![]() |
#121 |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
niedługo, zabieg trwa ok godziny
też się najbardziej bałam narkozy, ból, rekonwalescencja - pikuś ![]() ![]() ale z całęgo zabiegu to chyba ona jest najciekawszym przeżyciem ![]() dostałam najpierw jakiś lek uspokajający, po którym wszystko mi się podobało i chciało mi się śmiać ![]() ![]() nie wymiotowałam ani nic, zero jakichś nieprzyjemnych odczuć każdy się boi, narkozy, bólu, tego czy da sobie radę.. to normalna reakcja ![]() ale jeśli się jest zdecydowanym, to po prostu konswkwentnie się dąży do tego ![]() Kejsi, u dr Kolasińskiego robiła op Agnes - poszukaj jej postów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Rozeznanie
|
Kurcze ja mam 36 lat i dopiero teraz robie cycki tyle czasu zmarnowałam.
No ale cóz czasu nie cofne
#123 |
Raczkowanie
|
aha więc najlepiej to nie bać się tylko iść
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#124 | |
Rozeznanie
|
cześć Wszystkim!
Cytat:
moja sytuacja była bardzo podobna. różnica polegała na tym że ja po ciążach miałam mniejszy biust niż nawet przed ciążami, ale za to bardziej "wypompowany" karmieniami 9 miesięcznymi. mój mąż też nie potrzebował tej operacji do szczęścia - kocha mnie taką jaką jestem i zawsze to wiedziałam. ale ja sama dla siebie byłam nie taka jak chciałam. przestałam lubić siebie - swoje ciało. wcześniej miałam fajny biust (takie fajne C) a ciąże i karmienia to zmieniły i nie czułam sie z tym dobrze. też mam dwulatka i poradziłam sobie. mój maż miał tydzień urlopu razem ze mna i po operacji właściwie przez tydzień robił wszystko za mnie. a po tygodniu rekonwalescencji powróciłam do pracy(i to dosyć intensywnej), prowadziłam samochód i normalnie zajmowałam się dziećmi. Nie mówię ze nie bolało w ogóle - ale nie był to ból nie do zniesienia. Bałam sie zabiegu strasznie - znieczulenie, intubacja ale już wiem że nie było się czego bać. intubacji nie pamiętam a wybudzić sie wybudziłam i to już jako szczęśliwa posiadaczka cudnych przodzików! Myślę że wszystkie wątpliwości Ci rozwiałam. Nie bój się ! Twoje życie się zmieni diametralnie! A jeżeli kompleksy towarzyszą Ci od zawsze to uwierz mi, że bedziesz później zupełnie inna wewnętrznie - pewniejsza, lubiąca siebie. Uwierz mi! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#125 |
Rozeznanie
|
Oj dzięki dziewczyny nawet nie miałam pojęcia ze takie forum moze tak pomóc
![]() ![]() ![]() A co mnie martwi jeszcze jak to jest z ta wymianą tych implantów czy zeczywiście należy je wymieniać po 10 latach ?? Muszę sie wkoncu umówic na tą konsultację to pewnie będę pewniejsza.. |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |||||||
Raczkowanie
|
Dobry wieczór Słoneczka
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Fajnie ,że wyszłaś z ukrycia ![]() Ja też długo myślałam .W sumie to zawsze chciałam ,ale to kaski nie było ,to odwagi .Los za mnie zadecydował i postawił na mej drodze owoce pracy Dr Krajewskiego ( ![]() ![]() Tak mi się spodobały ,że leciałam od razu na konsultację i umawiać zabieg .Poczatkowo chciałam ok 300 pózniej wybrałam 345. Na anatomiczne wkładki bylam zdecydowana od początku (udało mi się zobaczyc jedne i drugie u koleżanek ) BYŁO WARTO ! Polecam ! Nie ma się co bać ! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#127 |
Rozeznanie
|
No właśnie kurcze ja nie mam takiej możliwości by pomacać w realu wyniki dr Kolasińskiego w ogóle nikt z moich znajomych nie robił takiego zabiegu a szkoda bo to by mnie na 100% przekonało i tez pewnie juz bym nie miała sie nad czym zastanawiać . Ale dokładnie tak to jest najpierw nie ma kaski a jak juz kaska by sie znalazła to brak zdecydowania chęci ogromne ale jaki i przy tym strach ..
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#128 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak sama chcesz zobaczyć to poszukaj cofnij się kilka stron i zerknij w opisach pod postami nazwiska swojego dr. W avku są Jego dzieła. ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#129 |
Raczkowanie
|
Jest tu kto?
#130 | |
Rozeznanie
|
Ja jestem
![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 |
Przyczajenie
|
Hej Wszystkim!
Witam nową Kejsiii! ![]() Ja też tu nowa jestem... i jestem świezo 'po'. Dopiero co mam zdjęte szwy. U mnie było identycznie jak u Ciebie. Zawsze małam mały biuścik, w ciąży i przy karmieniu śliczniutkie C a po zrobiło się bardzo mało ![]() Mojemu mężusiowi też niby to nie przeszkadzało, ale ja nie czułam się z tym dobrze. Nie oszukujmy się, kobieta bez cycków a z cyckami raczej robi różnicę ![]() Jeszcze w prawdzie nie mogę się nimi w pełni cieszyć, ale jak już teraz mogę zdjąć pancerny stanik i wczoraj sobie przymierzyłam ładną nocną koszulkę.... mniam, apetycznie! ![]() Narkoza - po prostu zasnęłam, obudzili mnie, a później znowu dużo spałam. Cały czas podawali mi leki p.bólowe, nic nie wolno jeść, po wodzie (dosłownie dwie łyżeczki) trochę mi było niedobrze, ale tak to znośnie. Nie ma się czego bać. Jeśli chodzi o ból już w domu - mój mąż też miał tydzień urlopu ze mną, ale było znośnie. Wychodziliśmy wszyscy razem (mam dwoje dzieci 1rok i 3l) na spacerki, po dwóch dniach zaczęłam już coś tam przy dzieciakach robić, mogłam ich nakarmić, ubrać to starsze, pobawić się z nimi, ale większość robił mąż. Gotował, zmywał, sprzątał, przewijał malca, podnosił - był cudowny! Jednak po tygodniu wróciłam już do pracy - za biurkiem więc ok. Dziś pierwszy raz prowadziłam samochód, trochę bolało zwłaszcza przy wstecznym, ale spoko.. ![]() W tej chwili robię już wszystko, poza dźwiganiem ciężkich rzeczy. O rety, ale się rozpisałam. Podsumowując - nie ma się czego bać, a efekt jest warty tych kilka dni w bólu, który z prochami jest znośny. Samii - dziękuję Ci za wsparcie i informacje przed op. Faktycznie moje groszki były innej wielkości i lewa była nieco wyżej, z tym że teraz to właśnie ona wydaje się być większa i jest niżej ![]() Nie czytałam Was na bieżąco, więc nie wiedziałam że aż tak Wam sie tam coś porobiło, że nie macie już tej galerii. To ja sobie zrobię ten albumik i jeśli któraś będzie ciekawa moich krzywulców to wyśle mi zaproszenie. Dam znać jak zrobię album. ![]() Pozdrawiam i dobrej nocki życzę!
![]() |
#132 |
Raczkowanie
|
jja tez bym juz chciala, zazdroszcze, eh..
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- ja jak karmilam tez mialam fajne, te z avaka to wlasnie moje jak karmilam. a teraz? nic, puchy, ani slychu ani widu, bu.Nawet push-up sie nie zbyt sprawdza. Wogole po karmieniu to taki puste flaki, bleh :/
#133 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
następna zadowolona w naszym gronie ![]() Dziewczyny ja dzis 26 godzin w Pociągu jade juz do Polski mam nadzieje ze Op dojdzie do skutku i niedługo tez bede miała sliczne cycuszki.Pozdrawiam wszystkich ![]()
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#135 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sama jeszcze w to nie wieżę ze się zdecydowałam |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z wymianą tych implantów, mówią generalnie że są dożywotnie jak to się ma w praktyce? Jak to wygląda po ciąży też trzeba wymienać? czy może któraś miała implant romairów w granicach 315cc bardzo bym była wdzięczna za info jak to wygląda czy nie jest za duży zależy mi na pełnym B nie większym, dajcie znać buziaki dla Was
|
![]() ![]() |
![]() |
#137 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Raczkowanie
|
kejsiii, ja też długo myślałam 2 dni chodziłam z telefonem czy zadzwonić czy nie;P wkońcu się zdecydowałam i mam termin na 10 maja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ps. Mówiłam, że nie ma się czego bać ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#140 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tez sie zastanawiam jaki termin wybrac czy jeszcze we wakacje zrobic czy poczekać i we wrześniu ?? Czy jak by sie zrobiło operacje w czerwcu lipcu to i tak cycuszków nie pokażę w bikini pewnie cio??Więc może przeczekac jeszcze wakacje z maludami i na wrzesień się umówić ?? Cykam sie wogóle na ta konsultacje umówić masakra Edytowane przez kejsiii Czas edycji: 2010-04-01 o 10:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Raczkowanie
|
ja robie we Wrocławiu u dr Niemkiewicza cięcie pachowe... w maju nie wiem czy pokaze sie w bikini tego lata ale wiem ze jakbym sie teraz nie zdecydowała to potem bym znowu tego nie zrobila więc ide za ciosem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, to ja bym się nie zdecydowała na operację latem. Z kilku powodów: - trudno byłoby mi odmówić sobie odpoczynku latem (ja kocham lato i kocham się opalać ![]() - o tej porze roku trudniej ukryć pancernik pod ciuchami (jesień, zima, wiosna - wrzucasz golf, grubszy sweter i problem z głowy. Mi pod cieńszymi bluzkami odznaczał się pas, który nosiłam nad piersiami. O dekoltach czy bluzeczkach na ramiączkach można zapomnieć). - wydaje mi się, że ciężko wytrzymać w pancerniku latem, w czasie kiedy nie można go zdejmować, - upał nie sprzyja gojeniu się ran i łatwiej o jakiś stan zapalny czy zakażenie (co wcale to nie znaczy, że rany latem się dobrze nie zagoją) Były jednak na forum dziewczyny, które miały operacje latem i jakoś to przeżyły, więc da się ![]()
"W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym." ![]() Edytowane przez trelek_ Czas edycji: 2010-04-01 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Raczkowanie
|
trelek czyli trudniej jest niż zima, no coż w sumie to bylo do przewidzenia ale jak mówisz ze niektore dały rade to trzeba byc dobrej mysli...
a jak zdejmujesz juz ten pancerz to normalnie można juz chodzic w stanikach czy opuchlizna jest nadal i odpada? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja po zdjęciu pancernika mogę chodzić w czym mi się podoba (miękkie, usztywniane, z fiszbinami, albo bez ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Miałam op 11.02 i jeszcze mam opuchnięty lekko mostek. Opuchlizna długo się utrzymuje.
![]() |
#145 |
Raczkowanie
|
aha
![]() Edytowane przez lusia87 Czas edycji: 2010-04-01 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#146 |
Rozeznanie
|
Masz racje z tym latem
![]() Ale co najważniejsze dzwoniłam do kliniki mam konsultację 15.06 najbliższy wolny termin i od tego terminu na zabiego trzeba poczekać ok 2 miesięcy więc mysle ze jak lekarz mnie nie przestraszy to w sierpniu bedą mnie ciąć .. Starsznie sie cisze że wreszcie mam jakies konkrety ale ile to jescze czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Do ludzi można od razu jak dasz radę ![]()
![]() |
#148 |
Raczkowanie
|
więc widze, że wszystko do przeżycia, oj też bym chciała mieć już to za sobą, najbardziej obawiam się reakcji osob z mojego otoczenia bo nic nie mówiłam o tym, wiadomo jacy sa poniektorzy ludzie wytykając palcami....a nie wiesz może czy ktoś robił u dr Niemkiewicza?i mógłby mi cos na ten temat powiedzieć a może Ty coś wiesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Seelcia Oj balas sie , balas ty moja cyckowa siostro ![]() A mowilam ![]() ![]() Ty uwierzylas.posluchalas i szybko przestalas sie bojulkac ![]() A teraz mamy fajniutkie cycuchy i we wszystkim wygladamy sexi ![]() A doktorkowi bijemy ![]() buziaki ci sle ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A i jeszcze pytanko do wszystkich czy wy dziewczyny macie jakieś tu albumy żeby popatrzec na wasze cycuszki przed i po jestem zielona na tym forum ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.