|
|
#2131 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć, Marzec.
agusia gratulacje
poison witam ![]() wróciłam niedawno z zakupów. podczas łażenia po sklepach też się traci kalorie nie?;>
|
#2132 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
CandyF Spala się, ale mięśni tym sobie nie wyrzeźbisz.
|
|
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
u mnie z dieta ok i cwiczylam , ale wieczorem upaliłam się , ale nic nie jadłam przytyje od samego palenia ? bo zawsze mam wrazenie ze puchne ^^
|
|
|
|
#2135 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
|
#2136 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A następnego dnia nawet się śniadania nie chce ruszyć... na dietę to za dobrze nie wpływa. Myślę, że od samego palenia nie przytyjesz, ale zniszczysz sobie wszystko to na co tak ciężko pracujesz. Bo rozumiem, że chcesz być jędrna i mieć ładnie wyrzeźbione mięśnie (nie mówię, że jak kulturystka, itp.) . Wiem, że to działa "fajnie" na psychikę, ale jednocześnie ją psuje. Uważaj z tym
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
ja rzucam po tej paczce co mam
![]() właśnie jem śniadanie jednak zrobiłam musli z wkrojonym bananem zalane pół kubka kakao pychaaaaaaaaaaa na drugie będzie arbuz
|
#2138 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie obiadek ? ![]() ![]() no i ten serek valbone to chyba jakaś bomba kaloryczna z tego co pamiętam ..Cytat:
oczywiście, że się spala , nie ma to tamto jedna z najprzyjemniejszych form ![]() ------ musli musli musli ![]() ------ a jak Wam się widzi mój wczorajszy jadlospis ? bo ciekawa jestem, czy dobrze to wszystko komponuje.. krytykujcie i poprawiajcie, bo nie chcę żyć w nieświadomości ![]() Śniadanie - owsianka z pomarańczką, bananem, kawa Obiad - miseczka kapusniaku podwieczorek - activia, 1/2 pomarańczy kolacja - 3 plasterki mozzarelli, 1 jajko, 1 pomidor, czerwona herbata w ciagu dnia- ok 1,5 l wody oceńcie ![]() -- dirrty świetny jadlospis na dzis, musze wyprobowac te paluszki
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-04-01 o 08:35 |
||
|
|
|
#2139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wypróbuj w tesco za 2,99 firmy Laguna
|
|
#2140 |
|
Wtajemniczenie
|
Swoją drogą, moje Panny...
mamy tak ok. 3 miesiące na pozbycie się tego naszego "ukochanego" i jakże nas otaczającego tłuszczyku ![]() Nowy miesiąc, nowe postanowienia, bądź wzmocnienie się w swoich obecnych. Ja wzmacniam swoje założenia, chcę schudnąć. I kurczę nic,a nic mi nie przeszkodzi! Dalej ćwiczenia Insanity Workout i dietka. A także spróbuję "wykombinować" sobie orbitka. Ale co to będzie z tym ostatnim, to czas pokaże! ![]() (mówię to ja, która nie jest głodna, bo przed chwilą zjadła śniadanie:p) a tak na serio...! Trzeba się jeszcze bardziej wziąć za siebie. Nawet jeśli dawałyśmy z siebie 100% to wciąż możemy jeszcze więcej!!! (matematyczka by się ze mną nie zgodziła... ) Ależ mi to zabawę sprawia
|
#2141 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Mój dzisiejszy jadłospis: śn 4 kanapki sonko z serkiem twarodowym z szynką 2 ś 1/3 słodkiej bułki obiad hmmm nie wiem kiedy zjem bo jadę do salonu żeby krawcowa wzięła ze mnie wymiary bo zaczynam szyć moją suknię ślubną podwieczorek myśle że jakiś jogurt albo sok kubu ś kolacja jakaś rybka ![]() ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
także myśle że ze schudnięciem nie będzie żadnego problemu
|
|
#2142 |
|
Zadomowienie
|
haha mięśnie to na rowerku i podczas ćwiczeń
![]() ja w trakcie śniadanka był graham z twarogiem, plastrem goudy i pomidorem, a teraz jem jabłko
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kochana widzę, że znów ubyło CI na wadze gratuluję ja w każdej minucie spodziewam się @ więc w poniedziałek pewnie będzie rzeź na wadze tymczasem wchodzę we wszystkie moje stare ciuchy jestem szczęśliwa !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#2144 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe No chyba, że jakoś się tak specjalnie uraduję i w ogóle nie będę mogła wytrzymać, to się podzielę nowinamiNie przejmuj się @. To jest kilka dni, wszystko wróci do normy. Zwłaszcza, że ładnie jesz i ćwiczysz! Na pewno rzezi nie będzie![]() Dziewczyny, ciesze się, że macie tyle poweru! Oby tak dalej!!
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
agusia_264 gratulacje !!!!
OneSweet koleżanka może nie miała nic złego na myśli Może uważa, ze zasługujesz na duży kamień, który tylko doda blasku twojej ręce Ja bym ja olała...Ja się teraz zaczynam bardziej przykładac do diety... Dzisiaj juz ładna pogoda, wiec nie migania sie od rowerów! Ja moze skocze znowu na rolki.Tynusia przyłączam się do misji I zdecydowanie zaczynam ćwiczyć, bo czas teraz jeszcze na piękne ciałko. Mobiliacja - dzisiaj koniecznie odkurzam twister... Nie mnie ktos kopnie w końcu, bo doprawdy nie moge siebie słuchac - jak zdarta płyta...
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
tyje od 3,4 dni po 0,1 kg dziennie , WTF ?
a ćwiczę , denerwuję się już |
|
|
|
#2147 |
|
Konto usunięte
|
Phynn jadłospis ok
A ja po świętach biorę się za siebie tak porządnie i nie będzie, że boli! pogoda ładna, poki co pracy nie mam to będę miała czas dla siebie ooo![]() DearWhoever weź tą wagę rzuć głęboko do szafy. Skoro się diety trzymasz to tyć nie możesz, może wypiłaś więcej płynów, może waga fiksuje. Nie daj się zwariować Moje wymiary po miesiącu: biust 86 cm talia 70 cm -6 biodra 90 cm -4 udo - 54 cm -2 łydka 37 cm -1 Edytowane przez d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 Czas edycji: 2010-04-01 o 11:34 |
|
|
|
#2148 |
|
Raczkowanie
|
orisha
Ja wczoraj nie zdążyłam na aquaaerobic Za to poszłam w zamian na godzinke na basen i na 1,5 h na saune Dzisiaj zawitam do pakerni 3 miesiące.. znaczy do lipca? ja chce się ujędrnić i w miarę ładnie wyglądać do 20 maja. Wtedy obchodzimy z TŻtem 3 rocznicę. Chciałabym go zaskoczyć świetnym wyglądem jak wskoczę w moją odświętną kiecę Moje marzenie tak więc nie odpuszczam żadnych ćwiczeń! walczę! Trzymam za wszystkie kciuki!
|
|
|
|
#2149 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ona by nie udźwignęła takiego "ciężaru". ![]() ![]() To ja się Orisha kopię w tyłek! Rusz się,a nie ciągle tylko gadasz... Tynusia - Ciebie też się to tyczy Mobilizacja! ![]() Cytat:
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18281004] A ja po świętach biorę się za siebie tak porządnie i nie będzie, że boli! pogoda ładna, poki co pracy nie mam to będę miała czas dla siebie ooo![]() Moje wymiary po miesiącu: biust 86 cm talia 70 cm -6 biodra 90 cm -4 udo - 54 cm -2 łydka 37 cm -1[/QUOTE] Ehh te święta:p Pięknie spadły Ci wymiary Gratuluję
|
|
#2150 |
|
Zakorzenienie
|
OneSweetTaste Widze, za na wadze coraz mniej.
![]() Phynn Menu ok. ![]() DearWhoever J*bnij ta waga w końcu i rób swoje bo tylko się dołujesz tymi wahaniami. ![]() ![]() IR1988 Super Ci cm ubyło. Moje dzisiejsze żarcie podam potem. 45 minut ćwiczeń już za mną. Wskoczę jeszcze na stepper potem.---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Czwartek: 1) 2x wheat biscuits, jogurt naturalny. 2) Sałatka z tuńczyka - tuńczyk, jogurt naturalny, żółta kukurydza, 2x graham. 3) Zupa jarzynowa. 4) Waniliowy ryz na mleku. ![]() 5) 1x graham, ser feta na ostro. Edytowane przez mindless Czas edycji: 2010-04-01 o 13:42 |
|
|
|
#2151 |
|
Konto usunięte
|
Dzięki dziewczyny
cm spadają, a waga stoi jak zaklętaWidzę coraz ładniejsze jadłospisy
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
To się pochwaliłam za szybko, zjadłam loda, rożka czekoladowego.
![]()
|
|
|
|
#2153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha dzisiaj pogoda jest o niebo lepsza także pójdę na jakiś długi spacer ![]() SILNA MOBILIZACJA !!! ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
Mobilizacje mam ! Ale jeszcze bardziej się postaram !! ![]()
|
|
#2154 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wypiłam sobie pół coli zero wieczorem i poszłam spącwiec na napadzie na lodówkę sie nie skonczylo ale postaram się unikać zielonego bo wiem ze dobrze nie wplywa na diete , ale jakos chcialam sobie odbic te starania dietowe zamiast alkoholu wolałam to zrobić , bo alkohol ma kalorie -.-
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Przez to, ze zjadłam tego loda odmowie sobie dzisiaj 4 posiłku w moim menu, czyli nie zjem tego ryżu na mleku.
|
|
|
|
#2156 |
|
Wtajemniczenie
|
dirtyy co do tego jabłka na obiad, to jadłam w pośpeichu, ciesze się, ze chociaz to dałam rade zjeść
serek valbone to bomba kaloryczna? tzn,ze musze sie z nim pożegnać? o 13tej zjadłam 4 wasy wieloziarniste z jakims pasztecikiem pomidorem i cebulą.teraz nie planuje nic, czuje się najedzona, za godz ide do kościoła, więc zjem dopiero podwieczorek i kolacje. i później ćwiczenia jutro wyjeżdżam więc nie będę miała dostępu do wizażu, ale jak wróce to postaram się wszystko podsumować, czy jadłam dużo, czy mało, przybyło w cm czy też ubyło w trakcie świąt
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
oranzadkawproszku To czekamy na jedzeniowe zwierzenia świąteczne w takim razie.
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;18281004]Phynn jadłospis ok
[/QUOTE] kapuśniaczek drugi dzień z rzedu bo mi zostało ale owsianka to pierwszy raz od wielu wielu dni, troszkę o niej zapomniałam a pyszniutka jest ![]() Cytat:
wiem co czujesz bo też lubię wszelkie seri typu brie albo camembert ale przy diecie się raczej nie nadają ja dziś mam za sobą musli, kawke.. loda z mcdonaldsa ![]() 1l wody wieloziarnista buleczke .. 1/2 z poledwica indyczą 1/2 z mozzarellą , na kanapki rzodkiewka i ogorek nie wiem co na kolacje, w kazdym razie lece teraz na rower spalic tego loda !
Rozsunąć suwak, by Zdjąć skafander ciała Zapomnieć Wejść w nowe życie W zwiewnej sukience Edytowane przez Phynn Czas edycji: 2010-04-01 o 16:46 |
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie zjadłam podwieczorek ACTIVIA do picia kiwi truskawka + owoc kiwi i nie wiem czemu ale mam wyrzuty sumienia :/ Hmm .. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bułgaria /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2010-04-01 o 16:55 |
|
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
4h myłam okna
jutro będę musiała dokończyć, bo dzisiaj to już padam od tego machania ręką... ![]() właśnie mam pyszny obiadek ![]() sałata lodowa, papryka, pomidor, ogórek zielony i pierś kurczaka w przyprawie złocistej kamisu, smażona na teflonie kocham
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.

A następnego dnia nawet się śniadania nie chce ruszyć... na dietę to za dobrze nie wpływa. Myślę, że od samego palenia nie przytyjesz, ale zniszczysz sobie wszystko to na co tak ciężko pracujesz. Bo rozumiem, że chcesz być jędrna i mieć ładnie wyrzeźbione mięśnie (nie mówię, że jak kulturystka, itp.) . Wiem, że to działa "fajnie" na psychikę, ale jednocześnie ją psuje. Uważaj z tym 

GRATULUJĘ ! 

także myśle że ze schudnięciem nie będzie żadnego problemu

a ćwiczę , denerwuję się już
72
60