Rocznik `92 ! Najlepszy! <33 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 18:29   #3181
Toriaa
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33

http://www.youtube.com/watch?v=WzOQ4UWfTZ0

do cholery, jakie widowisko i jeszcze na yt wstawiaja po***y ;// i wgl widzialam takie cos w wykonaniu lasek jeszcze tragedia

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:32   #3182
EMdz
Zakorzenienie

posrane te testy ;//
EMdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:57   #3183
lily92920
Zakorzenienie

Czeeeść

No i ferie mamy

A najlepsze jest to, ze nie mam lipy po wywiadówce... Oczywiscie starzy marudzili coś tam, ze mam fize, matme, niemca(!!!) i gegre poprawić... Wogole to z ta matma straszna zadyma, az dyr przyleciał na wywiadówce...

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
emdz, to teraz wspołczuje ci pieprzenia sie z tymi zje banymi trojkątnymi tabletkami przez 10 dni...
Ta to jest kur estwo! Mnie to bolało jak wsadzałam... Jakas szowinistyczna swinia wymysliła docipne tabletki...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 19:01   #3184
linka2007
Rozeznanie

haha, lilly rozwaliłaś mnie

ja wybrałabym opcję antyrama ze zdjęciami i balony
Stary 2010-03-31, 19:03   #3185
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
yes ty szczęściaro!
dziewczyny wgl kiedy 1 raz poszłyście do ginekologa?
10.02.2009 (pamietam, bo dzien wczesniej był moj pierwszy raz)
Jeszcze sama poszłam, mialam takiego stresa, ale spotkalam w poczekalni kolezanke z podstawówki, to gadalysmy... Teraz tż zabieram, to mi przynajmniej wesoło i sie nie nudzi... Bo mnie czekanie w poczekalniach do lekarza ogolnie stresuje i denerwuje, nawet jak ide tylko po recepte to sie telepie...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-03-31 o 19:23
Stary 2010-03-31, 19:19   #3186
linka2007
Rozeznanie

dziewczyny, podpiszecie się pod tą petycją?

http://www.ptroa.co.il/petitionmovie...on-English.php
Stary 2010-03-31, 19:28   #3187
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość

Nie wiem ocb, nie chce mi sie czytac, ale obrazki mi wystarczaja... Podpisałam sie!

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

To coś mnie na nk zaprosiło... http://nasza-klasa.pl/profile/32567328 nie znam jej...
Stary 2010-03-31, 19:32   #3188
linka2007
Rozeznanie

Cytat:
=lily92920;18266995]Nie wiem ocb, nie chce mi sie czytac, ale obrazki mi wystarczaja... Podpisałam sie!

to petycja przeciwko takiemu traktowaniu zwierząt w Chinach.
Zwierzęta, jak widać na filmie, są np. zrzucane w klatkach z dużej wysokości, są kopane, bite, przetrzymywane w za małych klatkach, a najbardziej makabryczne jest to, że są one obdzierane ze skóry, kiedy jeszcze żyją, bo w ten sposób "ich skóra schodzi szybciej i ładniej'.
Stary 2010-03-31, 19:38   #3189
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
to petycja przeciwko takiemu traktowaniu zwierząt w Chinach.
Zwierzęta, jak widać na filmie, są np. zrzucane w klatkach z dużej wysokości, są kopane, bite, przetrzymywane w za małych klatkach, a najbardziej makabryczne jest to, że są one obdzierane ze skóry, kiedy jeszcze żyją, bo w ten sposób "ich skóra schodzi szybciej i ładniej'.
No i super, ze sie podpisalam...

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:34 ----------

Nie cytować!
Wogole wiecie jaki przypał... Wczoraj na wywiadówce był syf w zwiazku z ta matma i babka... Dyr ma z nia gadac, bo mamy okrone problemy, na 32 osoby 27 pisze ciagle spr. na pały, a reszta na 2-3. I ja dzisiaj ide do niej, tzn. do nauczycielki i mowie tak; "Pani profesor, ostatnio pisałam poprawke i chcialabym, zeby pani wylumaczyla jeszcze raz ostatnia lekce... Bo i K. mi tlumaczyl i U. ale nie rozumiem dalej..." a ona na to: "Ja nie bede nadrabiac Twoich zaleglosci, to, ze pisalas poprawke, to twoja sprawa... I nie bede tracic czasu na jakies tlumaczenia..."
czice, ona tam jest jak d. od stania, zeby mi tlumaczyc, juz nie mam do niej siły, zgłosiłąm to wychowawcy, baba powiedziala, ze spoko, wykorzystamy to przy rozmowie z dyrem...
Stary 2010-03-31, 19:38   #3190
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nanusiaaa Pokaż wiadomość
a niektórych wersjach tu jest fajny skok xD
jest tu jakaś zwolenniczka polskich albo wolnych klimatów? ;d bo ja lubie wszystko, co się fajnie śpiewa;p i mam fajne smęty ;D

yeska - just do it ! ;d ja bym się nie odważyła, bo w moim przypadku za bardzo bym się bała, że się wygłupię
ja też lubię

Cytat:
Linka tzw urażona męska duma, nie przejmuj się, ciesz się, że masz swojego tżta , a idiotami się nie kieruj

pamiętacie o co was kiedyś pytałam ? ponawiam pytanie!!
co dać najbliższej koleżance (kiedyś powiedzmy przyjaciółce) dodatkowo oprócz prezentu, może głupie, ale ja lubię sentymentalne pierdoły xD
a) antyramę z naszymi fotami + elementy ode mnie, takie zdobienia różne
b) wejść na salę z kolorowymi balonami ;p
c) jakąś własnoręcznie robioną kartkę z fotką
d) wymyślić coś innego

pomóżcie mi

---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

ja nie mam WOSu
wzięłabym a tzn już to zrobiłąm przyjaciółce, ale robiłyśmy we 3
ja też nie mam WOSu, będę miała dopiero w 4 klasie

Cytat:

podpisana

jestem dzisiaj tak w****iona, że masakra i to od samego rana

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 19:40   #3191
lily92920
Zakorzenienie

Kumpela przyszła, bede pozniej.
Stary 2010-03-31, 19:41   #3192
noir_angele
Wtajemniczenie

lily prze***ane z nią. ja na szczęście mam fajną od matmy, ale za to nasz facet od fizy twierdzi, że wszystko było w gimie i on nie będzie nic tłumaczył (a to że nikt nam tego nie powiedział w gim to go nie interesuje)

Stary 2010-03-31, 19:42   #3193
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
A czemu masz burdel w głowie?
a bo mi R. miesza w głowie..

sobie pobiegałam i m wszystkie emocje spłynęły
Stary 2010-03-31, 19:53   #3194
emii ii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EMdz Pokaż wiadomość
Jaaaaaaaaaaaaaa ja też mam beznadziejny dzień jeszcze mi te srane testy na prawko nie wychodzą, ciągle 3-4 błędy ;///

o jaaaa jaki cham :O

no też zazdroszczę
u Jes to wsio takie proste, tak jak było z tamtym chłoptasiem z jej szkoły, upatrzyła sobie i ma ;D a ja to nawet jak mi się podoba ktoś to takie uniki robię i uciekam, wszystko psuję specjalnie a później żałuję ;d
hahah ja w ogole to sie najbardziej testow boje a nie jazdy

dokładnie, u niej to wszystki takie proste... ;d

Ej dziewczyyny co byście zrobiły gdybyśvie kręciły z chłopakiem, (on sie zaangażował bardzo), no ale jakoś tak nie wyszło przez takie drrobnostki... no i znalazł dziewczyne, a Wy byście teraz wiedzialy że to ten...? no nie wiem walczyłybyście o niego jeśli chodziłby wam cał czas po głowie cczy odpuściły jednak...?

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:

Boze ja nie moge na tkaie cosp atrzec :/ te oczka tych psów...
co za poj. eby :/ co te zwierzeta im takiego zrobily? niech Ci ludzie zgnija :/
Stary 2010-03-31, 19:54   #3195
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emii ii Pokaż wiadomość

Ej dziewczyyny co byście zrobiły gdybyśvie kręciły z chłopakiem, (on sie zaangażował bardzo), no ale jakoś tak nie wyszło przez takie drrobnostki... no i znalazł dziewczyne, a Wy byście teraz wiedzialy że to ten...? no nie wiem walczyłybyście o niego jeśli chodziłby wam cał czas po głowie cczy odpuściły jednak...?

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Boze ja nie moge na tkaie cosp atrzec :/ te oczka tych psów...
co za poj. eby :/ co te zwierzeta im takiego zrobily? niech Ci ludzie zgnija :/
ja bym sobie odpuściła :ppp.
Stary 2010-03-31, 20:00   #3196
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Lil ale skoro inni to rozumieją, a Ty nie, to nie ma obowiązku tłumaczyć tego tylko Tobie. No bo z tego co napisałąs to inni to rozumieją- bo Tobie próbowali tłumaczyć Ona jest nauczycielem grupy, a nie twoim osobistym korepetytorem jezeli wiekszość by tego nie rozumiała to wiadomo ze powinna

Ejj laski udało mi się troche ulepszyć sytuacje z tym kolesiem, gadałam z kol jak sie spotkalsymy, nawiązałam jakoś do imprezy i cos tam o nim nawinęłam i ona do mnie "noo powiedz ze ci sie podoba noo" ja "nie" i zaczełam sie smiać, i tak kilka razy cos tam się wykrecałąm od odpowiedzi i w koncu sama sie skapła,ze mi sie podoba. i do mnie ze bedzie na 18 kolezanki;d (ale to dopiero na początku maja )

ej opowiedziałabym wam tą wycieczkę, napewno byście sie posmiały, ale tam tyle tego było ze po prostu mi się nie chce pisać;d

a tak w ogóle to muszę nadrobić was, bo z jakiejś wypowiedzi nie wiem czy trafnie ale wywnioskowałam, że jeska coś pisała o swoim;p

Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI
Czas edycji: 2010-03-31 o 20:01
K0G0 T0 0BCH0DZI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:03   #3197
linka2007
Rozeznanie

jeśli to nie jest Twoje widzimisię, tylko na 100 wiesz, że to ten, to mogłabys powalczyć, ale z drugiej strony, tak komuś rozpieprzać związek...

a ja jem tort
http://www.youtube.com/watch?v=I6OEpllEqvo uwielbiam tę piosenkę w jego wykonaniu, śpiewa jakby nie przeszedł mutacji i jakby mu jajka wykastrowali, ale spoczko
Stary 2010-03-31, 20:09   #3198
EMdz
Zakorzenienie

Cytat:

ja tak samo, jazd juz nie moge sie doczekac ;d

ja bym odpuscila ;p
Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
Lil ale skoro inni to rozumieją, a Ty nie, to nie ma obowiązku tłumaczyć tego tylko Tobie. No bo z tego co napisałąs to inni to rozumieją- bo Tobie próbowali tłumaczyć Ona jest nauczycielem grupy, a nie twoim osobistym korepetytorem jezeli wiekszość by tego nie rozumiała to wiadomo ze powinna

Ejj laski udało mi się troche ulepszyć sytuacje z tym kolesiem, gadałam z kol jak sie spotkalsymy, nawiązałam jakoś do imprezy i cos tam o nim nawinęłam i ona do mnie "noo powiedz ze ci sie podoba noo" ja "nie" i zaczełam sie smiać, i tak kilka razy cos tam się wykrecałąm od odpowiedzi i w koncu sama sie skapła,ze mi sie podoba. i do mnie ze bedzie na 18 kolezanki;d (ale to dopiero na początku maja )

ej opowiedziałabym wam tą wycieczkę, napewno byście sie posmiały, ale tam tyle tego było ze po prostu mi się nie chce pisać;d

a tak w ogóle to muszę nadrobić was, bo z jakiejś wypowiedzi nie wiem czy trafnie ale wywnioskowałam, że jeska coś pisała o swoim;p
haha nie p***ol opowiadaj! ;d

a on nie ma twojego nr? ;>
Stary 2010-03-31, 20:10   #3199
colds
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=J8t9d4TIVHQ ja tam to kocham <3
Stary 2010-03-31, 20:10   #3200
yes
Zakorzenienie

Cytat:
joł.
mam z***any humor, zadymę w domu, bo ojciec się wyżywa na mamie i mnie o*******ił, poza tym spać mi się chce, tżta mi mało, i hooj.

****a.
nie myśl o tym, zrelaksuj się... wiem, że łatwo pisac, ale uwierz że wiem co to znaczy jak starzy psują humor ;/

Cytat:
Napisane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Pokaż wiadomość
haha ten typ pytał o mnie kumpele ;d a ja z nią nie potrafie tak o tym gadać i głupia cos tam gadałam "taa przestań, co ty ;p" blebleble

a tak poza tym to powiem wam tylko jednego mogłam palić, przeklinać rozmawiając z nauczycielem, poza tym moglismy pić i ogółem robić co chcemy ;d zaje.bi.scie i narazie tylko jeszcze jedno powiem bylismy w takim rezerwacie jakby i tam normalnie po podwórku łabędzie zapieeerdzielają ;d i narabana kol wychodzi na balkon patrzy na dół i tekst "to te białe gołębie jeszcze nie śpią"
białe gołębie ahahaha dobre

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
No własnie ;D

A czemu masz burdel w głowie?

Pomińmy fakt, ze na pierwszym i drugim juz się całowałaś

Za***iste to jest

Co jest?
ale to były takie cmoki w usta. a nie z jęzorem, ani namiętniaki

Cytat:
****a, jaki z***any dzień.

nie dość, że ojciec wyzywa mame, to jeszcze mnie ochrzanil i to nie lekko, na dodatek dowiedzialam sie ze moj znajomy ma raka, i co jeszcze? i to jescze, ze mnie kurde znajomy B. ponizyl niemalze.
stoje sobie z tz, przyjaciolka i kolezanka kolo sklepu, i idzie B. z bratem i kolega.
i B. zaczal sie umawiac z tz na cos tam, i tak w ogole niedyskretnie tylko glosno i wyraznie zaznacza, ze tz ma przyjsc ale sam, beze mnie i jeszcze takie miny glupie i teksty :ale wiesz, onli ju, ju end mi, oan nie, rozumiesz? bezniej, sam' no to mysle ok, moze na piwko jakies czy co.
a potem sie pytam tz na co sie umawiali?
i na co?
B. zapraszal go wlasnie na 18.
a to nieco chamskie, bo B. bujal sie we mnie, wiec moze zrobil to, bo nie chce widziesz mnie i tz razem,poza tym jest przyjacielem mojej siostry, a na dodatek uczylismy sie razem.

jak sie dowiedzialam potem od tz ze to o 18 chodzilo, to poczulam sie jakbym dostala w twarz z liscia i kopniaka w kark.
to bylo ponizajace.
jeszcze to zaznaczanie ze beze mnie.
****a, ja stalam obok i jeszcze na mnie znacząco patrzyl jak to mowil.
ale jestem zla.
moze przesadzam, ale czuje sie megaponizona.

wszystko mnie dzisiaj przytlacza.
pewnie jest zazdrosny, skoro tak bez powodu odkąd jesteś z TŻ burka do Ciebie. a właśnie jak tam z TŻ sprawy?? nadal są MOTYLKI ??

Cytat:
o matko yes ale bomba
no na razie to iest chyba idealnie
szkoda ze mi sie nie układa tak
jestem tak cholernia szczęśliwa...

Cytat:
Jaaaaaaaaaaaaaa ja też mam beznadziejny dzień jeszcze mi te srane testy na prawko nie wychodzą, ciągle 3-4 błędy ;///

o jaaaa jaki cham :O

no też zazdroszczę
u Jes to wsio takie proste, tak jak było z tamtym chłoptasiem z jej szkoły, upatrzyła sobie i ma ;D a ja to nawet jak mi się podoba ktoś to takie uniki robię i uciekam, wszystko psuję specjalnie a później żałuję ;d
haha tamten to był niewypał roku

nie no, ostatni MNM (ten z dziewczyna) też nie był mój, wiec nie mam tak łatwo...

ale tak się cieszę, masakra. bo zawsze jak zdobywałam chłopaka ktorego chciałam to jak juz wiedziałam, ze on na mnie leci i się spotykalismy to traciłam zapał. A teraz... jaa... nie mogę przestać o nim myśleć...
Stary 2010-03-31, 20:21   #3201
emii ii
Rozeznanie

no własnie do niedawno już osibe odpuściłam no ale sie zaczeło znowu, ost. jak mnie tak lekko objął no to az mi cale cialo pulsowalo, takie swietne uczucie:d (kiedys bylo ale takie male a teraz takie silne to uczucie) ogoilnie znajoimi mi mowia ze znalazl sobie dziewczyne na przekor mi, zeby pokazac ze moze osbie znalezc, no ale nie wiem... w ogole oni tak co jakis czas do mnie napisze, usmiecha sie itd.
no i nie wiem, tak po waszych wypowiedziach to chyba sobie odpuszcze..

wrrr wolne i pada :| a była szkoła to cieplutko
Stary 2010-03-31, 20:24   #3202
EMdz
Zakorzenienie

no wiesz emi, nie znamy tez calej sytuacji, moze np. znalazl laske zeby zaomniec o tobie ;>
Stary 2010-03-31, 20:32   #3203
linka2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
białe gołębie ahahaha dobre

o bożeeee... ale ze mnie przypał...nie zczaiłam.
dopiero jak przeeczytałam, że TY SIĘ ŚMIEJESZ z gołebii, to zczaiłam, że to gołębie, a to łabędzie
Stary 2010-03-31, 20:35   #3204
emii ii
Rozeznanie

ej, czajcie kolesia : o
moze znacie, ale ja dopeiro teraz go przesluchalam

http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8
Stary 2010-03-31, 20:37   #3205
K0G0 T0 0BCH0DZI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
heeeeeeej! ;*

ja jejszcze!

wróciłam ze spotkania! wczesnie, bo MNM musiał jechać po dziewczynę swojego brata...
było mega . Poszliśmy na molo (byliśmy sami, ani jednej żywej duszy na molo ) było słonce, wiał wiatr- był klimat . Powygłupialiśmy się (chciał mnie do wody wrzucić - mi się nie udało, bo są barierki, a ja go na ręcę wziąć nie mogłam ), i pogadaliśmy poważnie. Np. o tym, że on myślał, że go nie lubię ! [ aaaaaaa, pachnę nim! masakra, jestem w raju! nie będę się przez miesiąc kąpała! ] No i np. że myślał, że jestem inna, ja też mu to powiedziałam, bo na prawdę myślałam że jest inny . Pożartowaliśmy - on że wracam na pieszo do mnie a później 'no dobra, to wysadzę Cię na najbliższej krzyżówce' a ja 'no ok'. No i przez całą drogę oparłam się łokciem o szybę i patrzałam się na niego tak z dołu, tak mega zalotnie... a on taki rozproszony. Jeej, to było takie słodkie I zatrzymał się na tej krzyżówce i 'teraz to już w ogóle musisz wysiąść ' a ja z tym spojrzeniem 'no dobra '. I patrzałam się tak na niego dalej, on taki smajl na buźce i pojechaliśmy. Podjechaliśmy na parking przed moim blokiem i on 'mam Cię odprowadzić pod drzwi?' a ja 'no miło by było' . No i odprowadził mnie... i. i . i ja takie spojrzenie pytające na niego. I nachylił się (boże, najpiękniejsza chwila mojego życia ) i się pocałowaliśmy w usta. ZNowu. ale tym razem tak namiętnie. tak inaczej. I te jego rozszerzone źrenice jak nadeszła ta chwila pocałunku- BEZCENNE. jeeeeeeeeeeeeeeeej jestem taka szczęśliwa...

razy stotysięcyosiemsetdwadzie ściadwa!
łuuu jakie romanticoo ja sie założe, ze mi jak cos z kims pyknie to na fazie
Cytat:
haha nie p***ol opowiadaj! ;d

a on nie ma twojego nr? ;>
no dooobra ;d jutro opowiem;d

ni ma ;d on jakiś dziwny jest pierw sie pytał chbya z 5 razy na imprezie o mnie, potem kol w szkole- jak by kurde po prostu nie mógł zagadać na nk i zapytac jak tam po imprezie i by się rozkreciło
Stary 2010-03-31, 20:53   #3206
Asiek121
Zakorzenienie

Potem nadrobie bo mam mega dzien!!!!!
własnie wróciłam do domu a wyszłam o 6:40 rano
Byłam na praktykach i w szkole, a potem poszlismy z ekipa do baru a potem na łąkę i wszyscy pili ale ja nie. I był MNM. I sie całowalismy !. Ale on był pod wpływem
i najlepsze jest to ze on mieszka na takiej wsi 25 km od naszego miasta i nie ma juz bana i stoi na stopa i ja go męcze zeby spał u mnie!.
Asiek121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 20:57   #3207
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Toriaa Pokaż wiadomość
nan ja swojej przyjaciolce bym z tych wszystkich mozliwosci kupila antyrame i zdjecia... ;p wiesz, moja kolezanka od gimnazjum ma taka zajawke na zdjecia;D
ja tez mam zajawkę na zdjęcia, aloe na ich oglądanie i wspominanie

Cytat:
Nanu - a i b ;d
myślisz? jeśli pójdę z MNM to pomyślę nad balonami, jeśli z byłym to raczej nie;p
Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
nanu mi się fest podoba pomysł z balonami, ale ja ostatnio na necie znalazłam też fajny pomysł na prezent, bo ide w przyszły week na 18 do kumpeli i jest albo rosnąca czterolistna koniczyna albo jajko, z którego rośnie fasola i na liściu fasoli będzie napis Happy Birthday
nie słyszałam o tym jeszcze ;d może zrobię mega wejście z tym balonami )

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Cytat:
ja wybrałabym opcję antyrama ze zdjęciami i balony
oki
Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
ja też lubię

wzięłabym a tzn już to zrobiłąm przyjaciółce, ale robiłyśmy we 3
ja też nie mam WOSu, będę miała dopiero w 4 klasie

masz jakieś fajne? ;D ja lubię polskie piosenki ;p

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:13   #3208
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:

masz jakieś fajne? ;D ja lubię polskie piosenki ;p
wysłałam Ci wiadomość na pw

Stary 2010-03-31, 21:23   #3209
Nanusiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noir_angele Pokaż wiadomość
wysłałam Ci wiadomość na pw
ja tobie też

Nanusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:24   #3210
linka2007
Rozeznanie

widziałyście te filmiki na yt z babcią i dziadkiem?
wpiszcie 'gumolit' i obejrzyjcie pierwszą i drugą część.
żal mi tego dziadka,a ta babka to przerażająca jest..

swoja droga to niezły wnuczek, że to wrzuca do neta -.-

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości