|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
http://www.youtube.com/watch?v=WzOQ4UWfTZ0
do cholery, jakie widowisko i jeszcze na yt wstawiaja po***y ;// i wgl widzialam takie cos w wykonaniu lasek jeszcze tragedia
|
#3182 |
|
Zakorzenienie
|
posrane te testy ;//
|
|
|
|
#3183 |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeść
![]() ![]() No i ferie mamy A najlepsze jest to, ze nie mam lipy po wywiadówce... Oczywiscie starzy marudzili coś tam, ze mam fize, matme, niemca(!!!) i gegre poprawić... Wogole to z ta matma straszna zadyma, az dyr przyleciał na wywiadówce... ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Ta to jest kur estwo! Mnie to bolało jak wsadzałam... Jakas szowinistyczna swinia wymysliła docipne tabletki... |
|
|
|
#3184 |
|
Rozeznanie
|
haha, lilly rozwaliłaś mnie
![]() ja wybrałabym opcję antyrama ze zdjęciami i balony
|
|
#3185 |
|
Zakorzenienie
|
10.02.2009 (pamietam, bo dzien wczesniej był moj pierwszy raz)
![]() Jeszcze sama poszłam, mialam takiego stresa, ale spotkalam w poczekalni kolezanke z podstawówki, to gadalysmy... Teraz tż zabieram, to mi przynajmniej wesoło i sie nie nudzi... Bo mnie czekanie w poczekalniach do lekarza ogolnie stresuje i denerwuje, nawet jak ide tylko po recepte to sie telepie... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-03-31 o 19:23 |
|
|
|
#3186 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, podpiszecie się pod tą petycją?
![]() http://www.ptroa.co.il/petitionmovie...on-English.php
|
|
#3187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- To coś mnie na nk zaprosiło... http://nasza-klasa.pl/profile/32567328 nie znam jej... |
|
|
|
|
#3188 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zwierzęta, jak widać na filmie, są np. zrzucane w klatkach z dużej wysokości, są kopane, bite, przetrzymywane w za małych klatkach, a najbardziej makabryczne jest to, że są one obdzierane ze skóry, kiedy jeszcze żyją, bo w ten sposób "ich skóra schodzi szybciej i ładniej'.
|
|
|
#3189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ---------- Nie cytować! Wogole wiecie jaki przypał... Wczoraj na wywiadówce był syf w zwiazku z ta matma i babka... Dyr ma z nia gadac, bo mamy okrone problemy, na 32 osoby 27 pisze ciagle spr. na pały, a reszta na 2-3. I ja dzisiaj ide do niej, tzn. do nauczycielki i mowie tak; "Pani profesor, ostatnio pisałam poprawke i chcialabym, zeby pani wylumaczyla jeszcze raz ostatnia lekce... Bo i K. mi tlumaczyl i U. ale nie rozumiem dalej..." a ona na to: "Ja nie bede nadrabiac Twoich zaleglosci, to, ze pisalas poprawke, to twoja sprawa... I nie bede tracic czasu na jakies tlumaczenia..." czice, ona tam jest jak d. od stania, zeby mi tlumaczyc, juz nie mam do niej siły, zgłosiłąm to wychowawcy, baba powiedziala, ze spoko, wykorzystamy to przy rozmowie z dyrem...
|
|
|
|
|
#3190 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja też nie mam WOSu, będę miała dopiero w 4 klasie ![]() Cytat:
jestem dzisiaj tak w****iona, że masakra i to od samego rana
|
|
#3191 |
|
Zakorzenienie
|
Kumpela przyszła, bede pozniej.
|
|
|
|
#3192 |
|
Wtajemniczenie
|
lily
prze***ane z nią. ja na szczęście mam fajną od matmy, ale za to nasz facet od fizy twierdzi, że wszystko było w gimie i on nie będzie nic tłumaczył (a to że nikt nam tego nie powiedział w gim to go nie interesuje)
|
#3193 |
|
Zakorzenienie
|
a bo mi R. miesza w głowie..
![]() sobie pobiegałam i m wszystkie emocje spłynęły
|
|
|
|
#3194 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dokładnie, u niej to wszystki takie proste... ;d Ej dziewczyyny co byście zrobiły gdybyśvie kręciły z chłopakiem, (on sie zaangażował bardzo), no ale jakoś tak nie wyszło przez takie drrobnostki... no i znalazł dziewczyne, a Wy byście teraz wiedzialy że to ten...? no nie wiem walczyłybyście o niego jeśli chodziłby wam cał czas po głowie cczy odpuściły jednak...? ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
co za poj. eby :/ co te zwierzeta im takiego zrobily? niech Ci ludzie zgnija :/
|
|
#3195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3196 |
|
Zakorzenienie
|
Lil ale skoro inni to rozumieją, a Ty nie, to nie ma obowiązku tłumaczyć tego tylko Tobie. No bo z tego co napisałąs to inni to rozumieją- bo Tobie próbowali tłumaczyć
Ona jest nauczycielem grupy, a nie twoim osobistym korepetytorem jezeli wiekszość by tego nie rozumiała to wiadomo ze powinna![]() Ejj laski udało mi się troche ulepszyć sytuacje z tym kolesiem, gadałam z kol jak sie spotkalsymy, nawiązałam jakoś do imprezy i cos tam o nim nawinęłam i ona do mnie "noo powiedz ze ci sie podoba noo" ja "nie" i zaczełam sie smiać, i tak kilka razy cos tam się wykrecałąm od odpowiedzi i w koncu sama sie skapła,ze mi sie podoba. i do mnie ze bedzie na 18 kolezanki;d (ale to dopiero na początku maja ej opowiedziałabym wam tą wycieczkę, napewno byście sie posmiały, ale tam tyle tego było ze po prostu mi się nie chce pisać;d a tak w ogóle to muszę nadrobić was, bo z jakiejś wypowiedzi nie wiem czy trafnie ale wywnioskowałam, że jeska coś pisała o swoim;p
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-03-31 o 20:01 |
|
|
|
#3197 |
|
Rozeznanie
|
jeśli to nie jest Twoje widzimisię, tylko na 100 wiesz, że to ten, to mogłabys powalczyć, ale z drugiej strony, tak komuś rozpieprzać związek...
a ja jem tort ![]() http://www.youtube.com/watch?v=I6OEpllEqvo uwielbiam tę piosenkę w jego wykonaniu, śpiewa jakby nie przeszedł mutacji i jakby mu jajka wykastrowali, ale spoczko
|
|
#3198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym odpuscila ;p Cytat:
a on nie ma twojego nr? ;> |
||
|
|
|
#3199 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=J8t9d4TIVHQ ja tam to kocham <3
|
|
|
|
#3200 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie myśl o tym, zrelaksuj się... wiem, że łatwo pisac, ale uwierz że wiem co to znaczy jak starzy psują humor ;/Cytat:
dobreCytat:
a nie z jęzorem, ani namiętniaki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie no, ostatni MNM (ten z dziewczyna) też nie był mój, wiec nie mam tak łatwo... ale tak się cieszę, masakra. bo zawsze jak zdobywałam chłopaka ktorego chciałam to jak juz wiedziałam, ze on na mnie leci i się spotykalismy to traciłam zapał. A teraz... jaa... nie mogę przestać o nim myśleć... ![]()
|
|
#3201 |
|
Rozeznanie
|
no własnie do niedawno już osibe odpuściłam no ale sie zaczeło znowu, ost. jak mnie tak lekko objął no to az mi cale cialo pulsowalo, takie swietne uczucie:d (kiedys bylo ale takie male a teraz takie silne to uczucie
) ogoilnie znajoimi mi mowia ze znalazl sobie dziewczyne na przekor mi, zeby pokazac ze moze osbie znalezc, no ale nie wiem... w ogole oni tak co jakis czas do mnie napisze, usmiecha sie itd. no i nie wiem, tak po waszych wypowiedziach to chyba sobie odpuszcze.. wrrr wolne i pada :| a była szkoła to cieplutko
|
#3202 |
|
Zakorzenienie
|
no wiesz emi, nie znamy tez calej sytuacji, moze np. znalazl laske zeby zaomniec o tobie ;>
|
|
|
|
#3203 |
|
Rozeznanie
|
o bożeeee... ale ze mnie przypał...nie zczaiłam. dopiero jak przeeczytałam, że TY SIĘ ŚMIEJESZ z gołebii, to zczaiłam, że to gołębie, a to łabędzie
|
|
#3204 |
|
Rozeznanie
|
ej, czajcie kolesia : o
moze znacie, ale ja dopeiro teraz go przesluchalam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8
|
#3205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dooobra ;d jutro opowiem;d ni ma ;d on jakiś dziwny jest pierw sie pytał chbya z 5 razy na imprezie o mnie, potem kol w szkole- jak by kurde po prostu nie mógł zagadać na nk i zapytac jak tam po imprezie i by się rozkreciło
|
|
|
#3206 |
|
Zakorzenienie
|
Potem nadrobie bo mam mega dzien!!!!!
własnie wróciłam do domu a wyszłam o 6:40 rano Byłam na praktykach i w szkole, a potem poszlismy z ekipa do baru a potem na łąkę i wszyscy pili ale ja nie. I był MNM. I sie całowalismy !. Ale on był pod wpływem i najlepsze jest to ze on mieszka na takiej wsi 25 km od naszego miasta i nie ma juz bana i stoi na stopa i ja go męcze zeby spał u mnie!.
|
|
|
|
#3207 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślisz? jeśli pójdę z MNM to pomyślę nad balonami, jeśli z byłym to raczej nie;p Cytat:
)---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- oki masz jakieś fajne? ;D ja lubię polskie piosenki ;p
|
|
|
#3208 |
|
Wtajemniczenie
|
wysłałam Ci wiadomość na pw
|
#3209 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3210 |
|
Rozeznanie
|
widziałyście te filmiki na yt z babcią i dziadkiem?
wpiszcie 'gumolit' i obejrzyjcie pierwszą i drugą część. żal mi tego dziadka,a ta babka to przerażająca jest.. swoja droga to niezły wnuczek, że to wrzuca do neta -.-
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

i jeszcze na yt wstawiaja po***y ;// i wgl widzialam takie cos w wykonaniu lasek jeszcze
tragedia

czice, ona tam jest jak d. od stania, zeby mi tlumaczyc, juz nie mam do niej siły, zgłosiłąm to wychowawcy, baba powiedziala, ze spoko, wykorzystamy to przy rozmowie z dyrem...

Ona jest nauczycielem grupy, a nie twoim osobistym korepetytorem
nie myśl o tym, zrelaksuj się... wiem, że łatwo pisac, ale uwierz że wiem co to znaczy jak starzy psują humor ;/