bo mamy karnisz 2m dł. ale pojedynczy i chciałam dokupic taka cieniutką szynę zeby na firanke było to sie uparł ze to brzydkie i mu sie nei podoba
i mam kupic nowy karnisz podwójny io za cholerke nie umiałam mu wytłumaczy po kiego nam nowy karnisz za 100 zł jak za niedługo sie wyprowadzamy.
jak grochem o ściane

potem pojechalismy na pizze i na lotnisko i sie 1-sza zrobila

a dzis rano znow sie pozarliśmy

doła mam strasznego ciagle sie o coś kłócimy
Anika wiesz co u nas początki też były zacięte bo oboje uparci jesteśmy, ale odkąd wytłumaczyłaś już dużo dużo wcześniej co znaczy Twój podpis to ja postanowiłam świecić przykładem Nie reaguje ostro tylko policze do 10 przejde sie do kuchni wrócę i zadaję to samo pytanie czy mówię to samo powiedziałam przed chwilą zdenerwowana.
Może spróbuj raz i zobaczysz czy podziała, bo jeśli nie odpuścicie to zapędzicie się z kłótniami w kozi róg.
Wytłumacz mu na spokojnie jak Ty to widzisz i dołóż do tego, że nerwy i kłótnie nie pomogą

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
klion - nie pytaj, 4 rano i 7 - zaliczone wymioty... zjadłam już śniadanie, zaczęło mnie męczyć...
nawet pod prysznic nie chce mi się iść...
Misia Ty przez te wymioty znikniesz niedługo, powiedz lekarzowi na wizycie, że non stop jest może farmakologicznie trzeba tu zadziałać przynajmniej przez jakiś czas

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
anika222 superrrr pochwal sie potem

uwaga chwale sie... wczoraj robione (na fotkach sama widze ze brzuch rosnieee bo tak to mam wrazenie ze on ciagle jest malutki )
a najfajniejsze jest jak mi mowia znajomi aleci brzuch urosl.. a potem widze ciezarna np u lekarza i mowie bozzz jaki mam maly brzuch
Ślicznie idziesz w ślady Rybulki tyle, że Ty narazie masz kuleczkę
Martuś, a co to za lala na krzesełku, jak się patrzy to z lewej str zdjęcia ??

Cytat:
laski tak se patrze i połowy podczytujących nas to nie znam....
Tiaaa, ja już nie zwracam na to uwagi

Anika
super macie pomysł na remont ciekawa jestem jak to wyjdzie na zywo
Stary 2010-03-31, 10:41   #2586
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

ania ja też uwierz mi ja też

Stary 2010-03-31, 10:41   #2587
klion78
Zadomowienie

Cytat:
hehe ma sie ten dryg

wytłumaczyc na nieumiem ale namalowac tak i owszem
wiesz bo ja byłam pewna, że będą te listki i gałązki o których pisałaś.... ale Twój rysunek mi wszystko rozjaśnił.

a tak w ogóle Wam też pokazują się na monitorze te muffinki z Wizażu Smacznego? zaraz mnie cholera weźmie...taką mam na nie ochotę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 10:43   #2588
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

a co do podpisu to wiesz...
ja to jestem strasznie pyskata i zawsze musze miec ostatnie zdanie i to na nieszczescie bardzo cięte zdanie

i czasem sie nei umiem powstrzymac cos powiem przykrego a potem w myslach moglam tego nei mowic po co to powiedziałam

jak mowią co w myslach tona jęyzku

Stary 2010-03-31, 10:46   #2589
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
Cześć Laseczki
Martucha - kwitniesz :d jak patrzę na Twój brzusio, to się zastanawiam, czy może jednak się nie targnąć na to samo
hihihhi dziekuje szalejesz

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
teraz wychodzi 3500 zł/metr- to jest raczej tanio my byśmy chcieli 3000.

Martucha super brzuszek, ale mam wrażenie ze ogólnie schudłaś takie szczupłe rączki, nózki dbaj o siebie
no 3-3.5 to tanio my dalismy 3.2 i bylismy megaaa zadowoleni..
dziekuje.. a musze cie zaskoczyc przytulam.. teoretycznie 4kg ale praktycznie 1 kg.. (bo odrobilam 3 kg ktore schudlam i teraz jestem 1kg na plusie )

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Ślicznie idziesz w ślady Rybulki tyle, że Ty narazie masz kuleczkę
Martuś, a co to za lala na krzesełku, jak się patrzy to z lewej str zdjęcia ??
dziekuje a na krzesle - zuzia dostalismy ja na slub zeby sie napatrzec i taka se zrobic

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle Wam też pokazują się na monitorze te muffinki z Wizażu Smacznego? zaraz mnie cholera weźmie...taką mam na nie ochotę
oooo mam to samo.... terroryzuja mnie :
Stary 2010-03-31, 10:49   #2590
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz bo ja byłam pewna, że będą te listki i gałązki o których pisałaś.... ale Twój rysunek mi wszystko rozjaśnił.

a weź mi o nich nie mów

a u mnie w pracy awaria i w całym budynku nie ma wody strach się do toalety udawać
ciekawe, ile wytrzymam...
Stary 2010-03-31, 10:49   #2591
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Klion ja nic nie mam a chętnie bym choć popatrzyła

Cytat:
a co do podpisu to wiesz...
ja to jestem strasznie pyskata i zawsze musze miec ostatnie zdanie i to na nieszczescie bardzo cięte zdanie

i czasem sie nei umiem powstrzymac cos powiem przykrego a potem w myslach moglam tego nei mowic po co to powiedziałam

jak mowią co w myslach tona jęyzku
Wiem, że czasem się nie da i na chłopa trzeba krzyknąć, ale ja wydedukowałam, że spokojna rozmowa daje więcej korzyści. Mój mąż miał głupi nawyk, że łapał fochy o wszystko i co śmieszne nie przepraszał nawet kiedy zawinił - bo tak mama nauczyła
Więc powiedziałam z uśmiechem na twarzy, że ja to nie mama więc niech zmieni nastawienie
Tak na dobrą sprawę znamy się prawie 11 lat, ale ciągle się siebie uczymy

Martuś tym razem chyba zbyt krótka przypatrywaliście się Zuzi, ale jestem pewna, że następnym razem się przyłożycie

Maja nie zazdorszę czyli wychodzi na to, że trzeba sobie "dać na wstrzymianie "

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-31 o 10:53
aniaaa84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 10:50   #2592
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
maczane w cappuccino tez są dobre
Ciekawa opcja ale paluszki przegryzane czekoladą mleczną smakują wyśmienicie

Cytat:

uwaga chwale sie... wczoraj robione (na fotkach sama widze ze brzuch rosnieee bo tak to mam wrazenie ze on ciagle jest malutki )
a najfajniejsze jest jak mi mowia znajomi aleci brzuch urosl.. a potem widze ciezarna np u lekarza i mowie bozzz jaki mam maly brzuch
Bosko cudny brzuś

Znikam Kochane, bo wzięłam 3 dni wolnego na naukę...(i żeby wykorzystać do ostatniego kwietnia) właśnie jadę do biblioteki... tylko materiały naszykuję...

Wielka prośba pomożecie mi wymyślić temat na pracę licencjacką, kierunek pedagogika, specjalność: wczesnoszkolna i przedszkolna...myślałam, że może coś z bajkami, albo zabawą... a i najlepiej, żeby była to praca, gdzie nie trzeba badań robić...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:00   #2593
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ciekawa opcja ale paluszki przegryzane czekoladą mleczną smakują wyśmienicie

Bosko cudny brzuś

Znikam Kochane, bo wzięłam 3 dni wolnego na naukę...(i żeby wykorzystać do ostatniego kwietnia) właśnie jadę do biblioteki... tylko materiały naszykuję...

Wielka prośba pomożecie mi wymyślić temat na pracę licencjacką, kierunek pedagogika, specjalność: wczesnoszkolna i przedszkolna...myślałam, że może coś z bajkami, albo zabawą... a i najlepiej, żeby była to praca, gdzie nie trzeba badań robić...
Ana może "Biblioterapeutyczna moc bajek" albo "Terapeutyczne funkcje zabawy" tu można pisac ogólnikowo, albo skupić się na konkretnych zabawach.

Ja każdą pracę którą pisałam, pisałam najpierw w oparciu o lterature, a potem o badania...fajnie, że Wam badań robić nie każą...

w necie jest masa tematów, ja z kilku stworzyłam swój i na licencjat i na magisterke

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-31 o 11:03
Stary 2010-03-31, 11:01   #2594
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
hej laseczki

wrociłam wczoraj o 1 z lotniska i jestem nieprzytomna pije kawe i staram sie obudzic

co do zakupów to juxz wiem jak chcebedzie jasny bez perlowo złoty (wernix metaliczny złoty) rozcierany w narożnikach z zielenia (pigment oliwkowy) a te gładkie ścianki - wypusty bedą miesaną farba cos taki kolor http://www.leroymerlin.pl/produkty/t...240921511.html

maz spisal numer wg NCS i bedzie mieszał u znajomego bpo my jej potrzebujemy ok 1 do 1,5l tylko.

oczywiscie z 4 razy zdazylismy sie pozrec w sklepie o karnisz
bo mamy karnisz 2m dł. ale pojedynczy i chciałam dokupic taka cieniutką szynę zeby na firanke było to sie uparł ze to brzydkie i mu sie nei podoba
i mam kupic nowy karnisz podwójny io za cholerke nie umiałam mu wytłumaczy po kiego nam nowy karnisz za 100 zł jak za niedługo sie wyprowadzamy.
jak grochem o ściane

potem pojechalismy na pizze i na lotnisko i sie 1-sza zrobila

a dzis rano znow sie pozarliśmy

doła mam strasznego ciagle sie o coś kłócimy
Farby świetne, już to widzę. podejrzewam, że będzie to wszystko razem super wyglądać!

Co do kłótni, to spokojnie, trzeba iść na kompromis, raz jedno odpuszcza, raz drugie i rozmawiać trzeba dużo a nie unosić się dumą. My też się kłócimy, chyba jak każdy. Faktem jest, ze my jak sie kłócimy, to zaczyna się nie winnie i wtedy jeszcze mówimy sobie, nie nie kłóćmy się, no bez sensu, ale później jak już jest kulminacja, to wióry lecą. niestety. Na razie jest ok, ale znając życie, idą święta, więc na sete do jakiegoś sporu dojdzie.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
klion - nie pytaj, 4 rano i 7 - zaliczone wymioty... zjadłam już śniadanie, zaczęło mnie męczyć...
nawet pod prysznic nie chce mi się iść...
Biedaku! Koniecznie powiedz swojemu lekarzowi o tych wymiotach, mamy XXI wiek, to nie normalne żebyś tyle się męczyła!

Cytat:

No wyglądasz kwitnąco! Super jest to, że nie tyjesz, tylko brzuchol Ci rośnie - rewelacja! Wymarzona ciąża dla każdej kobiety. Masz brzuch, rodzisz i wracasz w zasadzie do figury sprzed porodu. REWELKA!

A ja jutro mam wizytę w instytucie onkologicznym i będę się widzieć z lekarzem, który ma robić zabieg, więc fajnie, bo już wszystko ruszyło i ja jestem spokojniejsza.

Co gorsza, dzisiaj się zorientowałam, że dzisiaj kończy mi się legitymacja studencka i nie mam kiedy podejść na uczelnie żeby ją podbić, a cały czas jeżdżę na bilecie miesięcznym studenckim do pracy... No i pomyślałam, ze jutro tam podlece po wizycie u tego lekarza a przed pracą, ale oczywiście jest czwartek - nikt mi nie podbije legitymacji wrrr! Nie znoszę tej uczelni!

MAJA - u mnie w pracy też nie ma wody! A wypiłam już 2 kubki herbaty, soczek marchewkowo-selerowy - i podejrzewam, że za nie długo będzie problem

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2010-03-31 o 11:04
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:03   #2595
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ana może "Biblioterapeutyczna moc bajek" albo "Terapeutyczne funkcje zabawy" tu można pisac ogólnikowo, albo skupić się na konkretnych zabawach.
hm, to może od razu o metaforach, stereotypowej konstrukcji bohaterów, personifikacji i alegorycznym sensie bajek i pouczających morałów (powinno się obyć bez badań )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-03-31 o 11:07
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:12   #2596
klion78
Zadomowienie

Cytat:
hm, to może od razu o metaforach, stereotypowej konstrukcji bohaterów, personifikacji i alegorycznym sensie bajek i pouczających morałów (powinno się obyć bez badań )
o rany!!! zrozumiałam tylko co drugie słowo
Stary 2010-03-31, 11:14   #2597
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Ja każdą pracę którą pisałam, pisałam najpierw w oparciu o lterature, a potem o badania...fajnie, że Wam badań robić nie każą...

w necie jest masa tematów, ja z kilku stworzyłam swój i na licencjat i na magisterke
No nie każą na licencjacie podobno nie trzeba...

tak przeglądałam te tematy i myślę, że może
rozwój psychofizyczny dziecka... może nie trzeba było by badań... właściwie to nie wiem kiedy trzeba a kiedy nie...

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Z tymi morałami brzmi ciekawie.. pomyślę nad tym
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:17   #2598
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć,

jakoś dziś dobudzić się nie mogę

Martucha cudny brzuszek

ale mam dziś lenia..
Stary 2010-03-31, 11:18   #2599
kliwia
Zakorzenienie

martus pieekny brzusio
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-03-31, 11:18   #2600
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć: ja mam od dziś wolne, aż do piątku 22 tylko czemu mi tak nie wypadło wwięta??:/ Dziś z małżem idziemy kupić buty, bo jak na złość wszystkie mu się rozwaliły,reklamowalismy i zwracają nam kasę. Ja też muszę sobie jakieś balerinki czarne kupić, bo szmacianych mam pełno, ale takich lepszych to nie.

domi7ks i jak nagrody? co konkretnie dostałaś?

Gucia no to w takim razie trzymam kciuki za połowę maja A Twoja mam nie chce mieć jeszcze wnuków? Ze tak sie boi o t odstawienie anty??

kliwia ja w kuchni pod dwoma tapetami, okleiną i panelami też miałm farbę olejną, a że tam miały być akurat płytki to miałam drapanie do żywego tynku. A w łazience i wc jak ściągnełam panele i okleinę to też była cała w farbie olejnej ufff dobrze, że już mamy to zdrapane

anika222 no ja też nienawidze octu i nawet go nigdy nie używam, tylko tż czasem do galertu. Ale Twój sposób z pieluszką wypróbuję
Gratulacje, kiedy zaczynasz testować?
A i fajny będize efekt tych ścian, pokaż jak już zrobicie

ania84 i co wszystko w porządku na spotkaniu z mrukiem? A następnym razem jak zadzwonią z Holandii to od razu pytaj się o pracę dla tż, czasem jest tak, że mężczyznę też potrzebują w tym samym miejscu tylko na innym dziale. Powodzenia

Sysunia_d gratulacje A co to jest za rozdaj testu? i czemu tam pisze 3+? Takiego jeszcze nie widziałam.

kwiatuszek88 kope lat Dobrze, że nic ci się nie stało jak zemdlałaś. Dbaj o Was I czekamy na potwierdzenie płci A imię już wybrane??
Powodzenia z tym m z przydziału, moja kumpela była co czwartek u burmistrza przez 2lata i dostała 50m2 obok moich rodziców więc lux, a i dostała bo z rocznym dizeckiem była więc musiała mieć zaspokojone potrzeby mieszkaniowe. Trzymam kciuki Kwiatuszek te drugie mieszkanie macie droższe, ale juz do mieszkania, bo w tym pierwszym to trzeba duzo kasy włożyć. A poza tym to z dzidzią nie będziecie remontów robić przecież. A i cena super, u nas za takie 50m też z tymi sprzęami to trzeba mieć 180tys, a tylko 20km dalej.

Misqa jejku, kiedy to Cię odpuści, żebyś mogła sę w końcu tak naprawdę cieszyć. Trzymaj się.

Agatek, szkoda, że tak wyszło z tym wypowiedzeniem. To nic przemęczysz sie do 10 i uciekasz, na stare śmieci

iwka28 i co kupiłaś? JA mam ze ślubu, co były w nim rożki z płatkami róż, a drugi po słodyczach i winku prezentowym, więc teraz mam dylemat, który wybrac pokaż ten koszyk jak już go dorwiesz

Gold-fish za same przerobienie instalacji gazowej, żeby ją schować w podwieszanym suficie to 500zł, do tego instalacja wodna, ale nie pamiętam ile. KAbinę mam za 1600, mebelki do łazienki razem z umywalką w komplecie to 500zł, baterie prysznicowe, umywalkowe i zestaw prysznicowy to550zł, zlew do kuchni 250zł, a kafelki do łazienki ponad 1000zł. Meble do kuchni na wymiar jakieś 7,5tys jak dobrze pójdzie. Ale wszystko zalezy co chcesz, jakei duże, z czego i nie można tak porównywać cen na sucho.

Poszukałam rachunków i tak sam remont kuchni: inst.gazowa 500zł, wodna 200-300zł, kafelki+fuga 150zł, zlewozmywak dwukomorowy z bat. 250zł, odcięcie kaloryfera spod okna 100zł, gładzie, płyty też coś ok. 100 (razem z śrubkami), do tego meble za 7,5tys. Teraz tylko trzeba wybrać farbę i żyrandol. KAfelki na podłodze już miałam i nie mam kasy na zmianę, więc na razie może być. A kuchnia jest 2,30-2,6długa i wąska 1,50-1,80 (zależy w którym miejscu). A wszystko brałam ładne a tanie.
Gold moje pokoje też tak wyglądały, zniszczone panele, ściany każda łąta w innym kolorze, bo ludzie do malowania nie ściągali mebli i obrazów tylko malowali obok a o krzywości ścian to sięnie wypowiadam, bo zadna nie jest prosta.

twin-maid chwal się co to na tych zdjęciach i jak robiłaś mniam

agus87 ja mojemu w końcu kupiłam takie żuczki, słodycze niemiecki i kupię mu jakieś haki na ryby i będzie zadowolony-powiem, ze te :robaki" ma sobie na hak założyćA do spowiedzi nie zdążyłqm dziś rano, idę na 16

Samba ale masz super zielony samochód, ja też chcę

Rybulka to nic, ze nie pamietasz i tak muszę podpasować pod moje kafelki. Ale ja co widzę zielone, to musze zaraz wiedziec co to

ddaaiissyy to trzyma kciuki za męża

zabcia to super teściowa, ze Wam zrobiła taką niespodizankę z tą paczką

martucha fajny brzucholek zazdraszczam

Mam nadzieję, że w końcu będe miała już kabinę w łazience zamontowaną P świętach wrzucę Wam fotki kompletnie urzadzonej łazienki. a teraz uciekam na miasto, pa.

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:19   #2601
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Maja te tematy, które podałam mogą być przykładem prac opisowych a nie badawczych. Nie ma konieczności przeprowadzania badań.

Ana to już z promotorem musisz uzgodnić czy on chce mieć badania do danego tematu czy nie. Ja w grupie na magisterce miałam dziewczynę, która od samego początku pisała opisówkę bo kontynuowała pracę licencjacką, a w styczniu się okazało, że promotor doszedł do wniosku, ze lepiej bedzie napisać badawcza i dziewczyny musiała poszerzac.
Rozwój psychofizyczny fajny temat tyle, że szeroki jak rzeka

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-31 o 11:26
Stary 2010-03-31, 11:26   #2602
kliwia
Zakorzenienie

a ja donosze, ze 1 etap remontu kuchni i jadalni wlasnie dopiegl konca
Nastepnym etapem bedzie gipsowanie scian i kafelki na podloge.
W miedzyczasie chyba zorbimy wylewke w pokoju do pracy vel. pokoju dla dziecka
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:27   #2603
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
o rany!!! zrozumiałam tylko co drugie słowo
a jaka naukowa praca by była!
Stary 2010-03-31, 11:28   #2604
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
a ja donosze, ze 1 etap remontu kuchni i jadalni wlasnie dopiegl konca
Nastepnym etapem bedzie gipsowanie scian i kafelki na podloge.
W miedzyczasie chyba zorbimy wylewke w pokoju do pracy vel. pokoju dla dziecka
No to super, idziecie jak burza. Zawsze mam wrażenie, że jak jest remont u kogoś to sprawniej to przebiega. Moi rodzice mają również w planach w tym roku remont i na samą myśl włosy mi dęba stają...nie lubię remontów

aaa i obstawiam, że to będzie pokój dziecka

Edytowane przez aniaaa84
Czas edycji: 2010-03-31 o 11:30
Stary 2010-03-31, 11:30   #2605
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:

Scio miałam sie juz wczoraj pytać, czy Ty czytałaś o moim śnie? bo Twój kociak prawie pierwszoplanową rolę w nim odgrywał
Nie czytałam napiszesz jeszcze raz, ale dasz mi linka
Nie nadrabiałam po szpitalu.

A ja bym wolała rodzić w Anglii, czy Holandii, moim zdaniem to wszystko jest mocno przesadzone. Położna jest przecież dobrze wykształcona, ma odpowiednie kompetencje do prowadzenia ciązy.
Jak się napatrzyłam w szpitalu (leżało koło położnictwa i patologii ciąży) jak się traktuje matkę z dzieckiem, to masakra. Zero ludzkiego podejścia.

A w ogóle to cześć.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:30   #2606
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
twin-maid chwal się co to na tych zdjęciach i jak robiłaś mniam
Kilka stron wcześniej wstawiałam już link do przepisów wstawię jeszcze raz:

SERNICZKI
http://www.kuchnia.tv/kuchnia_przepi...ki-z-beza.html

PIERSI Z KURCZAKA W ZIOŁACH
http://www.kuchnia.tv/kuchnia_przepi...w-ziolach.html
Stary 2010-03-31, 11:38   #2607
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Nie czytałam napiszesz jeszcze raz, ale dasz mi linka
Nie nadrabiałam po szpitalu.

A ja bym wolała rodzić w Anglii, czy Holandii, moim zdaniem to wszystko jest mocno przesadzone. Położna jest przecież dobrze wykształcona, ma odpowiednie kompetencje do prowadzenia ciązy.
Jak się napatrzyłam w szpitalu (leżało koło położnictwa i patologii ciąży) jak się traktuje matkę z dzieckiem, to masakra. Zero ludzkiego podejścia.

A w ogóle to cześć.
Proszę bardzo

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1431
Stary 2010-03-31, 11:52   #2608
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

wiecie ze dalej nie mam kupionej kurtki plaszcza znaczy sie

nic nie moge znalesc

Stary 2010-03-31, 11:56   #2609
gold-fish
Zakorzenienie

Srr jesteś wielka wogóle zauważyłam, że Ty za każdym razem, każdej z nas coś odpisujesz to bardzo miłe skopiowałam sobie te ceny...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:58   #2610
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ania

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości