Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 09:40   #2761
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

ale ten czas leci. dziś juz kwiecien za dwa dni weekend i świeta

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:44   #2762
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

a pamiętacie jak w zeszlym roku Kasiaher nas wkręciła, że jest w ciązy

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:47   #2763
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
czesc

przeleciałam was tylko po łepkach.
a jaka to jest pozycja "po łepku"?
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
no tak rozumiem ale weekendowa ciocia to moze nie bedzie tak zle

wlasie mialam o to pytac jak samopoczucie bo nie lubisz posiadow (pamietam z okresow Bozego Narodzenia )'dasz rade
taaa.... w niedzielę jedziemy do siostry, a w poniedziałek siostra przujeżdża do nas. Zaj***te urozmaicenie
Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Domi w wieku przedszkolnym czy szkolnym dziecko nie rozumie za bardzo czy czyjeś intencje są dobre czy złe.
Ja odnoszę wrażenie, że mam większy wpływ na mojego chrześniaka niż jego mama.
matka niewiele zdziała, jak ma g**niane podejście do dziecka

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-01 o 09:50
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:50   #2764
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
a jaka to jest poztycja "po łepku"?

Mam nadzieje, ze będzie ładna pogoda w święta, to się na jakąs wycieczkę albo spacerek wybierzemy a jak nie to... hm... romantyczny weekend we dwoje albo do znajomych wpadniemy na jajeczko

ze swięconka nie idziemy do kocioła, bedziemy w Pl to bedziemy chodzic, tutaj nie. rok temu tez nie bylismy.

Stary 2010-04-01, 09:54   #2765
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
no ja myslę fajnie by było

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
to ja wam przesylam na dzis pozytywne fliudki

i fajna piosenke
http://www.youtube.com/watch?v=iWOyf...eature=channel
Dzięki przyda się, ja chyba potrzebuję solidnego kopa w d*** bo leń mnie straszny ogarnął

fajna nutka jak tak patrzę na teledysk jak oni skaczą i pląsają, to aż się lżejsza czuję, może bym jakies parę brzuszków zrobiła

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ale jaka ta jego mamusia jest g...-przeczytalam w K
Niestety

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
A wiesz Aneczko bo mam obisłą sukienkę na to wesele w święta i wszystkie majtki mam takie do połowy posladka i bardzo to widać pod tą sukienką. I muszę mieć taką bieliznę, żeby mi zebrała całą pupę
Nie wiem czy zrozumiałaś mój słowotok ?
Tak Justynko wiem o co Ci chodzi mnie by się przydał kombinezon który całą by mnie zebrał "do kupy"
a jaką masz kreację na wesele? pochwal się

Cytat:
matka niewiele zdziała, jak ma g**niane podejście do dziecka
Maja ona wprowadza nowe metody wychowacze wychodzi z założenia, że dzieci same się wychowają
Stary 2010-04-01, 10:12   #2766
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
a pamiętacie jak w zeszlym roku Kasiaher nas wkręciła, że jest w ciązy

No, od razu rano jak weszłam na wizaż to mi się to przypomniało

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:

Dzięki przyda się, ja chyba potrzebuję solidnego kopa w d*** bo leń mnie straszny ogarnął

fajna nutka jak tak patrzę na teledysk jak oni skaczą i pląsają, to aż się lżejsza czuję, może bym jakies parę brzuszków zrobiła

Niestety

Tak Justynko wiem o co Ci chodzi mnie by się przydał kombinezon który całą by mnie zebrał "do kupy"
a jaką masz kreację na wesele? pochwal się

Dziś dopiero jadę do krawcowej ja odebrać.
Klasyczna z satyny ale z lewej strony, nie błyszczącej, do kolan. Kolor - butelkowa zieleń. A góra jest taka z koronkowego golfiku, z odkrytymi plecami, koronka jest śliwkowa. Do tego zakładam ażurkowi śliwkowe rajstopy i śliwkowe szpilki.
Stary 2010-04-01, 10:16   #2767
aniaaa84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Justyna33333 Pokaż wiadomość
No, od razu rano jak weszłam na wizaż to mi się to przypomniało

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Dziś dopiero jadę do krawcowej ja odebrać.
Klasyczna z satyny ale z lewej strony, nie błyszczącej, do kolan. Kolor - butelkowa zieleń. A góra jest taka z koronkowego golfiku, z odkrytymi plecami, koronka jest śliwkowa. Do tego zakładam ażurkowi śliwkowe rajstopy i śliwkowe szpilki.
Wkleisz fotkę jak obierzesz?? bo brzmi ciekawie a co na górę, jakieś bolerko? żakiet?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 10:20   #2768
Justyna33333
Zakorzenienie

GG do Justyna33333

Cytat:
Wkleisz fotkę jak obierzesz?? bo brzmi ciekawie a co na górę, jakieś bolerko? żakiet?
Żakiet taki sliwkowy
Ale to tylko do kościoła
Wkleję na pewno

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Ale wkleję dopiero po weselu chyba bo w domu nie mam aparatu
To wkleję Wam we wtorek
Stary 2010-04-01, 10:23   #2769
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ciekawy temat a na lic o czym pisałaś?
o samotnych matkach i opinii studentów na ich temat. Ale lic. robiłam z ped. społecznej, więc dlatego taki temat
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:26   #2770
AgatkaL
Wtajemniczenie

Maja....łączę się z Tobą w bólu w związku ze zbliżającymi się świętami...mnie juz ciarki przechodzą na myśl o mega nudnym weekendzie...brrrr. Do tego pogoda ma być nie za ciekawa i co tu robić...buuu

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:27   #2771
*Agatek*
Zakorzenienie

Maggie1983 dzięki za relacje, właśnie jakoś mi się ominęło, albo nie doczytałam, albo w ogóle nie pisałaś jaka była reakcja bliskich na tą wieść

Twój mąż trochę ślepy jest skoro nie widzi, że ona jest taka dla Ciebie.... ale w sumie mój tż to by pewnie powiedział: "przesadzasz" bo on się nie chce skłócać z rodziną, jest dla każdego dobry, każdemu pomoże, tylko jak on potrzebuje, to rodzeństwo ma go w du*ie
Uświadomił sobie to dopiero po tym jak zrozumiał co do niego mówię odnośnie jego siostry z Hiszpanii... jak pisze na nk "przelej na polsat, załatw to, załatw tamto" a dziękuję nie usłyszał. A jak był zajęty i nie wyrobił się w czasie to głupio pisała "co ty robisz, że nie masz czasu" ale mnie wtedy ostro wkur... on zawsze na jej zawołanie, a gdy o czymś zapomniał albo naprawdę nie mógł, to od razu jaśnie pani się obraża i och ah on ją jeszcze przeprasza, bo nie miał czasu
A ona nie zadzwoni co słychać itp, tylko dzwoni i pisze jak coś potrzebuje No ale cóż, ja zauważyłam to samo po mojej rodzinie... każdy poszedł w swoją stronę i się skończyło... Ja zawsze inicjuje, ale już powiedziałam sobie DOŚĆ!. Ile można!? Jeszcze ostatnio mnie bratowa wkurzyła, bo kiedyś tam moja ciotka była w sklepie u tż i z nim rozmawiała i mówi jemu żeby R i L się z nią skontaktowali bo chodzi o przedszkole dla małej i mi to mówił, a ja mówię, że powiem... no i zapomniałam 3 tyg później powiedziałam jeszcze mojej mamie że jak ich spotka to niech przekaże. Przekazała. Tylko do mnie bratowa mówi: "Agataaaa... nie zapomniałaś mi o czymś powiedzieć???" a ja zdziwiona, że o czym? i wtedy lapmka mi się zapaliła że o to chodziło, i oczywiście powtórzyłam i mówię, że to Andrzej z ciotką rozmawiał a ona z takimi pretensjami i wzrokiem, że jak wyszłam, to się poryczałam. "Czym jesteś taka zajęta, że nie miałaś czasu powiedzieć????" też mam swoje życie i w ostatnim czasie byłam zabiegana, ale oni sądzą że nadal jestem malutką agatką i leżę do góry nogami... powiedziałam, że nie miałam nawet jak zadzwonić a oni od razu, że z internetu smsa trzebabyło napisać.... to się wkur..... A ONI OD 2 LAT NIE POTRAFILI MI ZŁOŻYĆ GÓWNIANYCH ŻYCZEŃ NA URODZINY!!! ANI TELEFONICZNIE ANI SMSEM! TO CZYM ONI SĄ TAK ZAJĘCI, ŻE NIE MAJĄ CZASU I NIE PAMIĘTAJĄ?!

Oczywiście tego nie powiedziałam, bo wiedziałam, że wtedy będzie wojna... strasznie mi przykro, że mój najbliższy brat jest po jej stronie, a ona się zmieniła odkąd zarabia 2-3 razy więcej ode mnie i się uważa chyba przez to za bóg wie kogo!
I mam ich w dupie, będę unikać, tylko do mojej mamy będę przyjeżdżać jak będzie się małą opiekować

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 10:32   #2772
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

agatek skąd ja to znam jak bym czytała o moim męzu....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:35   #2773
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Maja....łączę się z Tobą w bólu w związku ze zbliżającymi się świętami...mnie juz ciarki przechodzą na myśl o mega nudnym weekendzie...brrrr. Do tego pogoda ma być nie za ciekawa i co tu robić...buuu
mnie w tym roku znowu ominie przesiadywnie przy stole, objadanie się i te sprawy

Stary 2010-04-01, 10:35   #2774
Gucia0987
Zakorzenienie

Hej!

Ja juz po wizycie u lekarza. Zabieg mam umówiony na 31 maja, ale moze uda sie cos wczesniej, ma do mnie dzwonic. I nie beda mnie usypiac, tylko zrobia jakas nowa metoda 0 mamotomia, gdzie wysysają tego guzka. Więc fajnie, jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że nie muszę odkładać tabletek!!! ;-)

Co do chrzestnych, to dobrze, zeby były to osoby z którymi utrzymuje się kontakt i się lubi, bo w zasadzie kilka razy w roku trzeba bedzie sie widywac z nimi. Ja mam chrzestnego, z ktorym nie utrzymuje zadnych kontaktow. Byl na komuni, na osiemnastke nie dojechal a na slub go nie zapraszalam, bo jesli on sie mna nie onteresowal, to dlaczego ja mam go prosic jesli jest dla mnie obcy. Za to na weselu byl wujek (znajomy rodzicow), ktory mial byc moim chrzestnym i zreszta na slubie sam mi powiedzial, ze on zawsze czul sie tak, jakby byl moim chrzestnym i on dzisiaj i zawsze bedzie pelnil taka role. Bylo mi bardzo milo.

Strippi - nic się nie martw, wszystko będzie dobrze. Miesiąc pochodzi w poduszce i wszystko się unormuje, zobaczysz

Maggi - mam nadzieje, ze sie dogadacie. wiem jak wazna jest akceptacja rodzenstwa! Duzo cierpliwości i przede wszystkim chęci Ci życzę

Wiecie co, od jakiegos czasu nurtuje mnie pytanie, jak kobieta jest wciazy i rodzi to co dzieje sie z ta skura z brzucha? Czy trzeba sie jakos obciagac, zeby nie miec dozywotniej oponki, czy to samo schodzi?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:37   #2775
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
agatek skąd ja to znam jak bym czytała o moim męzu....
no dokładnie ale już na szczęście zrozumiał, że jego siostra nie jest ok

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:40   #2776
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia to super, ze jakąs nową metoda to będa robili. Trzymam kciuki aby wszytsko sie udało

Stary 2010-04-01, 10:42   #2777
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

agatek moj tez to widzi i tłamsi to w sobie,nie odzywa sie i dalej jest jak chłopiec na posyłki i ten od to A. to zrobi ale jest mu cholernie przykro

gucia dobrze bedzie zobaczysz, co do skóry to sama jestem ciekawa

wiecie o czym pomyslałam....ale to na K.

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:45   #2778
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość

żeby to jeszcze tylko nuda była... ale te posiadówy z wciaż ta samą rodziną, wysłuchiwanie pijackich bełkotów i wrzasków dzieciarni tak mnie wkur**** i męczą
A miałam ochotę połazić sobie na spacerek, wyspać się i odpocząć
Cytat:
mnie w tym roku znowu ominie przesiadywnie przy stole, objadanie się i te sprawy
tej to dobrze
może chcesz się zamienić?

Ogłoszenie:
Rodzinę - sprzedam lub zamienię. Pilnie!

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-01 o 10:51
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:46   #2779
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Moj M. też jest taki wszystkim musi pomóc, jest na zawołanie.
Przejrzał trochę na oczy (tzn. ja mu je otworzyłam) - jego wujek (klika lat od niego starszy) robił remont, więc M. chodził pomagał mu, przenosił meble itd., ale jak się mu dziecko urodziło i robił pępkowe to oczywiście M. nie zaprosił tylko swoich kolegów, więc mówie do M., ze jak potrzebuje woła do roboty to wie gdzie zadzwonić, ale jak robi imprezę to ma go już w d... niech mu Ci koledzy pomagają.
Ale całe szczęście z siostrą M. mam bardzo dobre kontakty. Lubimy się. Teściowa moja też spoko babka, zawsze mnie chwali i trzyma moją stronę jak TZ napsoci, nawet jak byliśmy na chrzcinach to mnie przedstawiała z uśmiechem, ze jestem jej synowa itd. Jak byłam w szpitalu to dzwoniła (nawet częściej niż moja mam) i szwagierka też się pytała jak się czuje.
Z teściem jest trochę ciężej - bo to typ który zawsze ma racje, ale jego utęperowałam już przed ślubem stawiając zawsze na swoim.
Jeśli chodzi o święta, to i moi i jego rodzice rozumieją, ze każde z nas chce troche spędzić ze swoimi rodzicami, więc nie ma przepychanek. Teście rozumieją, ze święta przeważnie ustawiamy pod moich rodziców (szczególnie mamę - bo ona pracuję świątek piętek i niedziela - zawsze w któryś dzień świąt idzie do pracy)

alem sie rozpisała...

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 10:58   #2780
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

żeby to jeszcze tylko nuda była... ale te posiadówy z wciaż ta samą rodziną, wysłuchiwanie pijackich bełkotów i wrzasków dzieciarni tak mnie wkur**** i męczą
A miałam ochotę połazić sobie na spacerek, wyspać się i odpocząć

tej to dobrze
może chcesz się zamienić?

Ogłoszenie:
Rodzinę - sprzedam lub zamienię. Pilnie!
ja tez nie przepadam za takim przesiadywaniem i wysłuchiwaniem znowu tych samych historii. Wiadomo, czasami fajnie jest się spotkac ale... Nie lubie tez takieg ganianiny a to do jednej rodziny a to drugiej a to babcia a to cos ech... jeszcze jakby to trwało jeden dzien

to juz moje 4 świeta tylko z TZ 2 swieta wigilijne i teraz drugie wielkanocne

odnosnie pogrubionego - to jest własnie mój plan

Stary 2010-04-01, 11:04   #2781
Sysunia_d
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie przepadam za takim przesiadywaniem i wysłuchiwaniem znowu tych samych historii. Wiadomo, czasami fajnie jest się spotkac ale... Nie lubie tez takieg ganianiny a to do jednej rodziny a to drugiej a to babcia a to cos ech... jeszcze jakby to trwało jeden dzien

to juz moje 4 świeta tylko z TZ 2 swieta wigilijne i teraz drugie wielkanocne

odnosnie pogrubionego - to jest własnie mój plan

Madzia dobry plan mnie sie to sprzyda

Kurcze nie mam koncecji co by tu w swieta upiec jakos nie mam smaka na nic konkretnego.

Dzis gotuje sobie barszcz bo mam straszna chcice na kwasne

A najbardziej mnie dobija to uczucie głodu normalnie nie moge sie naje sc cały czas mnie ssie grr

U nas dzis ładne słonce mam nadzieje ze tak bedzie w swieta , choc wczoraj było zimno i podobno gdzies u nas spadł snieg .

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:07   #2782
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

sysunia ja tez nie wiem co robic na święta, bo tez jakos na nic smaka nie mam. ewentualnie ciastka połoze na stół bo na nie non stop mam ochote

a ostatnio jakos mięsa mi sie jesc nie chce. kanapki sobie robie bez mięska, z objadu zawsz jem wszystko i tylko mięsko zostawiam i oddaje TZ ech....

Stary 2010-04-01, 11:16   #2783
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
agatek moj tez to widzi i tłamsi to w sobie,nie odzywa sie i dalej jest jak chłopiec na posyłki i ten od to A. to zrobi ale jest mu cholernie przykro

gucia dobrze bedzie zobaczysz, co do skóry to sama jestem ciekawa

wiecie o czym pomyslałam....ale to na K.
niestety, nie wiem jak sie dostać do K... :-(

A ja święta lubię i z rodziną lubię posiedzieć. Alkoholu nie ma jakoś za dużo więc i problemów z pijackim bełkotem nie ma za to jest dużo śmiechu. Faktem jest, że teraz mamy 2 razy więcej osób do odwiedzenia, ale my wszystko na spokojnie robimy i zawsze układamy plan tak, żeby mieć trochę czasu dla siebie, na spacer itp przyjemności

Stary 2010-04-01, 11:18   #2784
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

a ja jeszcze pamietam, ze po świetach zawsze byłam tak przejedzona ,z e az musiałam to odchorowac a mięta po kazdym posiłku to juz był przymus

Stary 2010-04-01, 11:18   #2785
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
no musi.... napisala mi maila ze jej sie bardzo podoba (ochy i achy) no i ze ona jest bladynka i nie wie czy bedzie w niej dobrze wygladac...
blondynkom ładnie jest w jasnym niebieskim i błękitnym Moim zdaniem ten kolor by najbardziej pasował do tej sukni złoto i niebieski są teraz w modzie ale koniecznie jasny , a nie chabrowy

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Chlopaki pare tygodni temu zaaranzowali nasza rozmowe w 4 oczy i jej wszystko powiedzialam, co mysle. Ze bylo mi przykro, ze tyle sie staralismy o dziecko i ze ona od zawsze wiedziala, ze bedzie chrzestna i nawet slowa do mnie na ten temat to ona powiedziala, ze dowiedzieli sie praktycznie we wtorek i od razu zadzwonili do mojego meza z gratulacjami, wiec jej powiedziala, ze to ja nosze to dzieciatko a nie on, a ona ze niby mieli zazdwonic, ale w srode sie okazalo, ze moj tata nie zyje i pozniej juz niby nie wiedzieli, co robic. Prawda jest taka, ze jakby chciala zadzwonic czy puscic glupi sms to by to zrobila odrazu, bo to sie dziala pod wplywem emocji i miala na to caly wtorek i cala srode, bo o smierci taty ja sie dowiedzialam dopiero wieczorem, wiec ona wczesniej ode mnie nie mogla wiedziec i przez te 2 dni sie nie odezwala, bo po prostu miala to w d... i zazdrosci i tyle!
pomyśleć sobie o niej źle, o jej beznadziejnym charakterze i wychowaniu to co innego niż jej to mówić. Moim zdaniem takie osoby właśnie się cieszą jak ich ,,złe" zachowanie zostanie dostrzeżone, jak ktoś im powie, ze było im przykro itd. Może Ci faktycznie zazdosci, taki już ma charakter i maaaasę kompleksów, które ukrywa pod osłoną wrednej s*ki. Nie umie sie cieszyć kogoś szczęściem. Pewnie gratulacje dla brata też były nieszczere.

Cytat:
e tam, moja chrzesnica w ogóle do mnie niepodobna
w dodatku chce się ubierac tylko w kolor różowy, łee...
za kilka lat różowy jej się znudzi i pójdzie w ślady cioci

muszę sie zająć pracą wrrrrrrr

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:20   #2786
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

mamusia dobrze karmi co cora rosnie jak na drozdzach
Cytat:
hihi

pieknie!!

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

na pewno bedzie dobrze

Cytat:

Nie ma się co martiwć głowa do góry, mała rośnie jak na drożdżach
no rośnie łakomczuszek

laski nie mogę tego przeżyć. Aż prawie się popłakałam

masakra
http://www.news4jax.com/video/22881971/index.html

ja tej babie to nie wiem co bym zrobiła

sz**ta jedna :/ :gun :
Stary 2010-04-01, 11:25   #2787
Sysunia_d
Zakorzenienie

O mój boże przeciez ta kobieta jest psychicznie chora !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak by to trafiło na moje dziecko to chyba bym ja zaj...................... . To jest starszne , ja nigdy nie wezme niania !!!!

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 11:31   #2788
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

masakra

Masakra! Nie mogę, skąd się tacy ludzie biorą. Jak zobaczyłam jak to dziecko uderzyła w główkę, aż się przewróciło to zamarłam!

Stary 2010-04-01, 11:34   #2789
agus87
Zakorzenienie

to ja wam przesylam superowa piosenke, jak ja slysze, to mnie tak nosi, moglabym skakac do nieba

http://www.youtube.com/watch?v=3JV74i4yvcA

zakupy miesne udane, no i 200 zl zostawione w miesnym heh
Stary 2010-04-01, 11:37   #2790
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość

masakra

widzialam ta ku..rwe

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości