|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
powiedz mi Ci dadzą niki Laska chciała pokazać fajną stronkę z Twojej strony komentarz nie na miejscu... Zazdrościsz jej ?
Kosmetyczka Konsultantka AVON od 2002r Liderka od 2009r Edytowane przez alutka63 Czas edycji: 2010-03-31 o 16:45 |
|
|
|
#4472 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny macie tą kartę AVON? jesteście zadowolone? właśnie wysłałam zgłoszenie i mam nadzieję, że nie będę żałować. :P całe prowadzenie konta jest za darmo?
|
|
|
|
#4473 |
|
Rozeznanie
|
wg mnie katalog 5 rowniez sredni, dla siebie wzielam(bo akurat mi sie pokonczyly):
- 2 zele 250ml Lagoon i Tropic - krem do stop MM Planet Spa - krem Idealna Rownowaga - tusz do rzes wydluzajacy ale wg klientek nie taki zly, bo zam na 750zl mialam, a miala bym jeszcze ciut wiecej gdybym mogla dostarczyc kosmetyki przed swietami do akademika dla dziewczyn, no ale dzisiaj juz wszyscy wyruszyli do domkow
|
#4474 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba się nie zrozumiałyśmy, sorka
|
|
|
|
|
#4475 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam problem z torebką Maja- dzis dostałam dopinki i nie pasują do torebki ;( obwód zamka w torbie jest wiekszy niż zamka w dopince, co widac po połączeniu obu czesci. Sprawdzałam z dopinkami siostry ( ona z kolei nie ma toreb głównych, jeszcze na nie czeka) i jej dopinki tez nie pasują, czyli wina po stronie torby- chyba im odeślę cały komplet
![]() @ gagateczkaaa mam karte i sobie chwalę- poza wysoką opłatą roczną ( 85 zł, własnie mi doliczyli)- dostajesz prezenty za płatność kartą za rachunki avonowskie powyżej 250 zł, dodatkowo za każdy 1000 zł bon o wartości 10zł- wiec te 85 zł zwraca się dość szybko Edytowane przez mode24 Czas edycji: 2010-03-31 o 17:04 |
|
|
|
#4476 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tych perfum za 11,90 polecam zieloną
Dostałam już moja paczkę i powiem Wam, że torebka Verena - całkiem całkiem, wygląda dokładnie tak jak na zdjęciu w katalogu Ale naszyjnik Calista to porażka!! srebrne elementy wyglądają tandetnie jak z odpustu, a ten niebieski kamyczek jest bardzo jasny, nieprzejrzysty i nie błyszczy w ogóle - brzydki. Podobnie komplet biżuterii Marika - malutki, drobniutkie elementy, matowe, krzywo osadzone szkiełka, nie podoba mi się. Chyba będzie zwrot.Dla siebie wzięłam jeszcze kurację z kwasem glikolowym anew, ale nie mogę się dopatrzeć jakie jest stężenie tego kwasu. wie ktoś może?
|
#4477 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie dobrze, że potwierdzasz, że Verena jest ładna, bo choruję na nią, a widze, że w kat 7 i 8 jej nie ma więc będę musiała zmowić ją teraz, nawet jeśli będę musiała dołożyć :p a co do perfujm tez poilecam zielony czyli MEADOW DEW jest taki świeży, mmiodzio
W prezencie urodzinowym dostałam Jego, http://suwaczki.slub-wesele.pl/200802183338.html Edytowane przez meakeangel Czas edycji: 2010-03-31 o 17:37 |
|
|
|
|
#4478 |
|
Raczkowanie
|
Katalog 6 bardzo fajny
Już mam z niego pierwsze zamówienie![]() Na str.44 są wody za 11,90zł-która z nich najładniej pachnie?Którą polecacie? No ja bym poleciła Perfect Cotton, moim zdaniem najlepsza i tez ją sobie teraz będę zamawiać
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli zaczną ścigać takie osoby to stracą zbyt na towar a tym samym stracą zarobek.---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
|
|
#4480 |
|
Zadomowienie
|
macie torebke Verena ??
Otwiera wam sie ?? ja dziś dostałam i chyba ma wade bo nie moge jej otworzyc a moze to tymkluczykiem trzeba ?? czy jak ja otworzyc ?? pomóżcie , czy powinnam ja zwrócic zeby mi przysłalli druga?? rozczarowana bardzo sie na nia napaliłam a tu buu nie moge jej otworzyc ( chyba ten zamek magnetyczny jest zepsuty czy cóś)
|
|
#4481 |
|
Raczkowanie
|
Złozyłam wczoraj zamowienie na pierwszy termin z K5 i w brakach miałam wszystkie odcienie wykręcanych błyszczyków i samoopalacz do twarzy (produkcja zakończona - dokupiłam w COKu)
Z tych wód po 11,90 też polecam zieloną, wąchałam ją wczoraj w COKu i najbardziej mi się podobała (żółta śmierdzi jak odświeżacz do toalet, fuuj) |
|
|
|
#4482 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Strasznie u mnie wyszedł ten k5. Połowa zamówienia to moje zamówienie ![]() Moze k6 trochę mnie pocieszy bo juz o TTA z biżuteria koleżanka sie dopytywała
|
|
|
#4483 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które w katalogu 7 zlozyly zamowienie na 99zł na kolorówkę, a tym samym załapały się na torbę Zebrę. Czy macie ją gdzies na fakturze? Bo ja spelnilam warunek, ale nigdzie nie ma wzmianki na temat torby...
“Disobedience, in the eyes of anyone who has read history, is man's original virtue. It is through disobedience that progress has been made, through disobedience and through rebellion.” Oscar Wilde Teufel |
|
|
|
#4484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4485 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą wystawiono mi fakturę z K5:
brak błyszczyków Caramel i pędzelka z gąbką.
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawilam na katalogowy zdejcie cienia Ungaro Catwalk Khaki. Cien jest bardzo trwaly i przyjemnie sie go naklada pedzelkiem.
|
|
|
|
#4488 |
|
Rozeznanie
|
Ja osobiście uważam że bizuteria jest do niczego. W moim przypadku a miałam już sporo tej biżuterii bardzo szybko schodzi kolor. Posrebrzany zegarek po 2óch miesięcach zrobił się różowy w miejscach gdzie ocierał się ze skórą. To samo z pierścionkami i bransoletkami. trochę dłużej wytrzymują kolczyki
|
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
I Marmurkowy roz do twarzy dodalam na katologowy. Nie wypowiem sie jaki jest bo to dla klientki.
|
|
|
|
#4490 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez B B Czas edycji: 2010-03-31 o 19:14 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#4491 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
No to oficjalnie zostałam Konsultantką
![]() No prawie bo z pierwszym zamówieniem z K5, które już zrobiłam, dostanę swoje numery Nareszcie będę wiedzieć o czym tak naprawdę mówicie! ![]() A przy okazji pytanie. Czy w sklepie mogę kupować wszytko co jest w katalogu od ręki i bez żadnych kosztów? Tzn przechodzę obok i nagle mam chęć kupienia nowego błyszczyka, wchodzę podaję mój numer, mówie o jaki błyszczyk chodzi i płacę? Czy ponoszę jakieś koszty? Bo wiem, że koszty małych zamówień to 10 zł tak? A z K5 na pierwszy termin zamówiłam za 350 zł. Same oceńcie czy to ładnie czy kiepsko bo to moje pierwsze zamówienie i nie mam orientacji
|
|
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
@andziat
Zdjecia wyszly aparatem dobrej jakosci, ale mialy prawie 3MB i musialam je sporo zmniejszyc bo byly za duze by moc je wstawic. Ale przepraszam jesli sa niezadowalajacej jakosci. |
|
|
|
#4494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem,że głupie pytanie, ale czy dostalaś Majkę?
|
|
#4495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bardzo ładnie, zwłaszcza jeśli to pierwsze zamówienie![]() W COKu kupujesz co chcesz z katalogu, pod warunkiem, że akurat jest Nie wszystkie produkty z netto są dostępne, czasem brakuje też produktów z katalogu, choć braki są uzupełniane co 2-3 dni. Nie ma próbek i demo, czasem nie obowiązują różne oferty z HT. Zakupy możesz zrobić, kiedy będziesz już miała numer personalny, bo trzeba go podać przy kasie.
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W microsoft office picture manager jest taka zakładka "Obraz" - "Kompresuj obrazy" i zaznacza się opcję "Kompresja z myślą o dokumentach" lub "stronach sieci web". Wybierając którąś z tych opcji jeśli zdjęcie jest dobrej jakości to nie ma możliwości żeby po kompresji (zmniejszeniu) wyszło ci tak niewyraźne
|
|
|
|
|
#4497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Mojej mamie też bardzo się podoba. Wiadomo, każdy ma inny gust, ale ta woda na pewno nie pachnie jak odświeżacz do toalet .Z tego, co widzę, chyba wszystkie trzy zapachy są ładne, bo każda pisze inny .
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Agrippinilla
![]() Już się nie mogę doczekać aż sama zacznę zamawiać ![]() Tak ,to moje pierwsze zamówienie. Na drugi termin mam na razie tylko 80 zł, ale myślę, że jak na pierwszy katalog którym operuje to nawet jeśli na tym stanie , to 430 zł w sumie to chyba całkiem nieźle ![]() Z resztą uwielbiam zakupy więc zakupy dla kilka znajomych na raz to niezła frajda
|
|
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg Ciebie strony tworzone przez konsultantki i sprzedawanie tak avonu to fajne stronki?
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
Słuchajcie jeszcze pytanie o rabaty, powyżej 500 zł mam rabat 30%, ale może się to 500 zł składać z kilku zamówień, bo mogę zamawiać np na 3 terminy. To jak będzie obliczony ten rabat, skoro po kolei na wszystkie zamówienia dostaje faktury? Tylko na to zamówienie które będzie przekraczać te 500 zł będzie ten rabat 30% a reszta to albo 15% albo 25%?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

chyba się nie zrozumiałyśmy, sorka

Już mam z niego pierwsze zamówienie

Bardzo ładnie, zwłaszcza jeśli to pierwsze zamówienie
.