![]() |
#181 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pochwal się sukienką ![]() Cytat:
![]() No, jak bym słyszała moją Sister ![]() Cytat:
![]() Zależy, którą częścią ciała ![]()
![]() |
#182 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 1) Musiałabym drugi raz zdawać mature. 2) Nie stać mnie na studiowanie dwóch kierunków ![]() 3) Zarządzanie mi się podoba. Będę rządzieć kasiurką ![]() 4) A. jest psychologiem... I ma problemy ze sobą. 5) Była M. jest psychologiem i On mówi, że Ona też ma problemy ze sobą... Ja nie chce ![]() 6) M. ma taką awersje do jej zawodu, że chyba byłby w stanie się ze mną rozstać tylko i wyłącznie dlatego, że poszłabym na psychologie ![]() Cytat:
![]() Nie wiem czy czytałaś, że w poniedziałek spotkałam się z A. I nadal mam zamier to robić... Cytat:
![]() Hehe niestety... ![]() Ja miałam dziś spędzić wieczór z M, miało być kino albo coś... A tu się okazało że córeczke ma dziś i jutro cały dzień... I nici z wspólnego wieczorka ![]() Zobaczymy się dopiero za tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Zadomowienie
|
No więc teraz ja mogę opowiedzieć coś o sobie
![]() X znałam już od jakiegoś czasu, jednak zaczęliśmy się spotykać w bardzo trudnym dla mnie momencie. Rozpadł się mój kolejny związek ( z facetem 8 lat starszym ) i po prostu potrzebowałam kogoś przy kim mogłabym się dobrze bawić i zapomnieć o tym rozstaniu chociaż na chwilę. I X pierwszy zaczął mi mówić, że bardzo mu na mnie zależy, że chciałby ze mną być ... I problem jest w tym, że ja bardzo go lubię, strasznie mi się podoba i chyba powoli zaczynam coś do niego czuć, ALE wiem, że gdyby odezwało się 2 moich byłych to bez większego zastanowienia zostawiłabym wszystko. Nie wiem co mam teraz robić - boję się wychodzić z nim z domu, bo boję się że któryś z nich mógłby nas razem zobaczyć i nie wróciliby do mnie. A z drugiej strony, chciałabym też gdzieś z nim iść. ![]() Wiem, że to strasznie głupie, ale naprawdę strasznie mnie to męczy i naprawdę nie wiem co mam robić ![]()
![]() |
#184 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Taak zauważam u siebie skłonności psychopatyczne. Nawet zdałam test na psychopatę ^^ Ten o pogrzebie. morenica kciuki żeby się udało ![]() ![]() Ejniacz Najpierw dojdź do ładu ze sobą ![]() Albo zostawisz przeszłość za sobą i zaczniesz coś nowego albo postaraj się odzyskać byłego. Zastanów się czego naprawdę chcesz, bo możesz kogoś niepotrzebnie skrzywdzić. Matko zaczynam pisać haotycznie. A zaraz mam jazdy...
23.11.2010 ![]() 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine ![]() Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2010-03-31 o 16:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zadomowienie
|
Besio, gwarantuje Ci,ze u mojego boku znalazlabys szczescie
![]() ![]() Agnjeska, z taka zazdroscia da sie zyc.. ![]() Morenica, ale Ty sie masz z tym staaaaazem ![]() Behind, nastawiasz sie na wieczor w domu i mowisz to z takim spokojem? Ja bym go juz zwyklinala w myslach ![]() Mag, nie musialas uscislac o jakie umiejetnosci jezykowe Ci chodzi, bo to wywolalo odwrotny skutek do zamierzonego ![]() Nie pokaze Wam sie w sukieneczke,ale obiecuje ze po weselu ujawnie moj wizerunek a la "Doda w stringach" ![]() Serpetinne, po cichutku sie ciesze,ze nie bedziesz zrywac kontaktu z A. Moze i moja sytuacja bedzie miec taki sam przebieg.. zapewne tak. Chociaz ciezko mi sobie wyobrazic sytuacje, gdzie siedze obok Niego i nie trzymam go za reke... wszystko przyjdzie z czasem. Widze,ze same psychole Cie otaczaja ![]() Ejniacz, proponuje dojsc do ladu ze soba i wrzucic na luz ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-03-31 o 16:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#187 | |||||
Zakorzenienie
|
Przez ten okres to nic mi sie nie chce. Do tego tak pada,że psa by z domu nie wygonił
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-31 o 16:11 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Rozeznanie
|
Jestem zdecydowanie ZA tym, zeby wprowadzic ograniczenie postow
![]() Moj TZ dalej milczy, ja tez i na pewno nie odezwe sie do niego pierwsza. Wiecie co, wlasnie dostalam smsa z nieznanego mi nr, niemieckiego o tresci "snilas sie mi dzisiaj az jakos tak smutno sie zrobilo" hehe nie wiem co to ma znaczyc ![]()
#189 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Foremka a znasz kogoś kto mógł coś Ci takiego napisać?? Nataluska- wystarczą mi Twoje komplementy,bo bez nich jak to mój dziadek mawiał kobieta więdnie jak kwiat bez wody ![]() ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Behind eh też w takim stanie jestem, choć u mnie nie pada. A on się jeszcze nie odezwał??
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
Behind, nieladnie ze strony K.. mam nadzieje,ze jednak sie jakos usprawiedlili i zyska w Twoich oczach. Wierze w Niego
![]() Foremka, ile jeszcze tak pociagniecie? ![]() Ide do mojego kundelka, bo slysze jak wyje ze smutku... ide sie przytule,a co! z M sie widze dopiero wieczorem ![]()
#191 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#192 |
Rozeznanie
|
Besio znam, ale czy on wyjechal do niemiec to nie mam pojecia
![]() ![]() Nataluska mnie juz kusi wybrac jego nr, ale moim zdaniem to on zawinil i nie bede pierwsza wyciagac reki ![]() ![]() Tak, poszlo o to kiszenie sie i z tego wyszla mega awantura. Chyba za dlugo bylo dobrze :/
![]() Edytowane przez foremka001 Czas edycji: 2010-03-31 o 16:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zadomowienie
|
Faceci.. pelni sprzecznosci. Ja bym siedziala i pol dnia rozkminiala dlaczego nie napisal... no i Ty pewnie tez. Warto tak sobie glowe zaprzatac? Ciekawe czy On tak tez siedzi i rozkminia...
Randka, tia! ![]() ![]() Foremka, poszlo o to "kiszenie sie w domu"?
#194 |
Wtajemniczenie
|
Foremka- fakt jeśli jego wina to on powinien się odezwać. Ale czasami mimo wszystko to my musimy być te mądrzejsze. Ale charakterna jesteś
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Serpentine- kurcze. Cały tydzień...eh nieciekawie. Mam nadzieję, że jakoś Ci to wynagorodzi.
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#196 | ||
Raczkowanie
|
Ha! Nareszcie jakiś fajny znak
![]() ![]() ![]() Cytat:
Bo sposób, w jaki teraz postępujesz, nie jest, delikatnie mówiąc godny pochwały ![]() Zastanów się, czy Ty chciałabyś być dla kogoś ' wyjściem awaryjnym'? Cytat:
![]() ![]() A gdzie wcięło morire?
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-03-31 o 16:46 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
Behind- faktycznie kiepsko bo jest 17.43 a tu zero znaku:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Zakorzenienie
|
Dokładnie. A przeciez ja nie mogę za kazdym razem po spotkaniu pierwsza sie odzywać..żeby on wiedział,że było ok, mi się podobało i może coś proponować
![]() ![]()
#199 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja przez pewien czas byłam gotowa wiele poświęcić, byleby tylko się rozstał z żoną. Teraz wiem, że dobrze, że tego nie zrobił... Narazie widze jego cierpienie i serce mi się kroi, ale wiem, że on jest zadowolony z mojej decyzji i jeśli tylko ja będę szczęśliwa, on też będzie... Kurcze a ja siedze w pracy i zamiast z ludźmi gadać, to Was czytam ![]() Jak mnie ktoś nakryje... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Serpentine to powiesz że my jesteśmy jak AA, taka grupa wsparcia bez której ani rusz.
Behind- zabraniam się pierwszej już odzywać , niech on weźmie cztery litery w troki i zacznie działać! Eh Ci faceci takie to niemrawe, blade i niepewne.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=besio;18263473]
Sam fakt że jeśli odezwałby się któryś z Twoich byłych rzuciłabyś wszystko mówi za siebie. Na razie żyjesz jeszcze przeszłością i nie otrząsnęłaś się z tego. Ciągle masz nadzieję, że którenś wróci i że będzie z Tobą. A tego kolesia traktujesz jako opcję przejściową, żeby nie być sama, co dla mnie jest okropne. Ranisz i siebie i jego, bo tak na prawd ę to nie chcesz z nim być, tylko boisz się samotności. Nie rób mu nadzieji, bo potem oboje będziecie jeszcze bardziej cierpieć. Takie jest moje zdanie, wylecz się z byłych i dopiero zaczynaj coś nowego. A bycie samemu to nic złego, po rozstaniu musisz mieć czas dla siebie żeby zrozumieć czego oczekujesz i ustabilizować rozchwiane emocje. Cytat:
Uwierzcie mi, że najbardziej na świecie chciałabym dojść w końcu ze sobą do ładu, zostawić to co było i przestać żyć wspomnieniami. Od roku się staram. Wiem, że jestem do niczego i go krzywdzę. ![]() I naprawdę boję się samotności. Ja lubię być sama. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#202 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 'niemrawe, blade i niepewne.....' ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#203 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Ejniacz;18264711]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
Wiem Behind, kino to tylko preteskt aby sie spotkac, porozmawiac...
Oj, ja cos czuje,ze jednak bedzie dobrze ![]() Serpentine, gdy go poprosilam o to,zeby mi oko w oko powiedzial,ze nigdy nie zostawi zony-jego riposta byla odmowa. Gdyby tak powiedzial, nie marnowalabym swojego czasu, nie angazowalabym sie w takim stopniu... Wiem,ze to kiedys sie skonczy,ale nie potrafie zrezygnowac z tego szczescia jakie mi daje. Wiem,ze nie chce dla mnie zle, chce dla mnie szczescia i boli go to,ze tak mnie ogranicza..-tak samo jak A. Mag, ja tez musze sie przyznac, ze kosmate mysli przeszly mi przez glowe nie raz, nie dwa ![]()
#205 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- Morire- gdzie jesteś ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#206 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Heh... ja jestem zazdrosna o byłą TŻ, ale nie o żonę, tylko o dziewczynę, którą miał po żonie, a przede mną. Tzn zazzdrosna,.. ja tej kobiety po prostu, użyję mocnego słowa, nienawidzę, bo usiłowała przez prawie 7 miesięcy rozbić nasz zwiazek i w dupie miala to,że my jestesmy razem szczęśliwi a ona zrobiła Misia w bambuko. To jest glupia wywłoka, okropna pipa bez honoru, ambicji i choćby śladowego kręgosłupa moralnego. Jak sobie pomyślę, że czasem w pracy ona ma okazję popatrzeć na Misia (pracują w pokrewnych branżach, siłą rzeczy muszą sie czasem widywać) to mam ochotę wydlubać jej oczy. I nie ukrywam tego, Miś ma pełną swobodę kontaktów z każdą kobietą, jaką tylko chce, bo mu ufam, ale z nią jedyna ma absolutny ZAKAZ rozmawiania, chyba że na gruncie zawodowym. I tutaj chyba nie chodzi o zazdrość, bo wiem, że on czuje do niej wstręt i obrzydzenie po tym, co zrobiła, a o to, że ta krowa nie zasługuje na to, by jego głos słyszeć. Wiem, że nie mam prawa zabraniać mu czegokolwiek, bo nie jest moim niewolnikiem, a partnerem, jednak w tej chwili wazniejszy jest mój spokój ducha od udawania poprawnej. A że jemu to nie przeszkadza i zgodził sie na mój "rozkaz". Jako że i z mojej strony była podobna sytuacja (osobnik plci męskiej, moj "przyjaciel", który zaczął nam bardzo kwasić w związku, obgadywać, puszczać potki, wszystko z jakiejś chorobliwej zazdrosci o nasze szczęście) i ja też zerwałam kontakt, wiec jestesmy kwita. Oboje mamy p0o jednej osobie, z którą nie wolno nam sie kontaktować. Cytat:
Wiem, ze to trudne, ale dla własnego dobra i spokoju ducha winnaś zastopować i zająć się samą sobą, popracowac nad sobą, dojść do ładu - samotnie, bez przypadkowego partnera u boku.
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
||
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie wypowiedzi Ejniacz..
Być czyimś pocieszeniem to najgorsze co może być. Sama byłam w takiej sytuacji 2 razy i bolało niesamowicie jak się okazało,że bylam potrzeba tylko na chwilę i tylko po to żeby łatwiej zapomnieć o eks ![]() Ech no mógłby się ten K. odezwać. Już mam gdzieś to spotkanie. I tak skręcam się z bólu i nie wiem co ze sobą zrobić,także chyba nawet zrezygnowałabym z 'randki'. Ale chociaż smsek co u mnie.. ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-03-31 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
No Dziewczynki, ponieważ mi się jednak szykuje wolny wieczór ( Tż na zakupach z synem jest, może da znać, ale szczerze to mi się nie chce już ruszać z domu) to zaczęłam dziobać licencjat
![]() ![]() Nataluska udanej randki ![]() Ja też tak sobie czasem myślę, że jeśli nawet nam nie wyjdzie, bo tak naprawdę nie wiem jak to dalej będzie, pewnie będzie bolało jak cholera, ale przynajmniej będę miała cudowne wspomnienia... ![]() Edytowane przez morenica Czas edycji: 2010-03-31 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zadomowienie
|
Besio, taki wariant jest niemozliwy-ze sie nie nadajesz do milosci. Jak wnioskuje, po tych kilku mscach jestes cholernie niezalezna, autonomiczna i nie potrzebujesz od groma ludzi, ktorzy by Cie otaczali. Chyba najszczesliwsza bys byla z kims podobnym do Ciebie, nadajacym na tych samych falach... taka jest moja bardzo amatorska psychoanaliza
![]() Biedna Behind! Niedosc,ze karmazynowy przyplyw nadchodzi, to jeszcze Cie K do wiatru wystawia! Wrrr.. niech ja Go spotkam na ulicy! ![]() Ja tez humanistka z krwi i kosci! A na kierunku mam mikroekonomie, makroekonomie, matme... jednak daje rade ![]() Kurde, za 15 minut mam randke,a ja tu pisze ![]() Przyjde do Was poznym wieczorkiem, prosze sie nie rozpisywac ![]() Morenica,dziekuje kochana ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:14.