Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010. - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 16:45   #4561
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
a mi sie takie podobaja, ostatnio ogl stare zdj i tam mam takie strasznie dluuugie... za pas i nie cieniowane...teraz mam lepiej zrobily sie lzejsze, puszyste, ale wole miec po pas nie krotsze(czasem mialam krotsze niz po pas ale naszczescie szybko odrastaly), eh mnie nie denerwuja, nie placza sie, latwo rozczesuja, ale moze byc w nich goraco i odzywka jest konieczna
Jako dziecko miałam do pasa długie, grube włosy, ale potem jak weszłam w okres dojrzewania zrzedły mi, obcięłam i tak miałam różnie, raz krótkie, raz dłuższe do ramienia, ale teraz twardo zapuszczam

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 16:54   #4562
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
no moja kolezanka ma dlugie w polowie plecow i strasznie jej sie placza... ja to uwielbiam warkocze taki dlugi ale ladnie zrobiony.. albo cos z warkoczami.. nie wiem czemu ale sentyment mam moja mama w liceum miala po pas.. ona ich nie lubila zazwyczaj miala spiete w kitke ale jak rozpuscila to chlopaki byli tacy szczesliwi ze szok moze wykorzystam ten patent dodam ze mamy z mama wlosy mocne grube i w ogole ich pelno takze
tez tak kiedys mialam, wystarczy dobra odzywka i szampon, tez w szkole ich nie lubilam przeszkadzaly mi a teraz zawsze rozpuszczone, jakas ladna fryzurka, i sie podobaja , raz je ladnie zakrecilam a kol meza powiedzial, ze ten fryz robi robote

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Jako dziecko miałam do pasa długie, grube włosy, ale potem jak weszłam w okres dojrzewania zrzedły mi, obcięłam i tak miałam różnie, raz krótkie, raz dłuższe do ramienia, ale teraz twardo zapuszczam
jak bylam malutka to mialam do ramion, potem zaczelam zapuszczac na komunie(na niej juz mialam do pasa) i tak juz zostalo szkoda mi ich a pozatym moj maz nie pozwolil by mi ich obciac
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 17:02   #4563
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Teraz jak zapuszczam włosy i są coraz dłuższe to mój TŻ by też nie pozwoliłby mi ściąć Faceci lubią długie włosy, lubią się włosami bawić, nawet od byłej kumpeli chłopak jej siostry, która miała krótkie włosy a ta kumpela właśnie takie do ramion to jakoś tak bawił się tymi włosami, dotykał

Stary 2010-03-31, 17:20   #4564
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz jak zapuszczam włosy i są coraz dłuższe to mój TŻ by też nie pozwoliłby mi ściąć Faceci lubią długie włosy, lubią się włosami bawić, nawet od byłej kumpeli chłopak jej siostry, która miała krótkie włosy a ta kumpela właśnie takie do ramion to jakoś tak bawił się tymi włosami, dotykał
moj jak mnie 1 raz zobaczyl to tak sie nimi zachwycal, przezywa kazdy centymetr podcinania, ale czasem postawie na swoim ja bardzo lubie jak sie nimi bawi, mam jakas taka wrazliwa skore glowy, ze taki dotyk jest dla mnie bardzo przyjemny...
Stary 2010-03-31, 17:27   #4565
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
moj jak mnie 1 raz zobaczyl to tak sie nimi zachwycal, przezywa kazdy centymetr podcinania, ale czasem postawie na swoim ja bardzo lubie jak sie nimi bawi, mam jakas taka wrazliwa skore glowy, ze taki dotyk jest dla mnie bardzo przyjemny...
Ja uwielbiam jak mnie mój TŻ głaszcze po włosach, po głowie uwielbiam to

Stary 2010-03-31, 17:33   #4566
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwielbiam jak mnie mój TŻ głaszcze po włosach, po głowie uwielbiam to
ja tez wtedy tak strasznie mi dobrze... mmm...eh mozna odplynac, wogole ja mam taka skore, ze jak przejedzie delikatnie np po ramionach to az dreszczyk mnie przejdzie, czasem sama prosze go o glaskanie, raz robil to godzinea ja nadal nie mialam dosc
Stary 2010-03-31, 19:19   #4567
Caroline1920
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ze ptaszki slicznie spiewaja.. mam las za domem. Wiem ze wszystko ladnie pachnie bo wychodze z domu i czuje. wiem ze jest cieplo, milo i symaptycznie.. ale to nie wystarcza ja chce sie dostac do dobrej szkoly ale jak.. przeciez ja za glupia jestem.. pralka nam sie zepsula musze wszystko prac recznie a tego nienawidze.. nic mi nie wychodzi dobrze ze mam hamulec i na TZ sie nie wyzywam wystarczylo mi raz jak wydarlam sie na niego bez powodu a on biedak nawet nie wiedzial o co chodzi... od tamtej pory staram sie hamowac. eh.. ide wyprac spodnie
mi tez sie pralka zepsula... masakra... i to jeszcze na swieta...

Edytowane przez Caroline1920
Czas edycji: 2010-03-31 o 19:36
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 19:41   #4568
sweetish
Zakorzenienie

Kobitki...
co o niej myślicie?
Kupiłam ją w Deichmanie za 49zł (Graceland). Jest lekutka, poręczna, materiałowa czyli taka, jak chciałam.
Teraz tylko zastanawiam sie co do niej mogę założyc, a czego absolutnie mam unikać.
Wybaczcie ten off , ale nie chciałam zakładac osobnego watku ani tym bardziej dodawac do wieszaka..

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:06   #4569
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
Ptrzeczytaj sobie na spokojnie jakie brednie wypisujesz. Dziewczyno, opanuj sie. Matka TZ wcale nie musi zgadzac sie na to, bys zostawała u nich na noc, przyjeżdżała na swieta itd... Zreszta widze, ze ty jej wcale nie lubisz, wiec cóż, nie dziw sie, że vice versa... A co do tych zyczen to dla mnie dziecinada roku... Świeta są po to, by szczerze życzyć ludziom wszystkiego, co najlepsze, nie miec w sercu urazy i gniewu. A ty co? a ty strzelasz focha, bo coś wyszlo nie tak jak chcialaś.
Bez urazy oczywiście, bo nic osobiscie do Ciebie nie mam, ale zachowujesz sie jak rozwydrzone dziecko. Zaproś TŻ do siebie na swieta i po sprawie.. a nie jakieś odstawianie szopki, bo matka TŻ Cie "nie chce". Zlekceważ jej zachowanie i już..
To nie są brednie, pisze jak jest.

Teraz owszem, może i jej nie lubię, ale lubiłam, jednak pokazała jaka jest naprawdę, a przedtem prawdopodobnie udawała. Nigdy jej nie okazałam jej braku sympatii...

Przepraszam Cię, ale gdzie Ty widzisz, żebym ja focha strzelała? Wcale nie jest tak, że coś nie wyszło jak ja chciałam. Mój przyjazd do nich był pomysłem TZta ponieważ jest mu głupio, że on u mnie jest co weekend, a ja u nich raz na miesiąc lub rzadziej. Ja o nic nie prosiłam, ja nigdzie się nie pchałam, więc nawet nie mam o co focha walić.

Może i zlekceważyłabym jej zachowanie, gdyby nie to, że TŻ to za bardzo przeżywa.

Zresztą jest wiele historii których powtarzać mi się nie chce, pisałam o tym w poprzednich wątkach, w których jeszcze np. Ciebie nie było.

Szanuję Twoje zdanie, ok. Szkoda, że mnie obraziłaś pisząc, że jestem rozwydrzonym dzieckiem, bo uważam, że takie właśnie dziecko zachowuje się inaczej niż ja, ale ok. Dzięki za opinię.

Wymiana

Edytowane przez gwiazdeczka172
Czas edycji: 2010-03-31 o 20:08
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:31   #4570
MadameButterfly6
BAN stały

Hej kobietki
Piszecie, ze Wam sie zyc nie chce, no kurcze Wam dogodzic to masakra! Zima zle, snieg zle, wiosna i cieplo zle
Ja po tym Krakowie to tak odzylam i wyluzowalam, ze az siebie nie poznaje... Normalnie kwtine! Zreszta sam TZ mi to dzisiaj powiedzial, ze niezle sztuka ze mnie jest I wpatrywal sie wemnie tak jakby chcial mnie zjesc, az mi sie glupio zrobilo...

I powiedzial mi dzis, ze jego mama sie mu dzis chwalila, ze kupila specjalnie dla mnie nuty do chodzenia po ich domu, zebym miala swoje
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:34   #4571
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Dziewczyny, która korzysta z OpenOffice'a?
Pisze pracę licencjacką i jakoś zamuliłam i nie wstawiam numeracji stron
generalnie nie wiem gdzie jest ta opcja

Wymiana
Stary 2010-03-31, 20:35   #4572
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Kobitki...
co o niej myślicie?
Kupiłam ją w Deichmanie za 49zł (Graceland). Jest lekutka, poręczna, materiałowa czyli taka, jak chciałam.
Teraz tylko zastanawiam sie co do niej mogę założyc, a czego absolutnie mam unikać.
Wybaczcie ten off , ale nie chciałam zakładac osobnego watku ani tym bardziej dodawac do wieszaka..
Wg mnie do jakiś spokojnych ubrań,w miarę jednokolorowych byś nie wyglądała "pisiato" jak pisanka

Stary 2010-03-31, 20:44   #4573
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, która korzysta z OpenOffice'a?
Pisze pracę licencjacką i jakoś zamuliłam i nie wstawiam numeracji stron
generalnie nie wiem gdzie jest ta opcja
A jest tam coś jak nagłówek i stopka?

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:48   #4574
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
A jest tam coś jak nagłówek i stopka?
No jest, ale nie wstawia mi tu żadne numeracji

Wymiana
Stary 2010-03-31, 20:51   #4575
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Wg mnie do jakiś spokojnych ubrań,w miarę jednokolorowych byś nie wyglądała "pisiato" jak pisanka
A co o niej ogólnie myslisz (myślicie). Jest ok?

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
To nie są brednie, pisze jak jest.

Teraz owszem, może i jej nie lubię, ale lubiłam, jednak pokazała jaka jest naprawdę, a przedtem prawdopodobnie udawała. Nigdy jej nie okazałam jej braku sympatii...

Przepraszam Cię, ale gdzie Ty widzisz, żebym ja focha strzelała? Wcale nie jest tak, że coś nie wyszło jak ja chciałam. Mój przyjazd do nich był pomysłem TZta ponieważ jest mu głupio, że on u mnie jest co weekend, a ja u nich raz na miesiąc lub rzadziej. Ja o nic nie prosiłam, ja nigdzie się nie pchałam, więc nawet nie mam o co focha walić.

Może i zlekceważyłabym jej zachowanie, gdyby nie to, że TŻ to za bardzo przeżywa.

Zresztą jest wiele historii których powtarzać mi się nie chce, pisałam o tym w poprzednich wątkach, w których jeszcze np. Ciebie nie było.

Szanuję Twoje zdanie, ok. Szkoda, że mnie obraziłaś pisząc, że jestem rozwydrzonym dzieckiem, bo uważam, że takie właśnie dziecko zachowuje się inaczej niż ja, ale ok. Dzięki za opinię.
Nie chciałąm Cie obrazic- wybacz.
Skomentowałam to w ten sposob, bo zachowanie w stylu :matce wysle zyczenia w stylu wesołych swiat a babci Tz takie prosto od serca-niech teściowa widzi - to własnie jest dla mnie foch i zachowanie rozwydrzonego dzieciaka, ktory gdy nie dostaje tego, co chce, robi drugiemu na złosc.

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:58   #4576
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Nie chciałąm Cie obrazic- wybacz.
Skomentowałam to w ten sposob, bo zachowanie w stylu :matce wysle zyczenia w stylu wesołych swiat a babci Tz takie prosto od serca-niech teściowa widzi - to własnie jest dla mnie foch i zachowanie rozwydrzonego dzieciaka, ktory gdy nie dostaje tego, co chce, robi drugiemu na złosc.
Ok, mogłaś tak to określić.
Hmmm nie miałam na myśli walenia focha, ale jakby utrzeć jej nosa trochę, bo bardzo mnie irytuje. Wyobrażam sobie jak czuje się mój TŻ, jest mi przykro kiedy mu jest źle i nie wiem co powiedzieć. Nigdy mimo wszystko jej nie obraziłam rozmawiając z nim. To ja nawet poprosiłam go o wystosowanie tego smsa, by ich pogodzić. Trudno nie wyszło...

U mnie leje jak z cebra.
Pies mi uciekł w zeszły piątek, nie wiem czy ją ktoś przygarnął (kundle z ulicy już wróciły, a jej jak nie było tak nie ma...) czy może coś ją zagryzło, czy co

Wymiana
Stary 2010-03-31, 21:00   #4577
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
No jest, ale nie wstawia mi tu żadne numeracji
Aby wstawić numery stron do dokumentu, musimy najpierw włączyć nagłówek lub stopkę. Najszybciej wstawimy nagłówek/stopkę wybierając w menu WstawNagłówek lub StopkaDomyślnie.
Następnie ustawiamy kursor w polu nagłówka/stopki i z menu Wstaw wybieramy polecenie PolaNumer strony. Klikając dwa razy na polu z numerem strony, włączymy okno Edytuj pola. Z listy Format możemy wybrać format numeracji jaki chcemy użyć (numeracja rzymska, arabska itp.).

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
Ok, mogłaś tak to określić.
Hmmm nie miałam na myśli walenia focha, ale jakby utrzeć jej nosa trochę, bo bardzo mnie irytuje. Wyobrażam sobie jak czuje się mój TŻ, jest mi przykro kiedy mu jest źle i nie wiem co powiedzieć. Nigdy mimo wszystko jej nie obraziłam rozmawiając z nim. To ja nawet poprosiłam go o wystosowanie tego smsa, by ich pogodzić. Trudno nie wyszło...

U mnie leje jak z cebra.
Pies mi uciekł w zeszły piątek, nie wiem czy ją ktoś przygarnął (kundle z ulicy już wróciły, a jej jak nie było tak nie ma...) czy może coś ją zagryzło, czy co
Biedna psinka, czemu nie dopilnowaliście żeby suka z cieszką nie miała okazji uciec? Sama mam suczkę i wiem , że jej się wtedy w głowie przewraca, zresztą ona zawsze szelki i smycz , obowiązkowo.

Stary 2010-03-31, 21:00   #4578
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Aby wstawić numery stron do dokumentu, musimy najpierw włączyć nagłówek lub stopkę. Najszybciej wstawimy nagłówek/stopkę wybierając w menu WstawNagłówek lub StopkaDomyślnie.
Następnie ustawiamy kursor w polu nagłówka/stopki i z menu Wstaw wybieramy polecenie PolaNumer strony. Klikając dwa razy na polu z numerem strony, włączymy okno Edytuj pola. Z listy Format możemy wybrać format numeracji jaki chcemy użyć (numeracja rzymska, arabska itp.).
Łoooo
Zaraz spróbuję
W sumie mam brata informatyka, siedzi w pokoju obok ale jak mam go prosić i widzieć jego minę jak srający kot na puszczy za przeproszeniem, bo go odciągam od pracy, to wolę zapytać Was

Wymiana
Stary 2010-03-31, 21:01   #4579
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
A co o niej ogólnie myslisz (myślicie). Jest ok?
jak najbardziej, podoba mi się, mimo, ze jestem zwolenniczką jednokolorowych torebek, ewentualnie 2 połączone kolory to ta torebka mi się podoba, jest taka wiosenna, wesoła

Stary 2010-03-31, 21:06   #4580
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Coś mi tam wstawia, ale chyba musze każdą strone po kolei robić, ale jestem głupia czasem tych sprawach

Wymiana
Stary 2010-03-31, 21:06   #4581
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Łoooo
Zaraz spróbuję
W sumie mam brata informatyka, siedzi w pokoju obok ale jak mam go prosić i widzieć jego minę jak srający kot na puszczy za przeproszeniem, bo go odciągam od pracy, to wolę zapytać Was
My znamy odpowiedzi na wszystkie pytania

Stary 2010-03-31, 21:09   #4582
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Kobitki...
co o niej myślicie?
Zdecydowanie nie w moim stylu... Nie podoba mi sie ani ksztalt ani wzor. Nie lubie takich bezksztaltnych workow. Wole zgrabne duze torby ala skorzane, z jakas drobna ozdoba np. kokardką etc...
Ale o gustach sie nie dyskutuje
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:11   #4583
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
My znamy odpowiedzi na wszystkie pytania
Przekonałam się o tym nie raz, normalnie wyrocznie

Wymiana
Stary 2010-03-31, 21:19   #4584
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie to na zasadzie np ze mieszkam(no ale ja juz dawno tam nie mieszkam chodzi o rodzinny dom) w dziurze i tam to tylko traktorem, ja odpowiadam, ze przynajmniej nie mieszkam na cmentarzu, on, ze kazdy tam kiedys trafi i koniec rozmowy, inny przyklad to, to, ze on mowi ze spie do 12 moze masz jakies fajne riposty jedyne co moge powiedziec jak mi braknie slow to, to,ze mu nie staje(zawsze jak sie upije to mowi, ze ma takie problemy)
Hm, ja bym mu powiedziała, że przy nim czuję się jak w polu buraków albo że do traktora to go rodzice doczepiali żeby zębami pole orał

Cześć

Jesteśmy na stancji, wolne, WOLNE Tż robi generalne porządki a ja mam mu pracę pisać

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Przypomniała mi się mała złośliwość, Tż podjechał po mnie samochodem taty, i ja taki tekst:

A twoja mama to się do tego samochodu mieści ze swoim wielkim ego?

Głupie żarty :P

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:31   #4585
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Hm, ja bym mu powiedziała, że przy nim czuję się jak w polu buraków albo że do traktora to go rodzice doczepiali żeby zębami pole orał

Cześć

Jesteśmy na stancji, wolne, WOLNE Tż robi generalne porządki a ja mam mu pracę pisać

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Przypomniała mi się mała złośliwość, Tż podjechał po mnie samochodem taty, i ja taki tekst:

A twoja mama to się do tego samochodu mieści ze swoim wielkim ego?

Głupie żarty :P
eh chyba mi to nie przejdzie przez usta ale dziekuje
Stary 2010-03-31, 21:34   #4586
Caroline1920
Zakorzenienie

Kobitki

dzis wyciaglam mojego TZta na zakupy chcialam sobie kupic cos ladnego, nie wiedzialam dokladnie czego chce (czesto tak bywa) chce poprostu troszke odswiezyc garderobe na wiosne... TZ zawsze chetnie towarzyszy mi w zakupach ale dzis stwierdzil ze przeszlam sama siebie lazilismy po jednej wielkiej galerii chyba 3 godziny... przymierzalam rozne rzeczy i nic nie kupilam... no normalnie nic fajnego nie bylo... TZ juz powoli mial dosc ale widzial ze zla jestem ze nic fajnego nie ma to pojechalismy do drugiej mniejszej galerii... nie uwierzycie ale złazilismy ja cala i kupilam UWAGA az 1 sliczna koszulke... ale przynajmniej zostalam mile zaskoczona... idac do kasy w Cropp'ie myslalm ze zaplace za nia 40 zl a okazalo sie ze jest jakas przecena i zaplacilam tylko 20 zl...od razu sie mi humor poprawil nawet mimo tego ze te zakupy uwazam za nieudane...
Caroline1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:37   #4587
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Caroline1920 Pokaż wiadomość
Kobitki

dzis wyciaglam mojego TZta na zakupy chcialam sobie kupic cos ladnego, nie wiedzialam dokladnie czego chce (czesto tak bywa) chce poprostu troszke odswiezyc garderobe na wiosne... TZ zawsze chetnie towarzyszy mi w zakupach ale dzis stwierdzil ze przeszlam sama siebie lazilismy po jednej wielkiej galerii chyba 3 godziny... przymierzalam rozne rzeczy i nic nie kupilam... no normalnie nic fajnego nie bylo... TZ juz powoli mial dosc ale widzial ze zla jestem ze nic fajnego nie ma to pojechalismy do drugiej mniejszej galerii... nie uwierzycie ale złazilismy ja cala i kupilam UWAGA az 1 sliczna koszulke... ale przynajmniej zostalam mile zaskoczona... idac do kasy w Cropp'ie myslalm ze zaplace za nia 40 zl a okazalo sie ze jest jakas przecena i zaplacilam tylko 20 zl...od razu sie mi humor poprawil nawet mimo tego ze te zakupy uwazam za nieudane...
to nie jestem sama, tez bylam dzis na miescie i nic nie kupilam, byla jedna cudna tunika, ale siostra wziela a drugiej juz nie bylo
Stary 2010-03-31, 21:44   #4588
jagaaaaa
Wtajemniczenie

u mnie dalej średnio.. z tż w ogóle dzisiaj nie rozmawiałam.. jest na gadu gadu i ma nieciekawy opis. chyba śpi. może niepotrzebnie się zdenerwowałam wczoraj i nawet nie ma ochoty ze mną pogadać? eh.. napisałam mu że ok to nic pogadamy jutro..

jutro ostatni dzień w szkole a potem dwa tygodnie ferii
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:51   #4589
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Hej kobietki
Piszecie, ze Wam sie zyc nie chce, no kurcze Wam dogodzic to masakra! Zima zle, snieg zle, wiosna i cieplo zle
Ja po tym Krakowie to tak odzylam i wyluzowalam, ze az siebie nie poznaje... Normalnie kwtine! Zreszta sam TZ mi to dzisiaj powiedzial, ze niezle sztuka ze mnie jest I wpatrywal sie wemnie tak jakby chcial mnie zjesc, az mi sie glupio zrobilo...

I powiedzial mi dzis, ze jego mama sie mu dzis chwalila, ze kupila specjalnie dla mnie nuty do chodzenia po ich domu, zebym miala swoje
wcale nie po prostu jakos tak lipnie ogolem nic mi nie wychodzi.. no oprocz z TZ.. tu mi wychodzi a tak to nie mam czasu kiedy sie wyspac.. teraz dzien w dzien do kosciola (jestem w Oazie tj. Ruch Swiatlo-Zycie) i spiewamy na mszy, przygotowujemy modlitwy itd.. ogolem gardlo mnie boli a na mysl ze w niedziele ide na 6 na rezurekcje a proba przed rezurekcja o 5 wyjsc musze pol godz przed wiec wstac przynajmniej wpol do 4 juz teraz mi sie nie chce kiedy ja sie wyspie?
ale dzisiaj wrocilam z kosciola.. idze z ludzmi a moj TZ mial po mnie wyjsc.. ja ide srodkiem chodnika on tez po bokach mam ludzi za mna tez.. I tak idziemy na siebie z TZ i stajemy buziak ludzie rozstepuja sie ogolem ale luz.. fajnie to musialo wygladac.. a jaki potem zianski humorek dopadlam to moj TZ ze smiechu nie wytrzymywal.. ostatnio mam takie cos coraz czesciej
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 22:07   #4590
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
wcale nie po prostu jakos tak lipnie ogolem nic mi nie wychodzi.. no oprocz z TZ.. tu mi wychodzi a tak to nie mam czasu kiedy sie wyspac.. teraz dzien w dzien do kosciola (jestem w Oazie tj. Ruch Swiatlo-Zycie) i spiewamy na mszy, przygotowujemy modlitwy itd.. ogolem gardlo mnie boli a na mysl ze w niedziele ide na 6 na rezurekcje a proba przed rezurekcja o 5 wyjsc musze pol godz przed wiec wstac przynajmniej wpol do 4 juz teraz mi sie nie chce kiedy ja sie wyspie?
ale dzisiaj wrocilam z kosciola.. idze z ludzmi a moj TZ mial po mnie wyjsc.. ja ide srodkiem chodnika on tez po bokach mam ludzi za mna tez.. I tak idziemy na siebie z TZ i stajemy buziak ludzie rozstepuja sie ogolem ale luz.. fajnie to musialo wygladac.. a jaki potem zianski humorek dopadlam to moj TZ ze smiechu nie wytrzymywal.. ostatnio mam takie cos coraz czesciej
Też byłam w Oazie kiedyś, miałam mieć własne dzieci nawet, wyjazdy, krucjaty itd

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości