Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszczalskich - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 11:28   #3151
Bejjka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Do tego wcale nie potrzeba stylisty po prostu tzreba się przełamać i uwierzyć w siebie
ja też zmieniam powoli, tzn chcę nosić duzo sukienek i tunik podkreślających sylwetkę, niech sobie gadają, że jestem blada i wychodzę z bialymi nogami, lotto mi to (nareszcie)
Asia, ja wiem mniej więcej co mi się*podoba i nie chciałabym żeby stylista coś mi narzucał, ale chciałabym żeby coś doradził i przede wszystkim przynióśl mi ciuchy do domu, a ja tylko wybrałabym, które kupuje Asia, Ty uwielbiasz ciuchy i dużo siedzisz na wątkach modowych a ja nienawidzę tzn ciuchy lubię, ale szukać i kupować już nie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja będę się musiała w wakacje wybrać na stanikowe zakupy. Cały czas szukam jakichś z motywem gepardzim.
ja kiedyś miałam taki kupiłam w jakimś bieliźniarskim w szwecji byl super bardzo seksownie wyglądały ramiączka centkowane wystające spod koszulki
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:28   #3152
Asia19x
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie, część XIV,czyli wiosenne promienie we włosach zapuszcza

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Jeśli masz mały biust bierz S albo XS, ja musiałam wziąć M ze względu na obwód w biuście, w talii i w biodrach jest trochę za duża, ale i tak bardzo ładnie na mnie leży

Aż taki mały nie jest, mam jak większość dziewczyn w rozmiarze S
tylko mi osttanio trochę sadelko urosło na brzuchu i bałabym się, że bedzie się odznaczać, muszę pomierzyć raz jeszcze, dzięki
a masz zdj w tej sukience w galerii?

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:31   #3153
ChihPyh
Zadomowienie

GG do ChihPyh

Cytat:
Pasemkowo? To na 99% nie farbuje całych włosów tylko właśnie pasemkami. Robi dużo malutkich pasemek przez co jest optyczne wrażenie rozjaśnienia koloru. (Jedna znajoma miała tą metodą na ciemnym brązie robiony balejaż najpierw brąz-miodowy blond, a potem już coraz bardziej w stronę blondu szła. Wyglądało to u niej fatalnie. Ale to kwestia tego, że był to balejaż. Wyglądał nienaturalnie).
Ale wiem, że tą metodą można też uzyskać fajne wrażenie "rozświetlenia" koloru. Skoro fryzjerka jest taka ostrożna to powinna wiedzieć, co robi
No właśnie nie jestem przekonana do tej metody, bo mi się wydaje, że to zwykły balejaż wyjdzie tym bardziej, że u tej fryzjerki byłam raz w życiu i mimo, że ścięła mnie tak, jak chciałam, to nie zdążyłam jej jeszcze zaufać na tyle, żeby pozwalać jej na jakieś eksperymenty na mojej głowie Ale jak dzisiaj pójdę, to jej pokażę zdjęcia, o jaki kolor mi chodzi (bo zmiana koloru nie wydaje mi się aż tak drastyczna - jednak nie chcę platynowego blondu ), pogadam z nią i zobaczymy

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
To Ty taki maly pedancik jestes?
W niektórych kwestiach jestem O ile bałagan (w sensie nieporządek, chaos itp., a nie zwykły syf ) mi nie przeszkadza na co dzień, to w kuchni i łazience MUSI być czysto i schludnie, i ładnie wszystko musi być poukładane. Inaczej mam strajk głodowy i boję się iść siusiać Zawsze, jak jestem w nowym miejscu muszę po cichutku oswoić przynajmniej kibelek, nawet jeśli jest czysty. Muszę mieć pewność, że nic się tam nie czai na mnie, bo inaczej nie siądę Każdy ma jakieś swoje dziwactwa

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
czekamy na fotki
Zobaczymy, czy nie będę wyglądać jak strach na wróble Nigdy nie miałam aż tak krótkich włosków...
Stary 2010-04-01, 11:32   #3154
mika.z
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Chatul;:&gt Pokaż wiadomość
Dobry pomysł Tylko gdzie mogą być takie ramiączka sprzedawane? ;
http://szafa.pl/c2109258-ramiaczka-w-panterke.html

http://www.bazardekoracji.pl/product...-PANTERKA.html

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=...l=&oq=&gs_rfai=

...nie jestem na tym świecie by spełniać Twoje oczekiwania, a Ty nie jesteś na tym świecie by spełniać moje. Ty jestes Ty, a ja jestem ja. A jeśli sie oboje odnajdziemy to wspaniale. Jeśli nie to trudno. I nic nie można na to poradzić.
Frederick Perls

Edytowane przez mika.z
Czas edycji: 2010-04-01 o 11:34
mika.z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:33   #3155
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Asiu a ile masz wzrostu? Też wzięłabym tą sukienkę ale na mnie będzie za długa Ja mam 158 i będzie sięgać mi prawie do kolana z tego co zmierzyłam

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:33   #3156
Corno0
Rozeznanie

Hej dziewczyny od dzisiaj mam wolne nareszcie

Cytat:
Do tego wcale nie potrzeba stylisty po prostu tzreba się przełamać i uwierzyć w siebie
ja też zmieniam powoli, tzn chcę nosić duzo sukienek i tunik podkreślających sylwetkę, niech sobie gadają, że jestem blada i wychodzę z bialymi nogami, lotto mi to (nareszcie)
I bardzo dobrze! Zmiany są dobre i duzo mozna na nich zyskac. Ja równiez lubie tuniki i sukienki, ktore podkreślają sylwetke Każdy ma swój styl i ubiera sie jak chce
+Mgiełka radical...
+Dobre kosmetyki...
-Alkohol...
-Papierosy...
[P.!]
Corno0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:34   #3157
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez mika.z Pokaż wiadomość
będę trochęmonotematyczna w kwetii biustonoszy,a le dama kier miała gepardzi biustonosz priscilla, niestety ramiączka były brązowe. Ale możesz sama sobie zrobićramiączka, to nie takie trudne. Kup sobie w pasmanterii półprodukty i wzoruj sie na gotowych http://www.allegro.pl/item976430654_...onosz_75c.html ten jest z ramiączkami w centki nawet jak to nie Twój rozmiar to ramiączka mozęsz zostawić jak tanio sprzeda http://www.allegro.pl/item975180155_...85c_40_42.html
http://www.allegro.pl/item975685069_...erka_80_b.html
http://www.allegro.pl/item979523662_...ka_rozm_m.html
to takie przykładowe
Nie mam konta na Allgero. Poza tym, razem z przesyłką i tak bym przynajmniej coś koło 20 zł, jak nie więcej, zapłaciła. To za dużo jak na same ramiączka. Bo żadnego cętkowanego stanika 65F, albo chociaż 70E nie widziałam tam.
Poszukam na razie na zwykłych straganach. Jak w wakacje nie znajdę to może się skuszę na jakiś stanik z Allegro.

Cytat:
ja kiedyś miałam taki kupiłam w jakimś bieliźniarskim w szwecji byl super bardzo seksownie wyglądały ramiączka centkowane wystające spod koszulki
No właśnie. Dlatego tak mi się taki stanik marzy
Stary 2010-04-01, 11:37   #3158
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Asiu a ile masz wzrostu? Też wzięłabym tą sukienkę ale na mnie będzie za długa Ja mam 158 i będzie sięgać mi prawie do kolana z tego co zmierzyłam

Ja mam 170cm, a dokładnie 171
i myślę, że dobrze bym w niej wyglądała.. Tak o niej marzę
miałabym ją na różne okazję i na codzień do noszenia

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-01, 11:37   #3159
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Dobry pomysł Tylko gdzie mogą być takie ramiączka sprzedawane?
Często są w sklepach z bielizną, czasem w bezcłowych, odzieżowych.

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:40   #3160
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość

W niektórych kwestiach jestem O ile bałagan (w sensie nieporządek, chaos itp., a nie zwykły syf ) mi nie przeszkadza na co dzień, to w kuchni i łazience MUSI być czysto i schludnie, i ładnie wszystko musi być poukładane.
też tak mam bałagan totalnie mi nie przeszkadza, ale jak wchodzę do brudnej kuchni albo łazienki

Cytat:

Chatul, mi się*też teraz zamarzył centkowany przypomniałaś mi jak bardzo go lubiłam, bo to był mój ukochany staniczek sama zacznę poszukiwania

Edytowane przez Bejjka
Czas edycji: 2010-04-01 o 11:50
Stary 2010-04-01, 11:41   #3161
mika.z
Raczkowanie

Cytat:
Nie mam konta na Allgero. Poza tym, razem z przesyłką i tak bym przynajmniej coś koło 20 zł, jak nie więcej, zapłaciła. To za dużo jak na same ramiączka. Bo żadnego cętkowanego stanika 65F, albo chociaż 70E nie widziałam tam.
Poszukam na razie na zwykłych straganach. Jak w wakacje nie znajdę to może się skuszę na jakiś stanik z Allegro.

http://www.bazardekoracji.pl/product...-PANTERKA.html ten sklep który znalazłam w googlach jest z WArszawy, nie wiem, skąd Ty jesteś? ale skoro oni mająramiączka w panterketo gdzie indziej teżpewnie są... http://www.bazardekoracji.pl/contact.php
http://www.bazardekoracji.pl/product...A-SNIEZNA.html a tu masz taśmę za 3 zł do kupienia

...nie jestem na tym świecie by spełniać Twoje oczekiwania, a Ty nie jesteś na tym świecie by spełniać moje. Ty jestes Ty, a ja jestem ja. A jeśli sie oboje odnajdziemy to wspaniale. Jeśli nie to trudno. I nic nie można na to poradzić.
Frederick Perls

Edytowane przez mika.z
Czas edycji: 2010-04-01 o 11:46
mika.z jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:42   #3162
Szotta
Zakorzenienie

Ja widziałam ostatnio cętkowany w takim małym sklepiku z bielizną

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:46   #3163
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Asia, ja wiem mniej więcej co mi się*podoba i nie chciałabym żeby stylista coś mi narzucał, ale chciałabym żeby coś doradził i przede wszystkim przynióśl mi ciuchy do domu, a ja tylko wybrałabym, które kupuje Asia, Ty uwielbiasz ciuchy i dużo siedzisz na wątkach modowych a ja nienawidzę tzn ciuchy lubię, ale szukać i kupować już nie

No właśnie jak się nie ma radości z chodzenia po centrach h. to nie za fajnie no fakt, ja kocham ciuchy i chodzenie po sklepach, śledzenie tego i owego, ale czasem też mnie to męczy dobrze by bylo, jakby stylistka przynosila wszytsko do domu i byśmy sobie wybierały tylko
a kupujesz czasopisma modowe? Bo tam jest dużo porad fajnych co i jak, pokazują najnowsze trendy i ogólnie dużo fajyc rzeczy
Ja uwielbiam Avanti, InStyle, Glamour i Hot
Avanti zwłaszcza

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-01, 11:52   #3164
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Często są w sklepach z bielizną, czasem w bezcłowych, odzieżowych.
Muszę poszukać czegoś takiego obok siebie.

Cytat:
Chatul, mi się*też teraz zamarzył centkowany przypomniałaś mi jak bardzo go lubiłam, bo to był mój ukochany staniczek sama zacznę poszukiwania
Ja to w ogóle wszelkie cętki uwielbiam. Mam coraz więcej cętkowanych ubrań

Cytat:
Napisane przez mika.z Pokaż wiadomość
http://www.bazardekoracji.pl/product...-PANTERKA.html ten sklep który znalazłam w googlach jest z WArszawy, nie wiem, skąd Ty jesteś? ale skoro oni mająramiączka w panterketo gdzie indziej teżpewnie są... http://www.bazardekoracji.pl/contact.php
http://www.bazardekoracji.pl/product...A-SNIEZNA.html a tu masz taśmę za 3 zł do kupienia
Ooo, dzięki
Stary 2010-04-01, 11:55   #3165
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szotta Pokaż wiadomość
Ja widziałam ostatnio cętkowany w takim małym sklepiku z bielizną

Mi siostra osttanio kupiła majteczki z cętki, takie brązowe bokserki, śliczne są
staniczek też by się przydał do kompletu
po wypłacie muszę kupić sobie ze trzy, bo zostały mi dwa staniki, które leżą idelanie, reszta nadaje się tylko do wyrzucenia

Przyszła Pani Magister

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 12:03   #3166
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam 170cm, a dokładnie 171
i myślę, że dobrze bym w niej wyglądała.. Tak o niej marzę
miałabym ją na różne okazję i na codzień do noszenia
To super, na pewno będziesz w niej bosko wyglądać

Stary 2010-04-01, 12:06   #3167
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie jak się nie ma radości z chodzenia po centrach h. to nie za fajnie no fakt, ja kocham ciuchy i chodzenie po sklepach, śledzenie tego i owego, ale czasem też mnie to męczy dobrze by bylo, jakby stylistka przynosila wszytsko do domu i byśmy sobie wybierały tylko
no właśnie takie coś mi się marzy
bo sklepy mnie męczą i nudzą po chwili a jak muszę jeszcze stać w kolejkach do przmierzalni to robi mi się słabo

Cytat:
a kupujesz czasopisma modowe? Bo tam jest dużo porad fajnych co i jak, pokazują najnowsze trendy i ogólnie dużo fajyc rzeczy
Ja uwielbiam Avanti, InStyle, Glamour i Hot
Avanti zwłaszcza
kupiłam kwietniowe glamour, bo jest karta z rabatami z których zamierzam skorzystać może powinnam zacząć kupować i się jakoś inspirować nie wiem, najgorzej jest z ciuchami bardziej oficjalnymi, do pracy
Stary 2010-04-01, 12:18   #3168
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Corno0 Pokaż wiadomość

I bardzo dobrze! Zmiany są dobre i duzo mozna na nich zyskac. Ja równiez lubie tuniki i sukienki, ktore podkreślają sylwetke Każdy ma swój styl i ubiera sie jak chce

Otóż to, dokładnie

ale czasem trudno, bo choć na świecie blade gwiazdy (kobiety) są uznawane za ideał piękna np Kate Blanchet, Anne Hathaway czy Scarlett Johansson, u nas osoba blada oznacza, ze na pewno jest na coś chora bo wszyscy lansują smażenie się w solariach i chodzenie z pomarańczową twarzą, do tego tleniony blond na głowie i faceci wariują w dodatku każdy mowi "Ależ Ty blada, weź się opal", no nic, taki nasz dzisiejszy świat

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-01, 12:21   #3169
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Otóż to, dokładnie

ale czasem trudno, bo choć na świecie blade gwiazdy (kobiety) są uznawane za ideał piękna np Kate Blanchet, Anne Hathaway czy Scarlett Johansson, u nas osoba blada oznacza, ze na pewno jest na coś chora bo wszyscy lansują smażenie się w solariach i chodzenie z pomarańczową twarzą, do tego tleniony blond na głowie i faceci wariują w dodatku każdy mowi "Ależ Ty blada, weź się opal", no nic, taki nasz dzisiejszy świat
Po prostu z Polski nigdy nie odejdzie ideał kobiety rodem z lat 90

Stary 2010-04-01, 12:23   #3170
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
W ogóle umówiłam się do fryzjera na jutro. Chyba będzie drastyczne cięcie I może uda mi się namówić babkę, żeby mi rozjaśniła włosy. Bo ona podobno (moja mama z nią rozmawiała) nie rozjaśnia włosów klientkom, bo to za bardzo je niszczy, a ona nie chce ryzykować i jakoś "pasemkowo" je farbuje. Nie wiem co to znaczy Ale ja nie chcę pasemek wcale. Chcę jednolity kolor, więc nie wiem, czy kolor zmienię jutro, czy za jakiś czas
Wydaje mi się, że chodzi o tzw. refleksy. Miałam coś takiego dwa lata temu robione. Włosy były delikatnie rozświetlone (optycznie całościowo jaśniejsze), a w ogóle nie było widać, że jest ten balejaż zrobiony. Jeżeli to nie będą takie szersze pasemka i kolor naprawdę odpowiednio dobrany - to bardzo ładnie to wygląda. Mnóstwo włosów jest rozjaśnionych, ale tak cieniutkie pasma, że wszystko się zlewa w jedną zgrabną całość.
Później miałam po prostu zwykłe pasemka (u innej fryzjerki) - i efekt całkiem inny, bo to po prostu balejaż a nie refleksy.

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Masz jakies paranormalne zdolnosci?
Paranormalnych to może nie. Ale mam niesamowitego 'czuja' co do ludzi. Wystarczy, że pobędę z kimś, pogadam, trochę wymiany zdań na różne tematy - i idealnie potrafię określić kogoś. Nie zdarzyło mi się pomylić do kogoś.
Poza tym ta wrażliwość, nadwrażliwość, altruizm - to naprawdę czasem udręka. Bardziej mnie obchodzi szczęście innych niż własne. A potem się dziwię, że mi się nic nie udaje.

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
ile u Was kosztuje bilet do kina?
W tygodniu do 20zł, w weekendy ponad 20zł.

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Bajjka, a masz jakieś bluzki niepotrzebne w rozmiarze L?
Ja jadę teraz do domu to poszukam jakiś, jak znajdę to wrzucę fotki jakieś.

Cytat:
A ja się za bardzo wstydzę. Chciałabym chodzić w sukienkach, spódniczkach mini itp, ale mam kompleks grubych ud, w dodatku niesamowicie peszą mnie spojrzenia innych i od razu tracę resztki pewności siebie - i zawsze staję się niezdarą wtedy, a to mi obcas się przekrzywi, a to bluzka podwinie itd.

Cytat:
bo sklepy mnie męczą i nudzą po chwili a jak muszę jeszcze stać w kolejkach do przmierzalni to robi mi się słabo
Nienawidzę kolejek do przymierzalni. Najczęściej jak jest sprawdzona firma, i spodoba mi się jakaś rzecz to kupuję swój rozmiar i tyle. Zawsze mogę oddać/wymienić w razie czego.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:26   #3171
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
U nas osoba blada oznacza, ze na pewno jest na coś chora
Mnie (i wszystkim innym wokoło) jedna znajoma o naturalnie ciemnej cerze próbuje wmówić, że jestem blada, bo jestem wegetarianką ;/
Stary 2010-04-01, 12:29   #3172
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie (i wszystkim innym wokoło) jedna znajoma o naturalnie ciemnej cerze próbuje wmówić, że jestem blada, bo jestem wegetarianką ;/
Chatul, ale blada to się zrobiłaś dopiero wtedy jak zostałaś wegetarianką?
Bo wcześniej to ciemna czekoladka, tak ?

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:29   #3173
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Oj, jedno naprawdę nie ma nic do drugiego, ja jestem zadeklarowanym mięsożercą, a straszna ze mnie bledziocha
Jak szłam do szpitala, to odkryłam, że jak nie zjem śniadania, to jestem jaśniejsza od białej ściany Szkoda, że to trochę niezdrowy sposób na wybielenie się

Przyjaciółka mi kupiła sypki puder z My Secret U nas w mieście go nie było, ale dostała u siebie i mi wzięła

Stary 2010-04-01, 12:32   #3174
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
a masz zdj w tej sukience w galerii?
Niem mam, bo nie ma mi kto zrobić

Zaraz zmykam
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:32   #3175
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:

kupiłam kwietniowe glamour, bo jest karta z rabatami z których zamierzam skorzystać może powinnam zacząć kupować i się jakoś inspirować nie wiem, najgorzej jest z ciuchami bardziej oficjalnymi, do pracy

Dlatego ja nie wchodzę do zatłoczonych sklepów, wolę przezcekać, bo mnie krew zalewa jak nie mam sie gdzie ruszyć i wszystkie przymierzalnie pozajmowane uff

też mam tę kartę moze się przyda
Glamour to jedna z najlepszych gazet dla kobiet jakie istnieją moim zdaniem, dużo świetnych porad, artykułow itp
jeszcze nie kupiłam kwietniowego Avanti, muszę iść poszukać, lubię poszczególne detale, pokazują tak świetne zestawienia, ale wiem, że większości bym nie ubrała, ale jakiś detal jak najbardziej
a gdzie pracujesz bialo-czarne zestawy są do znudzenia normalnie, podoba mi sie jak ubiera się w serialu "Klub Szalonych Dziewic" Ania Dereszowska, w serialu pracuje w biurze i świetnie się ubiera do pracy

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-01, 12:39   #3176
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Tak nawiązując do zakupów to jutro jadę do Lublina, może tam coś znajdę ciekawego bo u mnie kompletnie nie ma fajnych ciuchów

Stary 2010-04-01, 12:41   #3177
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Po prostu z Polski nigdy nie odejdzie ideał kobiety rodem z lat 90
Też tak sądzę.
Szkoda

Soleilka ja nie nanawidzę jak gapi sie na mnie jakiś stary, obleśny facet, jakiś pijak pod sklepem czy coś, na wymioty mnie zbiera
a jak jeszcze coś gada, Boze święty...
Wiesz ile ja miałam kompleksów wcześniej? Nie da sie opisać niby się "wyleczyłam", ale czasem zdarza mi się ponarzekać i źle się czuć, to normalne
zawsze miałam wrażenie, że wszyscy dookoła wiedzą, że mam skrzywienie kolan i się śmieją, nie każdy jest idelany, co poradzić, trzeba wykorzystywac to co się ma

---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
To super, na pewno będziesz w niej bosko wyglądać

Chciałabym
zapytam sie taty czy mi pożyczy kasę i zamówię

koniecznie się pochwal jutro co kupiłaś

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-04-01, 12:43   #3178
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Chatul, ale blada to się zrobiłaś dopiero wtedy jak zostałaś wegetarianką?
Bo wcześniej to ciemna czekoladka, tak ?
Ech, chyba tej dziewczynie przyniosę zdjęcia z dzieciństwa, żeby zobaczyła, że zawsze byłam blada. Jak się urodziłam to byłam taka blada, że mi wszystkie żyłki było widać. Ale to akurat na szczęście szybko się unormowało i żyłki przestały być widocznie. W zgięciu ręki to nawet niemożliwe do zobaczenia, co utrudnia zadanie pielęgniarkom podczas pobierania krwi :P
Stary 2010-04-01, 12:52   #3179
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

Chciałabym
zapytam sie taty czy mi pożyczy kasę i zamówię

koniecznie się pochwal jutro co kupiłaś
Oby było coś ciekawego Muszę do H&M pojechać, kilka rzeczy strasznie mi się podoba z nowej kolekcji, tylko czy jeszcze będą

Świetnie wygląda w tej sukience http://stylio.pl/my_wardrobe_picture...es&isVisitor=0

Stary 2010-04-01, 12:52   #3180
19agusia91
Zakorzenienie

Ja czytalam o damie kier, ze jest bardzo rozciągliwa. I mi też biust przemigrował, jakieś 2 cm w obowdzie
Cytat:
Ale mam niesamowitego 'czuja' co do ludzi. Wystarczy, że pobędę z kimś, pogadam, trochę wymiany zdań na różne tematy - i idealnie potrafię określić kogoś. Nie zdarzyło mi się pomylić do kogoś.
Poza tym ta wrażliwość, nadwrażliwość, altruizm - to naprawdę czasem udręka. Bardziej mnie obchodzi szczęście innych niż własne. A potem się dziwię, że mi się nic nie udaje.
mam podobnie
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości