etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 09:06   #3691
agusia642
Zakorzenienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Dzień Dobry
a mojego kodu to dalej nikt nie lubi
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:14   #3692
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Ja się nie zgadzam bo dla mnie wątek o modzie, to wątek o modzie a nie o kanapach/pościelach/garnkach/komputerach.
Poza tym myślę, że nie jest to kwestia osoby znanej/nieznanej a tego czy akurat ktoś zwróci na to uwagę/zaglądnął na wątek.
Ja od jakiegoś czasu bardzo pobieżnie przeglądam zakupowy właśnie przez te nadmiary kosmetyków/gadżetów itd.itp.
Moim zdaniem to była kwestia osoby znanej, które zakupy sa zawsze chwalone ( i IMO słusznie bo ma świetny gust). To dlaczego jej zakup wzbudził aplauz a harajuku została "zjechana"? Przecież to łóżko i to łóżko.

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:19   #3693
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to była kwestia osoby znanej, które zakupy sa zawsze chwalone ( i IMO słusznie bo ma świetny gust). To dlaczego jej zakup wzbudził aplauz a harajuku została "zjechana"? Przecież to łóżko i to łóżko.
nie wiem, nie wiem o kogo chodzi bo jak pisałam przeglądam rzadko i pobieżnie,może rzeczywiście masz rację.
Trzeba jednak też pamiętać, że gdy ktoś wkleja ubrania + łóżko to jakoś przejdzie ale jak ktoś wkleja ubrania+łóżko+inne dziwne pierdoły (nie ciuchy) to wiadomo, że zostanie bardziej zauważony.

Ja tam nadal obstaje przy tym, że mnie to wkurza, nieważne kto to robi

A jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - na jakiej podstawie/wg.jakich kryteriów klasyfikuje się osobę znaną/nieznaną??

Wracając do wątku idę dziś zwrócić beżową Alexę, bo nikt jej nie chce u mnie w domu

Edytowane przez justysia171
Czas edycji: 2010-04-01 o 09:20
justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:23   #3694
Lynn
Zakorzenienie

Dziewczyny miałam sobie nie kupować torebki, ale potrzebuję jeszcze jednej Tzn.miałam super torebke na wiosne- lato w kolorze kremowym, ale po wakacjach szlag ją trafił i popękała cała. I tu runęła moja teoria na temat dobrej jakości torebek z H&M. I chciałabym jakąs następczynie. Najlepiej w kolorze letnim, ale neutralnym, żebym ją mogła do wszystkiego założyc i niezbyt przesadnie dużą i elegancką, ale nie w stylu chanelki, bo za duzo osob widzę na ulicy z takimi torebkami. Zastanawiam sie nad Haddi,ale nie wiem czy nie będę wyglądać z tą wielką kokardą jak "dzidzia piernik"? Simon super, ale bez zamka, więc odpada, bo juz mnie kiedyś okradli, jak miałam taką torebkę. Elvie za duża...Poradzcie co wybrać
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:29   #3695
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Dziewczyny miałam sobie nie kupować torebki, ale potrzebuję jeszcze jednej Tzn.miałam super torebke na wiosne- lato w kolorze kremowym, ale po wakacjach szlag ją trafił i popękała cała. I tu runęła moja teoria na temat dobrej jakości torebek z H&M. I chciałabym jakąs następczynie. Najlepiej w kolorze letnim, ale neutralnym, żebym ją mogła do wszystkiego założyc i niezbyt przesadnie dużą i elegancką, ale nie w stylu chanelki, bo za duzo osob widzę na ulicy z takimi torebkami. Zastanawiam sie nad Haddi,ale nie wiem czy nie będę wyglądać z tą wielką kokardą jak "dzidzia piernik"? Simon super, ale bez zamka, więc odpada, bo juz mnie kiedyś okradli, jak miałam taką torebkę. Elvie za duża...Poradzcie co wybrać
Ja wybrałabym Simon i wszyła zamek
Z jasnych to ona mi się najbardziej podoba.
Elvie w porównaniu do Simon nie jest wcale taka duża

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:38   #3696
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
A jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - na jakiej podstawie/wg.jakich kryteriów klasyfikuje się osobę znaną/nieznaną??
Zwyczajnie "na oko" Są wizażanki, które odznaczają się świetnym gustem i gdy wkleją zakupy to jest jedno wielkie ohhh, mają swoje blogi i ogólnie sa znane szerszej publiczności
Cytat:
Dziewczyny miałam sobie nie kupować torebki, ale potrzebuję jeszcze jednej Tzn.miałam super torebke na wiosne- lato w kolorze kremowym, ale po wakacjach szlag ją trafił i popękała cała. I tu runęła moja teoria na temat dobrej jakości torebek z H&M. I chciałabym jakąs następczynie.
To była taka teoria? Jak dla mnie H&M'owe torebki sa bardzo średnia. Miałam kilka i ehmmm nie wyglądają już dobrze

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:39   #3697
Papiszynka
Zakorzenienie

Ja sie zgadzam z justysia nikomu nie przeszkadza ze ktos wkleil lakier do paznokci, ale jak ktos wpada na watek zakupowy, wkleja jedna bluzke a do tego ksiazke, szampon i plyn do kibla, no to jest to troche smieszne albo zdarzalo sie, ze ktos wklejal same kosmetyki, tego to ja juz kompletnie nie rozumiem.

No i dochodze do wniosku, ze powinno zostac zalozone nowe miasto, w ktorym mieszkalyby same wizazanki ze swoimi TŻtami ja nie znam nikogo, kto mialby wiekszego fisia na punkcie zakupow niz ja, a wlasciwie na wizazu to raczej jestem w tylach
Fixi pozazdroscic, ze TŻ lubi zakupy moj niby nie lubi, ale wie ze ja lubie wiec sie czesto poswieca, niestety jest to obkupione jego narzekaniem i smetnym lazeniem za mna ja i tak najbardziej na zakupy lubie chodzic sama, ale sa takie miejsca w ktore ciezko mi samej dojechac, a niestety wizja kupna samochodu sie oddala, TŻta firmowym sie boje jezdzic i zreszta on by mi go nawet nie dal
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:44   #3698
Hosenka*
Zakorzenienie

Dziękuję Wizażance za dwukrotne użycie kodu (wczoraj i przedwczoraj), szybką wpłatę i za PW

I dziękuję jeszcze jednej Wizażance za skorzystanie z kodu wczoraj i równiez prosze o PW

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:45   #3699
Santosz
Przyczajenie

Wiem, że na tym wątku komentujecie torebki z różnych sklepów i mam takie pytanie, czy ktoś może kupował coś w sklepie constar bo wypatrzyłam tam taką fajną , prostą torebkę ( nr 77 eko -beż). Nie jest zbyt droga i dlatego obawiam się o jakość, natomiast kolor i fason bardzo mi odpowiada.

http://www.twojetorebki.pl/torebki/t...id/494#gallery
Santosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:48   #3700
Ivy123
Zadomowienie

Cytat:
Mam 22 lata, noszę Haddi z dumą i nie czuję się jak ''dzidzia piernik''.
Ivy123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:50   #3701
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Santosz Pokaż wiadomość
Wiem, że na tym wątku komentujecie torebki z różnych sklepów i mam takie pytanie, czy ktoś może kupował coś w sklepie constar bo wypatrzyłam tam taką fajną , prostą torebkę ( nr 77 eko -beż). Nie jest zbyt droga i dlatego obawiam się o jakość, natomiast kolor i fason bardzo mi odpowiada.

http://www.twojetorebki.pl/torebki/t...id/494#gallery
To jest watek o etorebce i zazwyczaj o tych torebach tu rozmawiamy czasami zdarzaja sie wyjatki co do Twojej torebki nie podoba mi sie

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:51   #3702
joanaros
Zakorzenienie

Jeśli chodzi o komentarze, to ludzie dzisiaj są bardzo zazdrośni, często o byle co. Dlatego lubię ten watek, bo jeśli nawet któraś zazdrości kupna jakiejś torebki, to nie idzie to w kierunku zawiści

Zapraszam do skorzystania z mojego kodu
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:56   #3703
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
już dzisiaj ochrzczona
Piękna Kusisz tą Simon ....byłaby idealna na lato

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
Tak, jak wstawię zakupy na wątek zakupowy to czasem dostaję PW np "skąd bierzesz na to kase?" , "masz sponsora, że tyle kupujesz?" itp itd.

Zostałam zjechana również na pewnym wątku, nie bede pisać jakim. Ale dodam,że na forum "moda". Pewnego razu zszedł temat na zakupy i napisałam dziewczynom,że niedawno byłam i kupiłam kilka ciuszków w stylu opisywanym w wątku i dziewczyny poprosiły mnie zebym wstawiła zdjecia. Żeby nie zaśmiecać wstawiłam na zakupowy a na wyżej wymieniony wątek wrzuciłam tylko link. I zostałam obsmarowana przez użytkowniczke ,która nigdy się nie udziela w tym wątku, ze to nie miejsce na chwalenie sie zakupami, ze nie kazdy moze sobie pozwolić na takie zakupy i przeze mnie niektórzy moga poczuć się urażeni i że to nie jest na temat wątku... a tak jak pisałam ten wątek jest na "modzie" a dziewczyny tam piszą praktycznie cały czas tylko o kosmetykach.

Od tego czasu odechciało mi się tam udzielać, teraz tylko podczytuje i czasem coś napisze, bo panuje tam dziwna atmosfera. Boje się już cokolwiek napisać

Tak jakbym czytała o sobie... Kiedyś też tak miałam, teraz mam to gdzieś.
Nie wyobrażam sobie jak ktoś może napisać do kogoś takie PW

A co do tej sytuacji którą opisujesz ja kiedyś widziałam na zakupowym wątku (podczytuję go ale się nie udzielam zbieram się ciągle do zrobienia zdjęć) jak jakaś wizażanka stwierdziła że ten wątek jest tylko i wyłacznie po to żeby się chwalic kto wiecej kupil i więcej kasy wydaje już nie pamiętam jak to dokładnie było nie chcę też przekręcać, ale znowu ja mam do tego inne podejscie Niestety nie mam ostatnio czasu łazić po sklepach ,ale obserwując ten wątek w pewnym sensie jestem na bieżąco zawsze coś mi sie spodoba wleci w oko i ewentualnie jak już jadę na zakupy wiem czego mniej wiecej szukam Poza tym wizażanki są zawsze na bieżąco poinformowane i zawsze moge spytac np. czy jest możliwe że dana sukienka jest jeszcze w sprzedaży (co zresztą robiłam na watku o h&m)
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:57   #3704
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
To tak jak mojego
A jakby ktoś skorzystał to kupiłabym Biankę i zamieściła zdjęcia
Proszę, skorzystajcie z mojego kodu

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:59   #3705
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
To była taka teoria? Jak dla mnie H&M'owe torebki sa bardzo średnia. Miałam kilka i ehmmm nie wyglądają już dobrze
To była moja teoria Miałam w sumie 3 torebki z H&Mu i z 2 jestem bardzo zadowolona, mimo, że mają już ze 3 lata. A ta jedna była super jeśli chodzi o fason, ale niestety jakościowo marna.

Cytat:
Napisane przez Ivy123 Pokaż wiadomość
Mam 22 lata, noszę Haddi z dumą i nie czuję się jak ''dzidzia piernik''.
Ja jakoś boję się tych kokard. TZ mi powiedział, że to infantylnie wygląda
Stary 2010-04-01, 09:59   #3706
Santosz
Przyczajenie

A czy simon da się włożyć na ramię?
Czy tylko w ręce albo przewieszoną na skos można nosić?
Stary 2010-04-01, 10:04   #3707
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
też sie zastanawiam mad tym , a ja mam 29 to chyba sobie dam spokuj z kokardą , a kusiŁa mnie fioletowa bo jakas mniejsza jest mi potrzebna
myslaŁam też o Lisbeth ale niema regulowanego paska i na mnie może byc za dŁugi

co do tematu poruszanego wczesniej odnosnie zawisci co do nowym ubrań - to znam osobiście i na wŁasnej skórze - dawno temu juz to moja wŁasna siostra mi wypomniaŁa ze jakim prawem ja jak nie pracuje a ciągle mam nowe ciuchy ,
a juz jak sie mieszka w maŁej miejscowości ludzie stale obserwują co i kto ma na sobie
podobają mi sie duze miasta - tam dziewczyny świetnie sie ubieraja i sa takie wsobodne i pewne siebie a u mnie jak coś ubiore to sie zastanawiam czy wypada
np ksiądz u nas w lecie na każdej mszy napomina do skromnego ubioru i straszniemnie to śmieszy - to jak lato to ja mam sutanne ubrać ?
z tego powodu m.in. nie chodze do naszego kosciola tylko do innego gdzie mam święty spokuj bo ja ide na msze a nie na przegląd mody letniej
Stary 2010-04-01, 10:13   #3708
Lynn
Zakorzenienie

Chyba każda z nas spotkała się z zawiścią, jeśli chodzi o ubrania. Osobiście nikt mi nie wypomniał, że mam czegoś dużo, ale choć raz mama coś próbowała, ale skończyła, kiedy jej powiedziałam " Zarobiłam na to, nie ukradłam" i koniec był gadki. Bardziej mam do czynienia z takim zachowaniem, że gdy coś kupię, to widze jak ktoś wpija w to wzrok, ale nie powie ani słowa...Nie mówię tu o chwaleniu, ale chciaż jakimkolwiek słowie, a nie uporczywym wgapianiu się...
Stary 2010-04-01, 10:21   #3709
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
ojjj nie nie, źle zrozumiałaś. To nie nasze "znane wizażanki" tylko takie których nick widze pierwszy raz na oczy i maja napisane kilka postów albo i wcale...
Ja nic nie mówiłam, że znaneJa codziennie widzę jakieś nowe dla mnie nicki które mają nawet po kilka tyś. postów więc wiesz

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Dokładnie ... i jeszcze możemy sobie poofftopować ... gdzie indziej dawno by Nas powyrzucali
Nie kracz

Cytat:
Podpisuję się rękami i nogami Lubie ten wątek bo tutaj faktycznie nikt nikogo nie obsmarowuje a zakup nowej torebki jest zawsze mile komentowany zaś zdjęcia wzbudzają euforię Czego chcieć więcej?? Moze kasy na nowe torebki

Adoratorki najbardziej "lubię" Pamietam taki przypadek w wątku zakupowym,
harajuku wstawiła zdjęcie kanapy czy fotela (o ile dobrze pamiętam) i zaraz na nią naskoczyły inne dziewczyny, ze to wątek zakupowy-ciuchowy i ze tutaj nie wkleja się takich zakupów. Bez sensu skoro kilka mieisecy wcześniej inna, znana wizażanka wstawiła zdjęcie swojego nowozakupionego łóżka! Zachwyt był ogromny a na harajuku naskoczyły to jak to jest? jedne mogą wklejać fotki a inne nie? Zapadło mi to w pamięć. Tak samo jest z kosmetykami. Czasem jak ktoś "nieznany" wklei zdjecie kosmetyków w modowym to jest oburzenie a jak ktoś nany to wszyscy cicho siedzą. Dla mnie makijaz jest uzupełnieniem stroju i jeśli ktoś wklei w modowym lakier do paznokci czy szminke/cienie to nie widze problemu.

szczęściara, z mojego dawno nikt nie korzystał i współczuję idiotycznych privów! Nie wiedziałam, ze niektóre wizażanki maja taki tupet co to kogo obchodzi, żal tyłek ściska!

Dawno się nie udzielałam tutaj... nic nie kupiłam na e-torebce ale zamówiłam 3 torebki w innym wątku nadal "chodzi" mi po głowie turkusowa Mabel, na real foto wyglada ślicznie

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Nie wierzę jestem w ciężkim szoku!!
Ja pamiętam jakieś zamieszanie ze słodyczami Kilka razy widziałam laptopy z wielkim podpisem "od TŻ", kosmetyki też są(nie chodzi mi o lakiery bo to rozumiem część stroju jakiś jest), prostownice oj kilka rzeczy by mi się przypomniało

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
też sie zastanawiam mad tym , a ja mam 29 to chyba sobie dam spokuj z kokardą , a kusiŁa mnie fioletowa bo jakas mniejsza jest mi potrzebna
myslaŁam też o Lisbeth ale niema regulowanego paska i na mnie może byc za dŁugi

co do tematu poruszanego wczesniej odnosnie zawisci co do nowym ubrań - to znam osobiście i na wŁasnej skórze - dawno temu juz to moja wŁasna siostra mi wypomniaŁa ze jakim prawem ja jak nie pracuje a ciągle mam nowe ciuchy ,
a juz jak sie mieszka w maŁej miejscowości ludzie stale obserwują co i kto ma na sobie
podobają mi sie duze miasta - tam dziewczyny świetnie sie ubieraja i sa takie wsobodne i pewne siebie a u mnie jak coś ubiore to sie zastanawiam czy wypada
np ksiądz u nas w lecie na każdej mszy napomina do skromnego ubioru i straszniemnie to śmieszy - to jak lato to ja mam sutanne ubrać ?
z tego powodu m.in. nie chodze do naszego kosciola tylko do innego gdzie mam święty spokuj bo ja ide na msze a nie na przegląd mody letniej
Mi się też haddi podoba, a np kogo byś widziała z taką torebką? 13-latkę? To jest dzidzia-piernik

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:24   #3710
Santosz
Przyczajenie

Lynn a może ktoś wgapia się bez złośliwych intencji?
Ja sama złapałam się na tym, że czasem "gapię się" w rzeczy znajomych bez jakichkolkwiek podtekstów. Bardziej na zasadzie "ale ma fajne" albo "nie podoba mi się to" - a że "gapię się dość rozwlekle" i nieco dłużej wynika z faktu, że przyglądam się szczegółom.
Być może z boku ktoś myśli sobie o mnie..."zawistna jędza" ale to nie tak.
Jak widzę fajny obiekt architektoniczny też wgapiam się w niego długo bo jest fajny więc wzbudza zainteresowanie.
Stary 2010-04-01, 10:26   #3711
Czechomax
Raczkowanie

Mam pytanie do dziewczyn, które reklamowały torebki i dostały nowe. Dostałyście do nich stare lub nowe rachunki?

Czechomax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:38   #3712
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

To jeszcze ja pozwolę sobie podzielić się moimi doświadczeniami jeśli chodzi o wklejanie zdjęć na wizażu..

Nieraz po wstawieniu zdjęć swoich zakupów dostawałam podobne PW jak dziewczyny z pytaniami skąd mam tyle pieniędzy na zakupy, czy utrzymuje mnie TŻ albo czy nie mam na co innego wydawać

Pomijam już wszystkie tego typu komentarze w wątkach.
Ostatnio przeczytałam o sobie, że jestem chyba chora (w domyśle psychiczne), pusta, bez ambicji i nie mam nic lepszego w życiu do roboty A wszystko to na podstawie przeczytania kilku czy kilkunastu postów w jednym z wątków o danej marce Aż strach napisać dziewczynom, że gdzieś się widziało poszukiwaną przez nie rzecz albo przy okazji można pomóc w zakupie..

Po tym wszystkim również odechciewa mi się wstawiania zdjęć czegokolwiek, nie mówiąc już o tym, że do wstawiania swoich zdjęć się tym bardziej nigdy nie przekonam

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:45   #3713
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Ja nic nie mówiłam, że znaneJa codziennie widzę jakieś nowe dla mnie nicki które mają nawet po kilka tyś. postów więc wiesz

Nie kracz

Ja pamiętam jakieś zamieszanie ze słodyczami Kilka razy widziałam laptopy z wielkim podpisem "od TŻ", kosmetyki też są(nie chodzi mi o lakiery bo to rozumiem część stroju jakiś jest), prostownice oj kilka rzeczy by mi się przypomniało

Mi się też haddi podoba, a np kogo byś widziała z taką torebką? 13-latkę? To jest dzidzia-piernik

opis torebki na etorebka.pl jest mylący bo pisze ze "dziewczęca torebka " i troche mnie to odstraszyLo (eh kompleksy dziewczyny z maŁej miejscowosci wychodzą)

ale wlasciwie rok temu w lecie chodzilam w takiej falbankowej rózowej sukience i nie muślaŁam ile mam lat
Stary 2010-04-01, 10:57   #3714
toplaska
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agusia642 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Ja skorzystałam z Twojego kodu w niedzielę wieczorem (bo narzekałaś, że nikt nie korzysta), za który bardzo dziękuję Od wtorku jestem szczęśliwą właścicielką fioletowej Mabel, w której jestem absolutnie zakochana Jest najpiękniejsza i zwraca uwagę Moja pierwsza e-torebka
Brałam wysyłkę z przedpłatą, więc powinno Ci wpłynąć na konto 4 zł.
toplaska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:00   #3715
sabbatha
Zakorzenienie

Ach to tak jak komentowanie zbiorów kosmetycznych np. Nevady (mnóstwo MAC, Chanel itp) - mnie jakoś nigdy nie interesowało szczególnie skąd ma na to pieniądze. To jej sprawa

sabbatha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:01   #3716
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toplaska Pokaż wiadomość
Ja skorzystałam z Twojego kodu w niedzielę wieczorem (bo narzekałaś, że nikt nie korzysta), za który bardzo dziękuję Od wtorku jestem szczęśliwą właścicielką fioletowej Mabel, w której jestem absolutnie zakochana Jest najpiękniejsza i zwraca uwagę Moja pierwsza e-torebka
Koniecznie wrzuć zdjecia

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ----------

Cytat:
Napisane przez sabbatha Pokaż wiadomość
Ach to tak jak komentowanie zbiorów kosmetycznych np. Nevady (mnóstwo MAC, Chanel itp) - mnie jakoś nigdy nie interesowało szczególnie skąd ma na to pieniądze. To jej sprawa
Nevada wymiata

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:05   #3717
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
[/B]

opis torebki na etorebka.pl jest mylący bo pisze ze "dziewczęca torebka " i troche mnie to odstraszyLo (eh kompleksy dziewczyny z maŁej miejscowosci wychodzą)

ale wlasciwie rok temu w lecie chodzilam w takiej falbankowej rózowej sukience i nie muślaŁam ile mam lat
Hm więc tak fikuśna,urocza,miejska, kobieca Podejrzewam, że te określenia są tylko po to, żeby jakoś zacząć zdanie Bo co miejską Alice mogą mieć tylko osoby mieszkające w mieście?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:08   #3718
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Hm więc tak fikuśna,urocza,miejska, kobieca Podejrzewam, że te określenia są tylko po to, żeby jakoś zacząć zdanie Bo co miejską Alice mogą mieć tylko osoby mieszkające w mieście?
No właśnie o co chodzi z tym określeniem torebki jako "miejska"?
Stary 2010-04-01, 11:11   #3719
losek78
Zakorzenienie

no w sumie to tak ,
juz sobie wyobrażam opis "wiejska torebka wykonana......"

to ja sie chyba zdecyduje na haddi jeszcze tylko jakis rabacik musze uzbierać

i czekam na moja śliczną turkusową mabel - wpŁata juz dotarŁa tylko pisze że towar przygotowany do wysyŁki , ciekawe czy do piątku do mnie dotrze - juz sie nie moge doczekać
Stary 2010-04-01, 11:13   #3720
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toplaska Pokaż wiadomość
Z chęcią pooglądałabym fotki fioletowej Mabel jest cudowna
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości