|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
|
|
|
#4562 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, tez w szkole ich nie lubilam przeszkadzaly mi a teraz zawsze rozpuszczone, jakas ladna fryzurka, i sie podobaja , raz je ladnie zakrecilam a kol meza powiedzial, ze ten fryz robi robote---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jak zapuszczam włosy i są coraz dłuższe to mój TŻ by też nie pozwoliłby mi ściąć
![]() Faceci lubią długie włosy, lubią się włosami bawić, nawet od byłej kumpeli chłopak jej siostry, która miała krótkie włosy a ta kumpela właśnie takie do ramion to jakoś tak bawił się tymi włosami, dotykał
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, przezywa kazdy centymetr podcinania ja bardzo lubie jak sie nimi bawi, mam jakas taka wrazliwa skore glowy, ze taki dotyk jest dla mnie bardzo przyjemny...
|
|
|
|
|
#4565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez wtedy tak strasznie mi dobrze... mmm...eh mozna odplynac, wogole ja mam taka skore, ze jak przejedzie delikatnie np po ramionach to az dreszczyk mnie przejdzie
, czasem sama prosze go o glaskanie, raz robil to godzine |
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-03-31 o 19:36 |
|
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki...
co o niej myślicie? Kupiłam ją w Deichmanie za 49zł (Graceland). Jest lekutka, poręczna, materiałowa czyli taka, jak chciałam. Teraz tylko zastanawiam sie co do niej mogę założyc, a czego absolutnie mam unikać. Wybaczcie ten off , ale nie chciałam zakładac osobnego watku ani tym bardziej dodawac do wieszaka.. |
|
|
|
#4569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz owszem, może i jej nie lubię, ale lubiłam, jednak pokazała jaka jest naprawdę, a przedtem prawdopodobnie udawała. Nigdy jej nie okazałam jej braku sympatii... Przepraszam Cię, ale gdzie Ty widzisz, żebym ja focha strzelała? Wcale nie jest tak, że coś nie wyszło jak ja chciałam. Mój przyjazd do nich był pomysłem TZta ponieważ jest mu głupio, że on u mnie jest co weekend, a ja u nich raz na miesiąc lub rzadziej. Ja o nic nie prosiłam, ja nigdzie się nie pchałam, więc nawet nie mam o co focha walić. Może i zlekceważyłabym jej zachowanie, gdyby nie to, że TŻ to za bardzo przeżywa. Zresztą jest wiele historii których powtarzać mi się nie chce, pisałam o tym w poprzednich wątkach, w których jeszcze np. Ciebie nie było. Szanuję Twoje zdanie, ok. Szkoda, że mnie obraziłaś pisząc, że jestem rozwydrzonym dzieckiem, bo uważam, że takie właśnie dziecko zachowuje się inaczej niż ja, ale ok. Dzięki za opinię. Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2010-03-31 o 20:08 |
|
|
|
|
#4570 |
|
BAN stały
|
Hej kobietki
![]() Piszecie, ze Wam sie zyc nie chce, no kurcze Wam dogodzic to masakra! Zima zle, snieg zle, wiosna i cieplo zle ![]() Ja po tym Krakowie to tak odzylam i wyluzowalam, ze az siebie nie poznaje... Normalnie kwtine! Zreszta sam TZ mi to dzisiaj powiedzial, ze niezle sztuka ze mnie jest ![]() I powiedzial mi dzis, ze jego mama sie mu dzis chwalila, ze kupila specjalnie dla mnie nuty do chodzenia po ich domu, zebym miala swoje |
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, która korzysta z OpenOffice'a?
Pisze pracę licencjacką i jakoś zamuliłam i nie wstawiam numeracji stron generalnie nie wiem gdzie jest ta opcja
|
|
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
A jest tam coś jak nagłówek i stopka?
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
No jest, ale nie wstawia mi tu żadne numeracji
|
|
|
|
#4575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
Skomentowałam to w ten sposob, bo zachowanie w stylu :matce wysle zyczenia w stylu wesołych swiat a babci Tz takie prosto od serca-niech teściowa widzi - to własnie jest dla mnie foch i zachowanie rozwydrzonego dzieciaka, ktory gdy nie dostaje tego, co chce, robi drugiemu na złosc.
|
||
|
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm nie miałam na myśli walenia focha, ale jakby utrzeć jej nosa trochę, bo bardzo mnie irytuje. Wyobrażam sobie jak czuje się mój TŻ, jest mi przykro kiedy mu jest źle i nie wiem co powiedzieć. Nigdy mimo wszystko jej nie obraziłam rozmawiając z nim. To ja nawet poprosiłam go o wystosowanie tego smsa, by ich pogodzić. Trudno nie wyszło... U mnie leje jak z cebra. Pies mi uciekł w zeszły piątek, nie wiem czy ją ktoś przygarnął (kundle z ulicy już wróciły, a jej jak nie było tak nie ma...) czy może coś ją zagryzło, czy co
|
|
|
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Aby wstawić numery stron do dokumentu, musimy najpierw włączyć nagłówek lub stopkę. Najszybciej wstawimy nagłówek/stopkę wybierając w menu Wstaw → Nagłówek lub Stopka → Domyślnie.
Następnie ustawiamy kursor w polu nagłówka/stopki i z menu Wstaw wybieramy polecenie Pola → Numer strony. Klikając dwa razy na polu z numerem strony, włączymy okno Edytuj pola. Z listy Format możemy wybrać format numeracji jaki chcemy użyć (numeracja rzymska, arabska itp.). ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz spróbuję ![]() W sumie mam brata informatyka, siedzi w pokoju obok ale jak mam go prosić i widzieć jego minę jak srający kot na puszczy za przeproszeniem, bo go odciągam od pracy, to wolę zapytać Was
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Coś mi tam wstawia, ale chyba musze każdą strone po kolei robić, ale jestem głupia czasem tych sprawach
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4582 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale o gustach sie nie dyskutuje
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Przekonałam się o tym nie raz, normalnie wyrocznie
|
|
|
|
#4584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo że do traktora to go rodzice doczepiali żeby zębami pole orał ![]() Cześć ![]() Jesteśmy na stancji, wolne, WOLNE ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Przypomniała mi się mała złośliwość, Tż podjechał po mnie samochodem taty, i ja taki tekst: A twoja mama to się do tego samochodu mieści ze swoim wielkim ego? Głupie żarty :P
|
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dziekuje
|
|
|
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Kobitki
![]() dzis wyciaglam mojego TZta na zakupy chcialam sobie kupic cos ladnego, nie wiedzialam dokladnie czego chce (czesto tak bywa ) chce poprostu troszke odswiezyc garderobe na wiosne... TZ zawsze chetnie towarzyszy mi w zakupach ale dzis stwierdzil ze przeszlam sama siebie lazilismy po jednej wielkiej galerii chyba 3 godziny... przymierzalam rozne rzeczy i nic nie kupilam... no normalnie nic fajnego nie bylo... TZ juz powoli mial dosc ale widzial ze zla jestem ze nic fajnego nie ma to pojechalismy do drugiej mniejszej galerii... nie uwierzycie ale złazilismy ja cala i kupilam UWAGA az 1 sliczna koszulke... ale przynajmniej zostalam mile zaskoczona... idac do kasy w Cropp'ie myslalm ze zaplace za nia 40 zl a okazalo sie ze jest jakas przecena i zaplacilam tylko 20 zl... od razu sie mi humor poprawil nawet mimo tego ze te zakupy uwazam za nieudane...
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, byla jedna cudna tunika |
|
|
|
|
#4588 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie dalej średnio.. z tż w ogóle dzisiaj nie rozmawiałam.. jest na gadu gadu i ma nieciekawy opis. chyba śpi. może niepotrzebnie się zdenerwowałam wczoraj i nawet nie ma ochoty ze mną pogadać? eh.. napisałam mu że ok to nic pogadamy jutro..
jutro ostatni dzień w szkole a potem dwa tygodnie ferii |
|
|
|
#4589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to nie mam czasu kiedy sie wyspac.. teraz dzien w dzien do kosciola (jestem w Oazie tj. Ruch Swiatlo-Zycie) i spiewamy na mszy, przygotowujemy modlitwy itd.. ogolem gardlo mnie boli a na mysl ze w niedziele ide na 6 na rezurekcje a proba przed rezurekcja o 5 wyjsc musze pol godz przed wiec wstac przynajmniej wpol do 4 ale dzisiaj wrocilam z kosciola.. idze z ludzmi a moj TZ mial po mnie wyjsc.. ja ide srodkiem chodnika on tez po bokach mam ludzi za mna tez.. I tak idziemy na siebie z TZ i stajemy buziak ludzie rozstepuja sie ogolem a jaki potem zianski humorek dopadlam to moj TZ ze smiechu nie wytrzymywal.. ostatnio mam takie cos coraz czesciej |
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

i odzywka jest konieczna

ja to uwielbiam warkocze 
, raz je ladnie zakrecilam a kol meza powiedzial, ze ten fryz robi robote

Świeta są po to, by szczerze życzyć ludziom wszystkiego, co najlepsze, nie miec w sercu urazy i gniewu. A ty co? a ty strzelasz focha, bo coś wyszlo nie tak jak chcialaś. 

, inny przyklad to, to, ze on mowi ze spie do 12
, byla jedna cudna tunika