|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne na wymianę! Avon, Nivea Beaute, Rimmel...
NIEAKTUALNE!!!
Mam na wymianę następujące rzeczy: 1. Lekka emulsja z morskimi algami Avonu Planet Spa użyłam 3-4 razy, kupiona ok. miesiąc temu 2. Tusz do rzęs Rimmel Extra Super Lash użyty 3 razy, świeży, kremowa konsystecja kupiony 2 tyg. temu 3. Podkład Nivea Beaute Matt Refine with Rice z ryżem odcień 02 Rose użyty 3-4 razy kupiony miesiąc temu 4. Cień do powiek Nivea Beaute podwójny w kolorze jasna i ciemna śliwka (Provence) perłowy użyty 2,3 razy kupiony miesiąc temu 5.Płyn do demakijażu oczu Ziaja pozostało mniej niż 2/3 ważny do 2007 r. 6. Szminka do ust Miss Sporty Sheer Shine kolor 050 przezroczysty lekko błyszczący blady róż, użyta 3-4 razy, kupiona miesiąc temu w Rossmanie. Na wymianę poszukuję: żeli do mycia twarzy dla suchej i wrażliwej skóry (np. Eris, Nivea, żel oliwkowy Ziaji, Dax Cosmetics), nawilżające maseczki oraz wszystko co mi wpadnie w oko ![]() ZAPRASZAM. NIEAKTUALNE!!! Edytowane przez Sieczka Czas edycji: 2006-05-15 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
po prostu Em :)
|
Dot.: Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne na wymianę! Avon, Nivea Beaute, Rimmel...
Cytat:
![]() oprócz rzeczy w wątku mam: wazelina biała ziaja srebrny brokat w żelu ozdoby na paznokcie i do ciała - takie srebrne cekiny złoty sypki brokat w słoiczku tusz do rzęs (bezfirmowy) szminka srebrna z brokatem (bezfirmowa) szminka nivea pearl&shine niebieska kredka do oczu (bezfirmowa) próbka podkładu bourjois próbka kremu dermiki próbka kremy vichy próbka balsamu garnier biała kredka do paznokci oraz trochę biżuterii i rzeczy do włosów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki kolorowe i pielęgnacyjne na wymianę! Avon, Nivea Beaute, Rimmel...
ememsiku dzięki za ofertę lecz niestety nic nie znalazłam.
moriam też dzięki, ale wolałabym jakiś żel z Nivea np. ten kremowy z mikrogranulkami (tusz kosztował 15 zł). Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.