|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVII
Te które okradam
Love_HateYOU, z innej bajki, myChTo już nałóg wybaczcie ![]() I wiesz lubię śnić o Tobie. Wtedy jesteś idealny. Miałam jeden nałóg, przez Ciebie mam już dwa... Lubię czuć Twój oddech na mojej szyi <3 Nawet nie wiesz ile bym dała za jeden dzień z Tobą.
|
#4082 |
|
Rozeznanie
|
Ja perełka?! Chyba Ty Ty Ty.
łooł. Dziękuję i ja również okradam, gdyż opisy całkowicie w moim stylu. ![]() Tak w ogóle to gdzie Margaretta_1 & Missi_16? A Nensie też bana ma? Miłość mam w sercu. Piękną, wielką, nieskończoną. Silniejszą niż wszystko co żyje i wszystko co świat lansuje.
|
|
#4083 |
|
Zadomowienie
|
Obiecywałeś wszystko. Dostałam tylko chwile zapomnienia. Love_HateYOU - na zdrowie. ![]() patrysiowa_ - to fajnie, że Ci się podoba. CIRII dostała bana, bo napisała 'o ja cię dupcze' dla żartów. Powiedziała, że zawita za jakieś dwa tygodnie..
![]() |
|
|
|
#4084 |
|
Przyczajenie
|
Przestań mówić jak hazardzista , życie nie jest grą ! .
Człowieku proszę popatrz na to inaczej Nie zawsze przegrana musi kończyć się płaczem. A odnośnie przeszłości – nie ma sensu do niej wracać. To co było już nie wróci – to esencja moich zasad. Nie ma już ciebie , jest tylko ktoś kto ma taką samą twarz ... |
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
dzikuski dziękuje za pochwały ♥
ruda wiewióra Sharmilla RóbCoChcesz [?] mówiłam że was kocham nie ? no to wam mówię : KOCHAM WAS !* Wiem jestem tylko kopią, nietrwałą plamą.. Jestem Twoim lustrzanym odbiciem.. Tyle chmur, a my na nich zawieszeni.. Tysiąc statków nie mogłoby odholować mnie od tej rozpaczy... Wykrzykuje twoje imię w powietrze... Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-04-01 o 11:25 |
|
|
|
#4086 |
|
Raczkowanie
|
Dzieliło nas 1600km, 1600 cech charakteru i planów na przyszłe życie. A jednak co wieczór powtarzałam Ci do słuchawki- Kocham.
"...z delikatną troskliwością, tak, by nie naruszyć chwiejnej równowagi między jawą a snem, koniuszkami palców, dotykam teraźniejszości..." Nieustannie mój! 1 roczek i 6 miesięcy. <3 Edytowane przez maadziaa_lsm Czas edycji: 2010-04-01 o 10:17 |
|
|
|
#4087 |
|
Rozeznanie
|
paralogiczna ja też kradnę <3'Do you know what it feels like loving someone that’s in a rush to throw you away?' Czy wiesz jak to jest kochać kogoś kto śpieszy się żeby cię wyrzucić? 'Do you know what it feels like to be the last one to know the lock on the door has changed?' Czy wiesz jak to jest być ostatnim który dowiaduje się że zamek w drzwiach został zmieniony? 'Maybe if I knew all the things it took to save us' Może jesli wiedziałbym te wszystkie rzeczy które mogłyby nas uratować.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
|
|
|
#4088 |
|
Raczkowanie
|
Witam czekoladki ! <33***
Przepraszam, że się nie udzielałam, ale kompletnie czasu nie miałam! Mrs Unfabulous- Za opis z suługą, po prostu Cie uwielbiam.! Od dawna świeci on na moich fbl-ach, n-k, fotkach.. i oczywiście GG itd...! myCh- Wspaniała jesteś seruszkoo! <3** z innej bajki - mrał...!kochammm!!!** <3** kociaczkuu Cholerna_Realistka - Idoolka! <3** Uwielbiam myszko! teraz troszkę opisów... , ' Szukam Cię w moich myślach, ale nie mogę Cie tam znaleźć..!Bo po długich staraniach... zapomniałam...! Ale zawsze wiem, że mogę Cię znaleźć w moim sercu! '.Cześć...! - pa! ( krótkie, zwięzłe i na temat !) ',Nie kochaj mnie ! - ,Ale czemu ? - Bo w tedy ja też zaczne, a nie chce! - Czemu ? - Bo zakochanie to najgorsza chorobA, siada na psychikę, i na serce! ',Ile ty masz lat dziewczynko ? - Wystarczająco żeby Cię kochać, i widocznie wystarczająco żeby być ranioną..>! .',.Wezmę kredki, nożyczki, plastry, i bandaż...! Pokoloruje twoje serce na czerwono, tak żeby znowu tryskało miłością, potem posklejam rany, a te większe zabandażuje...! opatrunek zdjejmę kiedy rany się zagoją ! ps: przepraszam za blędy, ale ręka w dalszym ciągu w gipsie...! ; (( |
|
|
|
#4089 |
|
Raczkowanie
|
Come on baby we ain’t gonna live forever
Chodź kochanie, nie będziemy żyć wiecznie We could make the night last forever Możemy sprawić, by ta noc trwała wiecznie Chodź kochanie, pokaż jak się ruszasz. Ty masz to co lubię, ja mam to co lubisz. Wszystko, czego chciałam było Tobą...
|
#4090 |
|
Raczkowanie
|
oii . minimum4znaki, myCh, Kofeina w Redbullach. ♥
To co się dzieje w teraźniejszości, jest formą zadośćuczynienia przeszłości oraz determinuje przyszłość . Twój zapach, jest tak bliski, a przecież jesteś tak daleko . powiedz mi, dlaczego taki jesteś? nieszczery, obłudny i pełen zakłamania. wstydzisz się swoich uczuć. chowasz je głęboko w środku, nie chcesz pokazać, jak bardzo potrzebujesz ich odwzajemnienia. z ironicznie zmrużonymi oczami i cynicznym uśmieszkiem zadajesz kolejną ranę, nie patrząc na to, jak wielki i szkodliwy jest ból. to jedyny twój cel - zniszczyć. i po co to robisz? co ci to daje? tak miło patrzeć, jak rozpadam się na kawałki? a może ze szczątków swoich ofiar chcesz odbudować samego siebie? tego, którego utraciłeś? [znalezione] Czuję jakbym miała skrzydła, mogę pokonać wszystko. Tylko dla Ciebie, mogę zdobyć cały świat . |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
Miała wrażanie , że nikogo nie kocha .
A już najmniej samą siebie . Czuła się jak tratwa na otwartym morzu . Wszystkie jesteście genialne ;* . Na razie musimy się chyba pożegnać . ![]() ![]()
'nie jesteś moją własnością,ja po prostu mam Ciebie". T. 24.01 Edytowane przez NieidealnaJa Czas edycji: 2010-04-01 o 11:11 |
|
|
|
#4092 |
|
Rozeznanie
|
'Jestem piasku ziarenkiem w klepsydrze,
Zabłąkaną łódeczką wśród raf, Kroplą deszczu, Trzciną myślącą wśród traw..' 'A wszystko trzeba przeżyć ...Co do dnia każdy cal ..To wszystko trzeba przeżyć ! Słabość jest siłą w nas!.'
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
kradnij ! . uuu, wyróżnioona Ja, przez Ciebie .miło mi . ![]() Cytat:
od rana mi coś mniej więcej takiego
po głowie chodziło ! myślimy podobnie . ![]() * * * * * aż krzyczeć się chce, gdy widzę niebieskie niebo aż chcę wybiec z domu, wziąć Cię za rękę i iść na spacer ! ![]() wiem skarbie, że Cię słonko razi ale nie zakładaj okularów takie piękne masz oczy zdecyduj się czy chcesz dziewczyne czy nie! ej ziomek, nie będę czekac w nieskończonosc. _________________ Teraz to bez znaczenia nie zapomnę o Tobie Odreagowywałam ! 5 dni, i codziennie ty mi o sobie przypominałeś.
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Kłamać nigdy nie wolno,
ale nie zawsze trzeba całą prawdę mówić. Kłamstwo wynika ze zwątpienia w atrakcyjność prawdy. Kto trzęsie drzewem prawdy, temu padają na głowę obelgi i nienawiść. Wrogowie często mówią prawdę, przyjaciele nigdy. Gdyby była tylko jedna prawda,
nie można by było namalować stu obrazów na ten sam temat. |
|
|
|
#4095 |
|
BAN stały
|
Widziałam dziś znów Twoje oczy...ale jakim kosztem
Możesz kupić budynek, ale nie dom Możesz kupić pościel, ale nie sen Możesz kupić zegarek, ale nie czas Możesz kupić książkę, ale nie wiedze Możesz kupić stanowisko, ale nie uznanie Możesz kupić zycie, ale nie dusze Możesz kupić seks, ale nie miłość... Są takie błędy, których nie da się naprawić, Są takie słowa, których nie da się cofnąć, Są takie łzy, których nie umiem powstrzymać, Są takie gesty, którym nie umiem sie oprzeć , Są takie pragnienia, które nie chcą umrzeć, Jest takie uczucie, które nie chce zgasnąć... Chcę żyć pełnią życia, chcę coś w życiu osiągnąć, chcę docenić coś, za co inni oddaliby życie, chcę się cieszyć każdą przeżyta chwilą, nie żałować niczego, być sobą, nie zmieniać się dla nikogo. Chcę wejść w świat dorosłych z dziecięcą odpowiedzialnością za błędy.. Masz przerąbane jak Pinokio w krainie termitów Kobieta ma swój punkt G na końcu słowa SHOPPING Cierpienie jest kluczem do wrót twórczości. Wskażcie mi tego złodzieja, który je otworzył wytrychem Nocą bezsenna, zlękniona dniem Póki co, mam zatrute... A uśmiech na twarzy bardziej gorzki niż smutek... Sięgnę i wezmę kęs tego G**na które ty nazywasz sercem.. Sama,Bo Wie Czego Chce Dobrze Zna Droge Do Domu, Nie Zawdziecza Nic Nikomu Kobietą jestem ponad miarę swoich czasów, nie bawią mnie umizgi bladych lowelasów Karmię twe ucho czułymi słówkami, twój zwrok przyciągają moje zwilżone usta Im słabsze hamulce, tym dalej zajedziesz |
|
|
|
#4096 |
|
Raczkowanie
|
poprostuAsiss - milutkoo ;**
Kolejny dzień bez Ciebie przy mnie, jest jak ostrze przecinające bezpośrednio mnie. Ale mogę czekać, czekać bez końca na Ciebie. Nie chcę tego słuchać. I po prostu nie mogę uwierzyć we wszystkie głupoty które mówisz. Ale pewnego dnia, gdy zdobędę tyle sił na to co chcę a chcę uciec daleko Gdzie Ciebie nie będzie. Ucieknę. Odejdź, nie patrz na mnie. Oboje jesteśmy inni, nie tacy sami. I już nie możesz powiedzieć, że to jest nie ok. Nas już nie ma. Nie ma nikogo, na kogo mógłbyś zrzucić winę. Nikt nie posprząta za Ciebie bałaganu, który zrobiłeś. I nie będę się obracać za siebie kiedy odejdziesz. Jest milion rzeczy, których w Tobie nienawidzę. Weź moją rękę dzisiejszej nocy, Weź i nie myślmy już o jutrze. Moglibyśmy odnaleźć jakieś miejsce by tam iść Ponieważ nasze serca są wiecznie zamknięte i nasza miłość nigdy nie umrze. Weź moją rękę dzisiejszej nocy... ten ostatni raz. Widzę Twoją twarz i to daje mi siłę na dalsze życie. Kiedy gubię się, Ty jesteś gotowy by mnie poprowadzić. Zło rozprzestrzenia się po całej mnie.
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
nadrobiłam ![]() _____________ MrsUnfabulous - Dlaczego jesteś tak utalentowana.? Z każdego twojego wpisu coś zabieram .. ____________________ niemoralnie głupia. ![]() Pokaż to , okaż to . Kocham , nienawidzę. |
|
|
|
#4099 |
|
Rozeznanie
|
'Dziś gdy przychodzą mi o głowy
czerśnie w torbach papierowych.'
Edytowane przez Niereformowana Czas edycji: 2010-04-01 o 11:23 |
|
|
|
#4100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() __________________ `Mam dosyc obracania sie wsród bogatych leniów.. ` Nigdy nie zakochujcie sie w aniołach! ` po co życ, jak po śmierci itak zeżrą mnie robale i wrócę do łancucha pokarmowego jako materia przerobiona przez destruentów.. ` Kolejny pieprzony dzien dobiegł konca.. ;P ` Nagie anioły opętały mniee! ;/
Edytowane przez Borowiczanka Czas edycji: 2010-04-01 o 11:25 Powód: ahh.. ;p pomyłka. ;d |
|
|
|
|
#4101 |
|
Raczkowanie
|
..wtedy człowiek na serce powoli umiera. |
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
coś tam mi mignęło ,dzięki ; *
Cytat:
że jak ? nie możesz nas opuszczać nie rób mi tego ![]() ___ Dał mi delikatnie do zrozumienia ,że jest największym idiotom .
Nigdy nie bój się próbować czegoś drugi raz ,bo może właśnie za tym drugim razem Ci się coś uda . Nie przejmuj się facetami ,pieprz ich .!
|
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
Paralogiczna - dziękuję za docenienie
![]() Blondii69 - zawstydziłam się <3otherstory - to o której? ![]() _mandarynka - my Ciebie teeż <3 Stojąc krok za nim, w prostej linii po skosie, patrzy na świat przez jego gęste rzęsy.
Żałuje jedynie, że nie może wejść głębiej, za te zielone, pełne nadziei oczy, widzące świat przez pryzmat miłości.
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
myCh - moja nowa wielka miłość. ale zauroczyłaś mnie ostatnimi postami, no no..
![]() ciało i rozum w permanentnej niezgodzie.
wyobrażam sobie jak każdy szorstki fragment skóry pod Twą dłonią zmienia się w miłą gładkość.
|
#4105 |
|
Rozeznanie
|
'Siedziała samotnie w autobusie z słuchwkami na uszach,
myślała o nim malując na szybie serce..' <3 chyba trochę za bardzo Cię lubię. i chyba trochę za bardzo mi na Tobie zależy ! - Patrz Skarbie, tam jest przyszłość... - Gdzie? Nie widzę? - Nieważne gdzie... ważne, że patrzymy w jednym kierunku.. ![]() '.. i śniło jej się, że dla Niego tylko tańczy, a On ukradkiem bije jej brawo .' - Co robisz? - To co zawsze. - Czyli co? - Kocham Cię. ! Zabierz mnie tam gdzieś najdalej gdzie najwolniej płynie czas. Z Tobą za rękę w nieznane będę szła ... ![]() 'Jedno spojrzenie i wiem po co budzę się każdego ranka ..' Sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia ![]() 'Milczymy wpatrując się w siebie, czekając aż któreś z Nas powie, to co wiemy od tak dawna .. '
|
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
MyCh jestem słoneczko
<3Margaretta_1 ciiri TiS Rilen CaMa istotka z bajki 12 stonka Chocolaateee agatte Siatkarka18 Plotkaraa lall Pani_Czekoladowa modlisqe snide1 libri Paulisha Bananowa Delma [ za błędy w nikach przepraszam ] gdzie jesteście ? ![]() ` tak naprawdę kocha się za nic… bo nie ma konkretnego powodu do miłości… ` nieuformowane marzenia wymykające się z mojej podświadomości ` ` chłodny wiatr rozwiewał jej włosy… razem z nim uciekały wszystkie myśli , wszystkie wspomnienia o nim… ale wystarczyło spojrzeć w niebo i siedząc rozpłakać się jak mała dziewczynka bo idealnie odzwierciedlało kolor jego oczu… ` ` poczuła Się zagubiona we własnym świecie… nie mogła odnaleźć się wśród kochających ją ludzi.. miała wrażenie że nikt nie rozumie jej języka – języka zranionej kobiety… ` ` wśród miliona spadających kropli deszczu `
|
#4107 |
|
Zadomowienie
|
Mrs Unfabulous -'Obiecywałeś wszystko. Dostałam tylko chwile zapomnienia . ' - ten opis jest cuudowny pozwól że ukradnę
![]() myCh - muszę Ci powiedzieć że masz śliczne opisy Smarkula666 - idealne opisy ! Zamknę Cię w klatce bo boję się że mnie opuścisz . Oglądając stare fotografię wybuchła płaczem . Jak małe dzieci wyrywając sobie miłość z rąk . Pisząc pamiętnik na złotym murze nadziei . W potarganej sukience i czarnych platformach biegła w stronę słońca . Ta cisza znów zabiera Ci mnie . Nadzieja już dawno wygasła, już nie będzie inaczej . (jeżeli się powtarzam to sorry) Tak po prostu wszystko wygarnę, jak bardzo Cię nienawidzę, nie dodam, że za to, że sprawiłeś, że tak mocno Cię kocham. Wymyślę jakieś pretensje, od tak, żebym mogła na chwile oszukać serce . <3 |
|
|
|
#4108 |
|
Zadomowienie
|
Miłości nie ma. Śmierci nie będzie. jogobella_musli - cieszę się, że Ci się tak spodobał. ![]() dreams_x33 - ja utalentowana? dziękuję jak mi się cieplutko zrobiło kochanie kocham <3bajkowa - a zabieraj. na zdowie. + mogę prosić o link do poznawczego? Edytowane przez Mrs Unfabulous Czas edycji: 2010-04-01 o 12:15 |
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
cirii. ![]() wolę milczeć są głosy ... są słowa, których brak. uchodzi ze mnie cały ból nagromadzony w ciągu tych kilku ostatnich miesięcy. rozprysnę się na milion drobnych kawałeczków i wpadnę Ci w oko. przeszłość? a to dopiero idiotka.
|
|
#4110 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nie wiem dlaczego Cię kocham, naprawdę nie wiem ; / nie będzie kolejnych replay`ów, nie będzie kolejnych szans, a wiesz dlaczego? bo nie będzie już nas. hmm, wymienię moje mysie kochane <3; _Panna_Migotka_, TajemniczaPanna, Borowiczanka, dreams_x33, Ejvon, jogobella_musli, Kaaate90, myCh, Drift, 3martyna3, Mrs Unfabulous, Primadonna, blondi 69, z innej bajki, otojest, IIHHAATT, NieidealnaJa, otherstory( zauroczyłaś mnie ! ;*), _mandarynka, beautiful_lie, ciiri < 33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:46.

Love_HateYOU, z innej bajki, myCh

nie ? no to wam mówię : KOCHAM WAS !

<3