|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!
Dzień Dobry
a mojego kodu to dalej nikt nie lubi |
|
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba jednak też pamiętać, że gdy ktoś wkleja ubrania + łóżko to jakoś przejdzie ale jak ktoś wkleja ubrania+łóżko+inne dziwne pierdoły (nie ciuchy) to wiadomo, że zostanie bardziej zauważony. Ja tam nadal obstaje przy tym, że mnie to wkurza, nieważne kto to robi ![]() A jeszcze jedna rzecz mnie zastanawia - na jakiej podstawie/wg.jakich kryteriów klasyfikuje się osobę znaną/nieznaną?? Wracając do wątku idę dziś zwrócić beżową Alexę, bo nikt jej nie chce u mnie w domu
... jeżeli przestajemy marzyć, to znaczy , że umieramy..." Edytowane przez justysia171 Czas edycji: 2010-04-01 o 09:20 |
|
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny miałam sobie nie kupować torebki, ale potrzebuję jeszcze jednej
Tzn.miałam super torebke na wiosne- lato w kolorze kremowym, ale po wakacjach szlag ją trafił i popękała cała. I tu runęła moja teoria na temat dobrej jakości torebek z H&M. I chciałabym jakąs następczynie. Najlepiej w kolorze letnim, ale neutralnym, żebym ją mogła do wszystkiego założyc i niezbyt przesadnie dużą i elegancką, ale nie w stylu chanelki, bo za duzo osob widzę na ulicy z takimi torebkami. Zastanawiam sie nad Haddi,ale nie wiem czy nie będę wyglądać z tą wielką kokardą jak "dzidzia piernik"?
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z jasnych to ona mi się najbardziej podoba. Elvie w porównaniu do Simon nie jest wcale taka duża
|
|
#3696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są wizażanki, które odznaczają się świetnym gustem i gdy wkleją zakupy to jest jedno wielkie ohhh, mają swoje blogi i ogólnie sa znane szerszej publiczności ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zgadzam z justysia
nikomu nie przeszkadza ze ktos wkleil lakier do paznokci, ale jak ktos wpada na watek zakupowy, wkleja jedna bluzke a do tego ksiazke, szampon i plyn do kibla, no to jest to troche smieszne albo zdarzalo sie, ze ktos wklejal same kosmetyki, tego to ja juz kompletnie nie rozumiem.No i dochodze do wniosku, ze powinno zostac zalozone nowe miasto, w ktorym mieszkalyby same wizazanki ze swoimi TŻtami ja nie znam nikogo, kto mialby wiekszego fisia na punkcie zakupow niz ja, a wlasciwie na wizazu to raczej jestem w tylach ![]() Fixi pozazdroscic, ze TŻ lubi zakupy moj niby nie lubi, ale wie ze ja lubie wiec sie czesto poswieca, niestety jest to obkupione jego narzekaniem i smetnym lazeniem za mna ja i tak najbardziej na zakupy lubie chodzic sama, ale sa takie miejsca w ktore ciezko mi samej dojechac, a niestety wizja kupna samochodu sie oddala, TŻta firmowym sie boje jezdzic i zreszta on by mi go nawet nie dal
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wizażance za dwukrotne użycie kodu (wczoraj i przedwczoraj), szybką wpłatę i za PW
![]() I dziękuję jeszcze jednej Wizażance za skorzystanie z kodu wczoraj i równiez prosze o PW
|
#3699 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, że na tym wątku komentujecie torebki z różnych sklepów i mam takie pytanie, czy ktoś może kupował coś w sklepie constar bo wypatrzyłam tam taką fajną , prostą torebkę ( nr 77 eko -beż). Nie jest zbyt droga i dlatego obawiam się o jakość, natomiast kolor i fason bardzo mi odpowiada.
http://www.twojetorebki.pl/torebki/t...id/494#gallery |
|
|
|
#3700 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o komentarze, to ludzie dzisiaj są bardzo zazdrośni, często o byle co. Dlatego lubię ten watek, bo jeśli nawet któraś zazdrości kupna jakiejś torebki, to nie idzie to w kierunku zawiści
Zapraszam do skorzystania z mojego kodu |
|
|
|
#3703 | |
|
Zadomowienie
|
Piękna
Kusisz tą Simon ....byłaby idealna na lato Cytat:
![]() A co do tej sytuacji którą opisujesz ja kiedyś widziałam na zakupowym wątku (podczytuję go ale się nie udzielam zbieram się ciągle do zrobienia zdjęć ) jak jakaś wizażanka stwierdziła że ten wątek jest tylko i wyłacznie po to żeby się chwalic kto wiecej kupil i więcej kasy wydaje Niestety nie mam ostatnio czasu łazić po sklepach ,ale obserwując ten wątek w pewnym sensie jestem na bieżąco Poza tym wizażanki są zawsze na bieżąco poinformowane i zawsze moge spytac np. czy jest możliwe że dana sukienka jest jeszcze w sprzedaży (co zresztą robiłam na watku o h&m)
|
|
|
|
|
#3704 |
|
Rozeznanie
|
To tak jak mojego
A jakby ktoś skorzystał to kupiłabym Biankę i zamieściła zdjęcia Proszę, skorzystajcie z mojego kodu
|
#3705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam w sumie 3 torebki z H&Mu i z 2 jestem bardzo zadowolona, mimo, że mają już ze 3 lata. A ta jedna była super jeśli chodzi o fason, ale niestety jakościowo marna. Cytat:
Ja jakoś boję się tych kokard. TZ mi powiedział, że to infantylnie wygląda |
||
|
|
|
#3706 |
|
Przyczajenie
|
A czy simon da się włożyć na ramię?
Czy tylko w ręce albo przewieszoną na skos można nosić? |
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myslaŁam też o Lisbeth ale niema regulowanego paska i na mnie może byc za dŁugi co do tematu poruszanego wczesniej odnosnie zawisci co do nowym ubrań - to znam osobiście i na wŁasnej skórze - dawno temu juz to moja wŁasna siostra mi wypomniaŁa ze jakim prawem ja jak nie pracuje a ciągle mam nowe ciuchy , a juz jak sie mieszka w maŁej miejscowości ludzie stale obserwują co i kto ma na sobie podobają mi sie duze miasta - tam dziewczyny świetnie sie ubieraja i sa takie wsobodne i pewne siebie a u mnie jak coś ubiore to sie zastanawiam czy wypada np ksiądz u nas w lecie na każdej mszy napomina do skromnego ubioru i straszniemnie to śmieszy - to jak lato to ja mam sutanne ubrać ? z tego powodu m.in. nie chodze do naszego kosciola tylko do innego gdzie mam święty spokuj bo ja ide na msze a nie na przegląd mody letniej
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba każda z nas spotkała się z zawiścią, jeśli chodzi o ubrania. Osobiście nikt mi nie wypomniał, że mam czegoś dużo, ale choć raz mama coś próbowała, ale skończyła, kiedy jej powiedziałam " Zarobiłam na to, nie ukradłam" i koniec był gadki. Bardziej mam do czynienia z takim zachowaniem, że gdy coś kupię, to widze jak ktoś wpija w to wzrok, ale nie powie ani słowa...Nie mówię tu o chwaleniu, ale chciaż jakimkolwiek słowie, a nie uporczywym wgapianiu się...
|
|
|
|
#3709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja codziennie widzę jakieś nowe dla mnie nicki które mają nawet po kilka tyś. postów więc wiesz![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3710 |
|
Przyczajenie
|
Lynn a może ktoś wgapia się bez złośliwych intencji?
Ja sama złapałam się na tym, że czasem "gapię się" w rzeczy znajomych bez jakichkolkwiek podtekstów. Bardziej na zasadzie "ale ma fajne" albo "nie podoba mi się to" - a że "gapię się dość rozwlekle" i nieco dłużej wynika z faktu, że przyglądam się szczegółom. Być może z boku ktoś myśli sobie o mnie..."zawistna jędza" ale to nie tak. Jak widzę fajny obiekt architektoniczny też wgapiam się w niego długo bo jest fajny więc wzbudza zainteresowanie. |
|
|
|
#3711 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do dziewczyn, które reklamowały torebki i dostały nowe. Dostałyście do nich stare lub nowe rachunki?
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze ja pozwolę sobie podzielić się moimi doświadczeniami jeśli chodzi o wklejanie zdjęć na wizażu..
![]() Nieraz po wstawieniu zdjęć swoich zakupów dostawałam podobne PW jak dziewczyny z pytaniami skąd mam tyle pieniędzy na zakupy, czy utrzymuje mnie TŻ albo czy nie mam na co innego wydawać ![]() Pomijam już wszystkie tego typu komentarze w wątkach. Ostatnio przeczytałam o sobie, że jestem chyba chora (w domyśle psychiczne), pusta, bez ambicji i nie mam nic lepszego w życiu do roboty A wszystko to na podstawie przeczytania kilku czy kilkunastu postów w jednym z wątków o danej marce Aż strach napisać dziewczynom, że gdzieś się widziało poszukiwaną przez nie rzecz albo przy okazji można pomóc w zakupie..Po tym wszystkim również odechciewa mi się wstawiania zdjęć czegokolwiek, nie mówiąc już o tym, że do wstawiania swoich zdjęć się tym bardziej nigdy nie przekonam
|
#3713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opis torebki na etorebka.pl jest mylący bo pisze ze "dziewczęca torebka " i troche mnie to odstraszyLo (eh kompleksy dziewczyny z maŁej miejscowosci wychodzą) ale wlasciwie rok temu w lecie chodzilam w takiej falbankowej rózowej sukience i nie muślaŁam ile mam lat
|
|
#3714 |
|
Przyczajenie
|
Ja skorzystałam z Twojego kodu w niedzielę wieczorem (bo narzekałaś, że nikt nie korzysta), za który bardzo dziękuję
Od wtorku jestem szczęśliwą właścicielką fioletowej Mabel, w której jestem absolutnie zakochana Brałam wysyłkę z przedpłatą, więc powinno Ci wpłynąć na konto 4 zł. |
|
|
|
#3715 |
|
Zakorzenienie
|
Ach to tak jak komentowanie zbiorów kosmetycznych np. Nevady (mnóstwo MAC, Chanel itp) - mnie jakoś nigdy nie interesowało szczególnie skąd ma na to pieniądze. To jej sprawa
|
|
|
|
#3716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
|
|
#3717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo co miejską Alice mogą mieć tylko osoby mieszkające w mieście?
|
|
|
#3718 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
o co chodzi z tym określeniem torebki jako "miejska"?
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
no w sumie to tak ,
juz sobie wyobrażam opis "wiejska torebka wykonana......" to ja sie chyba zdecyduje na haddi jeszcze tylko jakis rabacik musze uzbierać i czekam na moja śliczną turkusową mabel - wpŁata juz dotarŁa tylko pisze że towar przygotowany do wysyŁki , ciekawe czy do piątku do mnie dotrze - juz sie nie moge doczekać
|
#3720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jest cudowna |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Tzn.miałam super torebke na wiosne- lato w kolorze kremowym, ale po wakacjach szlag ją trafił i popękała cała. I tu runęła moja teoria na temat dobrej jakości torebek z H&M. I chciałabym jakąs następczynie. Najlepiej w kolorze letnim, ale neutralnym, żebym ją mogła do wszystkiego założyc i niezbyt przesadnie dużą i elegancką, ale nie w stylu chanelki, bo za duzo osob widzę na ulicy z takimi torebkami. Zastanawiam sie nad Haddi,ale nie wiem czy nie będę wyglądać z tą wielką kokardą jak "dzidzia piernik"?

Kusisz tą Simon ....byłaby idealna na lato

Niestety nie mam ostatnio czasu łazić po sklepach ,ale obserwując ten wątek w pewnym sensie jestem na bieżąco
to jak to jest? jedne mogą wklejać fotki a inne nie? Zapadło mi to w pamięć. Tak samo jest z kosmetykami. Czasem jak ktoś "nieznany" wklei zdjecie kosmetyków w modowym to jest oburzenie a jak ktoś nany to wszyscy cicho siedzą. Dla mnie makijaz jest uzupełnieniem stroju i jeśli ktoś wklei w modowym lakier do paznokci czy szminke/cienie to nie widze problemu.
Zapraszam
jest cudowna