|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Uff..... Nareszcie .... Po kilku godzinach "męczarni"
![]() Zamówione ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zakorzenienie
|
Fixi_Pixi- ale że jak, w sensie forumowiczki ci wysyłają pw i piszą na wątkach że dużo kupujesz i inne aluzje?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
ehh, co do zakupów to też miałam podobnie przez jakiś czas, jak przychodziłam do pracy w czyś nowym to jakieś dziwne spojrzenia, no ale jak się pracuje z samymi kobietami ok 25 w jednym biurze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym utrzymuje mnie TŻ ( tradycyjny układ, że ja zajmuje sie praniem, gotowaniem itd, a on pracuje) i część osób złośliwie dorabiało do tego dziwne teorie ![]() Znam dziewczynę, która kupuje mnóstwo ciuchów, a większośc nosi tylko w domu lub przy swoim TŻ, bo w szkole jej nie dawały "koleżanki" żyć, co dzień musiała sie tłumaczyć z tego w co jest ubrana... Edytowane przez Kica. Czas edycji: 2010-03-31 o 22:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Ta... najlepiej to chyba nowe nabytki wieszac w szafie i cieszyc nimi oko w samotne wieczory
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam do niedawna dwie Emilki, ale nie zauważyłam, żeby ktoś to specjalnie komentował ![]() ![]() Co do cen to ja mam coś takiego o czym chyba kiedyś Sydunia pisała: nie dam za daną rzecz więcej niż kwota którą sobie wyznaczę bo nie i już ![]() Np. jeśli chodzi o torebki - nie dałabym za torbę z eko skóry więcej niż 130 zł bo uważam, że nie jest tyle warta ... pomimo tego, że np. mi się podoba ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
A ja wam powiem coś na temat zaglądania komuś do portfela
takie są baby, nic się na to nie poradzi ![]() dlatego zawsze wolałam towarzystwo facetów i byłam w siódmym niebie studiując informatykę tylko z jedną koleżanką wśród samym facetów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do TŻ to nie mieszkamy jeszcze razem, ale jezdzimy razem na zakupy (w tygodniu nie mam czasu, a ze weekendy spedzam z nim wiec siłą rzeczy on jest moim towarzyszem w buszowniu po sklepach - mam to szczęście,że on to bardzo lubi ![]() ![]() Nie zaprzeczam, wiadomo,że czasem mi coś kupi, albo np na prezent dostanę sukienkę czy torebkę,która mi się podobała. Pod tym względem TŻ ma bardzo fajnie ze mną, bo nie musi kombinować co mi kupić na walentynki, urodziny etc. No ale wiadomo każdy sobie dopisze do tego własną teorię i nawet nie weźmie pod uwagę,że własne pieniądze też mam i jak jeszcze nie byłam z TŻ-tem to też często jezdziłam na zakupy ![]() Cytat:
![]() Ps. zazdroszczę lusterka! masz to z h&m? mi się nie udało go zdobyć ![]() Ps 2. miętowy lakier jest cudownyyyy! też go mam i nie przejmuje się dziwnymi spojrzeniami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Generalnie, to nawet jeśli o mnie ktoś coś mówił, to ja nie bardzo się przejmuję. Z dziewczynami moimi jak komentujemy, że któraś ma coś nowego, to raczej z sympatii albo doradzenia sobie, że może z tym i z tym byłoby lepiej (często jednak są to komplementy po prostu, bo moje koleżanki, z którymi dyskutuję o ciuchach ubierają się bosko ![]() ![]() Generalnie - należy olewać komentarze jakiekolwiek ![]()
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co innego jak np. moja koleżanka. Dostawała bardzo dużo pieniędzy od rodziców (nigdy nie mowiła ile, ale można bylo wywnioskować, że dużo, ponieważ rodzice nie chcieli, aby robiła prawo jazdy na motor, a ona odłożyła na nie w miesiąc ... 1000 zł ....licealistka ![]() Poszłam z nią raz na zakupy i spodobały jej się spodnie to powiedziała "eee tam mama mi je kupi bo nie chce wydawać swoich pieniędzy" ![]() Tego juz nie zrozumiem. Może to wynika z faktu, że u mnie w domu panują inne zasady. Aktualnie nie pracuje, ale dostaje pieniądze od mamy na swoje wydatki. Te wydatki wiążą się również z zakupem ubrań, więc żeby coś sobie kupić to po prostu odkładam( no ewentualnie TŻ coś kupi ![]()
![]() |
#3645 |
Raczkowanie
|
dziewuszki mam prośbę bo posiadaczek "chanelek" a mianowicie jak prezentują się przewieszone przez ramię? Bo mam wrażenie, że pasek jest za krótki? A jakby któraś z Was wkleiła fotkę to już w ogóle super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba za dużo się galerianek naoglądali ![]() Cytat:
![]() Kobiety mnie dobijają swoim zachowaniem, a już najbardziej tym, że są zazdrosne i dwulicowe. Niestety miałam to "szczęście", że trafiałam na same takie które były miłe, ale jak tylko odeszłam to obgadywały od góry do dołu. Najbardziej to chyba były zazdrosne o to, że dobrze się dogaduje z TŻ-em i że potrafiliśmy stworzyć taki trwały, udany związek jak na tak młody wiek (a one były same)... ehhh ![]()
![]() |
#3647 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostałam zjechana również na pewnym wątku, nie bede pisać jakim. Ale dodam,że na forum "moda". Pewnego razu zszedł temat na zakupy i napisałam dziewczynom,że niedawno byłam i kupiłam kilka ciuszków w stylu opisywanym w wątku i dziewczyny poprosiły mnie zebym wstawiła zdjecia. Żeby nie zaśmiecać wstawiłam na zakupowy a na wyżej wymieniony wątek wrzuciłam tylko link. I zostałam obsmarowana przez użytkowniczke ,która nigdy się nie udziela w tym wątku, ze to nie miejsce na chwalenie sie zakupami, ze nie kazdy moze sobie pozwolić na takie zakupy i przeze mnie niektórzy moga poczuć się urażeni i że to nie jest na temat wątku... a tak jak pisałam ten wątek jest na "modzie" a dziewczyny tam piszą praktycznie cały czas tylko o kosmetykach. Od tego czasu odechciało mi się tam udzielać, teraz tylko podczytuje i czasem coś napisze, bo panuje tam dziwna atmosfera. Boje się już cokolwiek napisać. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a koleżanka liczyła na większa akceptację ze strony grupy, gdy przestanie być taką "modnisią"-czy tak się stało, to nie wiem... w szkołach zawsze najgorzej miały osoby wyróżniające się: te najgorzej ubrane i te najlepiej ubrane. wychodzi na to, że najlepiej być przeciętnym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3650 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zadomowienie
|
Któraś z dziewczyn pisała, że pasek faktycznie jest dość krótki. Więc jak jesteś wysoka to może być tak średnio, niestety.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
(i szczerze - przez moje 24 lata życia niewiele poznałam takich kobiet, stąd pewną teorię zdążyłam sobie ułożyć) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
Chciałam jeszcze dodać, że właśnie z wyżej wymienionych powodów przestałam wstawiać na wizaż swoje zdjęcia.
Oczywiście,że chce niektórym pomóc i pokazać np jak wygląda sukienka/sweterek/bluzka na osobie, bo to ułatwia podjęcie decyzji o ewentualnym zakupie no ale niestety nie moge... Zostałam nazwana krzywą anorektyczką (a do niej mi bardzooooooo daleko) i to jeszcze zeby ktoś miał odwage napisać mi to na forum ... ![]() ![]() Czasem,aż mi jest głupio się tłumaczyć dziewczynom, bo proszą mnie o wstawienie ciuszka na mnie a ja musze odmówić, a potem każdy się dziwi czemu. Raz mnie jedna dziewczyna poprosiła o zdjęcie w sweterku, odmówiłam, i zaraz dostałam PW czy mam jakieś kompleksy,że nie chcę się ujawnić na forum ![]() Jak widać tak źle i tak nie dobrze ![]() Dobra dziewczyny, Koniec już OT. O tym można by pisać i pisać a to nie na ten temat wątek ![]()
![]() |
#3654 | |
BAN stały
|
Cytat:
Takie mechanizmy po prostu ludźmi rządzą - zwłaszcza tymi mentalnie prymitywnymi, niestety. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nawet w głowie mi się nie mieści, jak ktoś może do Ciebie pisać PW w sprawie ilości Twoich zakupów....no liiiitości ![]() ps lusterko niestety nie z h&mu nad czym ubolewam do dzisiaj..... ![]() ![]() ha! jakbyś widziała miny ludu jak pomalowałam sobie pazurki tym niebieskim i różowym lakierem z zakrętką w kropki ![]() Cytat:
![]() ![]() do czego to doszło-żeby człowiek "musiał" się tłumaczyć ze swoich ciuchów... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() witki mi opadły.....
5, 10, 14, 15, 20, 25, 30, 35, 40 ![]() Edytowane przez harajuku-fish Czas edycji: 2010-03-31 o 22:38 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- Dlatego tez lubię ten watek, bo panuje tu pokojowa atmosfera, bez wsadzania sobie szpilek. Co ciekawe, wyraźnie nieraz widać, że różnimy się gustem na przykładzie kupowanych torebek, a żadna z nas nie dogryza nikomu. Powiemy, że coś nam się podoba lub nie, powiemy dlaczego, i tyle. Bez zbędnych uwag w stylu: "jak Ty to możesz nosić" etc. I to mi się w tym wątku podoba ![]() Kultura po prostu ![]() I nie widać tez po postach zawiści, że któraś w danym miesiącu zamówiła np. 5 torebek, a inna przez 2 miesiące 1. Jak widać jeśli się chce, to można zachowywać się na poziomie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
harajuku ja z tobą chętnie pobuszuję!
![]() Mój ostatnio ma tylko skrzywienie na h&m bo wie, że jak tam wejdę to szybko nie wyjdę ![]() I przez Ciebie zajrzę do Croppa obejrzeć to lusterko ![]() ![]() W ogóle dziewczyny dziwna sprawa. Miałam 6 skorzystań z kodu a dostałam 7 zasileń ![]() ![]() I jak tu teraz powstrzymać się przed kupnem kolejnej torebki? ![]()
![]() |
#3660 | |
Zakorzenienie
|
Oby była.
![]() Cytat:
Mam nadzieję,że tak będzie. Na Flavię zachorowała moja Mamuśka,ale niestety jak to się mówi-rychło w czas. ![]() Teraz może sobie popatrzeć w monitor tylko. Ta turkusowa to dla niej za ostra barwa. ![]() Ale zastanawiam się czy sobie jej nie wziąć. Ktoś wkleił zdjęcia,przepraszam,ale nie pamiętam kto. I kolor był taki raczej niebieski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.