|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Kamila, ale lipa z nauczycielką
![]() ![]() dziewczyny, rodzice kupili mi obraz Marilyn Monroe. ale miałam dylemat, przysłali mi mmsa i w 3sek. miałam zdecydować. wybrałam ten z lewej, chociaż ten z prawej też jest świetny ![]() ale ten z lewej lepiej mi kolorystycznie będzie pasował bo mam już dwa plakaty MM b&w. dobry wybór? ![]()
#1502 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
ciężki wybór, ale z lewej fajnyyy :P więc wybór dobry :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18263619]
o siema Żbiku ;** Dzień dobryyyy ;***. mam dość.pier.dolę to wszystko. nie wiem po co poszłam dzisiaj do szkoły.nie dość że nic konstruktywnego nie zrobiliśmy to na dodatek na angielskim nauczycielka zastanawiała się czy should pisze się przez 'h' czy 'ch' . no kur.wa . ![]() zły dzień. ech[/QUOTE] ![]() Ja właśnie dlatego tam nie chodzę. Z angielskiego na szczęście mamy bardzo dobrą psorkę, po 50. ale na niczym jej nie idzie zagiąć. Tylko czasem ma jakieś odchyły, no ale można jej to wybaczyć, bo dobrze uczy. ![]() na miniaturce z prawej był lepszy, ale w powiększeniu zdecydowanie z lewej. Mam pomysła na wakacje. ![]() Chcę jechać stopem do Portugalii, ale sama się boję. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-03-31 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1504 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja się zastanawiam nad stażem w zakładzie karnym...w administracji czy coś...
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-03-31 o 18:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A w ogóle to fajnie, że Karolina jest znowu ,ale Cie daawno nie było ![]() Ja tylko na moment, bo jestem troszkę zajęta ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2010-03-31 o 18:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() jest piękny. podoba mi się. a ten, co ma Ala (ten z prawej) był brudny, więc i tak by go nie kupili ![]() lecę suszyć głowę i spadam na imprezę (18stka mojej P.) miłego wieczoru ;****
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też się zastanawiałam nad jakąś pracą w wakacje ale nie mam pomysłu co by to mogło być. Wiecie jakie to miłe, usłyszeć, że dobrze, że wróciłam ![]() Kochane jesteście, naprawdę ;** |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1508 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie poluję na jakiś duży, czarno-biały obraz, najlepiej z jakimiś budynkami w tle... Cytat:
![]() Have fun ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1510 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale się wyskakałam ![]() ![]()
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten z lewej chyba bardziej 'klasyczny'. Ale oba świetne. ![]() ------------- Karolina, poważnie myślisz o podróży stopem do Portugalii? ![]() Fajna sprawa, choć osobiście chyba nie odważyłabym się. Nawet w towarzystwie. Mój kolega jeździ często stopem po całej Polsce. Kiedyś nie zdążył wrócić z takiej podróży na jakiś ważny egzamin, ale nie pamiętam teraz co to było.
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i sama na pewno nie pojadę, oj nie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby bez pracy nie ma kołaczy. Hm... widać z pracą też ich nie ma. I teraz to tak, jakby tych 3 - czy w przypadku niektórych 6 - lat nie było. Bo nie dostaną papieru, który potwierdzałby stan wiedzy, jaki osiągnęli. Właśnie dlatego boję się zdawać CAE ![]() I dobra, już nie narzekam na pogodę! W sumie lubię deszcz. Kraków też już lubię po tym dniu otwartym AGH i manifestacją na przejściu dla pieszych ![]() Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-03-31 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
oba dwa są ładne, ale rzeczywiście ten po lewej ładniejszy. lubię Marilyn Monroe, u mnie w mieście jest taka mała knajpka właśnie w tym stylu ![]() Cytat:
na stopa. odjazd ![]() ![]() kurde.czuję się jak flak. na dodatek przeziębiłam się. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18270273]
no ja właśnie też ostatnio często robię sobie wagary. wczoraj byłam tylko na 3 lekcjach. na stopa. odjazd ![]() ![]() kurde.czuję się jak flak. na dodatek przeziębiłam się.[/QUOTE] ja też na 3 wczoraj, dziś na 1. eee, w Polsce to ja już większość widziałam ![]() to się kuruj teraz. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1516 | |||
Zadomowienie
|
zauważyłam
![]() myślałam ostatnio o Tobie, że tak dawno Cię u nas nie było ;* a ja w ten największy deszcze poszłam po borówki do lasu ![]() ![]() dorobię się kiedyś takiego swojego domku, może ![]() Cytat:
![]() jak gdzieś zdobędę ładne miejscowe kartki to się wkręcę ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18263619] i dup.ka trzeba teraz zapłacic ;p [/QUOTE] obejrzałam, moja mama ma dużo na koncie na telefonie ![]() dobry ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1517 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W ogóle jadę dziś autobusem na korki, i w autobusie był kanar. Jedna babka nie miała biletu, i kiedy autobus dojeżdżał do przystanku, gościu poczuł się jak w W-11 i zawołał tak, żeby wszyscy słyszeli: "PANIE KIEROWCO, PROSZĘ NIE OTWIERAĆ ŚRODKOWYCH DRZWI!", po czym zaczął straszyć kobiecinę policją. Dawno nie widziałam tylu ludzi przewracających oczami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1518 |
Zakorzenienie
|
wpadłam, żeby pokazać Wam fototapetę. W rzeczyw. jest ciemniejsza, zdj. robiłam telefonem, jakość nie bardzo.
jestem mega zmęczona, lecę, dobranoc;**
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
serio 34 dni ? ![]() ale świetna ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 |
Raczkowanie
|
hmm, można się dołączyć?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do MM też wybrałabym ten po lewej, jest genialny ![]() cieszę się, ze już zaczęła się ta świateczna przerwa- w końcu będę mogła bardziej przyłożyć się do matury- chcę napisać prezentację na ustny, poczytać streszczenia lektur i robić testy testy i jeszcze raz testy ![]() tyle, że na razie ta naukę musze pogodzić ze świątecznymi poorządkami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Raczkowanie
|
coś o sobie..hmm.
Kończę LO. ![]() na maturze zdaję oprócz obowiązkowych matematykę rozszerzenie, biologię i chemię na podstawie. Szczerze, to nie mogę się zmobilizować do jakiejkolwiek nauki. ![]() No i biorę się za prezentację maturalną z polskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny (i chłopcy)!
w Was jedyna nadzieja! czy posiada z Was ktoś takie książki: 1. Przełom wieków XVI i XVII w literaturze i kulturze polskiej, pod red. B. Otwinowskiej, J. Pelca, Zakład Nardowy im. Ossolińskich. 2. J. Kotarska, Theatrum mundi. Ze studiów nad poezją staropolską. ?? Bo nie mogę tego znaleźć w żadnej bibliotece. A bez tego moja praca maturalna nawet nie ruszy ![]() Jeśli tak to czy byłaby możliwość zeskanować mi po jednym rozdziale i wysłac na maila? Błagam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1527 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A że osoby, do których to mówiła lepiej nie skończą (chociaż jeden już na szpery jeździ ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18263619]mam dość.pier.dolę to wszystko. nie wiem po co poszłam dzisiaj do szkoły.nie dość że nic konstruktywnego nie zrobiliśmy to na dodatek na angielskim nauczycielka zastanawiała się czy should pisze się przez 'h' czy 'ch' . no kur.wa . ![]() Weź, jacy są niektórzy (?) nauczyciele w tym kraju, to ![]() ![]() ![]() I jeszcze coś tam gada o tej maturze i ja coś tam mówię, to czemu tylko ja w tej klasie się wszystkim interesuje, skoro bez problemu zdam, a reszta nie wie w ogóle o co cho ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie zazdroszczę... Cytat:
![]() ![]() I już czuję, że jutro Wam będę narzekać na moje zęby, ze bolą ![]() Kto mówił, że miał wyciągi, Karolina? ![]() ![]() Idę już, bo jutro mam znowu jazdę na A ![]() Wszystko fajnie, tylko czemu muszę 50 km do tego $#@%$% Sieradza jeździć ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() Czyżby jakieś bibliografie z neta na ten sam temat maturalny? ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po prostu nagle wczoraj sobie pomyślałam, że mój pomysł na pracę jest nudny jak flaki z olejem i wymyśliłam sobie, że opracuję ją pod innym kątem. Lektury zostawiam, ale literaturę przedmiotu muszę zmienić, a te właśnie książki zostały mi polecone. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zawsze jadąc do szkoły, wysiadałam na ostatnim przystanku tzw. pętli. i często kierowca zatrzymując się już na końcu trasy nie otwierał drzwi i pochodził do osób, które jak zaobserwował - nie odbiły karty(mamy elektroniczne) lub nie kupiły biletu. więził nas w autobusie ![]() albo czasami(kolegom ze szkoły) przypominał, gdy wsiedli, przez taki mikrofon o odbiciu karty ![]() ![]() ![]() Cytat:
bardzo fajnie to wygląda ![]() 33, zapomniałam zaaktualizować mój podpis ![]() Cytat:
dasz radę. wytrzymasz, a potem będziesz śmigać motorkiem ![]()
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-03-31 o 22:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tyle samo, tylko jeździliśmy eLką, a tu na własną rękę muszę. Ale przynajmniej mam dwie godziny, to tyle siedzę w tym Sieradzu, na B miałam dwie, ale jechaliśmy we trzy osoby i jak one jeździły musiałam czekać, 23-24 byłam w domu ![]() ------ Moja mama jest boska, wymyśliła sobie, że mam tą jazdę na 9 i mnie zerwała z łóżka po 7. I jeszcze musiałam dzwonić z pytaniem "mogłaby mi pani powiedzieć, czy ja mam jazdę na kat A na 9 czy 10?" ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.