|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XXXVI - Niebo pełne gwiazd
Cytat:
|
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nas mało zostało
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() kiedyś był taki wierszyk o kremie Nivea, ale ni cholery nie pamiętam jak to szło... "hej dziewczyny nogi w góre, krem nivea..." nie to chyba nie tak
|
|
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
szukam fajnego filmidła
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
mało, ale za to jak aktywnie tutaj wieczorami bywa...
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety...o mnie jeszcze nie nakręcili
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
znowu o tej samej porze! dzisiaj to się nie dziwię, że widzisz kiedy piszę bo nie mam firan... |
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny nogi w góre, krem nivea..
pakuj w dziurę? nie dobra to chyba nie tak leciało
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie pamietam czy zwiększa czy wzmacnia czy jeszcze inaczej... Wiolusia, nie znasz, boś Ty za młoda... nie no żartuję, pewnie on jest popularny w moich stronach ---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- http://blogs.babble.com/famecrawler/...on-tribute.jpg bardzo mi się podoba...
|
|
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Słodkich snów |
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
Nikt się nic nie odzywa to my już sobie pójdziemy...
Kolorowych Załącznik 2995231 p.s własnie ochrzciłam swojego misia pluszowego imieniem Majkel i od teraz będziemy spać razem... |
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Jamie Fox będzie w filmidle z Farelkiem chyba w piątek
![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Kolorowych Aguś i Daria
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Też pójdę, bo już zasypiam przed komputerem..
Dobranoc |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama nie omieszkała sobie rzucić żartem o dziecku ABC i Colina, że się nazywa "Henry Synuś". Ja oczywiście genialnie nie skumałam na początku o co kaman |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
ale mam ciężki zapłon Travis był jednym z tancerzy do Ghosta (ale mam seryjnie refleks szachisty
)
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Ej też się chyba zwinę do spania...
![]() Sen na dziś Załącznik 2995258 Majkolowej |
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
kolorowych Kamuszek i Wiola
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sen na dziś mnie pobudza... i to wcale nie do snu. ![]() ---------- Dopisano o 00:59 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Wiecie, co zrobiłam wczoraj? W sensie w nocy z 30 na 31? Wróciłam do domu o 2.30 i miałam iść spać, ale coś mnie wzięło na stare sentymenty książkowe i wydobyłam "Przeminęło z Wiatrem". I przeczytałam. Cały jeden tom przeczytałam. Poszłam spać o 6-tej rano, wstałam o 9.30, pojechałam na cały dzień do pubu i jestem! Co więcej, czuję się zarąbiście i w ogóle nie jestem zmęczona. Dawno wiedziałam, żem Terminator, ale w sumie to ostatnio zaskakuję sama siebie.
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
jadłam dzisiaj jeden posiłek i właśnie zrobiłam się głodna ale uwaga MAM JABŁKO
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
I widzę, że pojawił się Ktoś nowy.
To się ładnie witam! ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Popadnę w bezsenność i alkoholizm. ![]() ---------- Dopisano o 01:03 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Że też Mike zamiast piguł nie mógł sobie popijać...
|
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.forum.mjpolishteam.pl/vie...=10329&start=0 warto przeczytać bo to dobry news
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miło wiedzieć, że nie chodzi o o kolejny program zliczający Jego dochody, wydatki, długi i ilość operacji plastycznych. ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- A MJPT ostatnio bardzo zaniedbałam- nawet nie pamiętam, kiedy tam ostatnio coś czytałam, nie mówiąc już o pisaniu. Ale jedno wiem, 29.08. muszę zorganizować jakąś fajną imprezę z Nim związaną. ![]() ---------- Dopisano o 01:21 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Włączyłam pralkę, sączę sobie drina... chyba się zrelaksowałam. ![]() ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Myślę, że tak ok. 2-giej pójdę spać. Pobudkę ustawiam na 9.30, więc to aż 7,5 godz. snu ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- Aha, chciałam jeszcze napomknąć, że moje Bożonarodzeniowe ozdoby nadal stoją nieruszone, włącznie z choinką. ![]() ---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ---------- I jak tak się rozglądam po pokoju, to wypadałoby odkurzyć. Z drugiej strony- to samo stwierdziłam tydzień temu, ale za owym stwierdzeniem nie poszły żadne konkretne kroki. ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:26 ---------- Cuba Libre mnie się kończy... na pewno nie wystarczy do 2-giej. ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- A nie mam już więcej Havany. ![]() ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Za to coli u mienia dostatek- tylko co z tego? ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- Czuć malizną. ![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Uff, pranie się już wiruje. ![]() ---------- Dopisano o 01:41 ---------- Poprzedni post napisano o 01:40 ---------- Ech, brakuje mi Was, nawet nie wiecie, jak bardzo. ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:41 ---------- Widzę Rękawiczkę! ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- I dwóch bezimiennych... ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- O, przepraszam bardzo- co to za TAG: "niniuniolandia"? ---------- Dopisano o 01:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Kojarzy mi się on z miłośniczkami różowych pomponików i białych kozaczków. ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:43 ---------- Pewnie intencje były inne, ale... no właśnie, te moje skojarzenia... ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Wyjęłam sobie moje letnie buty... prawie same obcasy... ![]() ---------- Dopisano o 01:46 ---------- Poprzedni post napisano o 01:45 ---------- Masakra, już nie pamiętam, kiedy miałam obcasy na nogach. ![]() ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Muszę kupić nowe obuwie. Lekkie, płaskie wygodne. Jedynie kolekcję klapków i japonek mam na płaskim, ale jeszcze trochę czasu minie, zanim przyjdzie moment na zupełnie odkryte buty. ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- Heh, choruję na Pumy Ferrari. O, coś tego typu: http://allegro.pl/item976027611_f1sk...at_r_35_5.html http://allegro.pl/item970027627_puma...osna_2010.html I ostatnio mierzyłam, ale qpa. Nie mogę dopasować rozmiaru. Standardowo noszę 39, ale to z Pumy jest na mnie za duże i stopa "lata". Z kolei 38,5 już za małe i ugniata w palec. ![]() No i skończyło się, jak zwykle- kupiłam Nike'a. ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:55 ---------- Właśnie pralka skończyła się kokosić a ja wzięłam ostatniego łyka wody ognistej. ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Rozwieszę pranie i będę się zawijać. I zakończę swój przydługawy monolog. ![]() ---------- Dopisano o 01:57 ---------- Poprzedni post napisano o 01:56 ---------- Kocham Was bardzo, bardzo. |
|
|
|
|
#1257 |
|
PIP.
|
wiecie co.... ja juz jednak nie lubie Majkola, nie kreci mnie wcale
![]() prima aprilis
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My za Tobą też tęsknimy ---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- łooo rajuśku dzisiaj przecie ten głupi dzień robienia głupków ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- dopijam kawę i idę się ubierać i suszyć głowę ![]() zaś będę mieć fryz niczym święta Panienka ![]() witam wszystkie miłe Panie, lecz mnie czeka wciąż sprzątanie i gotowanie i GIGA-zakupy
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Happy All Fools' Day
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
witam Pisanke
Nic, spylam bom w proszku, a o 9 obiecalam TZ ze bede gotowa do wylotu
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.